University of Bayreuth

Universität Bayreuth

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο των νέων στοχαστές.

Πώς μπορεί ένα πανεπιστήμιο στα προάστια της Φρανκονίας Ελβετία αναπτύξει μια έκκληση, οι ταλαντούχους σπουδαστές καθώς και άριστους επιστήμονες προσελκύει;

Πειστικές απαντήσεις είναι πολλές. Αυτά είναι για παράδειγμα οι ισχυροί κλάδους των σχολών μας ή τα πεδία προφίλ, στρατηγικά επιλεγμένη, διεπιστημονική έμφαση μας. Ότι συνδέουν τις διεπιστημονικές ικανότητες του Πανεπιστημίου και να δημιουργήσει συνέργειες με μεγάλη καινοτόμο δύναμη. που εργάζονται σε αυτούς τους τομείς, όπως η βαυαρική Geoinstitut αριστεία των οποίων αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, η έρευνα μας για την Αφρική, η οποία θέτει τα διεθνή πρότυπα ή το πολυμερές και κολλοειδούς έρευνα ως κινητήρια δύναμη της καινοτομίας των πρωτοποριακών υλικών.

Τέλος, υπάρχει ακόμα η οικογένειά μας Campus. Είναι η καρδιά του Πανεπιστημίου και πηγή έμπνευσης. Εδώ αρχίζουν φιλίες, να ξεκινήσει συνεργασίες και την ανάφλεξη ιδέες που κάνουν Πανεπιστημίου μας στο μέλλον και σε μια λαϊκή κοινωνία thinktank. Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να σκεφτείτε, μπορείτε να αναπτύξετε εδώ.

Την ποιότητα, όχι η ποσότητα.

Ποιος σκέφτεται διεθνώς και πράξεων, οι οποίες δεν είναι αρκετό για να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια στη Βαυαρία και να επιτύχει κορυφαίες θέσεις στις εθνικές διδασκαλία και την έρευνα κατάταξη πάλι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε θέσει από το 2020 τρεις πρωταρχικούς στόχους την ανάπτυξη, οξύνουν την ανταγωνιστική και ανεξάρτητη προφίλ του Πανεπιστημίου του Bayreuth:

  • Σε άριστη οριστεί κλάδους και στρατηγικά επιλεγμένο προφίλ πεδία του Πανεπιστημίου του Bayreuth προσφέρει διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες έρευνας και προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες σπουδών.
  • Το Πανεπιστήμιο του Bayreuth είναι ένα σχετικά με τις συνθήκες σπουδών και το επίπεδο των φοιτητών με τις πρώτες διευθύνσεις εκπαίδευσης σε εθνικό σύγκριση.
  • Το Πανεπιστήμιο του Bayreuth είναι μια πανεπιστημιούπολη μέγεθος πανεπιστήμιο μέσο που συνειδητά θέτει θετικά ίδια εκτός από τη μαζική πανεπιστήμια και τα υψηλότερα απαιτήσεις ποιότητας.

Ως ένας από τους νεότερους πανεπιστήμια στη Γερμανία κινούμαστε άνετα και με αυτοπεποίθηση στην ένταση μεταξύ της ακαδημαϊκής ελευθερίας, την επιστημονική πρόοδο και την κοινωνική ευθύνη. Σύμφωνα με το μοντέλο μας, έχουμε επικεντρωθεί στην ατομική προσοχή, τα πρότυπα υψηλής απόδοσης και την εκπαίδευση σχετικά με την έρευνα. Η διεπιστημονική εστίαση και καινοτόμο συνεργασία πολλών τμημάτων κυριαρχεί το μοντέλο Bayreuth.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science (MSc) στην Biofabrication

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Bayreuth

Biofabrication είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Ειδικότερα, οι προσθετικές διαδικασίες παραγωγής (όπως η 3D εκτύπωση) αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην τεχνολογική πρόοδο στο εγγύς μέλλον - και έτσι είναι biofabrication. Το πρόγραμμα του πλοιάρχου διεθνή προσανατολισμό του Biofabrication είναι διεπιστημονικό χαρακτήρα, που αντιπροσωπεύουν ένα πρόγραμμα σπουδών μηχανικών στη διασταύρωση της τεχνολογίας, της χημείας, της επιστήμης των υλικών, της βιολογίας και της ιατρικής. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εργαστούν σε μια περιοχή της έρευνας στην αιχμή της ιατρικής καινοτομίας. Οι μαθητές επωφελούνται από την προνομιακή τοποθεσία κλειδί εργαστήριά μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Κέντρο Bayreuth για Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών (ZMW, ΤΑΟ) και στο νέο Βαυαρίας Ινστιτούτο Πολυμερών. [+]

Biofabrication είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Ειδικότερα, οι προσθετικές διαδικασίες παραγωγής (όπως η 3D εκτύπωση) αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην τεχνολογική πρόοδο στο εγγύς μέλλον - και έτσι είναι biofabrication. Το πρόγραμμα του πλοιάρχου διεθνή προσανατολισμό του Biofabrication είναι διεπιστημονικό χαρακτήρα, που αντιπροσωπεύουν ένα πρόγραμμα σπουδών μηχανικών στη διασταύρωση της τεχνολογίας, της χημείας, της επιστήμης των υλικών, της βιολογίας και της ιατρικής. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εργαστούν σε μια περιοχή της έρευνας στην αιχμή της ιατρικής καινοτομίας. Οι μαθητές επωφελούνται από την προνομιακή τοποθεσία κλειδί εργαστήριά μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Κέντρο Bayreuth για Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών (ZMW, ΤΑΟ) και στο νέο Βαυαρίας Ινστιτούτο Πολυμερών. Το πρόγραμμα του πλοιάρχου Biofabrication είναι ιδιαίτερα πρακτικό προσανατολισμό, προσφέροντας την ευκαιρία να ακονίσετε τόσο θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες σας. Αυτό συνδυάζεται με μια εξαιρετική, εκτεταμένη δίκτυο των διεθνών εταίρων στην Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ολλανδία και την Ισπανία για να δώσουν στους μαθητές πολλοί τρόποι για να αποκτήσουν εμπειρία στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών, οι εκπαιδευτές, και η συμμετοχή των επιλεγμένων διεθνών συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα στους τομείς της βιο-υλικό της έρευνας και της biofabrication όλα βοηθήσει επιτρέψει μια ομαλή μετάβαση σε περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές ή μια απαιτητική επιστημονική σταδιοδρομία. Τομείς Απασχόλησης Biofabrication θεωρείται ένα σύγχρονο τομέα της ανάπτυξης. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για τις δεξιότητες που απευθύνονται στο πρόγραμμα σπουδών σε πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς: θεσμική και βιομηχανική έρευνα: βασική έρευνα στην ιατρική και τη βιοϊατρική, ιδίως στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας βιομηχανική ανάπτυξη: ανάπτυξη ιατρικά εμφυτεύματα και τα τεχνικά βοηθήματα για τη διάγνωση, τη θεραπεία και την παρακολούθηση της έγκρισης της αγοράς για ιατρική χρήση κλινική ιατρική τεχνολογία: χειρισμό πολύπλοκων συστημάτων, συμβουλεύοντας τους γιατρούς, οι επιθεωρήσεις ασφαλείας [-]

Βίντεο

Επικοινωνία

Universität Bayreuth

Διεύθυνση Universitätsstraße 30
Bayreuth 95447, Germany
Ιστοσελίδα http://www.uni-bayreuth.de/
Τηλέφωνο +49 921 550