University of Kaiserslautern

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Έμπειροι επαγγελματίες για την επιτυχία σας

Η «εξ αποστάσεως και το Κέντρο Ανεξάρτητων Σπουδών» (DISC) του Πολυτεχνείου της Καϊζερσλάουτερν είναι ο κορυφαίος πάροχος των μεταπτυχιακών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη Γερμανία. Η εγκατάσταση έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό της ακαδημαϊκής προσφορές μια οργανωμένη ιδιωτική μελέτη. Έχει εξελιχθεί από το «Κέντρο για την Εκπαίδευση από Απόσταση και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης» (ZFUW), η οποία ιδρύθηκε το 1992 στο Πανεπιστήμιο Καϊζερσλάουτερν.

  • Προσφέρουμε πτυχία διαπιστευμένο μεταπτυχιακό στην ελκυστική θέματα και
    συνοδεύουν τις σπουδές σας με την παροχή συμβουλών, εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Ανεξάρτητη Μελέτη

Για το DISC η ιδέα της «ανεξάρτητης μάθησης» είναι θεμελιώδης.

  • Ενισχύουμε την αυτο-μάθησης των δεξιοτήτων των μαθητών μας και να υποστηρίξει το Πανεπιστήμιο του Kaiserslautern μέσω της ανάπτυξης μονάδων αυτο-μάθησης στο δρόμο για ένα πανεπιστήμιο για τη δια βίου μάθηση.
  • Έτσι θα συμβάλουν ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν στο Πανεπιστήμιο του Kaiserslautern όχι μόνο την εμπειρία τους, αλλά και να γίνει ειδικοί στη δική τους μάθηση.

Μελέτη από οπουδήποτε στον κόσμο

Επί του παρόντος, περίπου 4.000 ακαδημαϊκοί χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό Σπουδών του δίσκου για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία - περισσότερο από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη συγκρίσιμη ίδρυμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη Γερμανία. Οι φοιτητές προέρχονται από όλη τη Γερμανία, γερμανόφωνες γειτονικές χώρες, αλλά και από το εξωτερικό, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της παραμονής στο εξωτερικό στην Κίνα, την Ινδία ή τις ΗΠΑ.

Συνεχίζοντας με υψηλό ποσοστό επιτυχίας

Πάνω από το 80% των συμμετεχόντων σε μαθησιακές DISC απόσταση αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία. Με βάση το υψηλό ποσοστό επιτυχίας είναι ο συνδυασμός επαγγελματικά φήμης αγωγών της μελέτης σε σχέση με την πρακτική, διδακτικά άριστα υλικά έτοιμη μελέτη, online σεμινάρια και μελέτη αξιόπιστη υποστήριξη από το προσωπικό του δίσκου.

Σύντομο προφίλ TU Kaiserslautern

Προσανατολισμένη στο μέλλον μαθήματα, πρακτική εξάσκηση και σύγχρονες υποδομές, αυτές είναι οι συνθήκες που προκύπτουν για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Καϊζερσλάουτερν. Η μόνη τεχνική-μηχανική-προσανατολισμένη πανεπιστήμιο στη Ρηνανία-Παλατινάτο έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη από τότε που ιδρύθηκε το 1970 και συγκρίνεται ευνοϊκά με τις καθιερωμένες τεχνικές σχολές δεν πρέπει να φοβόμαστε.

Το βραβείο του Πανεπιστημίου της Καϊζερσλάουτερν, η οποία εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2009 στο εθνικό διαγωνισμό «Αριστείας στη Διδασκαλία» ως ένα από τα έξι νικητές των πανεπιστημίων, είναι ζωντανή απόδειξη της σημασίας της διδασκαλίας στο πανεπιστήμιο.

Ως Πανεπιστημιούπολη με περίπου 12.500 φοιτητές (εκ των οποίων περίπου 4.000 μαθητές εξ αποστάσεως εκπαίδευση) προσφέρει σε δώδεκα τμήματα σε πάνω από 100 μέλλον- και πρακτικό προσανατολισμό μαθήματα και την εγγύηση διαχειρίσιμο μέγεθος στενή επαφή με τους καθηγητές και την άριστη κατάσταση φροντίδα. Επιπλέον, οι μαθητές να επωφεληθούν από τις φημισμένες ερευνητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των δύο Fraunhofer Ινστιτούτα, ένα Ινστιτούτο Max Planck, το γερμανικό Κέντρο Ερευνών για την Τεχνητή Νοημοσύνη και το Ινστιτούτο Σύνθετων Υλικών, άμεσα επί τόπου ή βρίσκονται κοντά και να συνεργαστούν στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας στενά με το TU.

Τον Ιανουάριο του 2010, το Πανεπιστήμιο του Kaiserslautern και τα θεσμικά όργανα IESE, ITWM, DFKI και ο δύο φορές νικητής ITA πέντε νικητές από την κορυφή του συμπλέγματος διαγωνισμό του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας (BMBF) ήταν.

Δύο ερευνητικά κέντρα έχουν καθιερωθεί στα μέσα του 2008, στο Πανεπιστήμιο του Kaiserslautern, προκειμένου μεγάλη, συντονισμένη ερευνητικά έργα όπως. που έχει συσταθεί ως ειδικές τομείς έρευνας και με επιτυχία την αύξηση σχεδίων στο πλαίσιο των εθνικών και διεθνών μέτρων στήριξης της αριστείας.

Τοποθεσίες

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Ρηνανία-Παλατινάτο, Γερμανία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη