University of Göttingen

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Georg-August-Universität Göttingen

Ιδρύθηκε το 1737, Georg-August-Universität Göttingen είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο της διεθνούς φήμης με ισχυρή εστιάζει στη διδασκαλία έρευνα υπό την ηγεσία. Το Πανεπιστήμιο διακρίνεται για την πλούσια ποικιλία του θέματός του φάσματος ιδιαίτερα στις ανθρωπιστικές επιστήμες, άριστες εγκαταστάσεις για την άσκηση της επιστημονικής έρευνας, καθώς και την εξαιρετική ποιότητα των περιοχών που καθορίζουν το προφίλ του. Από το 2007-2012 Georg-August-Universität Göttingen βραβεύτηκε χρηματοδότηση από την Πρωτοβουλία Αριστείας του γερμανικού ομοσπονδιακού κράτους και των κυβερνήσεων με τη θεσμική στρατηγική της για το μέλλον με τίτλο «Göttingen.Tradition - Καινοτομία - Αυτονομία». Το Πανεπιστήμιο ήταν σε θέση να υλοποιήσει όλα τα μέτρα της έννοιας. Τώρα Πανεπιστήμιο Göttingen αναπτύσσει τις καθιερωμένες επιτυχώς μέτρα για την περαιτέρω προώθηση της συνεχώς θετικές εξελίξεις του Πανεπιστημίου στον τομέα της έρευνας και της διδασκαλίας.

Ένα πανεπιστήμιο με παράδοση

Το Πανεπιστήμιο φέρει το όνομα του ιδρυτή της Georg Αύγουστο, ο βασιλιάς Γεώργιος Β 'της Μεγάλης Βρετανίας, ψηφοφόρος και Δούκα του Brunswick-Lüneburg, (Ανόβερο). Σε συνάφεια με το πνεύμα του Διαφωτισμού, Γκέτινγκεν εγκατέλειψε την υπεροχή της θεολογίας και να ορίσετε σχολές της επί ίσοις όροις. Ως ακαδημαϊκή θέση Göttingen για πολύ καιρό θεωρηθεί ως το κομβικό σημείο του μαθηματικού κόσμου - μια θέση που έχασε, όμως, το 1933, όταν κάτω από τη ναζιστική αποφανθεί πάνω από 50 καθηγητές και λέκτορες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το πανεπιστήμιο, μεταξύ των οποίων και αρκετοί από τους 44 νομπελίστες των οποίων τα ονόματα που συνδέονται με την πόλη. Μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, Πανεπιστήμιο Γκέτινγκεν ήταν η πρώτη στη Γερμανία για να επαναλάβει τις εργασίες της διδασκαλίας της και πήγε για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα. 

Πανεπιστήμιο ως Ίδρυμα

Εντατικοποίηση της διαδικασίας διεθνοποίησης, προώθηση της αριστείας στην έρευνα και τη διδασκαλία, την υιοθέτηση δομών πτυχίο Bachelor και Master, δίνοντας όλα τα επίπεδα του Πανεπιστημίου μεγαλύτερη αυτονομία και αυτο-ευθύνη, τη βελτιστοποίηση της κατανομής των πόρων: Αυτά τα βήματα χαρακτηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις που έχουν αναληφθεί πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο. Στις αρχές του 2003, ο Georg-August-Universität έγινε το πρώτο γερμανικό πανεπιστήμιο με ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων να αναλάβει το νομικό καθεστώς του ιδρύματος δημοσίου δικαίου. Το Πανεπιστήμιο έχει έκτοτε ενισχυθεί το προφίλ της έρευνας, δημιούργησε νέες ερευνητικές οντότητες όπως τα Courant Ερευνητικά Κέντρα και του Lichtenberg-Kolleg, εντατικοποίηση της συνεργασίας στην πανεπιστημιούπολη Γκέτινγκεν, που προσελκύονται και να διατηρούνται εξέχοντες πανεπιστημιακοί και υποστήριξε την πρόσληψη των άριστων φοιτητών και νέων επιστημόνων από το εξωτερικό .

Göttingen Campus

Το Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν, τι αφορά μεγάλη έρευνα της παράδοση και με την επιφύλαξη της πολυμορφίας ότι αποτελούν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα. Σχεδόν όλα τα μαθήματα του σχολικού προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής εκπροσωπούνται στις 13 σχολές, με εξαίρεση τις επιστήμες μηχανικού. Ο Georg-August Universität διακρίνεται επίσης από στενά ενσωματωθεί σε ένα δίκτυο πρώτης κατηγορίας ερευνητικά ιδρύματα εκτός πανεπιστημίου συμμετοχή, με πιο γνωστή, η Γκέτινγκεν Ακαδημία Επιστημών, το γερμανικό Κέντρο Πρωτευόντων, το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστημικής και πέντε Max Planck ινστιτούτα. Μαζί, αυτές οι τοπικοί εταίροι δημιουργούν με το Πανεπιστήμιο μια συμμαχία για τη συνεργασία στον τομέα της έρευνας και της διδασκαλίας αναμφισβήτητα μοναδικό στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία από την άποψη της βάθος και το εύρος της. Επιτυχής στοιχεία από τα οποία περιλαμβάνουν από κοινού λειτουργούν συνεργατικά ερευνητικά κέντρα, junior ερευνητικών ομάδων και υποδομών, καθώς και των συνδυασμένων καθηγητικών ραντεβού. Η συνεργασία αυτή έχει εκτραφεί πρόσφατα εξαιρετική ερευνητικά κέντρα που έχουν κερδίσει χρηματοδότηση από το Γερμανικό Ίδρυμα Ερευνών (DFG) και του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας. Εντός του πεδίου εφαρμογής της Πρωτοβουλία Αριστείας, την προώθηση της αριστείας Cluster "νανοκλίμακα Μικροσκοπίας και Μοριακής Φυσιολογίας του Εγκεφάλου (CNMPB)" και το Γκέτινγκεν Graduate School για τις Νευροεπιστήμες? Βιοφυσική και Μοριακές Βιοεπιστήμες (GGNB) θα συνεχιστούν κατά τη δεύτερη φάση programm. Λόγω της θετική επίδραση στην εκπαίδευση των φοιτητών και την ενίσχυση των νέων ερευνητών που προέρχονται από την νευρο- και βιοεπιστήμες στο Γκέτινγκεν, αυτοί οι τομείς εστίασης της έρευνας, που καλλιεργείται μαζί με τους θεσμικούς εταίρους του πανεπιστημίου στην πανεπιστημιούπολη Göttingen, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προφίλ του. Ερευνητική αριστεία σε διεθνές επίπεδο εμφανίζεται επίσης στη χημεία, τη φυσική της συμπυκνωμένης ύλης και την οπτική, τη βιοποικιλότητα και την οικολογία, geobiology και καθαρά μαθηματικά, καθώς και στα γερμανικά μελέτες γλώσσα και λογοτεχνία, ανατολίτικα και αρχαία μελέτες κόσμο, και τη θεολογία. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ολοκλήρωσης της τοπικής ερευνητικής κοινότητας, τις δυνατότητες ειδικά για Γκέτινγκεν έχουν προκύψει για την προσέλκυση και διατήρηση των άριστων ερευνητών τόσο εντός όσο και εκτός της Γερμανίας, και των ερευνητικών δραστηριοτήτων υψηλής ποιότητας έχουν ξεκινήσει και να αναπτυχθεί. Ομοίως, η πρόοδος των εξαιρετικά ταλαντούχους νέους επιστήμονες και τους επιστήμονες είναι ένας κεντρικός στρατηγικός στόχος στο Georg-August-Universität.

Μελετώντας με Αριστείας

Γκέτινγκεν έχει πολλά πλεονεκτήματα ως τοποθεσία για πανεπιστημιακές σπουδές που ο Georg-August-Universität ενισχύει την ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων σπουδών, τις δομές πτυχίο Bachelor και Master, τη διεξαγωγή μιας συστηματικής διεθνοποίηση των προγραμμάτων σπουδών και την εφαρμογή μέτρων διασφάλισης ποιότητας. Περίπου 30 000 νέοι σπουδάζουν εδώ, κάποιοι έντεκα τοις εκατό των οποίων είναι από το εξωτερικό - αποτελεί σαφή απόδειξη της έλξης που το Πανεπιστήμιο έχει μακρά ασκείται διεθνώς. Το φάσμα των μαθημάτων βαθμού που προσφέρονται ξεχωρίζει τόσο για τις εξαιρετικά καλές εγκαταστάσεις μελέτη των φυσικών και βιολογικών επιστημών και για το εύρος του θέματος ποικιλομορφία των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, μια επιλογή που βρέθηκαν σε ένα μικρό μόνο αριθμό των πανεπιστημίων στη Γερμανία. Ένα τέτοιο φάσμα θεμάτων επιτρέπει γενικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με μια διεπιστημονική προοπτική, ακόμη και σε προπτυχιακό επίπεδο. Με 80 θέματα για να επιλέξουν από, περίπου 1.000 συνδυασμοί είναι δυνατοί στο δρόμο για να την αποφοίτηση με πτυχίο. Σε διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα των Master και Ph.D. προγράμματα το Πανεπιστήμιο καλλιεργεί την αριστεία και να προσφέρει την εγγύτητα με την έρευνα. προγράμματα σπουδών τρέχει στα Αγγλικά, bi-εθνικό βαθμούς και υποχρεωτικές περιόδους σπουδών στο εξωτερικό προετοιμάσει τους αποφοίτους για την διεθνή αγορά εργασίας. Το Πανεπιστήμιο της διεθνούς θέσης του Göttingen, ενισχύεται περαιτέρω από την επέκταση των συνεργασιών. Εκτός από τη στενή συγκρότημα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus, πολλές συνεργασίες στο πανεπιστήμιο, σχολή και το επίπεδο ινστιτούτου διευκολύνει τις επισκέψεις μελέτης σε όλο τον κόσμο, σε ορισμένες περιπτώσεις, επίσης, τη διάθεση υποτροφιών. Το 2011 το Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν ήταν επιτυχής με τις προτάσεις της για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και της διδασκαλίας στο πλαίσιο της «Ποιότητας στην Σύμφωνο Διδασκαλία" των γερμανικών ομοσπονδιακών και πολιτειακών κυβερνήσεων. Από τότε, το Πανεπιστήμιο Göttingen έχει επεκτείνει τα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρει και την περαιτέρω βελτιστοποίηση της ποιότητας των συνθηκών μελέτης. θα αναπτυχθούν τα μέτρα αυτά σε συνεργασία με τους μαθητές.

Προώθηση οι επιστήμονες και μελετητές του αύριο

Διδακτορικών σπουδών στο Γκέτινγκεν συγκεντρώνεται σε δομημένα προγράμματα που βασίζονται σε τέσσερις Ανωτάτη Σχολή: Georg Αύγουστος Πανεπιστήμιο Σχολή Θετικών Επιστημών (GAUSS) - Göttinger Graduiertenschule Gesellschaftswissenschaften (GGG) - Graduiertenschule für Geisteswissenschaften Γκέτινγκεν (GSGG) - Graduate School Δασών και Αγροτικών Επιστημών (GFA) ( δείτε: www.graduiertenschulen.uni-goettingen.de). Οι τέσσερις Ανωτάτη Σχολή παρέχει την οργανωτική υπερκατασκευή για τις ομάδες ερευνητικής κατάρτισης, τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών και Διεθνών Ερευνών Σχολεία Max-Planck. Στόχος των σχολείων αυτών είναι να βελτιστοποιήσουν την έρευνα και την εκπαίδευση, τις συνθήκες για υποψήφιους διδάκτορες, προσφέροντας εντατική εποπτεία και μια σειρά από σεμινάρια που αποσκοπούν στην προώθηση της κατάρτισης των επιστημόνων και λογίων πρώτης κατηγορίας. Το Γκέτινγκεν Graduate School of Neuroscience, Βιοφυσικής και Μοριακές Βιοεπιστήμες, η οποία λειτουργεί κάτω από τη στέγη του Georg Αύγουστος Πανεπιστήμιο Σχολή Θετικών Επιστημών (GAUSS), παίρνει κεφαλαίων κατά την Πρωτοβουλία Αριστείας από το 2007. Χρηματοδοτήθηκε από το Γερμανικό Ίδρυμα Ερευνών, Έρευνας Εκπαίδευσης Ομάδων (ΟΚΚ) έχουν συσταθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με στόχο την προώθηση νέων ερευνητών και την προετοιμασία τους για το διδακτορικό τους. Στο Διεθνές Μαξ Πλανκ Ερευνών Σχολεία, η Max-Planck-Gesellschaft, σε συνεργασία με τους εταίρους στο Πανεπιστήμιο ασχολείται με την προώθηση νέων επιστημόνων και προσφέρει ιδιαίτερα ταλαντούχους σπουδαστές από τη Γερμανία και το εξωτερικό την ευκαιρία να αποκτήσουν διδακτορικό του ειδική διάκριση. 

Μια Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου World-Class

Η ίδρυση της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Γκέτινγκεν το 1734 ήταν ένα ορόσημο: Για πρώτη φορά στην ιστορία της βιβλιοθήκης, η έννοια μιας σύγχρονης βιβλιοθήκης έρευνα τέθηκε σε εφαρμογή και ο θεσμός έγινε η πρώτη ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη της Ευρωπαϊκής στέκεται. Σήμερα, το Γκέτινγκεν κράτους και Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη της Κάτω Σαξονίας (Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Γκέτινγκεν, SUB) εξακολουθεί να κατέχει την pole position. Με πάνω από 7,8 εκατ έσω μονάδες, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες Germany's. Οι συμμετοχές περιλαμβάνουν 5,8 εκατομμύρια τόμους, 1.500.000 μικροφόρμες, 31.000 ηλεκτρονικά περιοδικά με άδεια, 316.000 χάρτες, 14.000 περιοδικά σε έντυπη μορφή, 14.000 χειρόγραφα, πάνω από 3.100 παλαίτυπα, 395 κληροδοτήματα και μια σειρά από ψηφιακά αντικείμενα. Επιπλέον, υπάρχουν άλλες 138 ανεξάρτητες βιβλιοθήκες υποκατάστημα στα ιδρύματα και τα τμήματα. Μια ψηφιακή βιβλιοθήκη αρμόδιο κέντρο παγκόσμιας φήμης, το SUB κατευθύνει ή να συμμετέχει σε πολυάριθμα έργα έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα αυτό.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικά (PhDs) » Όψη Master » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στο Euroculture

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Το πρόγραμμα Euroculture δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να προετοιμαστούν για να εισάγετε νέα επαγγέλματα που έρχονται σε ύπαρξη λόγω της διαδικασίας εντατικοποίηση της οικονομικής και πολιτικής ολοκλήρωσης στην Ευρώπη. [+]

Euroculture (MA)

Θέμα: Erasmus Mundus MA Πρόγραμμα Euroculture (κοινό πτυχίο) Πτυχίο: Master of Arts (MA) Τυπική διάρκεια της μελέτης: 4 εξάμηνα Έναρξη του προγράμματος: μόνο χειμερινό εξάμηνο Είσοδος: εισαγωγή περιορίζεται (εφαρμογή με τη σχολή) Όροι εισδοχής: Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών, Ιστορία, Θεολογία, Νόμου ή φιλολογικά μαθήματα, ή σε άλλο προφίλ που πληροί τις προϋποθέσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ στην Euroculture Γλωσσικές απαιτήσεις: άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (βλέπε παρακάτω) Προθεσμία εφαρμογής: 1 Μάη Ειδικό τέλος: δείτε Ιστοσελίδα του προγράμματος... [-]


Master στο διαπολιτισμικό θεολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

πρόγραμμα MA Διαπολιτισμική Θεολογία προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό της θεωρίας και της πρακτικής εμπειρίας. γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική. [+]

πρόγραμμα MA Διαπολιτισμική Θεολογία προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό της θεωρίας και της πρακτικής εμπειρίας. γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική. Η πορεία της μελέτης διαρκεί τέσσερις όρους και προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών για την Διαπολιτισμική Θεολογία Hermannsburg (Fachhochschule). Μεταδίδει βασικές γνώσεις σχετικά με το διαπολιτισμικό θεολογία, η οποία πρόκειται να εφαρμοστεί σε ένα έργο στο εξωτερικό ή στη Γερμανία. Το πτυχίο Master πληροί τις προϋποθέσεις για διάφορες θέσεις εργασίας στις εκκλησίες, στις Μη Κυβερνητικές-Οργανώσεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιδρύματα εκπαίδευσης ενηλίκων ή επιστημονικά ιδρύματα.... [-]


Master στο Διεθνές τη διατήρηση της φύσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Ασχολείται με τα διεθνή προβλήματα της διατήρησης της φύσης στο πλαίσιο της βιολογίας διατήρησης. [+]

Master στο Διεθνές τη Διατήρηση της Φύσης (M.Sc. / MINC)

Βαθμός: Master of Science / Master of Διεθνούς Προστασίας της Φύσης (M.Sc. / MINC) (διπλό πτυχίο) Τυπική διάρκεια της μελέτης: 4 εξάμηνα Εξάμηνο Έναρξη: χειμερινό εξάμηνο Είσοδος: περιορισμένη εισαγωγή (αίτηση στην Σχολή) Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Πτυχίο στην οικολογία, τη βιολογία, δάσος επιστήμες ή συναφή θέματα Απαιτήσεις Γλώσσα: Αγγλικά (απαιτείται απόδειξη)? η γνώση της γερμανικής γλώσσας δεν απαιτείται Εφαρμογή: Πληροφορίες Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Μαΐου (για το χειμερινό εξάμηνο) Γλώσσα του προγράμματος: Αγγλικά... [-]


Master στο υδρογεωλογία και περιβαλλοντικών γεωεπιστημών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Ο στόχος του μαθήματος είναι να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για την επαγγελματική εργασία ως Υδρογεωλόγων, των υδάτινων πόρων ή εμπειρογνώμονες για το περιβάλλον, την έρευνα, την παροχή συμβουλών ή διαχείρισης του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα. Πληροί τους όρους των επαγγελματιών για τους πόρους των υπόγειων υδάτων και του τομέα της περιβαλλοντικής τεχνολογίας. [+]

Μεταπτυχιακό στην υδρογεωλογία και Περιβαλλοντική Geoscience (M.Sc.)

Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Αγγλική γλώσσα: Στόχος του μαθήματος είναι να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για την επαγγελματική εργασία ως Υδρογεωλόγων, των υδάτινων πόρων ή εμπειρογνώμονες για το περιβάλλον, την έρευνα, τη διαβούλευση ή τη χορήγηση στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα. Μπορεί να χαρακτηριστεί επαγγελματίες για τους υπόγειους υδατικούς πόρους και στον τομέα της περιβαλλοντικής τεχνολογίας. Το διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Υδρογεωλογίας και Περιβάλλοντος Γεωεπιστημών (HEG)" στο Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν μεταφέρει σύγχρονη τεχνογνωσία στους τομείς της ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδατικών πόρων, μεταφορά ρύπων στο υπέδαφος και στα υπόγεια ύδατα κάταγμα συστήματα. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην πρακτική και ποσοτικές προσεγγίσεις: π.χ. διείσδυση αλμυρού νερού? χρήση εναλλακτικών υδάτινων πόρων (τεχνητού εμπλουτισμού)? περιβαλλοντική παρακολούθηση και αποκατάσταση? τον έλεγχο της ρύπανσης του νερού? μολυσματικό τεχνολογίες επεξεργασίας? συστήματα, επιφανειακών και υπογείων υδάτων μοντελοποίησης. Δίνεται έμφαση στα προβλήματα λειψυδρίας σε ημι-άνυδρες περιοχές και στις αναπτυσσόμενες χώρες. Το πρόγραμμα σπουδών παρουσιάζεται από διεθνή έμπειρη και διεπιστημονική ομάδα των καθηγητών από τα πανεπιστήμια, ιδιωτικές εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα και κυβερνητικούς φορείς. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν διαλέξεις, πεδίο / εργαστηριακές εργασίες και μελέτες περιπτώσεων.... [-]


μάστερ στη μοριακή βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Αυτό το εντατικό πρόγραμμα οδηγεί τους αποφοίτους με πτυχίο σε ένα Master of Science (M.Sc.) εντός 18 μηνών. Μετά από ένα διδακτορικό πρόγραμμα 3 ετών, απόφοιτοι μπορεί να αποκτήσει είτε το γιατρό τίτλο (Ph.D.) ή Dr. rer. nat .. [+]

Μεταπτυχιακό στη Μοριακή Βιολογία (M.Sc.)

Αυτό το εντατικό πρόγραμμα οδηγεί τους αποφοίτους με πτυχίο σε ένα Master of Science (M.Sc.) εντός 18 μηνών. Μετά από ένα διδακτορικό πρόγραμμα 3 ετών, απόφοιτοι μπορεί να αποκτήσει είτε το γιατρό τίτλο (Ph.D.) ή Dr. rer. nat .. Η δομή εξάμηνο έχει αφαιρεθεί, τα διαφορετικά θέματα ενσωματώνονται σε μια ενιαία δομημένη σειρά μαθημάτων και είναι δυνατόν να στραφούν στο πρόγραμμα διδακτορικό χωρίς διατριβή του πλοιάρχου, μειώνοντας έτσι την περίοδο της μελέτης. Όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, διαλέξεις, σεμινάρια, σεμινάρια, μεθοδική πρακτική άσκηση και ατομικά δίδαξε ερευνητικά προγράμματα λαμβάνουν χώρα μέσα σε 36 εβδομάδες. Εργαστήριο περιστροφής και ατομικά μαθήματα, καθώς και η συμμετοχή των καθηγητών από το Max Planck έργο εγγύηση ιδρυμάτων που είναι hands-on και προσανατολισμένο προς την έρευνα. Το πρώτο έτος σπουδών ολοκληρώνεται με μία γραπτή και δύο προφορικές εξετάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διατριβή του πλοιάρχου. Αυτά μπορεί να παραληφθεί εάν έχουν καλή ή εξαιρετική βαθμούς επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών, επιτρέποντας στο μαθητή να στραφούν απευθείας πάνω στο πρόγραμμα διδακτορικό 3 ετών. Νωρίς συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και μαθήματα, καθώς και με τη δημοσίευση άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά απαιτούνται επίσης για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Το πρόγραμμα διδακτορικό επιτρέπει την έρευνα διαμονή σε εργαστήρια του εξωτερικού. Κοινωνική ενσωμάτωση διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Ένα γραφείο συντονισμού βοηθά τους μαθητές κατά την έναρξη των σπουδών τους στο Γκέτινγκεν και προσφέρει ένα κεντρικό σημείο επαφής... [-]


Μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα Ανοικτή Εγγραφή Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Καλύτερη preparded για την έρευνα και την οικονομία! Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσανατολισμένο προς την έρευνα προσφέρει πολλές επιλογές για τα επιμέρους εξειδίκευση. Με εξαιρετική ικανότητα για αναλυτική σκέψη, οι απόφοιτοι του Γκέτινγκεν ήταν σε μεγάλη ζήτηση σε διάφορους τομείς της έρευνας και της οικονομίας για τα επόμενα χρόνια. [+]

Μάστερ στα Μαθηματικά (M.Sc.) Εξαιρετικά κατάλληλο για την έρευνα και την οικονομία! Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσανατολισμένο προς την έρευνα προσφέρει πολλές επιλογές για τα επιμέρους εξειδίκευση. Με εξαιρετική ικανότητα για αναλυτική σκέψη, οι απόφοιτοι του Γκέτινγκεν ήταν σε μεγάλη ζήτηση σε διάφορους τομείς της έρευνας και της οικονομίας για τα επόμενα χρόνια. Αυτός ο βαθμός επιτρέπει επίσης στους μαθητές να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές, για παράδειγμα, σε μία από τις διεπιστημονικές ομάδες κατάρτισης έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών λαμβάνει χώρα σε ένα διεθνές και διεπιστημονικό ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τη φήμη των Μαθηματικών στο Γκέτινγκεν. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού πηγαίνει πέρα ​​από τους στόχους του προγράμματος του πανεπιστημίου: Γνώση των κύριων μαθηματικές επιστήμες, τις μεταξύ τους σχέσεις, το χειρισμό τρέχουσα μαθηματική βιβλιογραφία της έρευνας, καθώς και την ικανότητα να επιστημονικό τρόπο τη διαδικασία και απεικονίζουν μαθηματικά προβλήματα. Επιτυχημένη ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος qualties αποφοίτους για:... [-]


Μεταπτυχιακό στη ανάπτυξη της οικονομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Τι "αναπτύξει" στο πρόγραμμα Master μας στην Οικονομική Ανάπτυξη; Αν το "λογισμικό" είναι η απάντηση που ψάχνεις, η εφαρμογή προφανώς θα οδηγήσει σε λάθος σελίδα. Αλλά αν θέλετε να ξέρετε τι οικονομικών και πολιτικών μέσων μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη μιας ολόκληρης χώρας, πώς να αξιολογήσει τον αντίκτυπο του μέτρου της πολιτικής, ή πιο αποτελεσματικά να βοηθήσουν τις αναπτυσσόμενες χώρες να επιτύχουν ένα ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο ή εάν βοήθεια βοηθάει καθόλου. Αν θέλετε να κάνετε τη δική σας έρευνα στον τομέα αυτό μία ημέρα ή συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις και τους οργανισμούς βοήθειας να τους ενημερώνει για τις τρέχουσες εξελίξεις θέματα-αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς η σωστή μελέτη για εσάς! [+]

Ανάπτυξη Οικονομικά (MA)

Τι "αναπτύξει" στο πρόγραμμα Master μας στην Οικονομική Ανάπτυξη; Αν το "λογισμικό" είναι η απάντηση που ψάχνεις, η εφαρμογή προφανώς θα οδηγήσει σε λάθος σελίδα. Αλλά αν θέλετε να ξέρετε τι οικονομικών και πολιτικών μέσων μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη μιας ολόκληρης χώρας, πώς να αξιολογήσει τον αντίκτυπο του μέτρου της πολιτικής, ή πιο αποτελεσματικά να βοηθήσουν τις αναπτυσσόμενες χώρες να επιτύχουν ένα ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο ή εάν βοήθεια βοηθάει καθόλου. Αν θέλετε να κάνετε τη δική σας έρευνα στον τομέα αυτό μία ημέρα ή συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις και τους οργανισμούς βοήθειας να τους ενημερώνει για τις τρέχουσες εξελίξεις θέματα-αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς η σωστή μελέτη για εσάς!... [-]


Μεταπτυχιακό στη βιώσιμη διαχείριση δασών και της φύσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Αυτό το κοινό πρόγραμμα βαθμός Γεωργικών Σχολών του Πανεπιστημίου Γκέτινγκεν και το Πανεπιστήμιο του Kassel, είναι για τους φοιτητές που θέλουν να συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μια βάσιμη γνώση των βιοφυσικών και κοινωνικοοικονομικών παραγόντων που καθορίζουν τα γεωργικά συστήματα τα προς το ζην, την κατανόηση των παγκόσμιων οικοσυστημάτων και τη σχέση τους με τη γεωργία και την κοινωνική, επαγγελματική και μεθοδολογική τεχνογνωσία. [+]

Μεταπτυχιακό στη βιώσιμη διαχείριση των δασών και Φύση (SUFONAMA) (M.Sc.)

Αυτό το κοινό πρόγραμμα βαθμός Γεωργικών Σχολών του Πανεπιστημίου Γκέτινγκεν και το Πανεπιστήμιο του Kassel, είναι για τους φοιτητές που θέλουν να συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μια βάσιμη γνώση των βιοφυσικών και κοινωνικοοικονομικών παραγόντων που καθορίζουν τα γεωργικά συστήματα τα προς το ζην, την κατανόηση των παγκόσμιων οικοσυστημάτων και τη σχέση τους με τη γεωργία και την κοινωνική, επαγγελματική και μεθοδολογική τεχνογνωσία. Τρεις προφίλ: Διεθνής Αγροτική Οικονομία και Αγροτικής Ανάπτυξης Οικονομικά, Διεθνείς Βιολογικής Γεωργίας και Τροπικής Γεωργίας.... [-]


Μεταπτυχιακό στη βιώσιμη διεθνή γεωργία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Αυτό το κοινό πρόγραμμα βαθμός Γεωργικών Σχολών του Πανεπιστημίου Γκέτινγκεν και το Πανεπιστήμιο του Kassel, είναι για τους φοιτητές που θέλουν να συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μια βάσιμη γνώση των βιοφυσικών και κοινωνικοοικονομικών παραγόντων που καθορίζουν τα γεωργικά συστήματα τα προς το ζην, την κατανόηση των παγκόσμιων οικοσυστημάτων και τη σχέση τους με τη γεωργία και την κοινωνική, επαγγελματική και μεθοδολογική τεχνογνωσία. [+]

Μεταπτυχιακό στη βιώσιμη Διεθνές Γεωργία (M.Sc.)

Αυτό το κοινό πρόγραμμα βαθμός Γεωργικών Σχολών του Πανεπιστημίου Γκέτινγκεν και το Πανεπιστήμιο του Kassel, είναι για τους φοιτητές που θέλουν να συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μια βάσιμη γνώση των βιοφυσικών και κοινωνικοοικονομικών παραγόντων που καθορίζουν τα γεωργικά συστήματα τα προς το ζην, την κατανόηση των παγκόσμιων οικοσυστημάτων και τη σχέση τους με τη γεωργία και την κοινωνική, επαγγελματική και μεθοδολογική τεχνογνωσία. Τρεις προφίλ: Διεθνής Αγροτική Οικονομία και Αγροτικής Ανάπτυξης Οικονομικά, Διεθνείς Βιολογικής Γεωργίας και Τροπικής Γεωργίας. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη βιώσιμη διεθνή Γεωργία (SIA) είναι ένας αύξων κοινό πρόγραμμα Μάστερ μελέτη των γεωργικών σχολών του Georg-August-Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν και το Πανεπιστήμιο του Kassel - Witzenhausen περιλαμβάνει 120 ECTS. Όλες οι ενότητες ΣΙΑ διδάσκονται στα αγγλικά. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού αποτελείται από δεκαπέντε ενότητες με 6 ECTS το καθένα? διατριβή Μάστερ στο 4ο εξάμηνο με 24 ECTS? ημερίδα με 6 ECTS.... [-]


Μεταπτυχιακό στη σύγχρονη ινδική μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

πτυχιακό πρόγραμμα αυτής της αγγλικής γλώσσας Μάστερ ενώνει προοπτικές από τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις κοινωνικές επιστήμες και την οικονομία. [+]

Μεταπτυχιακό στη Σύγχρονη ινδική Σπουδών (MA) Για υποψήφιους ειδικούς Ινδία: πρόγραμμα σπουδών αυτής της αγγλικής γλώσσας Μάστερ ενώνει προοπτικές από τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις κοινωνικές επιστήμες και την οικονομία. Εκτός από την ακαδημαϊκή ειδικές γνώσεις στην Ινδία, θα αποκτήσει βάσιμη βασικές γνώσεις από τις περιφερειακές και Πολιτισμικών Σπουδών. Αυτό θα ενοποιηθούν από μια επίσκεψη στην Ινδία, έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα σπουδών. Θέματα που διδάσκονται περιλαμβάνουν την κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική φαινόμενα της σύγχρονης Ινδίας. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τη διεπιστημονική Κέντρο Σύγχρονης ινδική Σπουδών (CeMIS). πτυχιακό πρόγραμμα του πλοιάρχου αγγλικής γλώσσας στη σύγχρονη ινδική Σπουδών παρέχει σε βάθος εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, την ικανότητα να εργάζεται ανεξάρτητα στο θέμα συγκεκριμένες και διεπιστημονική έρευνα και να εφαρμόσει αποκτήσει γνώσεις. Το πρόγραμμα βαθμός χαρακτηρίζει τους μαθητές για μια επιτυχημένη καριέρα με την παροχή εμπειρογνωμοσύνης, μεθοδολογικές και αναλυτικές ικανότητες και αποτελεί τη βάση για περαιτέρω σπουδές σε προγράμματα διδακτορικών σπουδών.... [-]


Μεταπτυχιακό στη φυτοπροστασία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Η διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών "Φυτοπροστασίας", κρατείται στην αγγλική γλώσσα. Ενοποιεί τις θεματικές ενότητες που ασχολούνται με την αιτία, την ανάπτυξη και εξάπλωση των ζημιών στις καλλιέργειες, την ανάπτυξη και την εφαρμογή αποτελεσματικών προληπτικών και θεραπευτικών μέτρων για την καταπολέμηση της βλάβης, καθώς και τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και την κοινωνία. [+]

Μεταπτυχιακό στη Φυτοπροστασία (M.Sc.) Πάρτε τη βάση για μια διεθνή καριέρα στις γεωπονικές επιστήμες: Η διεθνής Φυτοπροστασίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών καλύπτει τις για την ανθρωπότητα ζωτικά θέματα της υγείας καλλιέργεια εντός βιώσιμων συστημάτων παραγωγής καλλιεργειών. Το πρόγραμμα σπουδών είναι η έρευνα και πρακτική προσανατολισμένη, διεθνή και διεπιστημονική. Ανοίγει ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα των γεωργικών επιστημών και των θεσμών, και των αγρο-βιομηχανίες. Μια πρακτική σε μια ιδιωτική επιχείρηση ή ερευνητικό ίδρυμα προσφέρει την ευκαιρία να συνδέσουν την ακαδημαϊκή εκπαίδευση με εμπειρία σε διεπιστημονική ομαδική εργασία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών "Φυτοπροστασίας» πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Ενοποιεί τις θεματικές ενότητες που ασχολούνται με την αιτία, την ανάπτυξη και εξάπλωση των ζημιών στις καλλιέργειες, την ανάπτυξη και την εφαρμογή αποτελεσματικών προληπτικών και θεραπευτικών μέτρων για την καταπολέμηση της βλάβης, καθώς και τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και την κοινωνία.... [-]


πλοίαρχο σε διεθνείς γεωργικές επιχειρήσεις και την αγροτική ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Η M.Sc. Πρόγραμμα Διεθνούς Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου (IARD) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν με υψηλά προσόντα επαγγελματίες που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, της έρευνας ή των μη κυβερνητικών οργανώσεων στην βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και την ανάπτυξη της υπαίθρου. [+]

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιστημών (M.Sc.) στη Διεθνή Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του (IARD)

Η M.Sc. Πρόγραμμα Διεθνούς Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου (IARD) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν με υψηλά προσόντα επαγγελματίες που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, της έρευνας ή των μη κυβερνητικών οργανώσεων στην βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και την ανάπτυξη της υπαίθρου. Οι μαθητές θα αναπτύξει σταθερή οικονομική και επιχειρηματικές δεξιότητες και να έχουν την ευκαιρία να την ευρεία κατανόηση του τομέα της γεωργίας και των τροφίμων σε διεθνές επίπεδο.... [-]


πλοίαρχο σε τροπικές και τη διεθνή δασική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Η M.Sc. Πρόγραμμα Τροπικά και Διεθνών Δασών επικεντρώνεται στη βιώσιμη διαχείριση και προστασία των δασικών οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στα τροπικά και υποτροπικά δάση της ανάπτυξης ή αναδυόμενες χώρες. [+]

Μεταπτυχιακό στην τροπική και Διεθνών Δασών (M.Sc. εστίαση της μελέτης)

Η M.Sc. Πρόγραμμα Τροπικά και Διεθνών Δασών επικεντρώνεται στη βιώσιμη διαχείριση και προστασία των δασικών οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στα τροπικά και υποτροπικά δάση της ανάπτυξης ή αναδυόμενες χώρες. Οι απόφοιτοι του προγράμματος εργασίας στη διαχείριση των δασών σε όλο τον κόσμο, συχνά σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς έρευνας και ανάπτυξης. Μαζί με το επίσημο πρόγραμμα εργασίας, οι μαθητές αποκτούν τη διαπολιτισμική εργασίας και ζωής, η εμπειρία από την αλληλεπίδραση με τους διεθνείς συναδέλφους και καθηγητές. Η εμπειρία έχει δείξει ότι οι προσωπικές και επαγγελματικές επαφές ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος MSc είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επεκτείνουν την επαγγελματική του δικτύου των μαθητών.... [-]


Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Ρώμη Πάδοβα Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Το περιεχόμενο του προγράμματος περιλαμβάνει την ανάπτυξη σύγχρονων πειραματικών και των προϊόντων προσανατολισμένη συστημάτων επεξεργασίας πληροφοριών. επιστήμη των υπολογιστών μπορούν να χωριστούν σε τομείς της θεωρητικής επιστήμης των υπολογιστών, πρακτική επιστήμη των υπολογιστών, τεχνική επιστήμη των υπολογιστών, καθώς και εφαρμοσμένη επιστήμη υπολογιστών. [+]

Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Υπολογιστών (M.Sc.)

επιστήμη των υπολογιστών είναι η επιστήμη της συστηματικής και αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των πληροφοριών. Ασχολείται με τις δομές, τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες για να περιγράψει τις πληροφορίες και την επεξεργασία των πληροφοριών, καθώς και την εγκατάσταση, τη μέθοδο εργασίας και τις αρχές κατασκευής των συστημάτων πληροφορικής. Οι γενικές διαδικαστικές μεθόδους επεξεργασίας των πληροφοριών και των γενικών μεθόδων εφαρμογής τους ερευνηθεί. Το περιεχόμενο του προγράμματος περιλαμβάνει την ανάπτυξη σύγχρονων πειραματικών και των προϊόντων προσανατολισμένη συστημάτων επεξεργασίας πληροφοριών. επιστήμη των υπολογιστών μπορούν να χωριστούν σε τομείς της θεωρητικής επιστήμης των υπολογιστών, πρακτική επιστήμη των υπολογιστών, τεχνική επιστήμη των υπολογιστών, καθώς και εφαρμοσμένη επιστήμη υπολογιστών. Οι μαθητές θα ασχοληθεί με τις δυνατότητες δόμησης, τυποποίηση και μαθηματικοποίηση των περιοχών εφαρμογής με τη μορφή ειδικών μοντέλων και προσομοιώσεων. Θα αποκτήσουν γνώσεις για την ανάπτυξη μηχανικών συστημάτων λογισμικού για διάφορους τομείς εφαρμογής με ιδιαίτερη προσοχή από μεγάλη προσαρμοστικότητα και την αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή των συστημάτων αυτών. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να μεταφέρει εκτενείς γνώσεις στο αντικείμενο της επιστήμης των υπολογιστών στη θεωρία και την πρακτική, καθώς και με αναφορά σε ένα αντικείμενο αίτησης. Αυτό περιλαμβάνει μεθόδους για την επίλυση των προβλημάτων εφαρμογής και της ρευστοποίησής τους σε κατάλληλη μορφή υπολογιστή. Στο Γκέτινγκεν, ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη στενή σχέση με το αντικείμενο εφαρμογής. Επιπλέον, το πρακτικό προσανατολισμό μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω μέσω της εργασίας του έργου και την εξωτερική πρακτική άσκηση. Αυτά πρακτική που αναλαμβάνονται σε μια βιομηχανική επιχείρηση ή ένα ερευνητικό ινστιτούτο. Εκείνοι επιλογή επιστήμη των υπολογιστών ως αντικείμενο των σπουδών... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στην Astromundus

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια November 2018 Γερμανία Göttingen Αυστρία Ίνσμπρουκ Ιταλία Πάδοβα Ρώμη Σερβία Βελιγράδι Ανόβερο Brunswick Clausthal-Zellerfeld +10 περισσότερα

Οι κύριοι στόχοι του Master είναι μύηση στην επιστημονική έρευνα και την εφαρμοσμένη κατάρτιση στην Αστρονομίας και Αστροφυσικής. Δίνεται έμφαση στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων, τόσο στην παρατηρησιακή και θεωρητικές / υπολογιστικό πεδίο. Οι διάφορες ειδικότητες των ιδρυμάτων εταίρων να οδηγήσει σε αύξηση της προσφοράς των μονοπατιών για τους φοιτητές: Θεωρητική Αστροφυσική, μοντέλα, προσομοιώσεις και Υπολογισμού, καθώς και Παρατηρησιακή Αστροφυσική με βάση τα δεδομένα από το έδαφος και από το διάστημα και για την αξιοποίηση των σύγχρονων αρχείων δεδομένων. [+]

AstroMundus

AstroMundus είναι ένα 2-χρόνια Erasmus +: το πρόγραμμα Erasmus Mundus Κοινό Μεταπτυχιακό στην Αστρονομία και Αστροφυσική (120 ECTS). Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2009 ως ένα Μάστερ Erasmus Mundus και τώρα συνεχίζεται στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μάστερ προσφέρεται από μια κοινοπραξία 5 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στην Αυστρία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Σερβία, με τη συμμετοχή των 4 ερευνητικά ιδρύματα ως συνδεδεμένων εταίρων στην Ιταλία, τη Σερβία, και τη Γερμανία.... [-]