The University Of Georgia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

The University Of Georgia είναι ένα υψηλόβαθμο και μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που εδρεύει στην Τυφλίδα της Γεωργίας, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Χώρου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (EHEA), της Ομάδας Παρακολούθησης της Μπολόνιας - BF UG , Δήλωση της Κοπεγχάγης (βάση για την ανάπτυξη του αμοιβαίου πλαισίου διασφάλισης της ποιότητας για την εκπαίδευση και την κατάρτιση στην Ευρώπη), το δίκτυο ENIC-NARIC ( ακαδημαϊκή αναγνώριση και κινητικότητα της ΕΕ ) · MCI στην Ινδία, αναγνώριση MSRT στο Ιράν, Yok στην Τουρκία και πολλές παρόμοιες εκπαιδευτικές ενσωματώσεις και συμφωνίες. Αυτά και το επίπεδο πανεπιστημιακής επιθετικής έρευνας κατέστησαν τις πανεπιστημιακές επιδόσεις εξαιρετικές στην περιοχή και οι τίτλοι και τα διπλώματα είναι διαπιστευμένοι σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα αποδεκτοί στην ΕΕ και τις ΗΠΑ.

UG έχει καταφέρει να αποκτήσει την καλύτερη εκπαιδευτική υποδομή και υψηλά εκπαιδευτικά πρότυπα στην περιοχή του Καυκάσου. Σήμερα, η UG κατέχει κορυφαίες τάξεις περιφερειακών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αφιερωμένων στην προσωπική ανάπτυξη κάθε σπουδαστή, έτσι ώστε όχι μόνο να αποφοιτούν ως εξειδικευμένα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες αλλά είναι επίσης προετοιμασμένοι να αναλάβουν τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου. The University Of Georgia είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και τα νεότερα εργαστήρια. Σύμφωνα με τη θεωρητική γνώση, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και να εργαστούν με διάφορους τεχνικούς και επιστημονικούς εξοπλισμούς. Η σχολή μας είναι αφοσιωμένη στη δημιουργική και ενθουσιώδη διδασκαλία, βοηθώντας τους νέους επαγγελματίες να επιδείξουν μια δέσμευση προς το κοινό. Για τους φοιτητές στο εξωτερικό, The University Of Georgia προσφέρει σήμερα προγράμματα σε αυτούς τους τομείς:

 • Διοίκηση Επιχειρήσεων (Προπτυχιακό);
 • Master of Business Administration (Μεταπτυχιακό)?
 • Τεχνολογία / Πληροφορική (Προπτυχιακό);
 • IT Μηχανικών (Πτυχιούχος);
 • Αγγλική Φιλολογία (Προπτυχιακό);
 • Νοσηλευτική (προπτυχιακό);
 • Φαρμακείο (προπτυχιακό);
 • Οδοντιατρική (μονοκύκλιος)
 • Γενική Ιατρική (Μονοκύκλος)
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνούς Επιχειρησιακού Δικαίου (Graduate);
 • Master of Εκπαίδευση Διοίκησης (Μεταπτυχιακό)

UG είναι υπερήφανη για την ποικιλόμορφη κοινότητα της με διαπολιτισμική συνείδηση. Καλωσορίζει τους σπουδαστές από όλο τον κόσμο, καθιστώντας το κέντρο της γνώσης με μια διεθνή ατμόσφαιρα. Οι διεθνείς φοιτητές έχουν ίσες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ζωής των σπουδαστών και των δυνατοτήτων ανάπτυξης σταδιοδρομίας. UG προάγει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και προσφέρει εξαιρετική υποδομή για να ασκεί ενεργά τα αθλήματα και το γυμναστήριο. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά αθλητικά γήπεδα, καθώς και γήπεδα τένις και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. UG φοιτητές UG έχουν την ευκαιρία να ιδρύσουν συλλόγους και να φέρουν σε επαφή με τις καινοτόμες ιδέες και να συμμετέχουν σε συναρπαστικές δραστηριότητες. Οι φοιτητές λαμβάνουν υποστήριξη για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές στο The University Of Georgia . Σήμερα, το πανεπιστήμιο έχει την τιμή να προσφέρει στους φοιτητές του σύγχρονες εγκαταστάσεις και το μαθησιακό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο πανεπιστήμιο μας αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία όχι μόνο στη Γεωργία, αλλά και στη διεθνή αγορά εργασίας. Οι πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την εισαγωγή είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του The University Of Georgia - www. UG .edu.ge.

Πρόσθετες πληροφορίες μπορούν επίσης να αποκτηθούν στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κ. John Dastouri και τον καθηγητή Bahman Moghimi

J.Dastouri @ UG . Edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Τοποθεσίες

Τιφλίδα

The University of Georgia

Address
77a, M. Kostava str.
0171 Τιφλίδα, Τιφλίδα, Γεωργία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+995 322 55 22 22

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη