Accra Institute Of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cradle μας Of Excellence Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να γίνει λίκνο της αριστείας στον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της έρευνας μέσω της παροχής ηγεσίας στην εκπαιδευτική και την τεχνολογική κόσμο, επιλέγοντας προσεκτικά τους μαθητές του χαρακτήρα, την ακεραιότητα, την αποφασιστικότητα και τα κίνητρα, καθώς και την επιλογή των ατόμων των εκκρεμών χαρακτήρα, τη δέσμευση, την ικανότητα και το όραμα για να χρησιμεύσει ως διαχειριστές, οι αξιωματικοί και το διδακτικό προσωπικό.

Εμείς από αυτή την αποστολή είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις περιοχές της διδασκαλίας, την κατάρτιση, την έρευνα και την υποτροφία που θα μεγαλύτερη βοήθεια για την ανάπτυξη του ατόμου, και την προώθηση της γνώσης, της αριστείας, και τη βιομηχανία στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με την αποστολή μας, AIT αξίες της ακεραιότητας, της συνεργασίας, της αποτελεσματικότητας, της καινοτομίας, και την ένταξη σε όλα αυτά που κάνει και προσπαθεί να προωθήσει και να υποστηρίξει την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης για τους μαθητές, καθηγητές, τις υπηρεσίες της, και το πανεπιστήμιο ως σύνολο.

ΑΙΤ, κατά την επιδίωξη των "λίκνο της αποστολής αριστείας» του, υπερηφανεύεται για το σύνθημά της: υπηρεσία στην ανθρωπότητα, την ηγεσία και την επιτυχία στην υποτροφία.

Δήλωση Όραμα

ΑΙΤ θα είναι μια πρώτης τάξης φοιτητής εστιασμένη ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και της έρευνας προσπάθεια για αριστεία στη διδασκαλία, υποτροφία, την έρευνα και την εξυπηρέτηση. Θα παρέχουν στους φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό της, μια προκλητική και ανταμείβοντας ακαδημαϊκή εμπειρία και υποστηρικτική εργασίας και μαθησιακό περιβάλλον που αναδεικνύει τους μεμονωμένους τον καλύτερο εαυτό τους.

ΑΙΤ θα επιδιώξει να προσελκύσει και να αναπτύξουν τους άριστους φοιτητές και θα αναγνωριστεί ως ηγέτης στην προετοιμασία κορυφαία άρθρωση, καινοτόμες, αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση και επαγγελματική ειδίκευση πτυχιούχων που μπορούν να ανταγωνιστούν χωρίς αμφιβολία επιτυχία στη διεθνή αγορά εργασίας και να αφήσουν το στίγμα τους στην επέλεξε τη σταδιοδρομία τους.

ΑΙΤ θα είναι ένα αιχμής Ε & Α και έντασης ερευνητικό ίδρυμα και θα προσελκύσει, προσλαμβάνουν και να διατηρούν την καλύτερη σχολή, ερευνητικό προσωπικό και τους φοιτητές των οποίων το έργο της έρευνας μπορούν να ενισχύσουν τη διδασκαλία και τη μάθηση στο πανεπιστήμιο και να συμβάλει ουσιαστικά στην πρόοδο της κοινωνίας στο σύνολό της.

ΑΙΤ θα ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές εξελίξεις, τις μεταβαλλόμενες τάσεις στην κοινωνία και την οικονομία κατ 'εφαρμογή του λίκνο της αποστολής της αριστείας και της θέλησης σε όλες τις προσπάθειές της να ζήσουν μέχρι και το μότο του: υπηρεσία στην ανθρωπότητα, την ηγεσία και την επιτυχία στην υποτροφία.

Οι Στόχοι μας

ΑΙΤ έχει δεσμευτεί για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των αυριανών παγκόσμιων ηγετών σε όλους τους κλάδους και τους τομείς μέσω της καινοτομίας στη διδασκαλία και την έρευνα.

ύψιστη υποχρέωση μας ως ένα πανεπιστήμιο είναι να προετοιμάσει τους μαθητές μας, οι οποίοι θα ζουν μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στον 21ο αιώνα, έναν αιώνα που θα παρέχει καμία αμφιβολία αποφοίτους μας με σημαντικές νέες προκλήσεις και τις προσδοκίες opportunities.The είναι ότι κατά τη διάρκεια χρόνια εργασίας τους, η πλειοψηφία των αποφοίτων μας θα αλλάξει όχι μόνο θέσεις εργασίας, αλλά και επαγγέλματα αρκετές φορές, απαιτεί προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

σε όλα τα βεβαιότητα ότι θα χρειαστεί έκτακτη δεξιότητες για να κατανοήσουν την εκθετική αύξηση των πληροφοριών κατά τη διάρκεια ζωής τους. Θα πρέπει να μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο και θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν τις ευκαιρίες και τους κινδύνους που σχετίζονται με την επέκταση τεχνολογική πρόοδο και την ικανότητα. Ως μέρος της δέσμευσής της να κάνει τη διαφορά στην εφαρμογή του οράματός της, ΑΙΤ μόνη της για να δεσμεύεται: 1. Προσφέροντας ακαδημαϊκά αυστηρή προγράμματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της βιομηχανίας και του εμπορίου για καλά εκπαιδευμένους και επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό.

 1. Η προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας μέσω λήψη ορθών αποφάσεων και τολμηρές ενέργειες που έχουν μέλλον, ευφάνταστη, και να ανταποκρίνεται στις προόδους στην τεχνολογία, τις επιστήμες, την κοινωνία και την οικονομία γενικότερα.

 2. Φιλοδοξούν να γίνει μια πρώτης τάξεως μαθητοκεντρική ακαδημαϊκό ίδρυμα, όπου η υποστήριξη για την προσωπική και ακαδημαϊκή εξέλιξη του μαθητή είναι ενσωματωμένο στο ήθος του πανεπιστημίου 4. Προσέλκυση εξαιρετική και εργατικοί φοιτητές και παρέχοντάς τους με ακαδημαϊκά προκλητική, μοντέρνα και ευνοϊκό περιβάλλον μάθησης, που υποστηρίζεται από ικανό και ενθουσιώδη ΔΕΠ και του προσωπικού που θα ενθαρρύνουν και θα ενδυναμώσει τους μαθητές να εργαστούν προς την κατεύθυνση πληρέστερη πνευματική τους ικανότητες.

 3. Την προώθηση και την ενίσχυση της αυτο-ανάπτυξη των μαθητών της, έτσι ώστε να καταστούν ενημερωμένοι και αποτελεσματικό σε όλες τις μετέπειτα εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας επιδιώξεις τους.

 4. Προσφέροντας στους φοιτητές του ένα γερό θεμέλιο για την προσωπική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη και των πολιτών της επιτυχίας για να εξασφαλιστεί ότι αναπτύσσουν την πνευματική ικανότητές τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και είναι καλά προετοιμασμένοι για να υπερέχουν σε επάγγελμα που έχουν επιλέξει

Στο ΑΙΤ, οι μαθητές μας διδάσκονται να πετύχει από τον έλεγχο της πράξης είναι:

 • * Θεοφοβούμενος, ειλικρινής και αξιόπιστος
 • * Πειθαρχημένη και αποφασιστική
 • * Υπεύθυνες και αξιόπιστες
 • * Ήρεμος, στοχαστικός, υπομονετικός και αυτοπεποίθηση
 • * Ήπια, πιστός και περήφανος
 • * Ταπεινή και ευσεβής
 • * Σκληρή, αυτοδύναμη, επίμονος και εργατικός
 • * Οργανωμένη, τακτοποιημένη και ισορροπεί
 • * Περίεργος και teachable
 • * Υγιείς και έξυπνες
 • * Ζωντανή και ενθουσιώδης
 • * Είδος, φιλικό, εξυπηρετικό και γενναιόδωρη
 • * Γενναία, τολμηρή και την ανάληψη κινδύνων
 • * Ηθικής και δεοντολογίας σε όλες τις συναλλαγές τους με τους φίλους και τους εχθρούς

AIT Διαπιστεύσεις

Ο Άκρα Institute of Technology (AIT) είναι μια ανεξάρτητη τεχνολογία εστιασμένη πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (NAB) της Γκάνας.

ΑΙΤ είναι συνδεδεμένες με την Kwame Nkrumah Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (Knust).

ΑΙΤ είναι συνδεδεμένες με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Μαλαισίας (Ουμ).

Τοποθεσίες

Άκκρα

Address
Accra Institute of Technology (AIT) University Tower Seaview Campus, Weija.
233 Άκκρα, Περιοχή της Μεγάλης Άκκρα, Γκάνα

FAQ

Άλλη