Christian Service University College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Christian Υπηρεσία University College στοχεύει: Για να είναι μια πρώτης τάξεως Ευαγγελική Christian University που προάγει τη γνώση για τον Χριστό μέσω της κατάρτισης των ανδρών και των γυναικών με την ηθική ευθύτητα, την ακαδημαϊκή αριστεία και το πάθος για να εξυπηρετήσει και να μετασχηματίσει την κοινωνία.

Πρώτη τάξη: Το University College στοχεύει στην παροχή πρώτης τάξεως εκπαίδευση, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και γενικά καλές προοπτικές - περιβάλλον? ότι είναι, πρώτη σε όλα.

Ευαγγελική Christian University: Με αυτό εννοούμε το University College προαναγγέλλει τα καλά νέα του Ιησού Χριστού και πιστεύει στην ιστορική δόγματα της χριστιανικής πίστης.

Ηθική Ευθύτητα: Διεξαγωγή με βάση την χριστιανική ηθική και τον τρόπο ζωής που δείχνει συνεπής σε σχέση με το Λόγο του Θεού και του κράτους δικαίου.

Ακαδημαϊκής αριστείας: Επαγγελματικά και ακαδημαϊκά αρμοδίων και την ικανότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις για την επίλυση ή το χειρισμό σύγχρονα θέματα που αφορούν την Εκκλησία και την κοινωνία.

Πάθος για την εξυπηρέτηση: Εξυπηρετούν με μεγάλο ζήλο και ενθουσιασμό.

ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η χριστιανική υπηρεσία University College είναι ένα ακαδημαϊκό κέντρο αριστείας για τη διδασκαλία, την έρευνα και την υπηρεσία στην Θεολογία, Εφαρμοσμένων Επιστημών και Ανθρωπιστικών Σπουδών σε μια Ευαγγελική και ακούγεται ηθικά περιβάλλον.

Μια Σύντομη Ιστορία

Η Ακαδημία ξεκίνησε ως μια συγχώνευση των δύο οράματα στην Ιανουάριο του 1974. Μια ομάδα Γκάνα χριστιανών είχε ένα όραμα ενός διαθρησκευτικού, ευαγγελική φορέας υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, το οποίο θα εκπαιδεύσει τους άνδρες και τις γυναίκες για όλους τους τύπους των χριστιανικών Υπουργείου.

Η δεύτερη ομάδα αποτελείται αποδήμων ιεραπόστολοι που είχε ένα όραμα ενός ιδρύματος για την εκπαίδευση των εργαζομένων από την καθιερωμένη εκκλησία στη νότια Γκάνα για μια ώθηση στη βόρεια Γκάνα και στις γειτονικές χώρες, όπου η εκκλησία ήταν σχετικά πολύ μικρή. Ευαγγελική Χριστιανισμός στην Γκάνα στα τέλη του 1960 και 1970 χαρακτηρίστηκε, μεταξύ άλλων, από στενή αλληλεπίδραση και τη συνεργασία και θόλωμα των ομολογιακή, αποστολής και διακρίσεις ομάδα. Η Παγκόσμια Ευαγγελισμό για τον Χριστό (WEC), η οποία ήταν μία από τις ομάδες ιεραπόστολος στη δεύτερη ομάδα των ιεραποστόλων, είχε αποκτήσει ακίνητα σε Κουμάσι την οποία είχαν κατασκευαστεί τέσσερις κατοικίες και ένα ραδιοφωνικό στούντιο με τα σχέδια για την κατασκευή ενός μεγάλου κτιρίου για να χρησιμεύσει ως η αρχή ενός κολεγίου κατάρτισης. Σύντομα οι δύο οράματα συγχωνεύονται.

Τον Οκτώβριο του 1974, οι πρώτες κατοικίες τάξεις ξεκίνησε με τέσσερις μαθητές και το Κολέγιο μεγάλωσε από τη δύναμη στη δύναμη και έχει γίνει πλέον ένα Ευαγγελική Christian University College.

Οι αξίες μας

Η χριστιανική Υπηρεσία University College καλλιεργεί και υποστηρίζει τις ακόλουθες βασικές αξίες τις οποίες θεωρεί ως κεντρικό και βασικό στο ίδρυμα. Αυτοί είναι:

  • Η εξοχότητα του Ιησού Χριστού.
  • Ακεραιότητα
  • Σκληρή δουλειά
  • Καλή Διαχείρισης των Πόρων
  • Η αμοιβαία υποστήριξη και φροντίδα

Παρέχουμε κορυφαία διευκολύνσεις για τους φοιτητές:

CSUC σας τοποθετεί σε ένα ακαδημαϊκά ενθαρρυντικό περιβάλλον που είναι τόσο πνευματικά εμπλουτισμό και κοινωνικά ικανοποιητική. ολοκληρωμένη και καινοτόμο προσέγγισή μας προς την εκπαίδευση και την έρευνα θα συμβάλει στην μελλοντική επιτυχία σας και να σας εμπνεύσει για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές σας ως επιχειρηματικό και η τεχνολογία-καταλαβαίνω ηγέτες.

Το τμήμα εισαγωγών είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία εφαρμογής και να σας βοηθήσει να βρείτε το σπίτι σας σε CSUC. Η οικογένειά μας είναι πάντα επεκτείνεται και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους νέους μαθητές στη χριστιανική Υπηρεσία University College, CSUC.

Τοποθεσίες

Kumasi

Christian Service University College

Address
Post Office Box 3110,
Kumasi, Περιοχή Ashanti, Γκάνα
Τηλέφωνο
+233 322028781

Ask a Question

Άλλη