University Of Professional Studies Accra

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προσπαθούμε να παρέχουμε και την προώθηση της τριτοβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στις επιχειρήσεις και άλλες κοινωνικές επιστήμες που σχετίζονται με την πειθαρχία μέσω της μόχλευσης ένα δομημένο μείγμα της υποτροφίας με επαγγελματισμό στην Γκάνα και πέρα.

Πιστεύουμε ότι η πρώτη μας ευθύνη είναι να τους μαθητές, προσωπικό, γονείς, απόφοιτοι και όλων των άλλων ενδιαφερόμενων φορέων. Την ικανοποίηση των αναγκών τους, ό, τι κάνουμε αποτελούν την επιτομή της υποτροφίας με επαγγελματισμό. Μια υποτροφία για εμάς σημαίνει "η αναζήτηση και απόκτηση γνώσεων" και ο επαγγελματισμός σημαίνει "εφαρμογή της γνώσης για ανάπτυξη με έναν ηθικό τρόπο" αυτές οι δύο είναι οι βασικές κινητήριες δυνάμεις της ύπαρξης της UPSA.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ λειτουργικές περιοχές

Για την επίτευξη της αποστολής και των στόχων του, το Πανεπιστήμιο βασίζεται σε τρεις λειτουργικές περιοχές που περιλαμβάνουν:

  • Διδασκαλία και Μάθηση
  • Η έρευνα και η κοινωνική υπηρεσία
  • Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Κατάρτισης Δεξιοτήτων

Ευκαιρίες για τους φοιτητές

Η UPSA είναι διαπιστευμένη από την Πρακτική Σχολής Επιχειρηματικών Σπουδών του Συμβουλίου Διαπίστευσης, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο διεθνές φορέα διαπίστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Τμήμα Βιομηχανικών Σχέσεων δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει ισχυρότερες σχέσεις με τις βιομηχανίες, τις ενώσεις επαγγελματικών ιδρυμάτων και παρόμοιους φορείς στον ακαδημαϊκό χώρο. Το Τμήμα βοηθά τους φοιτητές να αποκτήσουν Πρακτικές / Πρακτικές Συνημμένες, συντονίζει τις δραστηριότητες της Εθνικής Υπηρεσίας και εκδίδει επιστολές Ακαδημαϊκών Ερευνών σε μαθητές για τις ερευνητικές τους εργασίες.

Μόλις εγγραφείτε σε πρόγραμμα σπουδών, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα δωρεάν μαθήματα σε οποιοδήποτε επαγγελματικό πρόγραμμα, δηλαδή: CIM, ICSA και ACCA.

Το Κέντρο Διεθνούς Εκπαίδευσης και Συνεργασίας έχει Διεθνές Φοιτητικό Γραφείο για να βοηθήσει και να παρέχει υπηρεσίες σε διεθνείς φοιτητές στην UPSA. Βοηθάει τους ξένους φοιτητές με θεωρήσεις, ενσωματώνει τη ζωή στη Γκάνα και την πανεπιστημιούπολη και παρέχει συμβουλές για τη στέγαση. Το UPSA βρίσκεται στο East Legon, ένα ήσυχο και καλά αναπτυγμένο προάστιο της Άκρα, πρωτεύουσα της Γκάνας. Η γύρω περιοχή του πανεπιστημίου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και εμπορικά κέντρα για την ευκολία των μαθητών. Η πανεπιστημιούπολη είναι επίσης εξοπλισμένη με μια πλήρη ιατρική κλινική, ένα καντίνα για φαγητό και σνακ, ένα υπερσύγχρονο πενταόροφο συγκρότημα βιβλιοθηκών, συμβουλευτικές υπηρεσίες και ένα ξενώνα για φοιτητές σε κοντινή απόσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας: http://www.upsa.edu.gh/

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MPhil / MSc στην Ηγεσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 24 μήνες September 2018 Γκάνα Άκρα

Το πρόγραμμα Master of Science στο Leadership είναι ένα πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Επαγγελματικών Σπουδών της Accra. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη ηγετών με παγκόσμιο αντίκτυπο. [+]

MPhil / MSc στην Ηγεσία Το πρόγραμμα Master of Science Το πρόγραμμα Master of Science στο Leadership είναι ένα πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Επαγγελματικών Σπουδών της Accra. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη ηγετών με παγκόσμιο αντίκτυπο. Το Πρόγραμμα αναπτύχθηκε με εισροές από ηγέτες των παγκόσμιων επιχειρήσεων μιας ποικιλίας δημόσιων, ιδιωτικών και μη κερδοσκοπικών / μη κυβερνητικών οργανώσεων. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν σε οργανώσεις όπως πρεσβείες, υψηλές επιτροπές, διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά, κυβερνήσεις, δημόσιοι υπάλληλοι και υπηρεσίες ασφαλείας. Ο σκοπός του Master of Science στο πρόγραμμα Leadership είναι να παράγει εξαιρετικούς ηγέτες. Αυτό το αναμεμιγμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είναι ένα από τα είδη του στη χώρα και παρέχει ευκαιρίες για ενήλικες να αναπτύξουν γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις, οι οποίες θα τους εξοπλίσουν να εκτελούν δημιουργικά, ηθικά και αποτελεσματικά μέσα στις οργανώσεις τους. Το πρόγραμμα εξουσιοδοτεί επίσης εκείνους που θέλουν να μάθουν με τρόπο που δημιουργεί αξία και δημιουργεί μια εποικοδομητική διαφορά με την παρουσία τους. Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με ευελιξία, χωρίς συμβιβασμούς στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα και ταυτόχρονα, που ταιριάζει με τα πολυάσχολα ωράρια των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζονται με ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και αλληλεπίδραση με τοπικές και διεθνείς σχολές. Οι διαδικτυακές διαλέξεις συνεχούς ροής και η εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ των διδασκόντων και των φοιτητών φέρνουν στη ζωή την κατάσταση στην τάξη, προσφέροντας μια εκπαιδευτική εμπειρία που δεν μπορεί να ταιριάζει με το πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται σε κείμενο. Για να γίνει πραγματικά διεθνής, τα... [-]

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
P.O.Box LG 149 OR
Tel: +233 303-937542

GH
Διεύθυνση τοποθεσίας
East Legon
Accra, GH