University Of Professional Studies Accra

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γεια σας, και να καλωσορίσω την UPSA

Ως μία από τις ταχύτερα αυξανόμενες νέους πανεπιστήμια, τις βασικές μας αξίες είναι Ο σεβασμός, Υπηρεσία και Ακεραιότητα. Από σχολή, μέσω μη-διδακτικό προσωπικό, τους φοιτητές, την επιχειρηματική κοινότητα, προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες.

Abednego FEEHI Ο.Κ.Ο.Ε. AMARTEY
Αντιπρόεδρος καγκελάριος της UPSA
Καθηγητής Διαχείρισης

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ UPSA

Το Πανεπιστήμιο των Επαγγελματικών Σπουδών, Accra (UPSA) είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που παρέχει τόσο ακαδημαϊκή και επιχειρηματική επαγγελματική εκπαίδευση στην Γκάνα. Με πενήντα (50) χρόνια εμπειρίας, το Πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει τη φήμη ως η αρχαιότερη επαγγελματική λογιστικής και διαχείρισης των διδάκτρων πάροχο που έχει πολλά από τα προϊόντα της σε βασικές ηγετικές θέσεις στην Γκάνα και αλλού. Το Πανεπιστήμιο ήταν η πρώτη και εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας με την εντολή να προσφέρουν και τα δύο ακαδημαϊκών τίτλων και παροχή κατάρτισης για την τριτοβάθμια Επαγγελματική εκπαίδευση στην Γκάνα. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σήμερα ένα φοιτητικό πληθυσμό περίπου έντεκα χιλιάδες τριακόσια (11.300).

Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1965 ως ιδιωτικό επαγγελματικό φορέα εκπαίδευσης των επιχειρήσεων δίδακτρα και εξαγοράστηκε από την κυβέρνηση το 1978 από το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών Διάταγμα του 1978 (SMCD 200). Στη συνέχεια καθιερώθηκε ως ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την εντολή να παρέχουν τριτοβάθμια και επαγγελματική εκπαίδευση στους ακαδημαϊκούς κλάδους της Λογιστικής, Διοίκησης και άλλες συναφείς τομείς της μελέτης από το Ινστιτούτο Επαγγελματικής νόμου Σπουδών, (Νόμος 566), 1999.

Ο τότε IPS είχε προσφέρει μαθήματα για διάφορες επιχειρηματικές επαγγελματικά προγράμματα που έχουν διεθνώς αναγνωριστεί. Από την άποψη αυτή, το Πανεπιστήμιο έχει συμβάλει πάρα πολύ στη διδασκαλία και την πρακτική της Λογιστικής και Διοίκησης στην Γκάνα.

Τον Σεπτέμβριο του 2005, το Ινστιτούτο εισήγαγε Bachelor Degree Programs σε διάφορους κλάδους εντολή του να δώσει νόημα στην IPS νόμου 566. Έλαβε το Προεδρικό Χάρτη το Σεπτέμβριο του 2008, αναθέτοντας σε αυτό το καθεστώς της ένα ολοκληρωμένο δημόσιο πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει σήμερα Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό στα διάφορα προγράμματα. Ο συνδυασμός της υποτροφίας με επαγγελματισμό είναι το θεμέλιο του μοναδικό προφίλ του πανεπιστημίου.

Η ανάπτυξη της αρχικής και της νέας σειράς των ακαδημαϊκών προγραμμάτων σε συνδυασμό με τις τάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ζήτησε την τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου 566 του 1999. Στη συνέχεια, το Πανεπιστήμιο της Επαγγελματικής νόμου Σπουδών, 2012 (ACT 850) θεσπίστηκε για να μετονομάσετε το Ινστιτούτο ως Πανεπιστήμιο της Επαγγελματικών Σπουδών, Accra (UPSA).

VISION

Για να είναι ο φορέας παροχής εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης τόσο ακαδημαϊκή και επαγγελματική πειθαρχία, εθνικό περιχαρακωμένη, περιφερειακό σχετικές και παγκοσμίως αναγνωρισμένη.

ΠΙΣΤΗ

Η γνώση, η βάση για την ανάπτυξη είναι σχετική όταν μοιράζεται και χρησιμοποιείται.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προσπαθούμε να παρέχουμε και την προώθηση της τριτοβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στις επιχειρήσεις και άλλες κοινωνικές επιστήμες που σχετίζονται με την πειθαρχία μέσω της μόχλευσης ένα δομημένο μείγμα της υποτροφίας με επαγγελματισμό στην Γκάνα και πέρα.

Πιστεύουμε ότι η πρώτη μας ευθύνη είναι να τους μαθητές, προσωπικό, γονείς, απόφοιτοι και όλων των άλλων ενδιαφερόμενων φορέων. Την ικανοποίηση των αναγκών τους, ό, τι κάνουμε αποτελούν την επιτομή της υποτροφίας με επαγγελματισμό. Μια υποτροφία για μας σημαίνει «τη συνέχιση και την απόκτηση γνώσεων» και επαγγελματισμός σημαίνει «εφαρμογή της γνώσης για την ανάπτυξη με ηθικό τρόπο» αυτά τα δύο είναι τα βασικά οδηγείται δυνάμεις της ύπαρξης UPSA του.

ΑΞΙΕΣ

Ακεραιότητα, Σεβασμός και υπηρεσιών είναι οι βασικές αξίες του κώδικα δεοντολογίας UPSA του.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

UPSA είναι αποφασισμένη να δράσει με συνέπεια, σύμφωνα με τις αρχές της και ενστερνίζεται τις αξίες.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Σεβασμός στην κοινότητα του Πανεπιστημίου σημαίνει σεβασμό προς τον εαυτό, τους άλλους και τις αξίες του Πανεπιστημίου του.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Υπηρεσία στην κοινότητα UPSA σημαίνει την αναγνώριση των κοινωνικών αναγκών και εφαρμογή τις δυνάμεις και τις γνώσεις μας για την αντιμετώπιση αυτών των αναγκών.

ΠΡΟΤΥΠΑ

Η ανάπτυξη ενός συστήματος που εστιάζει στο κεφάλι, την καρδιά και τα χέρια μέσα σε μια εντατική διδασκαλία, τη μάθηση και την έρευνα του περιβάλλοντος είναι το ρεύμα που ρέει μέσω του κώδικα δεοντολογίας UPSA του. Θεωρούμε ότι τα πρότυπα αναφέρεται στο σχέδιο πολιτικής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Γκάνα ως ελάχιστο στόχο μας να ανταποκρίνεται και να λειτουργεί εντός των προδιαγραφών και τους ηθικούς κανόνες όλων των σχετικών επαγγελματικών φορέων. Η συνεχής βελτίωση είναι το σήμα κατατεθέν της Όραμα και Αποστολή UPSA του.

Αυτά είναι ό, τι οι «άνθρωποι της UPSA» που είναι μαθητές, προσωπικό, Αποφοίτων, γονείς? άλλων ενδιαφερόμενων μερών; προσπαθούμε για πάντα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

«Superior εκπαιδευτική αξία»

Στρατηγική εστίαση

Η στρατηγική είναι να τοποθετήσετε UPSA ως μοναδική επιχειρηματική εκπαίδευση και την έρευνα μοντέλο που συνδυάζει Υποτροφιών με επαγγελματισμό και ένα πανεπιστήμιο της αριστείας στην Αφρική και πέρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ λειτουργικές περιοχές

Για την επίτευξη της αποστολής και των στόχων του, το Πανεπιστήμιο βασίζεται σε τρεις λειτουργικές περιοχές που περιλαμβάνουν:

  • Διδασκαλία και Μάθηση
  • Η έρευνα και η κοινωνική υπηρεσία
  • Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Κατάρτισης Δεξιοτήτων
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Mphil / Msc στην ηγεσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 24 μήνες September 2017 Γκάνα Άκρα

Το Master of Science στο πρόγραμμα Leadership είναι ένα πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Επαγγελματικών Σπουδών, Accra. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη ηγετών με παγκόσμιο αντίκτυπο. [+]

MPhil / MSc στην Ηγεσία Το πρόγραμμα Master of Science Το Master of Science στο πρόγραμμα Leadership είναι ένα πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Επαγγελματικών Σπουδών, Accra. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη ηγετών με παγκόσμιο αντίκτυπο. Το Πρόγραμμα αναπτύχθηκε με εισροές από ηγέτες των παγκόσμιων επιχειρήσεων μιας ποικιλίας δημόσιων, ιδιωτικών και μη κερδοσκοπικών / μη κυβερνητικών οργανώσεων. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν σε οργανώσεις όπως πρεσβείες, υψηλές επιτροπές, διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά, κυβερνήσεις, δημόσιοι υπάλληλοι και υπηρεσίες ασφαλείας. Ο σκοπός του Master of Science στο πρόγραμμα Leadership είναι να παράγει εξαιρετικούς ηγέτες. Αυτό το αναμεμιγμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είναι ένα από τα είδη του στη χώρα και παρέχει ευκαιρίες για ενήλικες να αναπτύξουν γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις, οι οποίες θα τους εξοπλίσουν να εκτελούν δημιουργικά, ηθικά και αποτελεσματικά μέσα στις οργανώσεις τους. Το πρόγραμμα εξουσιοδοτεί επίσης εκείνους που θέλουν να μάθουν με τρόπο που δημιουργεί αξία και δημιουργεί μια εποικοδομητική διαφορά με την παρουσία τους. Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με ευελιξία, χωρίς συμβιβασμούς στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα και ταυτόχρονα, που ταιριάζει με τα πολυάσχολα ωράρια των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζονται με ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και αλληλεπίδραση με τοπικές και διεθνείς σχολές. Οι διαδικτυακές διαλέξεις συνεχούς ροής και η εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ των διδασκόντων και των φοιτητών φέρνουν στη ζωή την κατάσταση στην τάξη, προσφέροντας μια εκπαιδευτική εμπειρία που δεν μπορεί να ταιριάζει με το πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται σε κείμενο. Για να γίνει πραγματικά διεθνής, τα μαθήματα... [-]

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
P.O.Box LG 149 OR
Tel: +233 303-937542

GH
Διεύθυνση τοποθεσίας
East Legon
Accra, GH