ADEN campus Guatemala

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η έδρα μας βρίσκεται στο Europlaza World Business Center, μια στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά του πιο αποκλειστικό και πιο abolengo Γουατεμάλα Σίτι: ζώνη 14. Αυτή η περιοχή χαρακτηρίζεται ως σημείο σύγκλισης, όπου σημαντικές επιχειρηματικές και θέρετρα βρίσκονται, το οποίο το καθιστά εύκολα προσβάσιμο για τα περισσότερα στελέχη εταιρειών που εργάζονται σε Πόλη της Γουατεμάλας.

οικονομία της Γουατεμάλας είναι χαρακτηριστικό μιας αναπτυσσόμενης χώρας, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες της Κεντρικής Αμερικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο Άντεν Business School έχουν επιδιώξει να κάνει μια επίσημη πρόταση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των στελεχών στη χώρα.

Επιδιώκουμε να υποστηρίξει και να συνοδεύσει τις εταιρείες, επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη στην κατασκευή μια βαθιά αίσθηση της ηθικής και της κατάρτισης των ηγετών των επιχειρήσεων.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Ως μέρος της εκπαιδευτικής πρότασης για Allumni μας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά διεθνών εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν στις εξής πόλεις: Μαϊάμι, τον Παναμά και τη Μπογκοτά.

Παγκοσμιοποίηση, ο ανταγωνισμός και η τεχνολογία έχουν θολώσει τα όρια της επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού εβδομάδας, τα εργαλεία διαχείρισης που δίνουν αρμονία και συγχρονισμό μεταξύ των διαφόρων μεταβλητών που συμμετέχουν στο διεθνές επιχειρηματικό συναυλία που παρέχονται.

θεωρία και πρακτική σε γεωπολιτικό, εμπορικές, οικονομικές διαδικασίες είναι ολοκληρωμένη, και ανθρώπινη διαχείριση της διαπολιτισμικής ομάδες. Τι θα πρέπει να αναμένεται από αυτό το μάθημα είναι το όραμα της κατεύθυνσης, που είναι, η πολιτική απόφαση για τις αποφάσεις διαχείρισης και επιχειρησιακές αποφάσεις.

Το μάθημα θα διαρκέσει από μια διάλογος έχει έκθεσης, με πραγματικά παραδείγματα και «ζωντανά» από ιδέες, καταστάσεις και planteos που δημιουργούνται από τους μαθητές στην πραγματική ζωή, και να συνδεθούν με τις έννοιες που τέθηκαν κατά τις ίδιες περιπτώσεις βέβαια.

Ο στόχος είναι να επιτευχθεί ένα φόρουμ για διάλογο, τη δικτύωση και την ανταλλαγή των νέων τάσεων στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Τα εργαστήρια που πραγματοποιούνται σε διαφορετικές πόλεις και σε διαφορετικές μήνες:

Παναμάςμήνα Ιούλιο

Μπογκοτάμήνα Σεπτέμβριο

ΜαϊάμιΜήνας Οκτώβριος

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science σε ανθρώπινο κεφάλαιο

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Γουατεμάλα Γουατεμάλα Σίτι

Ένα συνολικό όραμα ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ διαχείριση ταλέντων [+]

Ένα όραμα INTEGRAL ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ανθρώπινου ταλέντου Στόχοι Βελτιώστε την τεχνική και ανθρώπινη προφίλ με διαχειριστικές και στρατηγικές ηγεσίας για την αποτελεσματική δεξιότητες διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Συμβουλεύει οργανώσεων για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, διαγνωστικά επιδόσεις και τις εναλλακτικές ενέργειες. Αναπτύξει στρατηγικά σχέδια του ανθρώπινου δυναμικού ευθυγραμμίζονται με τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Ανάπτυξη εργαλείων διαχείρισης και κάνετε την αίτησή σας. Παρακολουθούν πολιτιστικές αλλαγές, να αναπτύξουν τις οργανωτικές αξίες και ικανότητες. Συμβουλεύει τους διευθυντές και τις ομάδες υπεύθυνες για την άσκηση του ρόλου της οδήγησης. Προσδιορίστε τις ανάγκες της δομής, τις θέσεις και τα προφίλ του οργανισμού. Οδήγηση τη διαδικασία αναζήτησης και επιλογής προσωπικού και την κατάλληλη κοινωνικοποίηση στην εταιρεία. Σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση των σχεδίων ανάπτυξης και της κατάρτισης. Ανάπτυξη εργαλείων για τη διαχείριση και την αξιολόγηση των επιδόσεων. Εκτελέστε τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων ελέγχου, προετοιμασία εκθέσεων και συνεισφορών για τα ανώτερα στελέχη. Συμμετέχουν με την εταιρεία στην ανάλυση των αποτελεσμάτων και οργανωτικών στρατηγικών ανασχεδιασμό. παραλήπτες Οι επαγγελματίες που έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν την προβολή του προφίλ της, αποκτώντας μια ολοκληρωμένη και συστηματική προβολή της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων. Σχέδιο μελέτης Master in HR · E-learning ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SHRM · Presencial BUSINESS PLAN · Presencial ή E-learning ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MASTER ΕΡΓΑΣΙΑΣ (TFM) · E-learning Πιστοποίηση Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Irvine - Επέκταση και ADEN International Business School, το οποίο απονέμεται Ανθρώπινου Δυναμικού Ειδίκευση πιστοποιητικό Managementt (^) να πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος από κοινού. Μετά την ολοκλήρωση και έγκριση ολοκλήρωσε το Master of Science σε... [-]

Master Of Science στη διαχείριση της κυκλοφορίας

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Γουατεμάλα Γουατεμάλα Σίτι

INTEGRA Στρατηγική Μάρκετινγκ ΣΑΣ [+]

INTEGRA ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ Στόχοι Αξιολογήσει τις αλλαγές στο περιβάλλον, τον καταναλωτή και την τεχνολογία και τις επιπτώσεις της στην στρατηγική της εταιρείας. προτάσεις Δόμηση σχεδιάστηκε από την αξία για τον πελάτη, κατά διαστήματα και προσαρμοσμένες στις τρέχουσες απαιτήσεις, είτε στις τοπικές και διεθνείς αγορές. Ψηφιακών εργαλείων για την ενσωμάτωση διαφορετικές διαδικασίες μάρκετινγκ. • Ανάπτυξη μιας συστημικής προσέγγισης που επιτρέπει τη σύνδεση των διαδικασιών, δραστηριοτήτων και εργαλείων. Χτίσει και να διατηρήσει πελατειακών σχέσεων που βασίζονται στην αναγνώριση των ανικανοποίητων ευκαιριών, την ανάπτυξη των κατάλληλων διαύλων και χρησιμοποιώντας τις μετρήσεις για τη μέτρηση του βαθμού ικανοποίησης. διεργασίες Experientialize χρησιμοποιώντας προσομοιώσεις για την κατανόηση της πραγματικότητας ευρέως. Αναγνωρίζοντας την επίπτωση των νέων εργαλείων μάρκετινγκ για τη δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων παραλήπτες Οι επαγγελματίες που κατέχουν διευθυντικές θέσεις που σχετίζονται με τις εμπορικές περιοχές, με πάνω από τρία χρόνια εμπειρίας. Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης. Όλοι όσοι επιθυμούν να μάθουν ένα νέο τρόπο για να ενισχύσει την εμπορία και τη διαχείριση των πωλήσεων των δεξιοτήτων τους. Διαφημιστικές εταιρείες και διευθυντές μάρκετινγκ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: μεγαλύτερη από πτυχίο κολεγίου 4 ετών ή τη σταδιοδρομία ίση Σχέδιο μελέτης ολοκληρώθηκε PRESENCIAL ONLINE ολοκληρώθηκε U PRESENCIAL ολοκληρωθεί ONLINE ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MASTER ΕΡΓΑΣΙΑΣ (TFM) · E-learning Πιστοποίηση Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Irvine - Επέκταση και ADEN International Business School, απονέμεται πιστοποιητικό εξειδίκευσης στη Στρατηγική Διοίκηση Καινοτομίας (^) να πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος από κοινού. Μετά την ολοκλήρωση και έγκριση ολοκλήρωσε το Master of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Καινοτομίας απονέμεται από Swiss Business School (Ελβετία) 1 λαμβάνεται. (^) Πιστοποιητικό της συνεχούς... [-]

Master Of Science στη διαχείριση του έργου

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Γουατεμάλα Γουατεμάλα Σίτι

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ επιτυχή έργα [+]

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Στόχοι Να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ορθή, αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση των έργων, σύμφωνα με το σώμα της γνώσης (καλές πρακτικές) που ορίζεται από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων (PMI) στην PMBOK® 5η έκδ. (Οδηγός για την Διαχείριση Έργων Body of Knowledge - PMBOK Guide). Γνωρίζοντας και την εφαρμογή της διαδικασίας για τη διαμόρφωση και την αξιολόγηση ενός επενδυτικού σχεδίου: αναγνώριση, μέτρηση, αξιολόγηση, ώστε και να συγκρίνουν και έτσι προσδιορίσει το σωστό πρόγραμμα. Εφαρμόστε εργαλεία λογισμικού για τις διαδικασίες λήψης τέχνη και τη διαχείριση του έργου. Εκπαιδεύσει τις ικανότητές σας ως διαχειριστή του έργου, τη χρήση προσομοιωτών διαχείρισης, όπως οι αεροπορικές εταιρείες πιλότοι εκπαιδεύονται σε εξομοιωτές πτήσης. Μαθαίνοντας για τον προσδιορισμό των κρίσιμων μεταβλητών που καθορίζουν την επιτυχία των έργων. Διαχειριστείτε καταστάσεις κινδύνου και αβεβαιότητας, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η πιθανότητα και οι συνέπειες των θετικών γεγονότων και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα και τις συνέπειες των δυσμενών στόχους εκδηλώσεις του έργου. Βελτιώστε την ορθή απονομή του δικαιώματος του έργου, εφαρμόζοντας ευέλικτη τεχνικών διαχείρισης. Είναι ένα βήμα για να εφαρμόζεται σε διεθνείς πιστοποιήσεις του Project Management Institute PMP® (Project Management Professional) και ΡΜΙ-ΑΚΕ ® (PMI Agile Certified Practitioner). παραλήπτες Στελέχη με τουλάχιστον 3 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις. Επαγγελματίες, σύμβουλοι, επιχειρηματίες και μέλη των ομάδων έργου που εμπλέκονται στο σχεδιασμό, την αξιολόγηση, τη χρηματοδότηση και την εφαρμογή της, που επιθυμούν να έχουν ένα ισχυρό εργαλείο για τη λήψη αποφάσεων, την εφαρμογή και την παρακολούθηση. Σχέδιο μελέτης Εξειδικευμένο πρόγραμμα: AGILE ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ... [-]

Master Of Science στην επιχειρηματική καινοτομία

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο February 2018 Γουατεμάλα Γουατεμάλα Σίτι

Καινοτομούν για να οδηγήσει την αγορά [+]

INNOVATE ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΓΟΡΕΣ Στόχοι Μεταδίδουν και να παρακινήσει την έννοια της καινοτομίας ως μια πραγματική στάση και ως έγκυρο τρόπο προσέγγισης της πραγματικότητας. Απευθυνόμενος έργο της καινοτομίας, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβλητές που γεννιούνται με τον εντοπισμό των ευκαιριών και των αναγκών των πελατών. Οδηγώντας διαδικασίες καινοτομίας μέσα σε έναν οργανισμό, εταιρεία ή ίδρυμα, τις πολιτικές και το σχεδιασμό και την αξιολόγηση καινοτόμων λύσεων τελικά να είναι σε θέση να τις εφαρμόσουν στη δική τους περιβάλλοντα εργασίας. Η κινητοποίηση των διαθηκών και πόρους για την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες, διαδικασίες, οργανωτικά συστήματα και την πρόσβαση και την ανάπτυξη της αγοράς. Διαγνώσει την κατάσταση της καινοτομίας σε κάθε εταιρεία για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την ανάπτυξη εταιρικής κουλτούρας της καινοτομίας, που επηρεάζουν όλους τους τομείς της εταιρείας να παράγει προϊόντα, υπηρεσίες, διαδικασίες ή / και καινοτόμων εμπειριών. παραλήπτες Στελέχη με ελάχιστη εμπειρία 3 ετών σε διευθυντικές θέσεις, που επιδιώκουν να αναπτύξουν μια κουλτούρα της καινοτομίας στις επιχειρήσεις για τις οποίες εργάζονται. Σχέδιο μελέτης ολοκληρώθηκε PRESENCIAL ONLINE ολοκληρώθηκε ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MASTER ΕΡΓΑΣΙΑΣ (TFM) · E-learning Πιστοποίηση Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Irvine - Επέκταση και ADEN International Business School, απονέμεται πιστοποιητικό εξειδίκευσης στη Στρατηγική Διοίκηση Καινοτομίας (^) να πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος από κοινού. Μετά την ολοκλήρωση και έγκριση ολοκλήρωσε το Master of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Καινοτομίας απονέμεται από Swiss Business School (Ελβετία) 1 λαμβάνεται. (^) Πιστοποιητικό της συνεχούς εκπαίδευσης, η οποία δεν συνεπάγεται τίτλος ή πτυχίο, να εκδοθεί στις ΗΠΑ. (1) Ο τίτλος εκδίδεται στην Ελβετία. online mode... [-]

Master Of Science στη στρατηγική διαχείριση

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Γουατεμάλα Γουατεμάλα Σίτι

Το Master of Science στο πρόγραμμα Στρατηγική Διοίκηση έχει σχεδιαστεί για ένα ημι-ολοκληρώθηκε ευέλικτο ωράριο. [+]

Στόχοι Μια οργάνωση με επίκεντρο την πλέον κατάλληλη στρατηγική και να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητά της. Σχεδιάζοντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική. • Προσδιορισμός των χαρακτηριστικών του πεδίου εφαρμογής της απόφασης σε στρατηγικό επίπεδο, προκειμένου να οδηγήσει σε ασάφεια. Ευθυγράμμιση των διαδικασιών και των πόρων για την επίτευξη των εταιρικών στόχων. Ολοκληρωμένο έλεγχο της διαχείρισης μιας επιχείρησης με βάση τη στρατηγική της. Να αναπτύξει ένα επιχειρηματικό σχέδιο και δεξιότητες για να ενδιαφέρουν τους πιθανούς επενδυτές. Διάγνωση της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κατάστασης της εταιρείας. Προσδιορίστε κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση της οικονομικής απόδοσης. Διαχείριση των πόρων με τη βέλτιστη κριτήρια αποτελεσματικότητας. σχέδιο χρηματοδότησης επιχειρηματία. Να υιοθετήσει μια δυναμική στάση απέναντι στην ασάφεια και αβεβαιότητα. παραλήπτες TARGET Διευθυντές, διευθυντές και στελέχη με ελάχιστη εμπειρία 3 ετών σε διευθυντικές θέσεις, να συμμετέχουν στην ανάλυση, το σχεδιασμό και τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων ή αποφάσεις που έχουν αντίκτυπο στα αποτελέσματα της εταιρείας. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ πτυχίο κολεγίου καριέρα μεγαλύτερη ή ίση με τη διάρκεια 4 χρόνια. διδακτέα ύλη GENERATION επιχειρηματικές στρατηγικές-Presencial 50HS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Balanced Scorecard-Presencial 40hs ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ-Presencial 40hs ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-Learning BUSINESS PLAN ή Learning E-Τάξη ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MASTER ΕΡΓΑΣΙΑΣ-E-Learning Πιστοποίηση Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Irvine - Επέκταση και ADEN International Business School, το οποίο απονέμεται από κοινού πιστοποιητικού: Εξειδίκευση στη Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων (^), οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος. (^) Πιστοποιητικά της συνεχούς εκπαίδευσης, η οποία δεν αποδεικνύει τίτλος ή πτυχίο, να εκδοθεί στις ΗΠΑ. Στο τέλος του ολοκληρωθεί, και μετά την έγκριση, ο τίτλος του Master of... [-]

Master Of Science στη στρατηγική πωλήσεων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Γουατεμάλα Γουατεμάλα Σίτι

Ολοκληρωμένη προσέγγιση για μια αποτελεσματική εμπορική ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ [+]

FOCUS ολοκληρωτής ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αποτελεσματικότερης εμπορικής Στόχοι Κατανοώντας το εμπορικό φαινόμενο, από την κατανόηση και την ανάπτυξη της στρατηγικής, η εμπειρία διαχείρισης. Καθορίσει και να αναπτύξει εργαλεία για τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Εφαρμόσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο με ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική διαχείριση των πωλήσεων. Εμπορικής διαχείρισης, ελέγχου, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αξιολογήσουν τη διαχείρισή του. Απομυθοποίηση της χρήσης του διαδικτύου ως μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Προσδιορίστε αναγκαία και αποτελεσματικά εργαλεία για τους ανθρώπινους πόρους που κάνει εμπορικές ομάδες επιτύχουν τον επαγγελματισμό του, που αντιμετωπίζει όλο και πιο απαιτητικές αγορές. παραλήπτες Στελέχη με ελάχιστη εμπειρία 3 ετών σε διευθυντικές θέσεις, που απαιτούν κατανόηση και διαχείριση των προηγμένων εργαλείων για το σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ, είτε σε προϊόντα ή υπηρεσίες, εγχώρια και διεθνώς. Σχέδιο μελέτης Αποτελεσματικές στρατηγικές BUSINESS · 40hs Presencial ΜΟΝΤΕΛΑ του ψηφιακού μάρκετινγκ · 40hs Presencial ADVANCED τακτική μάρκετινγκ · 50HS Face ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ του εμπορικού εξοπλισμού. E-Learning Επιχειρηματικό σχέδιο. Presencial ή E-Learning ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MASTER ΕΡΓΑΣΙΑΣ. E-Learning Πιστοποίηση Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Irvine - Επέκταση και ADEN International Business School, απονέμεται πιστοποιητικό εξειδίκευσης στη Στρατηγική Διοίκηση Πωλήσεων (^) να πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος από κοινού. Μετά την ολοκλήρωση και έγκριση ολοκλήρωσε το Master of Science Στρατηγικής Πωλήσεων χορηγούνται από Swiss Business School (Ελβετία) 1 λαμβάνεται. (^) Πιστοποιητικό της συνεχούς εκπαίδευσης, η οποία δεν συνεπάγεται τίτλος ή πτυχίο, να εκδοθεί στις ΗΠΑ. (1) Ο τίτλος εκδίδεται στην Ελβετία. online mode με προαιρετική δράσεις υποστήριξης στην τάξη. Μεθοδολογία Το πρόγραμμα Master of Science... [-]