Texila American University TAU

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Texila American University (TAU) βρίσκεται στη Γουιάνα, η αγγλόφωνη χώρα στη Νότια Αμερική. Απόσταση TAU και σε απευθείας σύνδεση εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει δεσμευτεί να παρέχει την καριέρα προσανατολισμένη εκπαιδευτικά προγράμματα του Diploma, Bachelor, Masters / μεταπτυχιακές και διδακτορικές επίπεδο μέσω ευρύ δίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Απόσταση Online Learning είναι ένας από τους ευέλικτους τρόπους για τους μαθητές να εκπαιδεύονται από τη δική τους πόλη. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν Απόσταση μας και on-line πρόγραμμα εκμάθησης και επωφελήθηκαν από την ευελιξία της μάθησης σε απευθείας σύνδεση από το Web Campus (Σύστημα μας Online Διαχείρισης Μάθησης). Κατά τα τελευταία χρόνια, καινοτόμο προσέγγιση TAU Απόσταση & Online Εκπαίδευση για την ανάπτυξη και την παροχή εκπαίδευσης έχει έναν από τους καλύτερους παρόχους Απόσταση & Online εκπαίδευση γίνεται. TAU Απόσταση & Online Εκπαίδευση έχει αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο είναι καινοτόμο και αποτελεσματικό. TAU έχει σχεδιαστεί μοναδικό online εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης (OTLP) για τα προγράμματα εξ αποστάσεως on-line.

Ακαδημαϊκά προγράμματα Το πανεπιστήμιο προσφέρει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα προγράμματα που οδηγούν σε Bachelor μεταπτυχιακών σπουδών, Διδακτορική που είναι συμβατικά, καθώς και καινοτόμες. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα έχουν αναπτυχθεί μετά την αρχική επιθεώρηση της ζήτησης για τέτοια προγράμματα. Έχουν ξεκινήσει με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του μαθητή για:

Πιστοποίηση Βελτίωση των δεξιοτήτων Απόκτηση επαγγελματικών προσόντων Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Επαγγελματική Ανάπτυξη στο χώρο εργασίας Self-Εμπλουτισμός Η διαφοροποίηση και η επικαιροποίηση των γνώσεων, και τη χειραφέτηση.

Διαδικασία επιλογής Η διαδικασία επιλογής θα είναι ανοικτή, διαφανή και υπεύθυνη. Κάθε υποψήφιος ο οποίος πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας, θα δοθεί η δυνατότητα να ανταγωνίζονται για τις διαθέσιμες θέσεις. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με βάση εισαγωγικές εξετάσεις / Merit / Συνέντευξη και συνέστησε στην υπηρεσία των υποψηφίων από τα Πανεπιστήμια.

Διαπιστεύσεις μας ΠΟΥ: Texila American University (TAU) περιλαμβάνεται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας - The Avicenna Κατάλογοι, το οποίο είναι προσπελάσιμο από το κοινό βάση δεδομένων των σχολείων, κολεγίων και πανεπιστημίων για την εκπαίδευση των ακαδημαϊκών επαγγέλματα στον τομέα της υγείας.

UNGLOBAL: Έχει προστεθεί Texila Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στο μητρώο συμμετεχόντων στο πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών Global Compact.

IMED: TAU είναι εισηγμένη στο Διεθνή Ιατρική Εκπαίδευση Directory (IMED). Αυτή είναι μια ακριβή και up-to-ημερομηνία σύνταξης των διεθνών ιατρικές σχολές αναγνωρισμένες από την αρμόδια κρατική υπηρεσία στην αντίστοιχη χώρα του ιατρικού σχολείου. Αναγνώριση από τον ECFMG εξαρτάται άμεσα από το αν ή όχι το σχολείο είναι εισηγμένη σε αυτόν τον κατάλογο.

GAME: Παγκόσμια Συμμαχία για την Ιατρική Εκπαίδευση (ΠΑΙΧΝΙΔΙ) είναι αφιερωμένο στην προώθηση της καινοτομίας στην ιατρική εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο.

Amee: Amee είναι ένας διεθνής σύλλογος για την ιατρική εκπαίδευση παραδίδει μαθήματα σχετικά με τη διδασκαλία, την έρευνα και την αξιολόγηση των δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών στον τομέα της ιατρικής και των επαγγελμάτων υγείας.

NAC: TAU είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας μέσω της καταχώρισης με το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Γουιάνας.

SwAPP: Η κλινική μας ερευνητικό πρόγραμμα έλαβε έγκριση από την ελβετική Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επαγγελματίες

IADL: TAU έχει εγκριθεί κράτη με τα Διεθνή Ένωση για την Εκπαίδευση από Απόσταση, Ηνωμένο Βασίλειο.

Κυριότερα χαρακτηριστικά των online πλατφόρμα εκμάθησης μας:

Ταμπλό χρήστη προσφέροντας μια γρήγορη επισκόπηση με τα πάντα που σχετίζονται με τον χρήστη Μάθημα περιεχόμενο με την κατάσταση των χρηστών ολοκληρώθηκε κατάσταση και την πορεία Ψηφιακή βιβλιοθήκη περιλαμβάνει βίντεο, ήχου, PDF, έγγραφα γραφείων με εύκολη διεπαφή Forum - διαδικτυακός τόπος συζήτησης για το δάσκαλο και τους μαθητές για μεμονωμένα άτομα Blogs- μαθητής μπορεί να δημιουργήσει blogs ή υποβάλετε σχόλια στα blogs Online chat - φοιτητής μπορεί να κάνει chat με τους καθηγητές και άλλους φοιτητές, ή να δημιουργήσετε χώρο για συζήτηση Εσωτερική μηνυμάτων με 2000 μηνύματα για μεμονωμένους χρήστες, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να στείλουν μηνύματα σε καθηγητές και άλλους φοιτητές Online τεστ για τις επιμέρους μονάδες και επιμέρους μονάδες με χρονικό όριο Κατάλογο των έργων με προθεσμία, διάρκειας χρόνου και σήματα Παρακολούθηση της προόδου και έκθεση γεννήτριες Προσαρμόσιμο σύστημα ειδοποίησης μέσω e-mail

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης »

Προγράμματα
Βίντεο

Welcome message from UBIS Dean

Texila American University- Frequently Asked Questions on Our Distance & Online Programs

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Texila American University
Critchlow, Woolford Avenue

Georgetown, GY