Aarhus University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

72735_AUcollage.jpg

Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1928 και σήμερα διαθέτει πολλά ερευνητικά πεδία παγκόσμιας κλάσης.

Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1928 και σήμερα διαθέτει πολλά ερευνητικά πεδία παγκόσμιας κλάσης.

Aarhus University ( AU ) είναι ένα από τα κορυφαία δέκα πανεπιστήμια μεταξύ πανεπιστημίων που ιδρύθηκαν τα τελευταία 100 χρόνια. Έχει μακρά παράδοση εταιρικών σχέσεων με μερικά από τα καλύτερα ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστημιακά δίκτυα παγκοσμίως.

AU έχει μια ισχυρή δέσμευση για την ανάπτυξη μιας κοινωνίας που υλοποιείται μέσω της συνεργασίας της με κυβερνητικές υπηρεσίες και θεσμούς και την επιχειρηματική κοινότητα.

Ο στόχος του πανεπιστημίου είναι να συμβάλει στην επίλυση των πολύπλοκων παγκόσμιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Το πανεπιστήμιο, ως εκ τούτου, προσπαθεί να συνδυάσει το υψηλό επίπεδο των ακαδημαϊκών προτύπων των ερευνητών του με τη συνεργασία σε πειθαρχικά σύνορα για να συνδυάσει την έρευνα με νέους τρόπους.

Αυτό συμβαίνει σε στενή επαφή με τον κόσμο γύρω μας και δημιουργεί τη βάση για να είναι το πανεπιστήμιο ανταγωνιστικό σε διεθνές επίπεδο στους τομείς της έρευνας, της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης ταλέντων και της ανταλλαγής γνώσεων.

Κορυφαίοι λόγοι για να επιλέξετε Aarhus University

Aarhus University είναι ένα νέο, σύγχρονο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1928. Έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο δημόσιο ερευνητικό πανεπιστήμιο με διεθνή εμβέλεια που καλύπτει ολόκληρο το ερευνητικό φάσμα.

Top 100 πανεπιστήμιο

AU κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο. Κατατάχθηκε στον αριθμό 60 στην τελευταία κατάταξη της Σαγκάης και μεταξύ των 100 καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο σε 15 από τα 48 μαθήματα στις τελευταίες βαθμολογίες του Παγκόσμιου Πανεπιστημίου QS ανά Θέμα. Διαβάστε περισσότερα για το AU στις κατατάξεις .

Διδασκαλία βασισμένη στην έρευνα

Στην AU , οι εκπαιδευτικοί είναι ενεργοί ερευνητές και η διδασκαλία πραγματοποιείται σε ένα άτυπο πλαίσιο. Όλα τα προγράμματα είναι βαθιά ριζωμένα στην έρευνα και επανεξετάζονται σε συνεχή βάση ώστε να πληρούν τα υψηλότερα εθνικά και παγκόσμια πρότυπα ποιότητας.

Ευνοϊκά δίδακτρα

Τα δίδακτρα είναι δωρεάν για πολίτες της ΕΕ, του ΕΟΧ και των Ελβετών. Για άλλους φοιτητές, τα δίδακτρα κυμαίνονται από 8.000 έως 14.500 € ετησίως.

Μελέτη στα αγγλικά

AU προσφέρει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα προγράμματα στα Αγγλικά σε επίπεδο Bachelor's και Master. Όλα τα διδακτορικά προγράμματα είναι στα αγγλικά.

Διεθνές πανεπιστήμιο

Περίπου 12 τοις εκατό των 40.000 φοιτητών της AU είναι διεθνείς, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 120 εθνικότητες.

Σέρβις και καθοδήγηση

Για τους μαθητές, το Διεθνές Κέντρο προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα εισαγωγής και εισαγωγής, καθώς και επαγγελματική υποστήριξη και καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο AU .

Για ερευνητές και διδακτορικούς φοιτητές, Aarhus University προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που θα κάνουν τη μετάβασή σας στο πανεπιστήμιο όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Το IAS βοηθά ερευνητές και διδακτορικούς φοιτητές από το εξωτερικό σε όλα τα πρακτικά θέματα, όπως βίζα, άδεια παραμονής και εργασίας, υπηρεσίες στέγασης , φροντίδα παιδιών κ.λπ.

Σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο 21 Κατάταξη 2019, η Δανία κατατάσσεται στην πέμπτη καλύτερη στον κόσμο στην απόδειξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σχέδιο πράσινης κάρτας

Η άδεια διαμονής της Πράσινης Κάρτας για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δανία ισχύει για έξι επιπλέον μήνες μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου, έτσι οι απόφοιτοι έχουν χρόνο να αναζητήσουν εργασία στη Δανία.

Μοναδικές ερευνητικές εγκαταστάσεις

Aarhus University προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια. Έχουμε μια ισχυρή παράδοση πολυεπιστημονικής έρευνας για παράδειγμα σε ένα από τα 42 μεγάλα ερευνητικά μας κέντρα.

Ελκυστικές συνθήκες εργασίας

Το διεθνές προσωπικό στην AU δίνει έμφαση στις ευνοϊκές συνθήκες εργασίας ως σημαντικό κίνητρο για εργασία στο Aarhus University . Αυτά περιλαμβάνουν ελκυστικό μισθό, σύνταξη και παροχές γονικής άδειας.

Εκτός αυτού, τα μέλη του διεθνούς ακαδημαϊκού προσωπικού μπορούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να επωφεληθούν από ένα ειδικό φορολογικό σύστημα για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Μεγάλη ισορροπία εργασίας-ζωής

Η Δανία υπερηφανεύεται για μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Οι ερευνητές θα απολαύσουν ευέλικτες συνθήκες εργασίας και δίκτυα κοινωνικής υποστήριξης, όπως άδεια μητρότητας / πατρότητας και εγκαταστάσεις φροντίδας παιδιών σε λογικές τιμές. Επιπλέον, η Δανία αναφέρεται ευρέως ως ένα από τα πιο βιώσιμα μέρη στον κόσμο. Έχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ισότητας εισοδήματος στον κόσμο σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ.

Ασφαλές, ασφαλές, ίσο

Η Δανία αναφέρεται ευρέως ως ένα από τα πιο βιώσιμα μέρη στον κόσμο. Έχει το υψηλότερο επίπεδο ισότητας εισοδήματος στον κόσμο σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ.

Με βάση τον Δείκτη Διαφάνειας Διαφθοράς , η Δανία είναι η λιγότερο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο.

Αγγλικά - κανένα πρόβλημα

Οι Δανοί κατατάχθηκαν πρόσφατα ως ένας από τους καλύτερους μη γηγενείς αγγλόφωνους στον κόσμο , οπότε είναι εύκολο για τους διεθνείς φοιτητές να συναντηθούν στη Δανία, ακόμη και αν δεν μιλούν Δανικά.

Τοποθεσίες

Άαρχους

Address
Aarhus University
Nordre Ringgade 1

8000 Άαρχους, Δανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας