Technical University of Denmark

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η DTU παρακολουθεί στενά την κατάσταση COVID-19 και τον αντίκτυπό της, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας dtu.dk για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

href = "https://www.dtu.dk/english/Service/coronavirus

Για περισσότερες πληροφορίες από τις δανικές αρχές σχετικά με τον αντίκτυπο στη Δανία: href = "https://politi.dk/en/coronavirus-in-denmark

Προφίλ

Για σχεδόν δύο αιώνες το DTU, το Technical University of Denmark , αφιερώθηκε στην εκπλήρωση του οράματος του HC Ørsted - πατέρα του ηλεκτρομαγνητισμού - που ίδρυσε το πανεπιστήμιο το 1829 για να αναπτύξει και να δημιουργήσει αξία χρησιμοποιώντας τις φυσικές επιστήμες και τις τεχνικές επιστήμες προς όφελος της κοινωνίας.

Το DTU είναι ένα ελκυστικό ελίτ τεχνικό πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο για το υψηλό επίπεδο διεθνούς έρευνας και τους περιζήτητους αποφοίτους του. Μέσα από τη συνεργασία, το προσωπικό και οι σπουδαστές μας απευθύνονται στον κόσμο και εργάζονται σε διαφορετικούς κλάδους για να δημιουργήσουν αξία, ευημερία και ανάπτυξη αναπτύσσοντας τεχνολογίες που λειτουργούν σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, ξεπερνώντας τις κοινωνικές και πολιτιστικές διαφορές.

Στη DTU, πιστεύουμε στην τεχνολογία ως μέσο για την απαραίτητη αλλαγή και βλέπουμε τους 17 στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ ως πλατφόρμα για τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.

Μεγάλες ιδέες αλλάζουν τον κόσμο και μας οδηγεί η επιθυμία να αναπτύξουμε βιώσιμες τεχνολογίες που δημιουργούν θέσεις εργασίας και νέες ευκαιρίες. Στο DTU, ερευνητές και φοιτητές συνεργάζονται με τη βιομηχανία και την κυβέρνηση για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στις διασταυρώσεις της μηχανικής και της δημιουργικότητας, της θεωρίας και της πρακτικής, του πανεπιστημίου και της κοινωνίας.

Η DTU έχει ένα όραμα για έναν καλύτερο κόσμο και καλούμε τον κόσμο να έρθει μαζί μας για να συνειδητοποιήσουμε αυτό το όραμα.

128571_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Ερευνα

Η έρευνα στηρίζει όλη τη δουλειά μας. Η τεχνολογία δημιουργείται μέσω της συνέργειας της έρευνας, της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και των επιστημονικών συμβουλών, καθώς και από τους καινοτόμους ερευνητές που εργάζονται στην πρωτοπορία σε παγκόσμιες συνεργασίες.

Τα ερευνητικά κέντρα της DTU στις φυσικές και τις τεχνικές επιστήμες κινούνται από τις ανάγκες της κοινωνίας - πιέζοντας τα όρια της πιθανής, ανακαλύψεως και αλλαγής της οδήγησης. Οι τομείς εστίασης περιλαμβάνουν διάφορους κλάδους εφαρμοσμένης μηχανικής στον τομέα της κοινωνίας, όπως η ψηφιοποίηση, οι τεχνολογίες βιώσιμης ενέργειας και η επιστήμη της ζωής.

Ένα κλειδί για την αντιμετώπιση των 17 στόχων της αειφόρου ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών είναι η συνεργασία σε όλους τους τομείς. Κατά συνέπεια, η έρευνα στην DTU είναι συχνά διεπιστημονική. Συνεργαζόμαστε εκτεταμένα με κορυφαίους ακαδημαϊκούς, ιδιωτικούς και δημόσιους εταίρους για να μεταφέρουμε τις καινοτομίες και τις ανακαλύψεις στο κοινό.

Εκπαίδευση

Το DTU εκπαιδεύει την επόμενη γενιά φιλοσόφων, καινοτόμων και πράττοντες. Εκπαιδεύουμε τους επίλυσης προβλημάτων που μπορούν να οδηγήσουν τον δρόμο και να αντιμετωπίσουν τις σημαντικότερες παγκόσμιες προκλήσεις όπως περιγράφονται στους 17 στόχους της αειφόρου ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Όλα τα προγράμματα σπουδών μας είναι διεπιστημονικά και έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της βιωσιμότητας, της καινοτομίας και του επιχειρηματικού πνεύματος. Οι σπουδαστές αποκτούν πρακτική πρόσβαση σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και συμμετέχουν σε εργασίες με βάση το έργο με συνεργάτες της βιομηχανίας όπου μπορούν να εφαρμόσουν τις θεωρητικές γνώσεις τους για την επίλυση προβλημάτων πραγματικής ζωής.

128566_rsz_annie-spratt-dwyu3i-mqeo-unsplash.jpg

Επιστημονικές συμβουλές

Η DTU προσφέρει επιστημονικές συμβουλές σε αρχές του δημόσιου τομέα, βιομηχανίες και διεθνείς οργανισμούς. Είναι μια από τις βασικές δραστηριότητες της DTU και συμβάλλει σημαντικά στη μεταφορά γνώσεων και στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων στην κοινωνία.

Με συνολικό κύκλο εργασιών άνω των 107 εκατ. Ευρώ (σε εθνικό και διεθνές επίπεδο), η DTU είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές επιστημονικών συμβουλών στη Δανία.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν σύνθετη επίλυση προβλημάτων, χαρακτηρισμό κινδύνου για ενημερωμένο καθορισμό προτύπων, ανάπτυξη συστημάτων παρακολούθησης για συνεχείς αξιολογήσεις κινδύνου και διαγνωστική ικανότητα για σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης και επίλυση κρίσεων.

Καινοτομία

Η DTU έχει επιχειρηματικό πνεύμα, αξιοποιώντας την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των μαθητών, του προσωπικού μας και των ανθρώπων με τους οποίους δουλεύουμε. Οι ιδέες απελευθερώνονται και μεταφέρονται στην κοινωνία και τη βιομηχανία όπου κάνουν τη διαφορά.

Η DTU υποστηρίζει κλιμακούμενες και βιώσιμες νεοσύστατες επιχειρήσεις, προσφέροντας προγράμματα κατάρτισης, χρηματοδότηση, ικανότητες, σχηματισμό ομάδων, καθοδήγηση και επώαση.

Στο DTU θα βρείτε επίσης το DTU Skylab, το οποίο είναι ένα κόμβο για την καινοτομία όπου οι σπουδαστές και οι ερευνητές πειραματίζονται με, τροποποιούν και δοκιμάζουν τις ιδέες τους. Κάθε χρόνο, η DTU Skylab παράγει εκατοντάδες προ-εκκίνησης έργα και πρωτότυπα.

Η DTU διαθέτει διάφορες ερευνητικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις σε όλες τις περιοχές της Δανίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Lyngby που βρίσκεται στην περιοχή Geater της Κοπεγχάγης.

Τοποθεσίες

Lyngby

Address
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

2800 Lyngby, Δανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη