American University in Switzerland

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Σας προετοιμάζει για την αυριανή επιχειρηματική δραστηριότητα, το American University in Switzerland είναι ένα από τα κορυφαία διεθνή επιχειρηματικά πανεπιστήμια της Ελβετίας που βρίσκεται στο La Tour-de-Peilz στις όμορφες όχθες της λίμνης της Γενεύης κοντά στην Ολυμπιακή Πρωτεύουσα της Λωζάνης και στη Γενεύη, το κέντρο διπλωματίας .

Σε όλη την 45ετή ιστορία της, η AUS έχει προετοιμάσει τους σπουδαστές διεθνών επιχειρήσεων με τις γνώσεις, τα εργαλεία και την κατάρτιση του σήμερα για να συμβάλει θετικά στη γενική διοίκηση οιασδήποτε επιχειρηματικής οργάνωσης του αύριο.

Προσφέροντας προσαρμοσμένη εκπαίδευση σε διεθνές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον με πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα που σχετίζονται με τη σημερινή αγορά, η AUS διαθέτει ένα νέο, δυναμικό και φιλόδοξο προσωπικό που παρέχει μια προσωπική προσέγγιση - τόσο στην τάξη όσο και εκτός σχολείου - για όλους τους μαθητές .

Αποστολή και Όραμα

Η δήλωση αποστολής του American University in Switzerland αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία μας και μας καθοδηγεί στη διαμόρφωση της στρατηγικής μας προς την κατεύθυνση της συνεχούς βελτίωσης ως θεσμού παγκόσμιας κλάσης.

Το AUS προετοιμάζει τον σπουδαστή των διεθνών επιχειρήσεων με τις γνώσεις, τα εργαλεία και την κατάρτιση για να συμβάλει θετικά στη γενική διοίκηση οποιασδήποτε επιχειρηματικής οργάνωσης .

Οι τρεις πυλώνες της γενικής διαχείρισης της AUS είναι:

  • Γνώση: Η AUS προσπαθεί να μεταδώσει γνώση και να διδάξει πού να βρει τις απαντήσεις σε οποιαδήποτε κενά γνώσης.
  • Εργαλεία: Η AUS προσπαθεί να διδάξει τη χρήση αναλυτικών εργαλείων για την επίλυση προβλημάτων και τη σύνθετη λήψη αποφάσεων.
  • Εκπαίδευση: Η AUS προσπαθεί να βελτιώσει τις προσωπικές δεξιότητες μέσω πειθαρχημένης εκπαίδευσης.

Το όραμα της AUS είναι να παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση για τους αρμόδιους και υπεύθυνους επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο. Όλα τα προγράμματα AUS έχουν σχεδιαστεί για να καλλιεργούν την κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της πολιτιστικής ευαισθησίας και μιας παγκόσμιας προοπτικής στις επιχειρήσεις και την πολιτική.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Μέλη διαπίστευσης

Εθνικός

AVDEP - Ένωση Vaudoise des Ecoles Privées (Μέλος)

Ένα μη κερδοσκοπικό και απολιτικό δίκτυο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδιωτικού σχολείου, που συγκεντρώνει γενικούς οργανισμούς διδασκαλίας και επαγγελματικής κατάρτισης, ημερήσιες ή οικοτροφικές σχολές που εδρεύουν στο καντόνι του Vaud και απευθύνονται σε μαθητές και σπουδαστές κάθε ηλικίας και προέλευσης, χωρίς διακρίσεις φυλή ή εξομολόγηση.

Μια σειρά προγραμμάτων διδασκαλίας προγραμμάτων σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε ένα πολυπόθητο πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Τα διπλώματα, αναγνωρισμένα παγκοσμίως, πιστοποιούν την ποιότητα και τη φήμη της παιδαγωγικής σφραγίδας "Swiss Schools".

Μια ομάδα οικογενειών με διεθνές προσόν και φήμη, που προσφέρουν υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές συνθήκες και παραστάσεις, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε φύσης και προέλευσης.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Μέλος)

Ο στόχος της Ελβετικής Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Σχολείων είναι να εκδηλώσει και να εξασφαλίσει τη σημαντική αξία των ελβετικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο.

Ελβετικό-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Μέλος)

Το Ελβετικό-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διαδραματίζει ζωτικό και ενεργό ρόλο στη διευκόλυνση των ελβετικών εταιρειών στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις αμερικανικές εταιρείες στην Ελβετία να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.

Διεθνές

IACBE - Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (διαπίστευση)

Το IACBE αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (CHEA). Ο σκοπός του CHEA είναι να ελέγξει και να επιβεβαιώσει την ποιότητα των περιφερειακών οργανώσεων πιστοποίησης που βασίζονται στην πίστη, της ιδιωτικής σταδιοδρομίας και των προγραμμάτων. Το IACBE πιστοποιεί επιχειρηματικά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχίο σε συνεργάτες, πτυχιούχους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και διδακτορικούς φοιτητές σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως που χορηγούν πτυχίο τριτοβάθμιας ή / και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

Η Αμερικανική Μεταπτυχιακή Σχολή Επιχειρήσεων έχει λάβει εξειδικευμένη πιστοποίηση για τα επιχειρηματικά της προγράμματα μέσω του Διεθνούς Συμβουλίου Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (IACBE) που βρίσκεται στην 11374 Strang Line Road στην Lenexa, Κάνσας, ΗΠΑ.

ECBE - Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση (διαπίστευση)

Το ECBE, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, είναι ένας διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγγεγραμμένος στις Βρυξέλλες. Αποσκοπεί στη στήριξη ακαδημαϊκών και επαγγελματικών ιδρυμάτων μάθησης σε επιχειρήσεις και σε συναφείς τομείς. Παρέχει συμβουλευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τα ιδρύματα να δεσμευτούν για συνεχή βελτίωση συμμετέχοντας στις διαδικασίες διαπίστευσης.

IATA - Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών

Η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) είναι η εμπορική ένωση για τις αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, που αντιπροσωπεύει περίπου 290 αεροπορικές εταιρείες ή το 82% της συνολικής εναέριας κυκλοφορίας. Υποστηρίζουμε πολλούς τομείς της αεροπορικής δραστηριότητας και συμβάλλουμε στη χάραξη της βιομηχανικής πολιτικής σε κρίσιμα θέματα αεροπορίας.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Τοποθεσίες

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Ελβετία

FAQ

Άλλη