ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

Το ETH Zurich

Ελευθερία και ατομική ευθύνη, επιχειρηματικό πνεύμα και ανοιχτό πνεύμα: Το ETH Zurich βρίσκεται στο επίκεντρο πραγματικών ελβετικών αξιών.

Το πανεπιστήμιο για την επιστήμη και την τεχνολογία χρονολογείται από το έτος 1855, όταν οι ιδρυτές της σύγχρονης Ελβετίας το δημιούργησαν ως κέντρο καινοτομίας και γνώσης.

Στο ETH Zurich, οι μαθητές ανακαλύπτουν ένα ιδανικό περιβάλλον για ανεξάρτητη σκέψη, οι ερευνητές ένα κλίμα που εμπνέει κορυφαίες επιδόσεις. Βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, όμως σφυρηλατεί τις συνδέσεις σε όλο τον κόσμο, το ETH Zurich είναι πρωτοποριακές αποτελεσματικές λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

Πορτρέτο

Ελευθερία και ατομική ευθύνη, επιχειρηματικό πνεύμα και ανοιχτό πνεύμα: Το ETH Zurich βρίσκεται στο επίκεντρο πραγματικών ελβετικών αξιών. Το πανεπιστήμιο για την επιστήμη και την τεχνολογία χρονολογείται από το έτος 1855, όταν οι ιδρυτές της σύγχρονης Ελβετίας το δημιούργησαν ως κέντρο καινοτομίας και γνώσης. Στο ETH Zurich, οι μαθητές ανακαλύπτουν ένα ιδανικό περιβάλλον για ανεξάρτητη σκέψη, οι ερευνητές ένα κλίμα που εμπνέει κορυφαίες επιδόσεις. Βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, όμως σφυρηλατεί τις συνδέσεις σε όλο τον κόσμο, το ETH Zurich είναι πρωτοποριακές αποτελεσματικές λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Γεγονότα

  • 19.800 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 4.000 διδακτορικών φοιτητών, από περισσότερες από 120 χώρες
  • 500 καθηγητές
  • 355 από το 1996
  • 21 νικητές του βραβείου Νόμπελ, μεταξύ των οποίων οι Άλμπερτ Αϊνστάιν και Βόλφγκανγκ Πάουλι (1 νικητής του Medal Field, 2 νικητές του βραβείου Pritzker)
  • 90 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 200 αναφορές για εφεύρεση κάθε χρόνο
  • 1,8 δισεκατομμύρια CHF, εκ των οποίων η βασική χρηματοδότηση ύψους 1,3 δισεκατ
  • 9ο στην κατάταξη (2016)
  • 8η θέση στην κατάταξη QS (2016)
  • 19η θέση στην κατάταξη ARWU (2016)

Κύριοι τομείς εστίασης

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μείζονες προκλήσεις της ανθρωπότητας, είναι συχνά απαραίτητος ένας συνδυασμός πειθαρχικών προσεγγίσεων σε διεπιστημονικές ομάδες ή μια πολυεπιστημονική προσέγγιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ETH Zurich επικεντρώνεται σε αρκετούς κύριους τομείς εστίασης εκτός από τις δραστηριότητες του τμήματος. Η έρευνα επικεντρώνεται στις ανάγκες της κοινωνίας - είτε σε τοπικό, εθνικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο - και έτσι συμβάλλει πολύτιμα στην πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.122195_181106-kolloquium-011.jpg

Οι κύριες περιοχές εστίασης της ETH Zurich είναι οι εξής:

Φάρμακο

Ως τεχνολογικό και επιστημονικό πανεπιστήμιο, η ETH Zurich συμβάλλει σημαντικά στην πρόοδο της ιατρικής εδώ και δεκαετίες μέσω της θεμελιώδους έρευνας, της ανάπτυξης τεχνολογιών για την πρόγνωση, τη διάγνωση και τη θεραπεία, τη δημιουργία εταιρειών spin-off, προγραμμάτων κατάρτισης και εκπαίδευσης και υποδομή.

Δεδομένα

Οι ερευνητές στο ETH Zurich αναπτύσσουν νέες προσεγγίσεις στην επιστήμη των δεδομένων και στη μηχανική μάθηση, προκειμένου να εξασφαλίσουν και να αξιολογήσουν τεράστια ποσά δεδομένων.

Βιωσιμότητα

Η επισιτιστική ασφάλεια, ο ενεργειακός εφοδιασμός και η κλιματική αλλαγή, ο βιώσιμος σχεδιασμός των ενδιαιτημάτων μας και ο προσεκτικός χειρισμός των φυσικών πόρων συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις. Το ETH Zurich έχει μελετήσει αυτά τα θέματα εντατικά για δεκαετίες και είναι σήμερα ηγέτης στον τομέα της ενέργειας, της διατροφής και της περιβαλλοντικής έρευνας.

Τεχνολογίες κατασκευής

Η οικονομική επιτυχία μιας εταιρείας εξαρτάται από την ικανότητά της να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και να εξασφαλίζει οικονομικά αποδοτική παραγωγή. Η έρευνα της ETH Zurich συμβάλλει στην ανάπτυξη μελλοντικών διαδικασιών παραγωγής και τεχνολογιών παραγωγής.

Πρωτοβουλία κριτικής σκέψης

Το ETH Zurich ξεκίνησε την Πρωτοβουλία Κρίσιμης Σκέψης (CTETH) το 2012 με στόχο να εκπαιδεύσει τους μαθητές ETH να σκέφτονται κριτικά και ανεξάρτητα. Η πρωτοβουλία αυτή επιτρέπει στο πανεπιστήμιο να παρέχει κριτική σκέψη και επικοινωνιακές και ηγετικές δεξιότητες πέρα από την εξειδικευμένη εμπειρία.

Zurich122197_180920-kolloquium-028.jpg

Τοποθεσίες

Ζυρίχη

Address
ETH Zurich
Institute of Science, Technology and Policy
Universitätstrasse 41
8092 Zürich
Switzerland

Ζυρίχη, Ζυρίχη, Ελβετία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη