Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η HGK FHNW (Ακαδημία Τέχνης και Σχεδίου FHNW) είναι ένα site της σύλληψη, παραγωγή και κριτικής σκέψης.

Ο Ακαδημία Τέχνης και Σχεδίου FHNW με δέκα Ινστιτούτα του, 750 φοιτητές και 200 ​​διδάσκοντες βλέπει τον εαυτό της ως ζωντανή πρόσφορο έδαφος για ιδέες, ως πολιτιστικό-πολιτικό καταλύτη και ως σεισμογράφος ανιχνεύει τους σχετικούς κοινωνικούς τομείς τέχνης, του design και της επιστήμης, που είναι συνέχεια εξευγενίζεται, επεξεργασία και να κοινοποιούνται σε μια υποδειγματική μόδα μέσα από τη θεωρία και την πρακτική. Βάσει των διαφοροποιημένων αντίληψη και τον προβληματισμό, το προσωπικό του όραμα και κατανόηση, η Ακαδημία βλέπει το ρόλο της ως αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα μέσα από μια ποικιλία των δημιουργικών χώρων και επαγγελματικής προοπτικές.

Η HGK FHNW είναι ένα site της ποικιλομορφίας των στάσεων και της διαφάνειας

Μέσω ολοκληρωμένη υποδομή και trinational πλαίσιο, η εφευρεθεί εκ νέου Campus των Τεχνών διευκολύνει την διεπιστημονική και διεπιστημονικά μάθηση, την έρευνα και την παραγωγή. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από σήμερα επτά ΒΑ και τέσσερα προγράμματα MA. Εργασίας με βάση αποτελεί τον πυρήνα των προγραμμάτων, που συνδυάζει, όπως γίνεται στον τομέα της έρευνας, καλλιτεχνικά πειραματικό, δημιουργικό, τεχνολογικές και επιστημονικές προσεγγίσεις. Με στόχο την αειφόρο δημιουργία δεκτικοί χώρος για τα έργα, υψηλής ποιότητας αντικείμενα και παραγωγικές διαδικασίες, η Ακαδημία στηρίζει και προωθεί ενεργά τη δυνατότητα του πειραματισμού και της δικτύωσης, σε αντίθεση με τη συμβατική παραγωγή γνώσης.

Η HGK FHNW είναι ένας τόπος για διάλογο - μεταξύ των σπουδαστών και των καθηγητών, των κλάδων και των πολιτισμών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και του κοινού.

Ως μέρος ενός διεθνούς δικτύου, η Ακαδημία επιδιώκει συνειδητά από την ανταλλαγή με κορυφαία ιδρύματα εταίρους που λειτουργούν μέσα σε ένα παρόμοιο κριτικό λόγο, πρωτοποριακές λύσεις για το μέλλον πλαίσια και πολιτισμούς, και είναι ενεργά διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Όπου η διδασκαλία είναι έζησε και κοινοποιούνται ως συνεργατική διαδικασία κινείται ανάμεσα στην κοινωνία, την τέχνη, την πολιτική και την οικονομία. Κεντρικό ρόλο σε κοινωνική αποστολή της Ακαδημίας είναι η εκπαίδευση των μελλοντικών γενεών ανεξάρτητα μυαλό και αυτοπεποίθηση αρμόδια καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

Το Ινστιτούτο Οπτικής Επικοινωνίας / Η Βασιλεία School of Design

Ο Ινστιτούτο Οπτικής Επικοινωνίας / Η Βασιλεία School of Design είναι σήμερα ένα τμήμα της Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Βορειοδυτική περιοχή (FHNW), Ακαδημία της Τέχνης και Σχεδίου (HGK). Προσφέρουμε προγράμματα σπουδών σε επίπεδο bachelor και master στον τομέα της Οπτικής Επικοινωνίας με διεθνή διαπίστευση (BA, MA, MDEs). Τα μέλη ΔΕΠ συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα του σχεδιασμού και συμμετέχουν σε προγράμματα εφαρμοσμένης έρευνας. Το επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων είναι η δημιουργία των εικόνων για την επικοινωνία. Το Visual Ινστιτούτο Επικοινωνίας αναπτυχθεί από την επιρροή παράδοση της Σχολής της Βασιλείας του σχεδιασμού αρχής γενομένης από το 1960. Έχουμε επεκτείνει αυτό το φόντο, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του 21ου αιώνα. Είμαστε μέρος ενός διεθνούς δικτύου της Τέχνης και Σχεδίου Σχολές που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό.

Η Βασιλεία School of Design

Ο Βασιλεία School of Design και οι μαθητές του έχουν επηρεάσει τη διεθνή κοινότητα Γραφιστικής από το 1960. Υπό τη διεύθυνση του Armin Hofmann και Εμίλ Ruder μαθήματα Γραφιστικής και Τυπογραφίας αναπτύχθηκαν. Θα ήταν εξαιρετικά μοντέλα για ένα νεωτεριστικό εκπαίδευση του σχεδιασμού.

Από το έτος 2000, το ελβετικό εκπαιδευτικό σύστημα έχει υποστεί μια εκπληκτικά γρήγορη διαδικασία προσαρμογής των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της με τα διεθνή πρότυπα του Bachelor και Μεταπτυχιακό προγράμματα σπουδών σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Σε αυτή τη διαδικασία το τμήμα Οπτικής Επικοινωνίας έγινε ένα ξεχωριστό ίδρυμα από το Σχολικό Επαγγελματικό επίπεδο του σχεδιασμού (Schule für Gestaltung της Βασιλείας). Είμαστε πλέον μέρος του συστήματος Πανεπιστημίου του βορειοδυτικού Ελβετία και έχουν αναπτύξει ένα πρόγραμμα σπουδών για το επίπεδο του Πανεπιστημίου με διεθνή διαπίστευση.

Αυτό το επίπεδο Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο ονομάζεται επίσημα το «Ινστιτούτο Οπτικής Επικοινωνίας / της Βασιλείας School of Design» και σχηματίζει μαζί με άλλες επτά Σχεδίαση και Τέχνης προσανατολισμένη Ινστιτούτα της Ακαδημίας Τέχνης και Σχεδίου της Βασιλείας (Basel HGK) ως Τμήμα του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστήμες Βορειοδυτική περιοχή (FHNW).

Σήμερα, η Ινστιτούτο Οπτικής Επικοινωνίας / Η Βασιλεία School of Design Πρόγραμμα προσφέρει πτυχίο, το πρόγραμμα σπουδών ένα διεθνές μεταπτυχιακό δίπλωμα, Διεθνές Θερινό Εργαστήρια, και συμμετέχει σε πολλά εθνικά και διεθνή προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης.

Είμαστε περήφανοι για όσα ινστιτούτο μας έχει επιτευχθεί κατά τα τελευταία χρόνια. Το ινστιτούτο διαθέτει ένα πρόγραμμα σπουδών για σήμερα και αύριο κόσμο σχεδιασμό συνεχίζοντας την πλούσια παράδοση της ελβετικής Σχεδιασμός και Τυπογραφίας.

Διαπιστευμένο από το British Skill Φορέας Χρηματοδότησης (pcDL αναφέρονται ίδρυμα.

Τοποθεσίες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη