CREA Geneva | INSEEC GROUP

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση

Η CREA είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα στους τομείς του Marketing, Επικοινωνίας, Ψηφιακού Μάρκετινγκ και της Διεύθυνσης Τέχνης. Κάθε χρόνο, πάνω από 450 μαθητές λαμβάνουν μαθήματα στο σχολείο, παρέχονται από τους καλύτερους ελβετικούς και διεθνείς καθηγητές. Η CREA προσφέρει σήμερα πτυχία Bachelor και Master, διαθέσιμες με πλήρες ωράριο ή ως εκτελεστικά μαθήματα για επαγγελματίες, καθώς και μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης με τη μορφή πιστοποιημένων προγραμμάτων. Η CREA επικεντρώνει την ανάπτυξή της στην αριστεία στους ακόλουθους τομείς - Δημιουργία, Ψηφιακή & Καινοτομία, Πολυτέλεια και Αθλητισμός.

ψηφιακό μάρκετινγκ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο κόσμος αλλάζει, η εκπαίδευση είναι πάρα πολύ. Η CREA αποτελεί ένα καταπληκτικό εφαλτήριο για μελλοντικούς επαγγελματίες στους τομείς της δημιουργίας, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Έχοντας επίγνωση των εξελίξεων στον επιχειρηματικό κόσμο, το σχολείο αναμένει τις μεγάλες αλλαγές που προκαλεί ο ψηφιακός κόσμος στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία και τα μαθήματα έχουν επαναπροσδιοριστεί από νέες ανάγκες σε αυτούς τους τομείς (πολυτέλεια, μόδα, αθλητισμός κλπ.).

Μάθετε από την εμπειρία. Είναι άχρηστο να μαθαίνουμε χωρίς κατανόηση. Στην CREA, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση μπορεί να είναι και πρέπει να βασίζεται μόνο στην εμπειρία, στη γνώση που βιώνεται. Για το λόγο αυτό, οι ηγέτες και οι καθηγητές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες. Ένα σχολείο που είναι κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο Η γνώση πρέπει να προέρχεται από εμπειρογνώμονες. Οι καθηγητές μας είναι όλοι επαγγελματίες στον τομέα τους. Μοιράζονται τις γνώσεις και τα εργαλεία τους με τους μαθητές τους έτσι ώστε όλη η εκμάθηση να είναι σχετική με τον σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων. Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει γρήγορα και είναι σημαντικό να μπορεί κάθε μαθητής να εισέλθει με τις σχετικές δεξιότητες.

Η CREA μοιράζεται το δίκτυό τους, συμπεριλαμβανομένων ελβετικών και διεθνών εταιρειών και εμπειρογνωμόνων, με τους μαθητές τους, ώστε να παραμείνει κοντά στον κόσμο των επιχειρήσεων. Υποστηρίζουν τους μαθητές και το σχολείο στην απόκτηση δεξιοτήτων σχετικών με τον σημερινό επαγγελματικό χώρο εργασίας.

ηλεκτρονικός υπολογιστής

Πιστωτικές μονάδες ECTS

Παρέχουμε μονάδες ECTS στους φοιτητές μας Bachelor και Master. Οι πιστώσεις αυτές αναγνωρίζονται από τους επαγγελματικούς οργανισμούς και τις επιχειρήσεις-εταίρους της CREA, αλλά δεν είναι διπλώματα που έχουν χορηγηθεί από το κράτος.

Ωστόσο, απονέμονται από ιδιωτικό σχολείο και συμμορφώνονται αυστηρά με τις διαδικασίες που δημοσιεύονται στη διαδικασία της Μπολόνια. Οι πιστωτικές μονάδες ECTS βασίζονται σε ένα σύστημα που επιτρέπει την ποσοτικοποίηση των μελετών (προσωπικά μαθήματα, ερευνητικές εργασίες, προσωπικές μελέτες κλπ.).

Τα μαθήματα του Bachelor μας αξίζουν 180 μονάδες ECTS και τα μαθήματα Master 120 πιστωτικές μονάδες ECTS. Οι συμφωνίες συνεργασίας με άλλα ιδρύματα και επαγγελματικούς φορείς στην Ευρώπη επιτρέπουν στους μαθητές μας να ενταχθούν σε άλλα μαθήματα σπουδών, ιδίως σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η CREA διαθέτει άδεια άσκησης από το Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης της Γενεύης, στο τμήμα ιδιωτικών σχολείων.

Ηλεκτρονική μάθηση

Μια καινοτόμος ηλεκτρονική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές μας να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε συγκεκριμένους τομείς, να προετοιμαστούν για τις διαλέξεις τους, να αναθεωρήσουν ή απλά να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε τομείς που συμπληρώνουν τη διδασκαλία που παρέχεται στο CREA.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην επιχειρηματική καινοτομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 16 μήνες February 2018 Ελβετία Γενεύη

Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος Μάστερ, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε συγκεκριμένα έργα. Θα εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει σε μια τελική αποστολή με στόχο να ξεκινήσουν το δικό τους έργο. [+]

Τα tweaks δεν είναι αρκετά στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον!

Μόνο μία στις 50 ιδέες γίνεται επιτυχής. Είναι καιρός να αναπτύξουμε πραγματικές πρακτικές επιχειρηματικής καινοτομίας για να προωθήσουμε τη μετατροπή της ιδέας σε μια πολύτιμη πρόταση πελατών. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μερικής φοίτησης για άτομα που πιστεύουν ότι η επιχειρηματική καινοτομία βρίσκεται στο κρίσιμο δρόμο για τη μετατροπή των κοινωνικών μας συστημάτων πέρα ​​από την απλή τεχνολογία και την αυτοματοποίηση της διαδικασίας.... [-]


Πλοίαρχος στο μάρκετινγκ πολυτελείας (geneva, ελβετία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 17 μήνες February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το διεθνές Master in Luxury Marketing έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φοιτητές μια σταθερή και ακριβή κατανόηση του πολυτελούς κόσμου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους νέους κανόνες που συνδέονται στενά με την αντίληψη του νέου καταναλωτή, τις προκλήσεις για το λιανικό περιβάλλον καθώς και τις online υπηρεσίες και το CRM. [+]

Πλήρης κατανόηση της νέας δυναμικής που εφαρμόζεται στην πολυτέλεια

Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου τα πολυτελή σύνορα αμφισβητούνται και θολώνουν, το πρόγραμμα αυτό θα δώσει μια πλήρη κατανόηση της νέας δυναμικής που εφαρμόζεται στη Luxury. Το διεθνές Master in Luxury Marketing έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φοιτητές μια σταθερή και ακριβή κατανόηση του πολυτελούς κόσμου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους νέους κανόνες που συνδέονται στενά με την αντίληψη του νέου καταναλωτή, τις προκλήσεις για το λιανικό περιβάλλον καθώς και τις online υπηρεσίες και το CRM. Η ανάλυση θα εκτείνεται από την σκληρή πολυτέλεια σε υπηρεσίες, που κυμαίνονται από το ταξίδι σε τρόφιμα και ποτά. ... [-]


Πλοίαρχος στο ψηφιακό μάρκετινγκ & επικοινωνία (Geneva, Ελβετία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 17 μήνες February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master's στο πρόγραμμα Digital Marketing & Communication βασίζεται σε πραγματικές περιπτώσεις που θα σας δώσουν τα εργαλεία για να κατανοήσετε και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες σε μια περιοχή που αλλάζει διαρκώς. Ο στόχος αυτού του Master είναι να επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα να μάθει πώς να διαχειρίζεται ένα εμπορικό σήμα στο Διαδίκτυο. [+]

Η αγάπη δημιουργεί ιδέες και τους εκτελεί

Το Master's στο πρόγραμμα Digital Marketing & Communication βασίζεται σε πραγματικές περιπτώσεις που θα σας δώσουν τα εργαλεία για να κατανοήσετε και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες σε μια περιοχή που αλλάζει διαρκώς. Ο στόχος αυτού του Master είναι να επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα να μάθει πώς να διαχειρίζεται ένα εμπορικό σήμα στο Διαδίκτυο.

πρόγραμμα μαθημάτων ... [-]

Βίντεο

CDD17 - Morning Mood

CREA - #MannequinChallenge

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Route des Acacias 43, 1227
Geneva, CH