SBS Swiss Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

SBS Swiss Business School είναι ένα πρωτοποριακό θεσμικό όργανο διαχείρισης αφιερωμένο στην προετοιμασία των μαθητών για τη σταδιοδρομία της παγκόσμιας οικονομίας το Διεθνές Management, Οικονομικά, Μάρκετινγκ και άλλους τομείς. Είμαστε μια ποιότητα με γνώμονα φορέας εξειδικευμένης.


Διδάσκουμε κατάσταση της θεωρίας της τέχνης, βυθίζονται οι μαθητές σε διεθνείς εμπειρίες, και σύνδεσή τους με τις βέλτιστες πρακτικές στην επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα μας μαθαίνουν πολύ περισσότερο από τη θεωρία και την πρακτική της διαχείρισης? αποκτούν νέους τρόπους σκέψης που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή τους και την επιτυχία της οργάνωσής τους.

Αξιοποιήστε στο έπακρο investmentWe σας είναι ένα μοναδικό σχολείο για διάφορους λόγους:

- Βολικό, προσιτή μάθηση

- Διεθνής στον πυρήνα

- Ένα πλήρως αναγνωρισμένο ίδρυμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

- Εταιρικές Συνδέσεις

- Βρίσκεται στη Ζυρίχη

- International MBA Φόρουμ και CEO Magazine (Σεπτ 2010) ταξινομούν τα προγράμματα SBS MBA μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας στην Ευρώπη

Διεθνές προς τον πυρήνα


Είμαστε πραγματικά επικεντρώθηκε στο κόσμο. Από μια μοναδική εισαγωγικά μαθήματα στο προπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα προχωρημένο μάθημα στο πρόγραμμα γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων, η εμπειρία ΣΔΕ είναι καλά διεθνείς. Περισσότεροι από τους μισούς μαθητές μας έρχονται από την Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Προσφέρουμε συμμετέχοντες μας μια εμπειρία που προετοιμάζει τους να λειτουργούν με ευκολία πέραν των συνόρων και των πολιτισμών - σε ένα περιβάλλον που βραβείων πολυμορφίας και την ικανότητα να φέρει μια παγκόσμια προοπτική για τη μελέτη των επιχειρήσεων.

Ένα πλήρως αναγνωρισμένο ίδρυμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε


SBS Swiss Business School είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Διεθνή Συνέλευση για Collegiate Business Εκπαίδευσης (IACBE), ένα σώμα ευρύ διαπίστευσης των ΗΠΑ. Εθνική διαπίστευσης είναι η υψηλότερη μορφή της διαπίστευσης που ένα θεσμικό όργανο μπορεί να λάβει. Η IACBE έχει εξήρε ΣΔΕ ως πρωτοπόρος στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων.

Εταιρικές συνδέσεις

ΣΔΕ είναι επίσης πιστοποιημένη από Eduqua, την πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας κατά ελβετικό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Λαμβάνει υπόψη διάφορα κριτήρια για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του ιδρύματος και αναθεωρείται με βάση τρία χρόνια.

ΣΔΕ είναι στενά συνδεδεμένοι με τον κόσμο των επιχειρήσεων μέσα από τη διδασκαλία, σχολή, εκδηλώσεις, και το δίκτυο τοποθέτησή του. Οι επιχειρηματικοί ηγέτες επισκέπτονται συχνά το σχολείο για να μιλήσει με τους μαθητές ή να διδάξουν μαθήματα, και να παρέχει στους φοιτητές με άμεση ευκαιρίες να μάθουν για state-of-the-art επιχειρηματική πρακτική. Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για τη σφυρηλάτηση νέων συνδέσεων καλούνται να επικοινωνήσετε με το Γραφείο τοποθέτησης μας.

Μαθήματα χρησιμοποιούν συχνά τρέχοντα προβλήματα των επιχειρήσεων ως αντικείμενό τους. Φοιτητές συμβουλεύεται εμπειρογνώμονες και οι συμμετέχοντες στη λήψη αποφάσεων τους, και να παρουσιάσουν την τελική τους συμπεράσματα στα ανώτερα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Μέσω αυτών των "ζωντανά" περιπτωσιολογικές μελέτες, που παρακολουθείτε ζητήματα, καθώς θα αναπτύσσουν την πάροδο του χρόνου, και να επωφεληθούν από την εκμάθηση πώς να εφαρμόσουν τις γνώσεις με τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας οικονομίας.

Τελικά οι ισχυρότερες συνδέσεις με τις επιχειρήσεις είναι μέσω του δικτύου των επαφών εργοδότη. SBS έχει ένα αξιοζήλευτο ρεκόρ διάθεσης των αποφοίτων του με κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς σε όλη την υδρόγειο. Ένας αριθμός των εργοδοτών να επισκεφθείτε το σχολείο κάθε χρόνο για τον προσδιορισμό των κατάλληλων πτυχιούχων για την πλήρωση θέσεων στις επιχειρήσεις τους. Το Γραφείο μας τοποθέτησης διατηρεί τακτικό διάλογο με πιθανούς εργοδότες και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στην πανεπιστημιούπολη.

Βρίσκεται στη Ζυρίχη

Ζυρίχη έχει σταθερά κατατάσσεται ως η νούμερο ένα πόλη στον κόσμο για την ποιότητα της ζωής, καθιστώντας το ένα ιδανικό μέρος για να μελετήσει διεθνή διαχείριση.

Πολλές πολυεθνικές που βρίσκονται στην περιοχή, λόγω της κεντρική τοποθεσία της Ζυρίχης στην καρδιά της Ευρώπης. Είναι μόνο μία ώρα αεροπορικώς από το Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες ή το Βερολίνο. Ζυρίχη είναι η χρηματοπιστωτική και οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας.

Η ποιότητα και η ποικιλία της πολιτιστικής ζωής της Ζυρίχης, με τα πολυάριθμα θέατρα, μουσεία και διεθνείς διασκέψεις, καθιστά το σωστό μέρος για να αποκτήσουν μια σφαιρική εκπαίδευση.

Σε ιδανική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης της Ζυρίχης, η πόλη προσφέρει εξαιρετικές υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

Τέλος, κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πόλης, με σχεδόν 100 εθνικοτήτων από όλο τον κόσμο, κάνει τον καθένα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Προγράμματα
Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
SBS Swiss Business School
Balz-Zimmermannstrasse 34

Zurich, CH - 8302 CH