Schaffhausen Institute of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προωθήστε τις μετασχηματιστικές εξελίξεις στην επιστήμη, την έρευνα και την τεχνολογία

Γιατί άλλο πανεπιστήμιο

 • Ασθένειες και γήρανση
 • Περιβάλλον και υπερθέρμανση του πλανήτη
 • Κοινωνική δικαιοσύνη και φτώχεια
 • Πόλεμοι και βία
 • Διαστημικές και Σύμπαντες προκλήσεις

Υπάρχουν πολλά παγκόσμια προβλήματα στον κόσμο μας, αλλά οι υπολογιστές μπορούν να τα προβλέψουν. Γι 'αυτό η σύγχρονη φυσική και πολλές άλλες σύγχρονες επιστήμες μας οδηγούν στον κόσμο των υπολογιστών.

Δυστυχώς, το δυναμικό των σύγχρονων ψηφιακών υπολογιστών είναι περιορισμένο - τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου χρειάζονται καλύτερους υπολογιστές, χρειαζόμαστε νέους υπολογιστές που χρησιμοποιούν νέες φυσικές αρχές. Όμως, η δημιουργία νέων υπολογιστών απαιτεί σημαντικές ανακαλύψεις σε πολλούς τομείς: για νέους υπολογιστές χρειαζόμαστε προηγμένα υλικά, να χτίσουμε πολύ νέο υλικό, να δημιουργήσουμε νέο λογισμικό για να σχεδιάσουμε αυτούς τους υπολογιστές, να αναπτύξουμε νέα λειτουργικά συστήματα για να τα τρέξουμε και επίσης πρέπει να χτίσουμε νέα αλγόριθμοι και εφαρμογές. Αυτές είναι μεγάλες προκλήσεις και πρέπει να επιλυθούν γιατί εάν τις λύσετε, μπορείτε να λύσετε πολλά ανθρώπινα προβλήματα.

Εξαιτίας αυτού, ιδρύσαμε ένα νέο πανεπιστήμιο - το Schaffhausen Institute of Technology , το οποίο επικεντρώνεται στην επιστήμη, την τεχνολογία και την εκπαίδευση - μια τεράστια (περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια) αγορά για υπολογιστές, φυσική και επιχείρηση που δημιουργεί ανεξέλεγκτη ροή εσόδων μέσω ακινήτων, εκπαίδευσης, επιστημονικού μετασχηματισμού υπηρεσίες, spin-offs και startups, χρηματοδότηση επιχειρήσεων, μάθηση και ένα σύστημα διαχείρισης πανεπιστημίων.

137097_pexels-photo-1438072.jpeg

Schaffhausen Institute of Technology έως το 2030 έτος

Πανεπιστήμιο SIT

 • Κορυφαία 50 κάτω των 50 ετών
 • Παγκόσμια κορυφαία 100 σε CS, Φυσική, Επιχειρήσεις
 • 2.500+ φοιτητές στην κύρια πανεπιστημιούπολη
 • 25.000+ μικτός βαθμός
 • φοιτητές εκτός πανεπιστημιούπολης
 • 250.000+ διαδικτυακοί μαθητές χωρίς πτυχίο

Ερευνητικό Κέντρο SIT

25+ καρέκλες σε: Cybersecurity και Information Integrity, AI / ML, Engineering Software, Robotics & Autonomous Machines, Quantum Technologies, Advanced Materials, Digital Health, Digital Sports, New Generation Business Management, AI in Arts & Computer Design, Digital Law

SIT Tech Park

 • 250+ εκκινήσεις SIT και κέντρα Ε & Α του
 • 100+ συνεργάτες της βιομηχανίας — σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο

Γεγονότα SIT

 • 100 εκατομμύρια δολάρια + επένδυση για 8 χρόνια
 • 500 εκατομμύρια $ + ετήσια έσοδα σε 15 χρόνια
 • 2,5B + ανώτατο όριο αγοράς σε 15 χρόνια (40% + IRR)
 • 5+ πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο
 • 500.000+ m2 ακινήτων παγκοσμίως

Οι 5 πανεπιστημιουπόλεις μας θα επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς και σκοπεύουμε να προσεγγίσουμε περίπου 2.000 φοιτητές στην κεντρική πανεπιστημιούπολη, περίπου 25.000 φοιτητές μικτού βαθμού εκτός πανεπιστημιούπολης και έναν πολύ μεγάλο αριθμό διαδικτυακών φοιτητών χωρίς πτυχίο. Στοιχηματίζουμε σε αυτούς τους τρεις τομείς επειδή πιστεύουμε ότι το μέλλον έγκειται συγκεκριμένα στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και στην ακεραιότητα της πληροφορίας, στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση, τη μηχανική λογισμικού, τη ρομποτική και τις αυτόνομες μηχανές, τις κβαντικές τεχνολογίες και τα προηγμένα υλικά, καθώς και σε αρκετούς τομείς επιχειρηματικές επιστήμες.

137099_pexels-photo-1595391.jpeg

Πώς το SIT θα επιτύχει την επιτυχία

Χτίζουμε το πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Carnegie Mellon, που είναι το νούμερο τρία στην κορυφαία 5 σε κάθε σχολή επιστήμης υπολογιστών στον κόσμο και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (NUS). Το χτίζουμε με τα διοικητικά συμβούλιά μας: ο πρόεδρος του στρατηγικού συμβουλευτικού μας συμβουλίου είναι ο νικητής του βραβείου Νόμπελ στη Φυσική Konstantin Novoselov, τα μέλη είναι ο Nicolas Gisin - ένας από τους πιο διάσημους επιχειρηματίες στην κβαντική τεχνολογία και είναι επίσης ένας από τους πιο αναφερόμενους ζωντανούς φυσικούς της Ελβετίας στο πανεπιστήμιο της Γενεύης, ο Artur Ekert στη NUS, ο Mikhail Lukin στο Χάρβαρντ, ο Mark Kamlet, ο οποίος ήταν ένας προβοστάτης στο Carnegie Mellon.

Το όραμα και τις αξίες μας

Η αποστολή του SIT είναι να οδηγήσει σε μετασχηματιστικές προόδους στην επιστήμη, την έρευνα και την τεχνολογία. Το SIT επικεντρώνεται στους στρατηγικούς τομείς έρευνας της κβαντικής τεχνολογίας, των προηγμένων υλικών, της τεχνητής νοημοσύνης, της βαθιάς μάθησης και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Αυτά περιλαμβάνουν τόσο βασική όσο και εφαρμοσμένη έρευνα σε λογισμικό, υλικό, συστήματα, δίκτυα, ιστούς, βάσεις δεδομένων, IoT και ασφάλεια πληροφοριών, καθώς και ανθρώπινες, νομικές και ιδιωτικές πτυχές. Σε όλους αυτούς τους τομείς, το SIT στοχεύει τη θεμελιώδη επιστήμη και την αναπτύσσει μέσω εφαρμογών και δημιουργίας εταιρειών.

Το SIT είναι διεπιστημονικό από το σχεδιασμό και συνδυάζει τις παραδοσιακές και προοδευτικές διδακτικές προσεγγίσεις με ένα ισχυρό εικονικό και επαυξημένο στοιχείο.

Γιατί Schaffhausen

Το σπίτι του SIT στο Schaffhausen της Ελβετίας, απέχει μόλις 45 χλμ. Από τη Ζυρίχη, με πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιομηχανική και τεχνολογική βάση στην Ευρώπη, που περιλαμβάνει την Ελβετία, τη Νότια Γερμανία και τη Βόρεια Ιταλία.

Η οικονομία του Schaffhausen χαρακτηρίζεται από έναν συναρπαστικό συνδυασμό διεθνών παρόχων επιχειρηματικών υπηρεσιών και καινοτόμων επιχειρήσεων με ανεπτυγμένες τεχνολογικές δυνατότητες. Η κυβέρνηση του καντονίου τα τελευταία 20 χρόνια ακολουθεί με συνέπεια μια στοχευμένη στρατηγική που έχει προσελκύσει περίπου 600 επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν επιχειρήσεις στο Schaffhausen. Αυτά αποτελούν πλέον μέρος του τοπικού τοπίου των επιχειρήσεων μαζί με εξαιρετικά καινοτόμες επιχειρήσεις που ειδικεύονται στην προηγμένη κατασκευή και την Ε & Α.

Τοποθεσίες

Schaffhausen

Address
Schaffhausen Institute of Technology,
Vordergasse 59

8200 Schaffhausen, Schaffhausen, Ελβετία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη