SCPU Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο St Ομάδα Clements Εκπαίδευση ιδρύθηκε το 1995, όταν St Clements Πανεπιστήμιο καταχωρήθηκε στα Τουρκ και Κάικος ως πανεπιστημιακός εταιρεία που προσφέρει μη παραδοσιακά προγράμματα σπουδών.

Λόγω των διαφορετικών τοπικών απαιτήσεων, κατέστη προφανές ότι για να αποκτήσει τοπικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης έγκριση και διαπίστευση ένα ενιαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο εταιρεία δεν θα ήταν κατάλληλη.

Το 2005, μια πολιτική ξεκίνησε, στο σημείο όπου πρακτικά δημιουργούν τοπικά αυτόνομα σχολεία χορήγηση βαθμό που θα μπορούσε να εκπληρώσει τις τοπικές έγκριση του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης και διαπίστευσης.

Δήλωση Αποστολής του Αγίου Ομάδα Clements Εκπαίδευση

Όσον αφορά την πρακτική εκπαίδευση θα πρέπει να καθίστανται προσβάσιμα στους ανθρώπους μέσω πανεπιστημιουπόλεις στην τάξη, δορυφορική πανεπιστημιουπόλεις, ανοιχτή μάθηση και υβριδική μάθηση παρά αναγκάζει τους μαθητές να εγκαταλείψουν την τοπική τους κοινότητα, προκειμένου να λάβουν γνώση δεν διατίθενται σε τοπικό επίπεδο.

Μάθησης θα πρέπει να είναι μια δια βίου εμπειρία και ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους όσους πληρούν τις προϋποθέσεις, και όχι μόνο εγκαταλείπουν το σχολείο.

Ένα σημαντικό μέρος της Η φιλοσοφία του Αγίου Clements Ομίλου Εκπαίδευση που απορρέουν από τη δήλωση αποστολής της, είναι ότι προσπαθεί να λάβει εκπαίδευση για τους ανθρώπους, όπου υπάρχει ανάγκη για αυτό. Αυτό έχει οδηγήσει το άνοιγμα των σχολείων σε ορισμένες πολύ δύσκολες περιοχές του κόσμου.

πραγματιστική προσέγγιση μας στην βιωματική εκπαίδευση των επιχειρήσεων, με έμφαση στην μέθοδο μελέτη περίπτωσης, έχει αποδειχθεί να προετοιμάσει αποτελεσματικά τους μαθητές για τις ηγετικές θέσεις στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων.

Το 2015, SCPU - Business School ιδρύθηκε ως τμήμα του Πανεπιστημίου Suisse Privée St Clements να αναπτύξουν προγράμματα σπουδών τα οποία θα ενταχθούν σε Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας των συστημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαθέτει σήμερα Associate Degrees (Ofqual Επίπεδο 4 και 5), πτυχία Bachelor (Ofqual Επίπεδο 4,5 και 6), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Ofqual Level 7) και μεταπτυχιακά.

Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη μέγιστη ευελιξία στους φοιτητές και να μπορέσουν οι μαθητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους με μια σειρά από πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, εφόσον επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στη σημαντική μείωση του κόστους σε σύγκριση με τη μελέτη το σύνολο του προγράμματος στο Ηνωμένο Βασίλειο . Η διπλή Ofqual διαπιστευμένο Â Το και SCPSU Business School βραβεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αξία του σπουδές πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν το τυπικό κόστος της μελέτης ένα πτυχίο στα περισσότερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου διαφέρουν μεταξύ των GBP £ 6.000 σε £ 9.000 ετησίως.

Τα περισσότερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου θα δεχθεί τις 240 μονάδες που προσφέρονται από το SCPU Business School Associate Degree στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Ofqual Level 4/5) για την κορυφή επάνω στο τελευταίο έτος ένα πτυχίο. Ομοίως, τα περισσότερα πανεπιστήμια θα δεχθεί 120 μονάδες που προσφέρονται από το SCPU Business School Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση (Ofqual Level 7), όπως προηγμένα εισόδου επάνω σε μια κορυφαία MBA επάνω.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος διαχείριση / Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2018 Ελβετία Λωζάνη

Διπλή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master of Management πρόγραμμα με βάση το περιεχόμενο των 13 μαθημάτων Mooc. Οι μαθητές θα εργαστούν με 5 μαθήματα κορμού Mooc το δικό τους ρυθμό, και στη συνέχεια επιλέξτε 5 μαθήματα ειδικότητας για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. [+]

Διπλή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master of Management πρόγραμμα με βάση το περιεχόμενο των 13 μαθημάτων Mooc. Οι μαθητές θα εργαστούν με 5 μαθήματα κορμού Mooc το δικό τους ρυθμό, και στη συνέχεια επιλέξτε 5 μαθήματα ειδικότητας για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Οι μαθητές θα υποβάλουν συμπληρωματική εφαρμοσμένη διατριβή, προκειμένου η γνώση Mooc να δοθεί το κατάλληλο ακαδημαϊκό πίστωσης προς τους προγράμματα. Τα θέματα αξιολογούνται μέσα από εργασίες που είχαν ανατεθεί με βάση για το σπίτι, και με ανοιχτό βιβλίο πρακτικές εξετάσεις. Επιπλέον, μια τελική η εφαρμοζόμενη διατριβή σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που έχετε πάντα ήθελε να αντιμετωπίσει σε εργασίας τόσο εσάς και την επιχείρησή σας να αποκτήσει μια άμεση απόδοση της επένδυσης. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση πρακτικές και τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση των πραγματικών ζητημάτων εργασία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον των επιχειρήσεων. SCPSU Business School εκδίδει το πτυχίο Master of Διοίκησης το οποίο αναγνωρίζεται από έναν αριθμό ευρωπαϊκής βιομηχανίας επαγγελματικών φορέων με βάση την εκπλήρωση ανώτερων απαιτήσεις των μελών τους. SCPSU Business School έχει συνάψει συμφωνίες με 3 Πανεπιστήμια που αναφέρονται στη βάση δεδομένων World Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που είναι διαπιστευμένα από το Υπουργείο Παιδείας ή της Επιτροπής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις χώρες τους να παρακολουθούν τη διδασκαλία και συν-γαϊδούρια το έργο και να εκδώσει MBA τους στην επιτυχή αποφοίτους για αυτή η δουλειά. Τι είναι ένα διπλό πτυχίο πρόγραμμα; Σπουδαστές που εγγράφονται σε μια μελέτη διπλή πρόγραμμα σπουδών για δύο βαθμούς ταυτόχρονα. Εφόσον δεν πληρούν τις απαιτήσεις των δύο προγραμμάτων, την αποφοίτησή... [-]

Επικοινωνία