SBS Swiss Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

SBS Swiss Business School είναι ένα πρωτοποριακό ίδρυμα διαχείρισης αφιερωμένο στην προετοιμασία των σπουδαστών για τη σταδιοδρομία της παγκόσμιας οικονομίας στη Διεθνή Διοίκηση, Χρηματοοικονομική, Μάρκετινγκ και άλλους τομείς. Είμαστε ένας ποιοτικός καπνιστής.

Διδάσκουμε τη θεωρία της σύγχρονης τέχνης, βυθίζουμε τους σπουδαστές στις διεθνείς εμπειρίες και τις συνδέουμε με τις βέλτιστες πρακτικές στις επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματά μας μαθαίνουν πολύ περισσότερο από τη θεωρία και την πρακτική της διαχείρισης. αποκτούν νέους τρόπους σκέψης που μπορούν να αλλάξουν βαθιά τη ζωή τους και την επιτυχία της οργάνωσής τους.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επένδυσή σας. Είμαστε ένα μοναδικό σχολείο για διάφορους λόγους:

- Βολική, προσιτή μάθηση

- Διεθνής στον πυρήνα

- Ένα πλήρως διαπιστευμένο ίδρυμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

- Εταιρικές συνδέσεις

- Βρίσκεται στη Ζυρίχη

Διεθνής στον πυρήνα

Είμαστε πραγματικά επικεντρωμένοι στον κόσμο. Από ένα μοναδικό εισαγωγικό μάθημα στο προπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα προηγμένο μάθημα στο πρόγραμμα Doctor of Business Administration, η εμπειρία του SBS είναι διεξοδικά διεθνής. Περισσότεροι από τους μισούς σπουδαστές μας προέρχονται από την Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μας μια εμπειρία που τους προετοιμάζει να λειτουργούν με ευκολία πέρα ​​από τα σύνορα και τους πολιτισμούς - σε ένα περιβάλλον που κερδίζει την ποικιλομορφία και την ικανότητα να φέρει μια παγκόσμια προοπτική στη μελέτη των επιχειρήσεων.

Ένα πλήρως διαπιστευμένο ίδρυμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

SBS Swiss Business School είναι πλήρως διαπιστευμένο από τη Διεθνή Συνέλευση για τη συλλογική επιχειρηματική εκπαίδευση (IACBE), έναν οργανισμό διαπίστευσης σε επίπεδο ΗΠΑ. Η εθνική διαπίστευση είναι η υψηλότερη μορφή διαπίστευσης που μπορεί να λάβει ένα ίδρυμα. Το IACBE επαίνεσε τη SBS ως πρωτοπόρο στην επιχειρηματική εκπαίδευση. Η SBS είναι διαπιστευμένη από το Βρετανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης ως Ανώτατο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εταιρικές συνδέσεις

Η SBS είναι επίσης πιστοποιημένη από την Eduqua, την πιστοποίηση Swiss Quality Assurance για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Λαμβάνει υπόψη αρκετά κριτήρια για την εξασφάλιση της ποιότητας του ιδρύματος και επανεξετάζεται σε τριετή βάση.

Η SBS είναι στενά συνδεδεμένη με τον κόσμο των επιχειρήσεων μέσω της διδασκαλίας, της σχολής, των εκδηλώσεων και του δικτύου τοποθέτησης. Οι επιχειρηματικοί ηγέτες επισκέπτονται συχνά το σχολείο για να μιλήσουν με τους μαθητές ή για να διδάξουν μαθήματα και να παρέχουν στους φοιτητές άμεσες ευκαιρίες να μάθουν για την προηγμένη επιχειρηματική πρακτική. Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία νέων συνδέσμων καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο τοποθέτησης.

Οι τάξεις συχνά χρησιμοποιούν τα τρέχοντα επιχειρησιακά προβλήματα ως αντικείμενο. Οι σπουδαστές συμβουλεύονται τους εμπειρογνώμονες και τους συμμετέχοντες στη λήψη αποφάσεων και παρουσιάζουν τα τελικά συμπεράσματά τους στα ανώτερα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Μέσα από τέτοιες «ζωντανές» περιπτωσιολογικές μελέτες, παρακολουθούν τα ζητήματα που αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου και επωφελούνται από την εκμάθηση πώς να εφαρμόσουν τη γνώση στις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας οικονομίας.

Τελικά οι ισχυρότερες συνδέσεις με τις επιχειρήσεις είναι μέσω του δικτύου των επαφών με τους εργοδότες μας. Η SBS διαθέτει ένα αξιοζήλευτο ρεκόρ για την τοποθέτηση των αποφοίτων της σε κορυφαίες εταιρείες και ιδρύματα ανά τον κόσμο. Ένας αριθμός εργοδοτών επισκέπτονται το σχολείο κάθε χρόνο για να προσδιορίσουν τους κατάλληλους αποφοίτους για να καλύψουν θέσεις στις επιχειρήσεις τους. Το γραφείο τοποθετήσεων μας διατηρεί τακτικό διάλογο με πιθανούς εργοδότες και είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί στην πανεπιστημιούπολη.

Βρίσκεται στη Ζυρίχη

Η Ζυρίχη έχει κατατάσσεται σταθερά ως η πρώτη πόλη στον κόσμο για την ποιότητα ζωής, καθιστώντας την ιδανική θέση για τη μελέτη της διεθνούς διαχείρισης.

Πολλές πολυεθνικές βρίσκονται στην περιοχή, λόγω της κεντρικής θέσης της Ζυρίχης στην καρδιά της Ευρώπης. Είναι μόνο μία ώρα αεροπορικώς από το Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες ή το Βερολίνο. Η Ζυρίχη είναι η οικονομική και οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας.

Η ποιότητα και η ποικιλία της πολιτιστικής ζωής της Ζυρίχης, με τα πολυάριθμα θέατρα, μουσεία και διεθνή συνέδρια, την καθιστούν το σωστό μέρος για μια παγκόσμια εκπαίδευση.

Σε ιδανική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης της Ζυρίχης, η πόλη προσφέρει εξαιρετικές υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

Τέλος, ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της πόλης, με σχεδόν 100 εθνικότητες από όλο τον κόσμο, κάνει όλους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Τοποθεσίες

Ζυρίχη

Address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Ζυρίχη, Ζυρίχη, Ελβετία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη