University of Geneva

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το πανεπιστήμιο

Ιδρύθηκε το 1559 από τον Jean Calvin, το Πανεπιστήμιο της Γενεύης (UNIGE) είναι αφιερωμένο στη σκέψη, τη διδασκαλία, το διάλογο και την έρευνα. Με 16'500 μαθητές άνω των 150 διαφορετικών εθνικοτήτων, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ελβετίας.

UNIGE προσφέρει περισσότερα από 290 είδη των πτυχίων και περισσότερα από 280 προγράμματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης που καλύπτουν ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα τομέων: θετικών επιστημών, ιατρικής, ανθρωπιστικών, κοινωνικών επιστημών, δίκαιο, κ.λπ. τομείς της αριστείας στην έρευνα περιλαμβάνουν βιοεπιστήμες (μοριακή βιολογία, βιο-πληροφορική), της φυσικής των στοιχειωδών σωματιδίων, και την αστροφυσική. UNIGE φιλοξενεί επίσης και συνδιοργανωτής σε έξι Εθνικά Κέντρα δεξιότητας στην έρευνα: πλανήτες, SwissMap, Chemical Biology, Affective Επιστημών, Synaptic Βάσεις ψυχικών νοσημάτων και της ζωής-Ξεπερνώντας τα τρωτά σημεία σε μια προοπτική διάρκεια της ζωής.

Ακριβώς όπως και η ίδια η πόλη της Γενεύης, το πανεπιστήμιο έχει μια ισχυρή διεθνή φήμη, τόσο για την ποιότητα της έρευνας της (κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων θεσμικών οργάνων μεταξύ του Συνδέσμου των Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Πανεπιστημίων) και την αριστεία της εκπαίδευσης του. Αυτή η αναγνώριση έχει κερδίσει εν μέρει λόγω της ισχυρής τους δεσμούς της με πολλές εθνικές και διεθνείς οργανώσεις που εδρεύει στη Γενεύη, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών, η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών.

UDGSchool101

Αποστολή & Στρατηγική

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για την απελευθέρωση της γνώσης και να ανταποκρίνεται στην κοινωνική αλλαγή. Προωθεί ενεργά την ισότητα των ευκαιριών και την ευρεία πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Το ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο, το μόνο τριτοβάθμια ίδρυμα του είδους του στην περιοχή, αντικατοπτρίζεται στη διεπιστημονική προσέγγιση της στην έρευνα και στην προσπάθειά της για την εκπαιδευτική αριστεία.

Το Πανεπιστήμιο Στρατηγικό Σχέδιο προτείνει επτά γενικούς στόχους:

  • Διατηρήστε τις προτεραιότητες
  • Προτείνει εμπνέει εκπαίδευση
  • Βεβαιωθείτε αριστεία στην έρευνα
  • Την ενίσχυση της περιφερειακής παρουσίας του Πανεπιστημίου
  • Ενίσχυση της διεθνούς διάστασης
  • βελτίωση της διακυβέρνησης
  • Προώθηση των ίσων ευκαιριών

Οι στόχοι αυτοί αναπτύσσονται μέσα από περισσότερα από πενήντα δράσεις και μια σειρά από δείκτες που παρακολουθεί το βαθμό στον οποίο εφαρμόζονται.

Στόχοι

ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ

UDGSchool102 Να προσφέρουν βασικό, προχωρημένο και συνεχιζόμενη εκπαίδευση στο πλαίσιο του συστήματος ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων).

ΈΡΕΥΝΑ

UDGSchool103 Να επιδιώξει την απόκτηση των βασικών γνώσεων μέσω της έρευνας. Όταν ένα πεδίο έρευνας μπορεί να οδηγήσει σε πρακτικές spin-offs, το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει το σχετικό εφαρμοσμένη έρευνα.
Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει σε περισσότερους τομείς αιχμής και έχει δραστηριοποιηθεί σε πολυ- και διεπιστημονική έρευνα για αρκετά χρόνια.

Υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο

UDGSchool104 Το Πανεπιστήμιο προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, συμβουλές εμπειρογνωμόνων και ερευνητικών υπηρεσιών στην κοινότητα. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στην παροχή υπηρεσιών σε δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες.
Το Πανεπιστήμιο βοηθά τους ερευνητές να μετατρέψουν καινοτομίες σε κοινωνικά χρήσιμα προϊόντα.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Masters στα μέσα Ευρώπη Ρωσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στην κεντρική Ρωσία-Ευρώπη προσφέρει ένα μάθημα εξειδίκευσης για τη Ρωσία και τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Ιστορικά, οι χώρες αυτές που γεννήθηκαν από τη διάλυση της ΕΣΣΔ το ευρωπαϊκό τμήμα της (συμπεριλαμβανομένου του Καυκάσου), καθώς και σε χώρες που έχουν βιώσει ένα κοινό πεπρωμένο μετά την εισαγωγή στο έδαφός τους των κομμουνιστικών καθεστώτων. Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την πτώση των εν λόγω καθεστώτων, οι χώρες αυτές έχουν αποκτήσει το καθεστώς ανεξάρτητων κρατών. Ωστόσο, ως επί το πλείστον εξακολουθούν να δεσμεύονται από την εγγύτητά τους γεωγραφικά, είτε πολιτιστική ή γλωσσική, καθώς και τις συνέπειες των πρώην μελών τους στο κομμουνιστικό χώρο. [+]

Master στην κεντρική Ρωσία-Ευρώπη Το Master στην κεντρική Ρωσία-Ευρώπη προσφέρει ένα μάθημα εξειδίκευσης για τη Ρωσία και τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Ιστορικά, οι χώρες αυτές που γεννήθηκαν από τη διάλυση της ΕΣΣΔ το ευρωπαϊκό τμήμα της (συμπεριλαμβανομένου του Καυκάσου), καθώς και σε χώρες που έχουν βιώσει ένα κοινό πεπρωμένο μετά την εισαγωγή στο έδαφός τους των κομμουνιστικών καθεστώτων. Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την πτώση των εν λόγω καθεστώτων, οι χώρες αυτές έχουν αποκτήσει το καθεστώς ανεξάρτητων κρατών. Ωστόσο, ως επί το πλείστον εξακολουθούν να δεσμεύονται από την εγγύτητά τους γεωγραφικά, είτε πολιτιστική ή γλωσσική, καθώς και τις συνέπειες των πρώην μελών τους στο κομμουνιστικό χώρο. Αυτό το Master δεν είναι πειθαρχική Αν ιστορίας και της πολιτιστικής μελέτες είναι κυρίαρχη, άλλων κλάδων, όπως τα οικονομικά και πολιτικές επιστήμες, επίσης, κινητοποιούνται με διάφορους τρόπους στο πρόγραμμα διδασκαλίας. Ομοίως, το Master μελετώντας τη Ρωσία και την Κεντρική Ευρώπη στις αλληλεπιδράσεις και τις συνδέσεις με άλλες περιοχές της περιφέρειας τους. Να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, οι μαθητές επιλέγουν ανάμεσα σε ένα οικοτροφείο ή μια διατριβή. Το μάθημα είναι μέρος μιας προσέγγισης γίνουν επαγγελματικές με μια έκθεση τοποθέτηση σχετικά με την εμπειρία που έχει αποκτηθεί, ενώ η μνήμη προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της έρευνας. διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών (30Crédits) Ιστορία της ΕΣΣΔ στις διεθνείς σχέσεις Ιστορία της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (1929- 1989) Ιστορία της Ουκρανίας (το δέκατο ένατο και εικοστό πρώτο αιώνα) Τα Οικονομικά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης Διδασκαλία εξειδίκευση (30Crédits) Εμβάθυνση σε... [-]

Master στη διαχείριση περιουσίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Μεταπτυχιακό στη Wealth Management συνδυάζει ένα επαγγελματικά προσανατολισμένο πρόγραμμα σπουδών με ήχο θεωρητική και μεθοδολογική κατάρτιση. Αυτός ο συνδυασμός είναι απαραίτητη για να αποκτήσουν σε βάθος γνώση τόσο της διαχείρισης του πλούτου και του χρηματοπιστωτικού τομέα γενικότερα, και να συμβάλει στην εξέλιξή τους, ιδίως μέσω της έρευνας. Το πρόγραμμα αποτελείται από ενότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν ολοκληρωμένη γνώση στη διαχείριση των κινδύνων, την επιλογή και την αξιολόγηση των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, διεθνή χρηματοοικονομικό και τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Περιουσίας Το Master in Wealth Management συνδυάζει ένα επαγγελματικά προσανατολισμένο πρόγραμμα σπουδών με ήχο θεωρητική και μεθοδολογική κατάρτιση. Αυτός ο συνδυασμός είναι απαραίτητη για να αποκτήσουν σε βάθος γνώση τόσο της διαχείρισης του πλούτου και του χρηματοπιστωτικού τομέα γενικότερα, και να συμβάλει στην εξέλιξή τους, ιδίως μέσω της έρευνας. Το πρόγραμμα αποτελείται από ενότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν ολοκληρωμένη γνώση στη διαχείριση των κινδύνων, την επιλογή και την αξιολόγηση των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, διεθνή χρηματοοικονομικό και τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (60Credits): 5 βασικές ενότητες για να διαλέξετε Μαθήματα (60Credits) Εφαρμοσμένη φυσικά (60Credits): Wealth Management και Δίκαιο στην Πράξη Διατριβή (60Credits) Κινητικότητα Μεταπτυχιακούς φοιτητές στο GSEM μπορεί να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή συντομότερο τρίτου εξαμήνου τους. Μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Οι απόφοιτοι βρίσκουν εργασία σε όλους τους τομείς, τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό. Δεδομένης της φύσης της οικονομίας της Γενεύης, οι ευκαιρίες βρίσκονται συνήθως στον τραπεζικό τομέα, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καταπιστευματική, συμβουλευτικές εταιρείες, ασφαλιστικές εταιρείες, τοπική και διεθνή παραγωγή, διεθνείς εμπορικές εταιρείες (εμπορικές π.χ. πρώτων υλών, τη διανομή των προϊόντων), διεθνείς ή παγκόσμιες οργανώσεις (π.χ. Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού , η Ύπατη Αρμοστεία, ΠΟΕ) και της δημόσιας διοίκησης. Κριτήρια Εισαγωγής www.unige.ch/gsem/master/gemwem Εφαρμογές Προθεσμία: 28, Φεβρουαρίου 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

Master στην εθνομουσικολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in εθνομουσικολογία προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Μουσικολογίας Unit), το Πανεπιστήμιο του Neuchâtel (Ινστιτούτο Εθνολογίας) και Σχολή της Γενεύης (Haute École) της μουσικής. Led από μια ομάδα ειδικών που εργάζονται σε στενή συνεργασία με τον επαγγελματικό τομέα, το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ένα εκτεταμένο δίκτυο των διεθνών επαφών. Εθνομουσικολογία είναι η μελέτη της μουσικής και οι πρακτικές που σχετίζονται με αυτό, στον δυτικό κόσμο και όχι μόνο. Επιπλέον, εθνομουσικολογία επικεντρώνεται στη μετάδοση μουσικής, με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινωνικές και πολιτιστικές πτυχές του και τις τελετουργίες που συνδέονται με αυτό. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές σε μεθοδολογικές προσεγγίσεις στην εθνομουσικολογία και περιλαμβάνει ένα τμήμα σχετικά με αντανακλαστική μουσική πρακτική, καθώς και μια τοποθέτηση οικοτροφείο / εργασία ή μια διατριβή. [+]

Master στην Εθνομουσικολογία Το Master in εθνομουσικολογία προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Μουσικολογίας Unit), το Πανεπιστήμιο του Neuchâtel (Ινστιτούτο Εθνολογίας) και Σχολή της Γενεύης (Haute École) της μουσικής. Led από μια ομάδα ειδικών που εργάζονται σε στενή συνεργασία με τον επαγγελματικό τομέα, το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ένα εκτεταμένο δίκτυο των διεθνών επαφών. Εθνομουσικολογία είναι η μελέτη της μουσικής και οι πρακτικές που σχετίζονται με αυτό, στον δυτικό κόσμο και όχι μόνο. Επιπλέον, εθνομουσικολογία επικεντρώνεται στη μετάδοση μουσικής, με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινωνικές και πολιτιστικές πτυχές του και τις τελετουργίες που συνδέονται με αυτό. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές σε μεθοδολογικές προσεγγίσεις στην εθνομουσικολογία και περιλαμβάνει ένα τμήμα σχετικά με αντανακλαστική μουσική πρακτική, καθώς και μια τοποθέτηση οικοτροφείο / εργασία ή μια διατριβή. Διδακτέα ύλη Θεωρία και ιστορία της πειθαρχίας (24Credits) Μέθοδοι στην εθνομουσικολογία (24Credits) Σύγχρονη έρευνα στην εθνομουσικολογία (24Credits) τοποθέτησης σε θέση εργασίας / Internship (24Credits) Διατριβή (24Credits) Κινητικότητα Η Σχολή ενθαρρύνει την κινητικότητα στο επίπεδο του Δασκάλου, κατά προτίμηση για ένα εξάμηνο, δεδομένης της διάρκειας του προγράμματος. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες πιστώσεις έχουν ολοκληρωθεί στο Τμήμα, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. διατριβή του μεταπτυχιακού διπλώματος δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Χάρη στην διεπιστημονική προσέγγιση του, το Master in Εθνομουσικολογίας προετοιμάζει τους αποφοίτους για διάφορες πορείες σταδιοδρομίας. Οι μελλοντικές επαγγέλματα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τους προσανατολισμούς τους μαθητές να επιλέξουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, και περιλαμβάνουν διδασκαλία μη-δυτική μουσική,... [-]

Master στην ειδική αγωγή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master Ειδικής Αγωγής παρέχει προηγμένη κατάρτιση στην ειδική υποστήριξη για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρία (πνευματική, κινητικές, αισθητηριακές ή κοινωνική). Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από δύο θέματα: διαδικασίες ένταξης / αποκλεισμού και διαδικασίες μάθησης / γνωστική παρέμβαση. [+]

Master στην ειδική αγωγή Το Master Ειδικής Αγωγής παρέχει προηγμένη κατάρτιση στην ειδική υποστήριξη για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρία (πνευματική, κινητικές, αισθητηριακές ή κοινωνική). Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από δύο θέματα: διαδικασίες ένταξης / αποκλεισμού και διαδικασίες μάθησης / γνωστική παρέμβαση. Ενσωμάτωση και αποκατάσταση μπορεί να επιτύχει μόνο εάν τα άτομα με αναπηρία ενθαρρύνονται να μάθουν τις δεξιότητες που τους επιτρέπουν να κινηθούν προς την αυτονομία και την αυτοδιάθεση. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα διερευνά εκπαιδευτική παρέμβαση και εξοικείωση των φοιτητών με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σχέση ανάμεσα στη θεωρία και την πρακτική σχετικά με μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα διανοητικής και κοινωνικής κακής προσαρμογής. Από το Σεπτέμβριο του 2017, το πρόγραμμα δεν θα είναι πλέον προσφέρονται σε αυτή τη μορφή. Ένα νέο πρόγραμμα θα ισχύσει και αντιμετώπιση ψυχο-εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και εκπαιδευτικές ρυθμίσεις που αφορούν μειονεκτήματα. Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017. Διδακτέα ύλη Θεματικά μαθήματα (21Credits): Ένταξη και έγκαιρη παρέμβαση? Παραβατικότητα ανηλίκων και αποκλίνουσα συμπεριφορά? Διανοητικές βλάβες? Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες? Αυτισμός: έρευνα και εκπαιδευτική παρέμβαση? Κοινωνική και προσαρμοστικές δεξιότητες και την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, κ.λπ. Πρακτική (21Credits) προετοιμασία Έρευνας (21Credits) Μαθήματα (21Credits) Διατριβή (21Credits) Κινητικότητα Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες πιστώσεις έχουν ολοκληρωθεί στο Τμήμα, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Εκπαιδευτικός σε εξειδικευμένες υπηρεσίες ή τις εγκαταστάσεις για παιδιά, εφήβους ή ενήλικες με διανοητική, κινητικές, αισθητηριακές ή... [-]

Master στην εκπαίδευση - ανάλυση και παρέμβασης στα εκπαιδευτικά συστήματα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στην Εκπαίδευση - Ανάλυση και Παρέμβασης στα εκπαιδευτικά συστήματα είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που αναζητούν την αναγκαία για την έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης και της παρέμβασης στα εκπαιδευτικά συστήματα κατάρτισης, και οι οποίοι θα ήθελαν να εργαστούν στην ακαδημαϊκή έρευνα, την επιθεώρηση / εκτίμηση, αξιολόγηση, ή ο σχεδιασμός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ προσφέρει μαθήματα και ένα οικοτροφείο ότι (1) ανάπτυξη της γνώσης των μαθητών των διαδικασιών μάθησης, τις μεθόδους διδασκαλίας, εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, με τη λειτουργία των εκπαιδευτικών συστημάτων και πολιτικών εκπαίδευσης? (2) προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν εκπαιδευτικά μέτρα παρέμβασης? (3) την ενίσχυση μεθοδολογικές δεξιότητες (επιστημονική επιχειρηματολογία, αξιολόγηση, προφορική και γραπτή παρουσίαση των αποτελεσμάτων) και να εγγυηθεί την κυριότητα των ποσοτικών και ποιοτικών εργαλείων για την έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης. [+]

Master στην Εκπαίδευση - Ανάλυση και Παρέμβασης στα εκπαιδευτικά συστήματα Το Master στην Εκπαίδευση - Ανάλυση και Παρέμβασης στα εκπαιδευτικά συστήματα είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που αναζητούν την αναγκαία για την έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης και της παρέμβασης στα εκπαιδευτικά συστήματα κατάρτισης, και οι οποίοι θα ήθελαν να εργαστούν στην ακαδημαϊκή έρευνα, την επιθεώρηση / εκτίμηση, αξιολόγηση, ή ο σχεδιασμός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ προσφέρει μαθήματα και ένα οικοτροφείο ότι (1) ανάπτυξη της γνώσης των μαθητών των διαδικασιών μάθησης, τις μεθόδους διδασκαλίας, εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, με τη λειτουργία των εκπαιδευτικών συστημάτων και πολιτικών εκπαίδευσης? (2) προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν εκπαιδευτικά μέτρα παρέμβασης? (3) την ενίσχυση μεθοδολογικές δεξιότητες (επιστημονική επιχειρηματολογία, αξιολόγηση, προφορική και γραπτή παρουσίαση των αποτελεσμάτων) και να εγγυηθεί την κυριότητα των ποσοτικών και ποιοτικών εργαλείων για την έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης. Διδακτέα ύλη Θεματική εξειδίκευση (30Credits): Διδασκαλία και τη μάθηση Ανάλυση και τη ρύθμιση της διαδικασίας μάθησης των μαθητών στην τάξη? διδακτική ομιλία? ψυχολογία της ακαδημαϊκής μάθησης, κ.λπ. Της εκπαίδευσης και της κοινωνίας: την ανάλυση και την πρακτική πολιτικών και των συστημάτων εκπαίδευσης? Διαπολιτισμικές σχέσεις στην εκπαίδευση, την κοινωνιολογία των μαθητικών ομάδων με ειδικές ανάγκες, κ.λπ. (21-30 μονάδες) προετοιμασία Έρευνας (30Credits): Παρατήρηση των εκπαιδευτικών και διδακτικών πρακτικών? αρχές και την πρακτική της ποσοτικής ανάλυσης των δεδομένων? διατριβή σεμινάριο προετοιμασίας, κ.λπ. Σχετικές περιοχές (30Credits): max. 9 μονάδες Έρευνα πρακτικής άσκησης? η επαγγελματοποίηση της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας? ειδική εκπαίδευση; μάθηση, αναπτυξιακές αναπηρίες και εκπαιδευτική παρέμβαση Μαθήματα (30Credits) Διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Οι μαθητές μπορούν να πάνε... [-]

Master στην εκπαίδευση - εκπαίδευση ενηλίκων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στην Εκπαίδευση - Εκπαίδευση Ενηλίκων δίνει στους φοιτητές τα απαραίτητα για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών ρυθμίσεις που παρέχουν εκπαίδευση ενηλίκων δεξιότητες. Αυτές οι δεξιότητες περιλαμβάνουν: τον καθορισμό των αναγκών κατάρτισης ενός ατόμου με βάση την επαγγελματική του / της και τη ζωή της εμπειρία, και παρέχοντας την απαραίτητη εκπαιδευτική υποστήριξη? αναλύοντας τις επαγγελματικές και εκπαιδευτικές ρυθμίσεις για να καθορίσουν τις ιδιαιτερότητες τους και τις δεξιότητες που χρειάζονται? κατανόηση ενός θεσμικού περιβάλλοντος και των αναγκών του? το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των προγραμμάτων κατάρτισης? την ολοκλήρωση ενός έργου, ως μέρος μιας ομάδας? οργάνωση και οδηγώντας μια ομάδα εργασίας. [+]

Master στην Εκπαίδευση - Εκπαίδευση Ενηλίκων Το Master στην Εκπαίδευση - Εκπαίδευση Ενηλίκων δίνει στους φοιτητές τα απαραίτητα για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών ρυθμίσεις που παρέχουν εκπαίδευση ενηλίκων δεξιότητες. Αυτές οι δεξιότητες περιλαμβάνουν: τον καθορισμό των αναγκών κατάρτισης ενός ατόμου με βάση την επαγγελματική του / της και τη ζωή της εμπειρία, και παρέχοντας την απαραίτητη εκπαιδευτική υποστήριξη? αναλύοντας τις επαγγελματικές και εκπαιδευτικές ρυθμίσεις για να καθορίσουν τις ιδιαιτερότητες τους και τις δεξιότητες που χρειάζονται? κατανόηση ενός θεσμικού περιβάλλοντος και των αναγκών του? το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των προγραμμάτων κατάρτισης? την ολοκλήρωση ενός έργου, ως μέρος μιας ομάδας? οργάνωση και οδηγώντας μια ομάδα εργασίας. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ προετοιμάζει τους μαθητές για την επιστημονική έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Διδακτέα ύλη Θεματικά μαθήματα (36Credits): Ενηλίκων, εκπαίδευση και μάθηση τροχιές αξιολόγηση Δραστηριότητα, την κατάρτιση και τη διαδικασία εκμάθησης της εκπαίδευσης και της λεκτικής αλληλεπίδρασης οργάνωση και τη μάθηση στο χώρο εργασίας ευρωπαϊκή ενότητα, διεθνή σεμινάρια θέμα που βασίζεται, κ.λπ. Ευρωπαϊκή ενότητα, διεθνή θεματικά σεμινάρια (36Credits) προετοιμασία Έρευνας (36Credits) Πρακτική ενότητα (36Credits): 360 ώρες τοποθετήσεις διδακτικό έργο σε μια θέση ευθύνης Διατριβή (36Credits) Κινητικότητα Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες πιστώσεις έχουν ολοκληρωθεί στο Τμήμα, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Σχεδιασμός, υλοποίηση, ανάπτυξη και αξιολόγηση των εκπαιδευτικών μεθόδων και μέτρων Συντονισμός των ομάδων των εκπαιδευτικών Διαχείριση και εποπτεία των υπηρεσιών εκπαίδευσης Οργάνωση και επίβλεψη της κατάρτισης ομάδας και εκπαιδευτική υποστήριξη Συμβουλών στον... [-]

Master στην κοινωνιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στην Κοινωνιολογία επικεντρώνεται στην ανάλυση των σύγχρονων κοινωνιών και των διαφόρων κοινωνικών δομών σ 'αυτό. Οι μαθητές μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν από αυτές τις δομές και να εξερευνήσετε σε γενικές γραμμές τις σχετικές πολιτικές και κοινωνικές δράσεις. Το πρόγραμμα εξετάζει θέματα όπως ο οικονομικός σχεδιασμός, η διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων, καθώς και θέματα που αφορούν ατομικές ταυτότητες. Επίσης, προετοιμάζει τους μαθητές για την οργανωτική ανάλυση και διαχείριση μέσω μαθημάτων σε στατιστική ανάλυση και διεπιστημονικές προσεγγίσεις για τα μαθήματα ζωής. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως κριτική σκέψη σχετικά με κοινωνιολογικές έννοιες και τις ιδέες, τη δημιουργία και την επίλυση των προβλημάτων, και τον καθορισμό των όρων ενός ερευνητικού προγράμματος, προκειμένου να πραγματοποιήσει χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη προσέγγιση. [+]

Master στην Κοινωνιολογία Το Master στην Κοινωνιολογία επικεντρώνεται στην ανάλυση των σύγχρονων κοινωνιών και των διαφόρων κοινωνικών δομών σ 'αυτό. Οι μαθητές μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν από αυτές τις δομές και να εξερευνήσετε σε γενικές γραμμές τις σχετικές πολιτικές και κοινωνικές δράσεις. Το πρόγραμμα εξετάζει θέματα όπως ο οικονομικός σχεδιασμός, η διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων, καθώς και θέματα που αφορούν ατομικές ταυτότητες. Επίσης, προετοιμάζει τους μαθητές για την οργανωτική ανάλυση και διαχείριση μέσω μαθημάτων σε στατιστική ανάλυση και διεπιστημονικές προσεγγίσεις για τα μαθήματα ζωής. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως κριτική σκέψη σχετικά με κοινωνιολογικές έννοιες και τις ιδέες, τη δημιουργία και την επίλυση των προβλημάτων, και τον καθορισμό των όρων ενός ερευνητικού προγράμματος, προκειμένου να πραγματοποιήσει χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη προσέγγιση. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ συγκεντρώσεις: Θεωρίες και μέθοδοι Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας Βασικά στοιχεία της κοινωνικής πολιτικής Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (42Credits): Εννοιολογική συγκρίσεις και σύγχρονη διαμάχες στην κοινωνιολογική θεωρία? μεθοδολογία και τα στατιστικά στοιχεία? ερευνητικά εργαστήρια, κ.λπ. Θεματικά μαθήματα (42Credits) Διατριβή ή την εργασία τοποθέτησης (42Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master of Arts στην Κοινωνιολογία οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό: μέσα ενημέρωσης ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ Ασφαλιστικών και τραπεζικών Μάρκετινγκ και διαφήμιση Δημόσια διοίκηση Προγραμματισμός... [-]

Master στην οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στα Οικονομικά επιτρέπει στους φοιτητές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και την κατανόηση των θεμάτων που επηρεάζουν την οικονομική τους δραστηριότητα. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών οικονομικών, οικονομικά της εργασίας, δημόσια οικονομικά, νομισματική και χρηματοπιστωτική οικονομία, περιβαλλοντική οικονομικών και οικονομετρίας. Ένα βασικό μέρος του προγράμματος αυτού είναι να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν ποσοτικά εργαλεία - όπως οικονομετρικά μοντέλα, στατιστικές μεθόδους και αριθμητικές μέθοδοι - και να τις εφαρμόσετε σε οικονομικά και κοινωνικά φαινόμενα. Το πρόγραμμα αυτό αγγίζει μια ποικιλία διαφορετικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτισμός, η οικονομική ανάπτυξη, η ανισότητα, η φτώχεια, η ανεργία, η μετανάστευση, η παγκοσμιοποίηση, η κλιματική αλλαγή και τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι φοιτητές μπορούν να ακολουθήσουν ένα γενικό πρόγραμμα σπουδών οικονομικά ή επέλεξε ανάμεσα από έξι συγκεντρώσεις. [+]

master στην οικονομία Το Master στα Οικονομικά επιτρέπει στους φοιτητές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και την κατανόηση των θεμάτων που επηρεάζουν την οικονομική τους δραστηριότητα. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών οικονομικών, οικονομικά της εργασίας, δημόσια οικονομικά, νομισματική και χρηματοπιστωτική οικονομία, περιβαλλοντική οικονομικών και οικονομετρίας. Ένα βασικό μέρος του προγράμματος αυτού είναι να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν ποσοτικά εργαλεία - όπως οικονομετρικά μοντέλα, στατιστικές μεθόδους και αριθμητικές μέθοδοι - και να τις εφαρμόσετε σε οικονομικά και κοινωνικά φαινόμενα. Το πρόγραμμα αυτό αγγίζει μια ποικιλία διαφορετικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτισμός, η οικονομική ανάπτυξη, η ανισότητα, η φτώχεια, η ανεργία, η μετανάστευση, η παγκοσμιοποίηση, η κλιματική αλλαγή και τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι φοιτητές μπορούν να ακολουθήσουν ένα γενικό πρόγραμμα σπουδών οικονομικά ή επέλεξε ανάμεσα από έξι συγκεντρώσεις. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ συγκεντρώσεις: Οικονομετρία Διεθνή Οικονομικά Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά Οικονομικά της Εργασίας Μακροοικονομική (από κοινού με το Πανεπιστήμιο της Leuven και το Πανεπιστήμιο της Ναμούρ) "A la carte" μαθήματα Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (30Credits): Δυναμική Μέθοδοι στα Οικονομικά? Οικονομετρία? Μικροοικονομική? Σειρά του χρόνου? Διεθνή Μακροοικονομικά, κ.λπ. Μαθήματα και τα μαθήματα συγκέντρωση (30Credits): Μαθήματα Συγκέντρωση Μαθήματα (18-24 μονάδες) μαθήματα συγκέντρωση (36-42 μονάδες) Διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Μεταπτυχιακούς φοιτητές στο GSEM μπορεί να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή συντομότερο τρίτου εξαμήνου τους. Μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master in Economics οδηγεί σε επαγγελματικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς, τόσο στην Ελβετία όσο... [-]

Master στην περιβαλλοντική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Environmental Science προσφέρεται μέσω του Πανεπιστημίου της Γενεύης Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Επιστημών (ISE). ΕΙΣΑΙ πισίνα ξεχωριστή πειθαρχική τεχνογνωσία και υπόβαθρα από διάφορες σχολές, συμπεριλαμβανομένης της Σχολής Θετικών Επιστημών, της Σχολής της Γενεύης Κοινωνικών Επιστημών και τη Σχολή της Γενεύης Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης. [+]

Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη του Περιβάλλοντος Το Master in Environmental Science προσφέρεται μέσω του Πανεπιστημίου της Γενεύης Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Επιστημών (ISE). ΕΙΣΑΙ πισίνα ξεχωριστή πειθαρχική τεχνογνωσία και υπόβαθρα από διάφορες σχολές, συμπεριλαμβανομένης της Σχολής Θετικών Επιστημών, της Σχολής της Γενεύης Κοινωνικών Επιστημών και τη Σχολή της Γενεύης Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης. Αυτό το πρόγραμμα Master στοχεύει στη διεπιστημονική διδασκαλία και την έρευνα εντός των σημερινών δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη περιβαλλοντικούς τομείς όπως το κλίμα, η ενέργεια, η βιοποικιλότητα των υδάτων, ανθρώπινη οικολογία, την πολεοδομία, τη διακυβέρνηση και την υγεία. Η γεφύρωση αυτών των πεδίων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματος σπουδών που προσφέρονται στους φοιτητές - δεσμεύονται σε περιβαλλοντικές σταδιοδρομία ή για βασική έρευνα - μια διεπιστημονική προσέγγιση των περιβαλλοντικών επιστημών βασίζεται στις φυσικές επιστήμες και οικονομικά καθώς και τις κοινωνικές επιστήμες. Τελικά το πρόγραμμα του πλοιάρχου, επιτρέπουν στους μαθητές να περιηγηθείτε επαγγελματικά μέσα σε σύνθετο και πολυδιάστατο περιβαλλοντικό πλαίσιο πέρα ​​από το συνηθισμένο τομεακή προσέγγιση. Αυτή η ευρεία κατανόηση των πεδίων στις φυσικές επιστήμες και τις οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες συνεπάγεται η περιβαλλοντική διαχείριση είναι μια μοναδική ακαδημαϊκή προσφορά στην Ελβετία. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ: οικοσυστήματα της βιοποικιλότητας και την κοινωνία Το κλίμα, οι κλιματικές επιπτώσεις και διακυβέρνηση Η αειφόρος ανάπτυξη, η αστικοποίηση και η δημόσια δράση ΕΝΈΡΓΕΙΑ επιστήμες νερό www.unige.ch/muse Διδακτέα ύλη Διεπιστημονικότητα και βύθιση (16Credits) Βασικές αρχές (16Credits) Μέθοδοι (16Credits) Εξειδικευμένα μαθήματα (16Credits) Επιλογής (16Credits) Διατριβή (16Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από... [-]

Master στην προϊστορική αρχαιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Προϊστορικής Αρχαιολογίας ασχολείται με θέματα όπως η γενική προϊστορία, την Προϊστορία και Πρωτοϊστορία της Ευρώπης και της Αφρικής, ethnoarchaeology, θεωρητική αρχαιολογία, Παλαιοανθρωπολογίας archaeozoology. έχουν στενούς δεσμούς έχουν συσταθεί με τη Βιολογία και τη Γη και Περιβαλλοντικών Επιστημών προγράμματα. Αρχαιολογικές ανασκαφές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών. Υπάρχει επίσης μια έμφαση στην εκμάθηση αναλυτικών μεθόδων και τεχνικών, τονίζοντας τους δεσμούς μεταξύ θεωρίας και πράξης. [+]

Master στην Προϊστορική Αρχαιολογία Το Master in Προϊστορικής Αρχαιολογίας ασχολείται με θέματα όπως η γενική προϊστορία, την Προϊστορία και Πρωτοϊστορία της Ευρώπης και της Αφρικής, ethnoarchaeology, θεωρητική αρχαιολογία, Παλαιοανθρωπολογίας archaeozoology. έχουν στενούς δεσμούς έχουν συσταθεί με τη Βιολογία και τη Γη και Περιβαλλοντικών Επιστημών προγράμματα. Αρχαιολογικές ανασκαφές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών. Υπάρχει επίσης μια έμφαση στην εκμάθηση αναλυτικών μεθόδων και τεχνικών, τονίζοντας τους δεσμούς μεταξύ θεωρίας και πράξης. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (48Credits): Νεολιθική Ευρώπη? Η Ευρώπη στα Χαλκού και του Σιδήρου? Παλαιολιθική και Νεολιθική της Αφρικής? Μεταλλικά Ηλικίες στην Αφρική? Θεωρητική Αρχαιολογία? Ethnoarchaeology? Archaeozoology? Παλαιοανθρωπολογία, κλπ ... Πρακτική με μια αρχαιολογική ανασκαφή Μαθήματα (48Credits): Οι επιλογές πρέπει να εγκρίνονται από τον υπεύθυνο της ΜΑ διατριβής. Διατριβή (48Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master in Προϊστορική Αρχαιολογία οδηγεί σε μια σειρά από επαγγέλματα, τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Arcahaeologist (π.χ. σε επίπεδο καντονιών τμημάτων αρχαιολογίας και διεθνή προγράμματα προληπτικής αρχαιολογίας στην Αφρική) Δάσκαλος και επιστημονικός ερευνητής επιμελήτρια του Μουσείου επαγγέλματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κ.λπ. Κριτήρια Εισαγωγής Ένα πτυχίο στη Βιολογία με συγκέντρωση στην Προϊστορία, Βιολογίας, Αρχαιολογίας ή θεωρείται πτυχίο ισοδύναμο. θα μπορούσε να ζητηθεί από την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών πιστώσεων. Εφαρμογές Προθεσμία:... [-]

Master στην Φυσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Φυσική παρέχει προηγμένη εκπαίδευση στη φυσική. Περιλαμβάνει ειδικότητες σε τομείς όπως η φυσική των σωματιδίων, φυσική συμπυκνωμένης ύλης, θεωρητική φυσική, εφαρμοσμένη φυσική, την αστρονομία και την αστροφυσική. Το πρόγραμμα και το έργο τοποθετήσεις δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να συνεργαστεί με το διάσημο ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των CERN, ESA και της NASA. Μέσω του προγράμματος, οι μαθητές αποκτούν τόσο μια σταθερή βάση στη σύγχρονη φυσική και τεχνογνωσία στον τομέα της ειδικότητάς τους. Το πρόγραμμα οδηγεί σε σταδιοδρομία σε τομείς όπως η έρευνα, τη διδασκαλία και τη βιομηχανία, και αναπτύσσει τις δεξιότητες μοντελοποίησης που είναι πολύ αξιόλογο, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών και των οικονομικών. [+]

Master στην Φυσική Το Master στη Φυσική παρέχει προηγμένη εκπαίδευση στη φυσική. Περιλαμβάνει ειδικότητες σε τομείς όπως η φυσική των σωματιδίων, φυσική συμπυκνωμένης ύλης, θεωρητική φυσική, εφαρμοσμένη φυσική, την αστρονομία και την αστροφυσική. Το πρόγραμμα και το έργο τοποθετήσεις δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να συνεργαστεί με το διάσημο ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των CERN, ESA και της NASA. Μέσω του προγράμματος, οι μαθητές αποκτούν τόσο μια σταθερή βάση στη σύγχρονη φυσική και τεχνογνωσία στον τομέα της ειδικότητάς τους. Το πρόγραμμα οδηγεί σε σταδιοδρομία σε τομείς όπως η έρευνα, τη διδασκαλία και τη βιομηχανία, και αναπτύσσει τις δεξιότητες μοντελοποίησης που είναι πολύ αξιόλογο, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών και των οικονομικών. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Αστρονομίας και Αστροφυσικής Εφαρμοσμένη φυσική Φυσική συμπυκνωμένης ύλης Σωματιδίων και της πυρηνικής φυσικής θεωρητική φυσική Διδακτέα ύλη μαθήματα εξειδίκευσης και μαθήματα, σεμινάρια, μαθήματα (60Credits) Διατριβή (60Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master στη Φυσική οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Βιομηχανία διαχείριση οικονομικά ιατρικές εφαρμογές Μετεωρολογία Κλιματολογία, ενέργεια και περιβαλλοντικές εφαρμογές Έρευνα Διδασκαλία, κ.λπ. Κριτήρια Εισαγωγής Ένα πτυχίο στη Φυσική, ή ισοδύναμο πτυχίο. Εφαρμογές Προθεσμία: 30 Απριλίου, 2017 * (28, Φεβρουαρίου 2017 για τους αιτούντες οι οποίοι υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης σύμφωνα με τους κανονισμούς Ελβετικής... [-]

Master στην ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στην Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα δεύτερου κύκλου που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν σε βάθος γνώση των συγκεκριμένων πεδίων στην ψυχολογία. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα διαφορετικά σχέδια μελέτης. Για κάθε πρόγραμμα σπουδών, οι φοιτητές οφείλουν να επιλέξετε ένα ή δύο ειδικότητες από τις έξι ειδικότητες που προσφέρονται από τη Σχολή: συναισθηματική ψυχολογία, εφαρμοσμένη ψυχολογία, κλινική ψυχολογία, γνωστική ψυχολογία, αναπτυξιακή και την κοινωνική ψυχολογία. [+]

Μεταπτυχιακό στη Ψυχολογία Το Master στην Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα δεύτερου κύκλου που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν σε βάθος γνώση των συγκεκριμένων πεδίων στην ψυχολογία. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα διαφορετικά σχέδια μελέτης. Για κάθε πρόγραμμα σπουδών, οι φοιτητές οφείλουν να επιλέξετε ένα ή δύο ειδικότητες από τις έξι ειδικότητες που προσφέρονται από τη Σχολή: συναισθηματική ψυχολογία, εφαρμοσμένη ψυχολογία, κλινική ψυχολογία, γνωστική ψυχολογία, αναπτυξιακή και την κοινωνική ψυχολογία. Σχέδια μελέτης: Intergrative κλινική ψυχολογία Αυτό το σχέδιο μελέτης απαιτεί από τους μαθητές να ειδικεύονται στην κλινική ψυχολογία και μια δεύτερη ειδικότητα της επιλογής τους (συναισθηματικές, γνωστικές, αναπτυξιακή ή κοινωνική ψυχολογία). Εφαρμοσμένη ψυχολογία Αυτό το σχέδιο μελέτης απαιτεί από τους μαθητές να ειδικεύονται στην εφαρμοσμένη ψυχολογία και μια δεύτερη ειδικότητα της επιλογής τους (συναισθηματικές, γνωστικές, αναπτυξιακή ή κοινωνική ψυχολογία). βασικές ψυχολογία Αυτό το σχέδιο μελέτης απαιτεί από τους μαθητές να ειδικεύονται σε δύο τομείς της βασικής ψυχολογίας (συναισθηματικές, γνωστικές, αναπτυξιακή ή κοινωνική ψυχολογία). Σε βάθος έρευνα στην ψυχολογία Αυτό το σχέδιο μελέτης απαιτεί από τους μαθητές να επιλέξουν δύο τομείς εξειδίκευσης (συναισθηματικές, γνωστικές, αναπτυξιακή ή κοινωνική ψυχολογία). Νέοι κανονισμοί της μελέτης θα τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2017. Το πρόγραμμα θα αντιμετωπίσει ψυχο-εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και εκπαιδευτικές ρυθμίσεις που αφορούν μειονεκτήματα. Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017. Τα πρώτα τρία σχέδια μελέτης απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα οικοτροφείο αξίζει 15 credits? αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε ιδρύματα, ερευνητικά πρακτική άσκηση σε εργαστήρια και πρακτική και θεωρητική εργαστήρια. Το... [-]

Master στο πολιτικό επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η επιστήμη είναι μια φυσική προέκταση του Bachelor στις Πολιτικές Επιστήμες. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εκπαίδευση που αποκτήθηκε σε επίπεδο Bachelor, να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες στις πολιτικές επιστήμες και να προετοιμάσει τους μαθητές για το επόμενο στάδιο της επαγγελματικής τους ανάπτυξης, είτε επιλέγουν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας ή να ακολουθήσει μια ακαδημαϊκή καριέρα. Το πρόγραμμα προσφέρει τέσσερις συγκεντρώσεις, τα οποία αποτελούνται εν μέρει από τα μαθήματα σε δύο θεματικούς τομείς που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους και είναι υποχρεωτικά για τους μαθητές στη σχετική συγκέντρωση. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κάνουν μια θέση εργασίας. [+]

Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το Master in ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η επιστήμη είναι μια φυσική προέκταση του Bachelor στις Πολιτικές Επιστήμες. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εκπαίδευση που αποκτήθηκε σε επίπεδο Bachelor, να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες στις πολιτικές επιστήμες και να προετοιμάσει τους μαθητές για το επόμενο στάδιο της επαγγελματικής τους ανάπτυξης, είτε επιλέγουν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας ή να ακολουθήσει μια ακαδημαϊκή καριέρα. Το πρόγραμμα προσφέρει τέσσερις συγκεντρώσεις, τα οποία αποτελούνται εν μέρει από τα μαθήματα σε δύο θεματικούς τομείς που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους και είναι υποχρεωτικά για τους μαθητές στη σχετική συγκέντρωση. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κάνουν μια θέση εργασίας. ΠΙΘΑΝΗ συγκεντρώσεις: Της δημόσιας δράσης και της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης Πολιτική κινητοποίηση και η επικοινωνία πολιτική θεωρία Διεθνείς σχέσεις Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (30Credits): Θεματική και μεθοδολογική μαθήματα Θεματικά μαθήματα (30Credits): Πιθανές τοποθέτησης σε θέση εργασίας Διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Ένα Master στην πολιτική επιστήμη οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό: Τραπεζικές και ασφαλιστικές Εκτύπωσης, οπτικοακουστικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης Επικοινωνίες Δημόσιες σχέσεις Ανθρώπινο δυναμικό Δημόσια διοίκηση στο ελβετικό ομοσπονδιακό, καντονίων ή τοπικό επίπεδο διεθνείς οργανισμοί ΜΚΟ Κοινωνία των πολιτών Ακαδημαϊκή έρευνα και διδασκαλία Κριτήρια Εισαγωγής Μια Bachelor στις Πολιτικές Επιστήμες, ένα... [-]

MA στη Διερμηνεία Συνεδρίων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Διερμηνεία Συνεδρίων έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς διερμηνείς συνεδρίων για την ταυτόχρονη και διαδοχική διερμηνεία. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται επίσης στην κοινοβουλευτική διαδικασία, την ορολογία Συνέδριο, διεθνείς οργανισμούς και τη θεωρία της ερμηνείας. Το φάσμα των προσφερόμενων γλωσσών επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν σχετικούς συνδυασμούς σε σχέση με τον κόσμο της εργασίας. Η εκπαίδευση προσφέρεται σε υβριδική μορφή: παραδοσιακά μαθήματα και καθοδήγηση απόσταση στο portal του Τμήματος Διερμηνείας. Η χρήση των τελευταίων τεχνολογιών επικοινωνίας προετοιμάζει ιδανικά μέλλον διερμηνείς για τις σημερινές απαιτήσεις του επαγγέλματος. [+]

Μεταπτυχιακό στη Διερμηνεία Συνεδρίων Το Master στη Διερμηνεία Συνεδρίων έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς διερμηνείς συνεδρίων για την ταυτόχρονη και διαδοχική διερμηνεία. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται επίσης στην κοινοβουλευτική διαδικασία, την ορολογία Συνέδριο, διεθνείς οργανισμούς και τη θεωρία της ερμηνείας. Το φάσμα των προσφερόμενων γλωσσών επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν σχετικούς συνδυασμούς σε σχέση με τον κόσμο της εργασίας. Η εκπαίδευση προσφέρεται σε υβριδική μορφή: παραδοσιακά μαθήματα και καθοδήγηση απόσταση στο portal του Τμήματος Διερμηνείας. Η χρήση των τελευταίων τεχνολογιών επικοινωνίας προετοιμάζει ιδανικά μέλλον διερμηνείς για τις σημερινές απαιτήσεις του επαγγέλματος. virtualinstitute.fti.unige.ch Κάθε υποψήφιος πρέπει να επιλέξει ένα γλωσσικό συνδυασμό των 2, 3 ή 4 γλώσσες από τα γερμανικά, αραβικά, ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά και ρωσικά. Ο συνδυασμός γλώσσα περιέχει στο οποίο προστίθεται μια μητρική γλώσσα ή τον πολιτισμό, ή άλλη ενεργή γλώσσα, ή δύο / τρεις γλώσσες, ένα από τα οποία μπορεί να είναι ενεργή, η άλλη παθητική. Η επιλογή του συνδυασμού εξαρτάται από το επίπεδο της γλωσσικής επάρκειας (ενεργητική ή παθητική) του υποψηφίου. γλώσσες διδασκαλίας Γαλλικά, αγγλικά και τις γλώσσες του συνδυασμού που επιλέγεται από τον φοιτητή. διδακτέα ύλη θεματικά μαθήματα (80Crédits) διεθνείς οργανισμούς, κοινοβουλευτική διαδικασία και την ορολογία Διαλέξεις στη θεωρία της ερμηνείας Γενικά διαδοχική διερμηνεία διαδοχική διερμηνεία Υπό την εποπτεία της κατάρτισης για την διαδοχική διερμηνεία Γενικά ταυτόχρονη διερμηνεία Τεχνική ταυτόχρονη διερμηνεία ταυτόχρονη διερμηνεία Υπό την εποπτεία της κατάρτισης για ταυτόχρονη διερμηνεία Μνήμης (80Crédits) επαγγελματική προοπτική Διδασκαλία εκδοθεί FTI ανοίγει την πόρτα σε πολλές ευκαιρίες, τόσο στον δημόσιο τομέα από ό, τι στον ιδιωτικό τομέα.... [-]

MA στην Αφρικανικών Σπουδών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Αφρική υφίσταται βαθιές αλλαγές. Είτε πρόκειται για την οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική, δημογραφικών ή πολιτικών, οι αφρικανικές κοινωνίες αλλάζουν γρήγορα, και αυτό το Μάστερ παρέχει την απαραίτητη προοπτική για την κατανόηση αυτών των αλλαγών σε όλη την πολυπλοκότητά τους. Το πρόγραμμα σπουδών διακρίνεται από διεπιστημονική της, στη διεπαφή μεταξύ των κοινωνικών επιστημών, των φυσικών επιστημών και των ανθρωπιστικών επιστημών. Προσφέρει επίσης μια μακροπρόθεσμη προοπτική, και προτείνει να μελετήσει την Αφρική, όχι μεμονωμένα αλλά σε αλληλεπίδραση της με τον υπόλοιπο κόσμο. [+]

Μεταπτυχιακό στη Αφρικανικών Σπουδών Αφρική υφίσταται βαθιές αλλαγές. Είτε πρόκειται για την οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική, δημογραφικών ή πολιτικών, οι αφρικανικές κοινωνίες αλλάζουν γρήγορα, και αυτό το Μάστερ παρέχει την απαραίτητη προοπτική για την κατανόηση αυτών των αλλαγών σε όλη την πολυπλοκότητά τους. Το πρόγραμμα σπουδών διακρίνεται από διεπιστημονική της, στη διεπαφή μεταξύ των κοινωνικών επιστημών, των φυσικών επιστημών και των ανθρωπιστικών επιστημών. Προσφέρει επίσης μια μακροπρόθεσμη προοπτική, και προτείνει να μελετήσει την Αφρική, όχι μεμονωμένα αλλά σε αλληλεπίδραση της με τον υπόλοιπο κόσμο. Το Master ξεκινά με ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών πυρήνα. Μετά το πρώτο εξάμηνο, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο τομείς εξειδίκευσης: "Περιβάλλον και Σωματείων", επικεντρώθηκε στις περιβαλλοντικές προκλήσεις και πώς επηρέασαν και επηρεάζουν την κοινωνική ζωή? «Τα κράτη, εταιρείες και την ανάπτυξη», όπου θα δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση μελών από την εποχή της αποικιοκρατίας και το ρόλο τους σε θέματα ανάπτυξης σε διαφορετικές κλίμακες. Γενεύη, με το πλέγμα των διεθνών οργανισμών, είναι ένα μοναδικό μέρος για να μελετήσει αυτές τις δυναμικές. Αυτό το Master δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα, και οι μαθητές θα απολαύσουν τις ανταλλαγές με τα αφρικανικά πανεπιστήμια εταίρους του Πανεπιστημίου της Γενεύης. Να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, οι μαθητές θα επιλέγουν μεταξύ της επιλογής "έρευνα", συμπεριλαμβανομένης της εργασίας πεδίου και μια διατριβή, και "professionalizing" επιλογή, η οποία θα οδηγήσει σε ένα οικοτροφείο της αρκετούς μήνες και μια δουλειά οικοτροφείο. διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών (36Crédits) Προϊστορία και προ-αποικιακή ιστορία της Αφρικής αποικιακή ιστορία της Αφρικής περιβάλλον πολιτική Οικονομία Κράτος,... [-]

Ειδίκευσης στη Στατιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Στατιστική επικεντρώνεται στην ανάλυση των δεδομένων, μεθοδολογική επίλυση προβλημάτων σε ένα φάσμα επιστημονικών κλάδων, διαφόρων τύπων των στατιστικών στοιχείων λογισμικού ή μαθηματικές στατιστικές. Το πρόγραμμα είναι ανοικτό όχι μόνο με τους εμπειρογνώμονες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις θεωρητικές τους δεξιότητες στη στατιστική έρευνα, αλλά και για μη ειδικούς που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές ανάλυση των δεδομένων τους σε μια περιοχή της εξειδίκευσης που αποκτήθηκε σε επίπεδο Bachelor. [+]

Μεταπτυχιακό στη Στατιστική Το Master στη Στατιστική επικεντρώνεται στην ανάλυση των δεδομένων, μεθοδολογική επίλυση προβλημάτων σε ένα φάσμα επιστημονικών κλάδων, διαφόρων τύπων των στατιστικών στοιχείων λογισμικού ή μαθηματικές στατιστικές. Το πρόγραμμα είναι ανοικτό όχι μόνο με τους εμπειρογνώμονες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις θεωρητικές τους δεξιότητες στη στατιστική έρευνα, αλλά και για μη ειδικούς που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές ανάλυση των δεδομένων τους σε μια περιοχή της εξειδίκευσης που αποκτήθηκε σε επίπεδο Bachelor. unige.ch/gsem/rcs/master Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (30Credits): Γενικευμένα Γραμμικά και Πρόσθετη Μοντέλα? Μικτή Γραμμικά Μοντέλα? Η πολυπαραγοντική ανάλυση? Δειγματοληψία Τεχνικές? Στατιστική Consulting? Χρονοσειρές Μαθήματα (30Credits) Διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Μεταπτυχιακούς φοιτητές στο GSEM μπορεί να πάει σε αντάλλαγμα για ένα ή δύο εξάμηνα. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους. Μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master of Science στη Στατιστική ανοίγει τις πόρτες για ευκαιρίες σε διάφορες βιομηχανίες: σε agrolimentaire βιομηχανία, διεθνείς οργανισμούς, (καντονιών και ομοσπονδιακές) στατιστικές υπηρεσίες, στις χρηματοπιστωτικές εταιρείες, Βιοστατιστική (στη φαρμακευτική βιομηχανία) και σε πολλούς άλλους τομείς. Τέλος, η συνέχιση των σπουδών με διδακτορικό είναι επίσης μια επιλογή διαθέσιμη για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τον πλοίαρχο. Κριτήρια Εισαγωγής www.unige.ch/gsem/master/statistics Εφαρμογές Προθεσμία: 28, Φεβρουαρίου 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

Μάστερ στα Μαθηματικά και την Επιστήμη Υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Υπολογιστών παίρνει μια σε βάθος ματιά σε διάφορους τομείς των μαθηματικών, ενσωματώνοντας μια σημαντική συνιστώσα για τον προγραμματισμό και τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής. Το πρόγραμμα ορίζει απτά συνδέσεις μεταξύ των διαφόρων θεωριών και μεθοδολογιών μοναδική για τα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών. Οι μαθητές εισάγονται σε θέματα όπως η μοντελοποίηση, προσομοίωση, διαχείριση των πληροφοριών, του σχεδιασμού της βάσης δεδομένων και την ασφάλεια των πολυμέσων. [+]

Μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Υπολογιστών Το Master στα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Υπολογιστών παίρνει μια σε βάθος ματιά σε διάφορους τομείς των μαθηματικών, ενσωματώνοντας μια σημαντική συνιστώσα για τον προγραμματισμό και τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής. Το πρόγραμμα ορίζει απτά συνδέσεις μεταξύ των διαφόρων θεωριών και μεθοδολογιών μοναδική για τα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών. Οι μαθητές εισάγονται σε θέματα όπως η μοντελοποίηση, προσομοίωση, διαχείριση των πληροφοριών, του σχεδιασμού της βάσης δεδομένων και την ασφάλεια των πολυμέσων. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής (60Credits): Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν 12 εξάμηνο βίου μαθήματα, εκ των οποίων τουλάχιστον 4 στα μαθηματικά και 4 στην επιστήμη των υπολογιστών. Γεωμετρική ολοκλήρωσης, η Ising Μοντέλο, Θεωρία Αριθμών, Knot Θεωρία, Lie Algebras, Πιθανοτικοί Αλγόριθμοι, Παράλληλοι Αλγόριθμοι, Βιοπληροφορική, Εξόρυξη Δεδομένων, Ασφάλεια πολυμέσων, κ.λπ. Διατριβή (60Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master of Science στα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Υπολογιστών οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Η εφαρμοσμένη έρευνα στον ιδιωτικό τομέα Τηλεπικοινωνίες ασφάλισης Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Φαρμακευτικές εταιρείες και τη βιομηχανία Συμβουλευτικές Η ακαδημαϊκή έρευνα (διδακτορικό, μεταδιδακτορικό) Διδασκαλία, κ.λπ. Κριτήρια Εισαγωγής Ένα πτυχίο στα Μαθηματικά ή Μαθηματικά και Επιστήμη Υπολογιστών, ή πτυχίο... [-]

μάστερ στη Βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Βιολογία άπτεται διαφόρων θεμάτων, όπως η γενετική, την εξέλιξη, μοριακών και κυτταρικών μηχανισμών, φυσιολογία, το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα. Το πρόγραμμα έχει ως εκ τούτου βασίζεται σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας των ζώων, των φυτών της βιολογίας, της ανθρωπολογίας, της κυτταρικής βιολογίας και της μοριακής βιολογίας. Επιτρέπει στους μαθητές να αυξήσουν τις πρακτικές γνώσεις τους, κυρίως μέσω εργαστηριακή εργασία. Επίσης, επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας σε άλλους τομείς, όπως η θαλάσσια βιολογία, την οικολογία και την αλπική ή τροπικά βοτανική. Εκτός από τη γενική Master of Science στη Βιολογία, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από μαθήματα, μια σειρά από ειδικότητες είναι διαθέσιμες για μια πιο στοχοθετημένη πρόγραμμα σπουδών. [+]

Μεταπτυχιακό στη Βιολογία Το Master στη Βιολογία άπτεται διαφόρων θεμάτων, όπως η γενετική, την εξέλιξη, μοριακών και κυτταρικών μηχανισμών, φυσιολογία, το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα. Το πρόγραμμα έχει ως εκ τούτου βασίζεται σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας των ζώων, των φυτών της βιολογίας, της ανθρωπολογίας, της κυτταρικής βιολογίας και της μοριακής βιολογίας. Επιτρέπει στους μαθητές να αυξήσουν τις πρακτικές γνώσεις τους, κυρίως μέσω εργαστηριακή εργασία. Επίσης, επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας σε άλλους τομείς, όπως η θαλάσσια βιολογία, την οικολογία και την αλπική ή τροπικά βοτανική. Εκτός από τη γενική Master of Science στη Βιολογία, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από μαθήματα, μια σειρά από ειδικότητες είναι διαθέσιμες για μια πιο στοχοθετημένη πρόγραμμα σπουδών. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Γενικά (μαθήματα) Ειδικότητες Βιοποικιλότητα και συστηματική Γενετική, την ανάπτυξη και την εξέλιξη Βιοπληροφορική και ανάλυση δεδομένων επιστήμη των φυτών σε μοριακό Διδακτέα ύλη Μαθήματα ή υποχρεωτικά μαθήματα, ανάλογα με το επιλεγμένο ρεύμα (30Credits) Ερευνητικό έργο και διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε ένα εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master of Science στη Βιολογία οδηγεί σε μια σειρά από επαγγέλματα, τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Μουσεία και βοτανικοί κήποι βιοπληροφορική Υπηρεσίες Οικολογία-προσανατολισμένη επιστημονικής δημοσιογραφίας Επιστημονικού συμβούλου σε κυβερνητικούς ή ιδιωτικούς οργανισμούς που χρηματοδοτούν ή εποπτεύουν την έρευνα... [-]

μάστερ στη δημόσια διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Δημόσια Διοίκηση μια διεπιστημονική, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, με βάση, επιτρέπει στους μαθητές να ελέγξουν τις αρχές και τα εργαλεία για την αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση των δημόσιων οργανισμών και των πολιτικών. Εξετάζει κριτικά τη σημερινή νέα βαθμονόμηση του ρόλου του κράτους και τις διάφορες προτάσεις για τη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, την απελευθέρωση των δημόσιων υπηρεσιών και την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κάνουν πρακτική άσκηση στη θέση της μια διατριβή. [+]

Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση Το Master στη Δημόσια Διοίκηση μια διεπιστημονική, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, με βάση, επιτρέπει στους μαθητές να ελέγξουν τις αρχές και τα εργαλεία για την αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση των δημόσιων οργανισμών και των πολιτικών. Εξετάζει κριτικά τη σημερινή νέα βαθμονόμηση του ρόλου του κράτους και τις διάφορες προτάσεις για τη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, την απελευθέρωση των δημόσιων υπηρεσιών και την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κάνουν πρακτική άσκηση στη θέση της μια διατριβή. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ συγκεντρώσεις: διαχείριση Πολιτική επικοινωνίας Οι κοινωνικές πολιτικές Ευρώπη και τις διεθνείς σχέσεις Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (60Credits): Συγκριτική δημόσιας πολιτικής? τα δημόσια οικονομικά? δημόσια οικονομικά? συγκριτική πολιτική οικονομία? εκπόνηση νομοθεσίας? συγκριτικές μελέτες των κυβερνητικών οργανισμών, κ.λπ. Πέντε διαθέσιμες συγκεντρώσεις (60Credits): Διαχείριση: Διοικητική εποπτεία? αξιολόγηση της δημόσιας πολιτικής Συγκέντρωση στην Ευρώπη και Διεθνών Σχέσεων: Θεωρία της ευρωπαϊκής οικονομικής ολοκλήρωσης? ontroduction με το ευρωπαϊκό δίκαιο Συγκέντρωση στην Κοινωνική Πολιτική: Τα οικονομικά της υγείας? διαχείριση των συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης Συγκέντρωση στην Πολιτική Επικοινωνία: Οργανωτική επικοινωνία και επικοινωνία κρίση? πολιτική επικοινωνία: ζητήματα, στρατηγικές και επαγγέλματα Υπηρεσίες επιστήμη: Κοινωνικά και νομικά θέματα στην πληροφορική? διεπαφές υπηρεσιών Διατριβή ή την εργασία τοποθέτησης (60Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή συντομότερο τρίτου εξαμήνου τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Ένας Δάσκαλος της στη Δημόσια Διοίκηση οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία... [-]

Μάστερ στη Μετάφραση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Η δήλωση αυτή προσφέρει μια σειρά από μαθήματα που καλύπτουν τις πιο σημαντικές πτυχές της θεωρίας και της πρακτικής στον τομέα της μετάφρασης. Τα θέματα που αφορούν τόσο τη βασική έρευνα και την εφαρμοσμένη έρευνα, στην επαγγελματική και μεθοδολογική προοπτική. Εξειδίκευση στη μετάφραση επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν τις βασικές θεωρητικές προσεγγίσεις για την μετάφραση και έτσι να οδηγήσει μια δομημένη προβληματισμό σχετικά με τις διαδικασίες που εμπλέκονται στην μεταφραστικές πράξη και την εμπειρική πραγματικότητα των δημοσιευμένων μεταφράσεων. Αυτή η δήλωση προετοιμάζει ουσιαστικά τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες που σχετίζονται με την επιστημονική έρευνα και την πανεπιστημιακή εκπαίδευση. [+]

Μάστερ στη Μετάφραση Το Master in Translation έχει τέσσερις συμμετοχές για να επιλέξουν από: TRANDUCTION ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ Η δήλωση αυτή καλύπτει τη μετάφραση των οικονομικών κειμένων, νομικών (λογοτεχνικών και επιστημονικών / τεχνικών για ορισμένες γλώσσες). περιοχές ειδικότητας, συμπεριλαμβανομένου του δικαίου και της οικονομίας, καταλαμβάνουν μια πολύ σημαντική θέση. Αυτή η δήλωση έχει ως στόχο τη βελτίωση της κατάρτισης μετάφραση στα πλαίσια της επαγγελματικής πρακτικής. Γενικός στόχος του περιλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων (κειμένου, θεματικά, στρατηγική, κοινωνιογλωσσικές και την τεχνολογία) που είναι αναγκαία για την εφαρμογή των κατάλληλων μετάφραση στρατηγικών για κάθε περίσταση επικοινωνίας, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ασκείται στο επάγγελμα. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει επαγγελματίες μεταφραστές να μεταφράζουν στη μητρική γλώσσα και τον πολιτισμό γενικά τα κείμενά τους και εξειδικευμένα έγγραφα. Οδηγεί σε πολλές ευκαιρίες, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εξειδικευμένη Μετάφραση - ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ Αυτή η δήλωση χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους με εκείνες των λέξεων «εξειδικευμένη μετάφραση», αλλά με ένα συγκεκριμένο βάθος στην νομική μετάφραση. Για αυτήν την αναφορά, προσιτή σε μαθητές με ένα ή δύο παθητικές γλώσσες πρέπει να αποκτήσει 60 μονάδες στη νομική μετάφραση και του δικαίου, μεταξύ εκείνων που προσφέρονται στο Master in Translation. Τα διάφορα στοιχεία της εν λόγω μαθήματα παρέχουν μια συστηματική προσέγγιση σε κάθε ζεύγος γλωσσών, τα προβλήματα του κειμένου και μετάφρασης του νόμιμου εκπροσώπου πλαίσια της επαγγελματικής πρακτικής. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Η δήλωση αυτή προσφέρει μια σειρά από μαθήματα που καλύπτουν τις πιο σημαντικές πτυχές της θεωρίας και της πρακτικής στον τομέα της μετάφρασης. Τα θέματα που αφορούν τόσο τη βασική έρευνα και την εφαρμοσμένη... [-]

Μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στα Μαθηματικά είναι μια επέκταση του Bachelor of Science στα Μαθηματικά ή Μαθηματικά και Επιστήμη Υπολογιστών, η οποία δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να ειδικεύονται σε έναν από τους τομείς έρευνας του τμήματος Μαθηματικών (άλγεβρα, ανάλυση, γεωμετρία, τοπολογία, Μαθηματική Φυσική, πιθανότητες και στατιστική, αριθμητική ανάλυση). Το πρόγραμμα προσφέρει δύο ρεύματα: η "έρευνα" ρεύμα περιλαμβάνει προχωρημένα μαθήματα εξειδίκευσης σε ένα επιλεγμένο τομέα? η "γενική" ρεύμα επιτρέπει στους μαθητές να διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής του πτυχίου τους, επιλέγοντας μαθήματα που προσφέρονται από άλλα τμήματα ή πανεπιστημιακά τμήματα. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα μάθουν να χρησιμοποιούν τις μαθηματικές εργαλεία που είναι πλέον απαραίτητη στην έρευνα, τη βιομηχανία, την οικονομία και τη χρηματοδότηση. [+]

Μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά Το Master στα Μαθηματικά είναι μια επέκταση του Bachelor of Science στα Μαθηματικά ή Μαθηματικά και Επιστήμη Υπολογιστών, η οποία δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να ειδικεύονται σε έναν από τους τομείς έρευνας του τμήματος Μαθηματικών (άλγεβρα, ανάλυση, γεωμετρία, τοπολογία, Μαθηματική Φυσική, πιθανότητες και στατιστική, αριθμητική ανάλυση). Το πρόγραμμα προσφέρει δύο ρεύματα: η "έρευνα" ρεύμα περιλαμβάνει προχωρημένα μαθήματα εξειδίκευσης σε ένα επιλεγμένο τομέα? η "γενική" ρεύμα επιτρέπει στους μαθητές να διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής του πτυχίου τους, επιλέγοντας μαθήματα που προσφέρονται από άλλα τμήματα ή πανεπιστημιακά τμήματα. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα μάθουν να χρησιμοποιούν τις μαθηματικές εργαλεία που είναι πλέον απαραίτητη στην έρευνα, τη βιομηχανία, την οικονομία και τη χρηματοδότηση. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Έρευνα Γενικός Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής (60Credits): Μαθήματα ή προχωρημένα μαθήματα (40 credits) Θεωρία Knot, Βελτιστοποίηση, Τροπικά Γεωμετρία, Αρχές της Μαθηματικής Οικονομικών Σεμινάριο, κ.λπ. Σεμινάριο (10 credits) Άλγεβρα, Γεωμετρία και τη Συνδυαστική, Αριθμητική, Ανάλυση, Μαθηματική Φυσική, κ.α. πρόγραμμα ανάγνωσης (10 credits) Επιτρέπει στους μαθητές να ξεκινήσει ειδικεύεται στον τομέα επιλεγεί για διατριβή Μάστερ τους Διατριβή (60Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master στα Μαθηματικά ανοίγει μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Η εφαρμοσμένη έρευνα στον ιδιωτικό... [-]

Μεταπτυχιακό στη βιοχημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Βιοχημείας επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε τομείς όπως η διακίνηση trans-μεμβράνης και τη βιοχημεία της μεμβράνης, η γενετική μηχανική, η βιοπληροφορική, γνωστική νευροεπιστήμη και της ανοσολογίας. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές αναπτύσσουν τη μεθοδολογική γνώση και πειραματικές αυστηρότητα οι οποίες είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή της έρευνας. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης state-of-the-art εκπαίδευση στον τομέα της παραγωγής κυτταρικής ενέργειας. Οι μαθητές θα αποκτήσουν τις βασικές έννοιες στη βιοχημεία από το μοριακό επίπεδο σε κυτταρικό επίπεδο, προκειμένου να κατανοήσουν τις ακριβείς μηχανισμούς στην εργασία στα κύτταρα. [+]

Μεταπτυχιακό στη Βιοχημεία Το Master in Βιοχημείας επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε τομείς όπως η διακίνηση trans-μεμβράνης και τη βιοχημεία της μεμβράνης, η γενετική μηχανική, η βιοπληροφορική, γνωστική νευροεπιστήμη και της ανοσολογίας. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές αναπτύσσουν τη μεθοδολογική γνώση και πειραματικές αυστηρότητα οι οποίες είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή της έρευνας. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης state-of-the-art εκπαίδευση στον τομέα της παραγωγής κυτταρικής ενέργειας. Οι μαθητές θα αποκτήσουν τις βασικές έννοιες στη βιοχημεία από το μοριακό επίπεδο σε κυτταρικό επίπεδο, προκειμένου να κατανοήσουν τις ακριβείς μηχανισμούς στην εργασία στα κύτταρα. Διδακτέα ύλη Μαθήματα και Πρακτική Άσκηση (60Credits): Μαθήματα (45 credits) Τρέχοντα θέματα στη χημική βιολογία και βιοχημεία? Βιοχημείας και βιοφυσικής μεμβρανών? Κυτταρική και μοριακή βιολογία? Μοριακή γενετική της ανάπτυξης? Αρχές της νευροβιολογίας? βιοπληροφορική? Βιοοργανική χημεία? Βιοηθικής, κ.λπ. τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας (15 credits) Ερευνητικό Πρόγραμμα και διατριβή (60Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master in Βιοχημείας οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Ιατρική ερευνητικά εργαστήρια Κρατικά και ιδιωτικά εργαστήρια αναλύσεων ιατρικής βιολογίας Ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης Την προστασία του περιβάλλοντος Καλλυντικά και αρώματα Φαρμακευτικές και βιοδραστικές ενώσεις της βιομηχανίας γεωργικών προϊόντων διατροφής Κανονισμούς και τις επιστημονικές πατέντες Διαχείρισης και πωλήσεων Ιατρική έρευνα... [-]

Μεταπτυχιακό στη γεωλογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Γεωλογία είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα Επιστήμες της Γης που συνδυάζει βασική επιστήμη και τις πρακτικές εφαρμογές. Πρόκειται για ένα κοινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Γενεύης και το Πανεπιστήμιο της Σχολής της Γης και Περιβαλλοντικών Επιστημών της Λωζάνης (Ecole lémanique des Sciences de la Terre - ELSTE), και παρέχει μεγάλη ακαδημαϊκή και πρακτική εμπειρία που καλύπτει περισσότερα υποκαταστήματα των επιστημών της Γης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη δεξαμενή γεωλογία (νερό, λάδι), ιζηματολογία, παγκόσμιες αλλαγές, μεταλλοφόρων κοιτασμάτων, Γεωχρονολόγηση και γεωχημεία, φυσικούς κινδύνους και την ηφαιστειολογία. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και των εργαστηρίων και εμπλέκονται σε μελέτες πεδίου σε όλες τις ηπείρους, σε συνεργασία με τους εταίρους της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και της βιομηχανίας. [+]

Μεταπτυχιακό στη Γεωλογία Το Master στη Γεωλογία είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα Επιστήμες της Γης που συνδυάζει βασική επιστήμη και τις πρακτικές εφαρμογές. Πρόκειται για ένα κοινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Γενεύης και το Πανεπιστήμιο της Σχολής της Γης και Περιβαλλοντικών Επιστημών της Λωζάνης (Ecole lémanique des Sciences de la Terre - ELSTE), και παρέχει μεγάλη ακαδημαϊκή και πρακτική εμπειρία που καλύπτει περισσότερα υποκαταστήματα των επιστημών της Γης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη δεξαμενή γεωλογία (νερό, λάδι), ιζηματολογία, παγκόσμιες αλλαγές, μεταλλοφόρων κοιτασμάτων, Γεωχρονολόγηση και γεωχημεία, φυσικούς κινδύνους και την ηφαιστειολογία. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και των εργαστηρίων και εμπλέκονται σε μελέτες πεδίου σε όλες τις ηπείρους, σε συνεργασία με τους εταίρους της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και της βιομηχανίας. http://cms.unige.ch/sciences/terre/education/master_geology.php ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Καταθέσεις Γεωχημείας-Alpine Τεκτονική-Ore γεωλογική κινδύνου Ιζηματογενή, Περιβάλλοντος και Reservoir Γεωλογία Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα και τις εργασίες πεδίου (24Credits) Υποχρεωτικά μαθήματα και εργασίες πεδίου, περιορισμένης επιλογής (24Credits) Δωρεάν μαθήματα επιλογής (24Credits) Την έρευνα και την διατριβή (24Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master in Γεωλογίας οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Κατασκευή μεγάλης κλίμακας έργα πολιτικού μηχανικού Ανάλυση και διαχείριση των οικολογικών, περιβαλλοντικών και χρήσεων γης προβλήματα πρόληψη των κινδύνων φυσικών καταστροφών Διδασκαλία... [-]

Μεταπτυχιακό στη Μέση Ανατολή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master αφιερωμένο στη Μέση Ανατολή θα εμβαθύνουν και να εμπλουτίσουν τη σκέψη για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την περιοχή αυτή: η ιστορία της, τον πολιτισμό και την γεωπολιτική της. Θα μελετήσει τις κοινωνικές κινητοποιήσεις, τη διαδικασία εκδημοκρατισμού, της σταθερότητας στις χώρες του Μαγκρέμπ και του Μασρέκ και την εμφάνιση αυτής της περιοχής στις τέχνες και την κληρονομιά. Αυτό το Master αναλύει επίσης την επίδραση των νέων παικτών, όπως η Τουρκία και τις χώρες του Κόλπου, και να σταματήσει την οικονομία από έσοδα από το πετρέλαιο. [+]

Μεταπτυχιακό στη Μέση Ανατολή Η Μέση Ανατολή είναι μια περιοχή της εθνοτική πολυμορφία, θρησκευτικό, οικονομικό και πολιτικό γεγονός ότι τόσο η πολυπλοκότητα και τον πλούτο της. Είναι επίσης μια στρατηγική περιοχή, πολλά υποσχόμενη και ευάλωτη. Πιο πρόσφατα, η Αραβική Άνοιξη ώθησαν τη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι προκλήσεις της μετάβασης εμπλέκονται σε ένα πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από την επιτάχυνση της οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Master αφιερωμένο στη Μέση Ανατολή θα εμβαθύνουν και να εμπλουτίσουν τη σκέψη για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την περιοχή αυτή: η ιστορία της, τον πολιτισμό και την γεωπολιτική της. Θα μελετήσει τις κοινωνικές κινητοποιήσεις, τη διαδικασία εκδημοκρατισμού, της σταθερότητας στις χώρες του Μαγκρέμπ και του Μασρέκ και την εμφάνιση αυτής της περιοχής στις τέχνες και την κληρονομιά. Αυτό το Master αναλύει επίσης την επίδραση των νέων παικτών, όπως η Τουρκία και τις χώρες του Κόλπου, και να σταματήσει την οικονομία από έσοδα από το πετρέλαιο. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει εκπαίδευση για τους σπουδαστές που επιθυμούν να ειδικεύονται σε θέματα που σχετίζονται με τη Μέση Ανατολή με την υιοθέτηση μιας ανοιχτής, διεπιστημονική προσέγγιση. διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών (30Crédits) Ιστορία της σύγχρονης Μέσης Ανατολής Γεωπολιτικά και πολιτικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής Ανατολικά, Οριενταλισμός (s), West πολιτική Οικονομία Παγκοσμιοποίηση και πολιτιστικά ζητήματα στη Μέση Ανατολή Μαθήματα ειδίκευσης (30Crédits) Εμβάθυνση σε μία ή περισσότερες περιοχές του πυρήνα του προγράμματος σπουδών Προαιρετικά μαθήματα (30Crédits) Οικοτροφείο ή μνήμη (30Crédits) κινητικότητα Το Ινστιτούτο παρέχει κινητικότητα στο Μάστερ,... [-]

Μεταπτυχιακό στη Χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Χημεία παρέχει προηγμένη κατάρτιση στον τομέα της αναλυτικής χημείας, της χημείας υλικών, ορυκτών χημεία, οργανική και βιο-οργανική χημεία, φυσική χημεία. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες εργαστηριακές τεχνικές, οι μαθητές μαθαίνουν να συνθέσει νέα μόρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία και σε άλλους τομείς. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης εκπαίδευση σε τομείς όπως η φασματοσκοπία και υπολογιστική χημεία, και παρέχει στους φοιτητές με την τεχνογνωσία που απαιτείται για την ανάπτυξη μεθόδων για τον προσδιορισμό νέων ουσιών. Οι μαθητές κάνουν επίσης μια θέση εργασίας σε ένα εργαστήριο χημείας και να γράψει μια ολοκληρωμένη τελική ερευνητική εργασία. [+]

Μεταπτυχιακό στη Χημεία Το Master στη Χημεία παρέχει προηγμένη κατάρτιση στον τομέα της αναλυτικής χημείας, της χημείας υλικών, ορυκτών χημεία, οργανική και βιο-οργανική χημεία, φυσική χημεία. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες εργαστηριακές τεχνικές, οι μαθητές μαθαίνουν να συνθέσει νέα μόρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία και σε άλλους τομείς. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης εκπαίδευση σε τομείς όπως η φασματοσκοπία και υπολογιστική χημεία, και παρέχει στους φοιτητές με την τεχνογνωσία που απαιτείται για την ανάπτυξη μεθόδων για τον προσδιορισμό νέων ουσιών. Οι μαθητές κάνουν επίσης μια θέση εργασίας σε ένα εργαστήριο χημείας και να γράψει μια ολοκληρωμένη τελική ερευνητική εργασία. Διδακτέα ύλη Μαθήματα και τοποθέτησης σε θέση εργασίας (60Credits): Μαθήματα (44 credits) Προηγμένες Μέθοδοι φασματοσκοπικές? Βιοανόργανη και Υπερμοριακή Χημεία? Bioorganic Chemistry? Σύνθεση Φυσικών Προϊόντων? Στατιστική Θερμοδυναμική? Υπολογιστική Χημεία? Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού? Φασματομετρία Μάζας, κλπ 44 credits Έρευνας τοποθετήσεις τοποθετήσεις εργασίας (16 credits) Ερευνητικό έργο και διατριβή (60Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master στη Χημεία οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Κρατικά και ιδιωτικά εργαστήρια αναλύσεων ιατρικής βιολογίας Ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης Ανάπτυξη νέων υλικών Την προστασία του περιβάλλοντος Υψηλή πρόστιμο χημεία προστιθέμενης αξίας Ασφάλεια στο χώρο εργασίας και υγιεινής Καλλυντικά και αρώματα Φαρμακευτικές και βιοδραστικές ενώσεις της... [-]

Μεταπτυχιακό στη χημική βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Χημική Βιολογία προετοιμάζει τους μαθητές να σκεφτούν πέρα ​​από το State-of-the-art. Συγκεκριμένα, οι μαθητές θα μάθουν πώς να εξετάσουν βιολογικά προβλήματα σε μοριακό επίπεδο, χρησιμοποιώντας καινοτόμες χημεία και βιοφυσικές προσεγγίσεις. Το πτυχίο απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Πολυτεχνική Σχολή της Λωζάννης (EPFL). Οι μαθητές θα πρέπει να ενσωματωθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Κέντρου Competence στην Έρευνα (NCCR) στη Χημική Βιολογία όπου θα λάβουν εξατομικευμένη και ιδιαίτερα διεπιστημονική (βιολογία, χημεία, φυσική) εκπαίδευση από παγκοσμίου φήμης ερευνητές. [+]

Master στη Χημική Βιολογία Το Master στη Χημική Βιολογία προετοιμάζει τους μαθητές να σκεφτούν πέρα ​​από το State-of-the-art. Συγκεκριμένα, οι μαθητές θα μάθουν πώς να εξετάσουν βιολογικά προβλήματα σε μοριακό επίπεδο, χρησιμοποιώντας καινοτόμες χημεία και βιοφυσικές προσεγγίσεις. Το πτυχίο απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Πολυτεχνική Σχολή της Λωζάννης (EPFL). Οι μαθητές θα πρέπει να ενσωματωθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Κέντρου Competence στην Έρευνα (NCCR) στη Χημική Βιολογία όπου θα λάβουν εξατομικευμένη και ιδιαίτερα διεπιστημονική (βιολογία, χημεία, φυσική) εκπαίδευση από παγκοσμίου φήμης ερευνητές. www.nccr-chembio.ch Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά Μαθήματα (25Credits): Τρέχοντα θέματα στη Χημική βιολογία και Biomembranes? Βασικές τεχνικές στη χημική βιολογία? Φροντιστήριο; Οι μικροσκοπία και φυσικά απεικόνισης και Χημική Βιολογία μαθήματα προγραμματιστεί UNIGE ή EPFL Μαθήματα (25Credits): Περιλαμβάνει μαθήματα είτε UNIGE ή EPFL και περιλαμβάνουν Στοιχείο της βιοπληροφορικής, Βιοφυσικής II, επεξεργασία εικόνας, Χημεία των μικρών Βιολογικών Μορίων, κυτταρική σηματοδότηση, βιοδραστικών ενώσεων ελέγχου, κ.λπ. Δύο πρακτική άσκηση και διπλωματική εργασία (25Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master στη Χημική Βιολογία οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: Κανονισμούς και τις επιστημονικές πατέντες Διαχείρισης και πωλήσεων Η ακαδημαϊκή έρευνα (διδακτορικό, μεταδιδακτορικό) Ιατρική ερευνητικά εργαστήρια έρευνα του ιδιωτικού τομέα, την ανάπτυξη και την παραγωγή,... [-]

Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στις Ευρωπαϊκές Σπουδές έχει τρεις κατευθύνσεις για να διαλέξετε: "ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και «ιδρύματα και εταιρείες δίκαιο». Να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, οι μαθητές επιλέγουν ανάμεσα σε ένα οικοτροφείο ή μια διατριβή. Το μάθημα είναι μέρος μιας προσέγγισης γίνουν επαγγελματικές με μια έκθεση τοποθέτηση σχετικά με την εμπειρία που έχει αποκτηθεί, ενώ η μνήμη προετοιμάζεται για την ακαδημαϊκή έρευνα. [+]

Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Το Master στις Ευρωπαϊκές Σπουδές έχει τρεις κατευθύνσεις για να επιλέξουν από: ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ "πολιτισμών και των κοινωνιών" ταιριάζει κατ 'ευθείαν στην κληρονομιά του ιδρυτή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου, Denis de Rougemont, για τους οποίους ο πολιτισμός ήταν απαραίτητο στη διαδικασία της ευρωπαϊκής οικοδόμησης. Τονίζοντας την πολυμορφία της πολιτιστικής πηγές της Ευρώπης, την πλούσια ιστορία της και ως εκ τούτου πολύ καιρό στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, αυτή η καθοδήγηση περιλαμβάνει μαθήματα στην ιστορία, την ιστορία των ιδεών, καθώς και μαθήματα τονίζοντας διαφορετικά διαστάσεις του ευρωπαϊκού πολιτισμού: λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, τις διαπολιτισμικές σχέσεις, κοσμοπολιτισμού. ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" προσφέρει μαθήματα από την πολιτική επιστήμη, κοινωνιολογία και οικονομικά. Εκτός από μαθήματα σχετικά με τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), τις εσωτερικές πολιτικές, την υποβολή εκθέσεων για τους πολίτες, τα ζητήματα των μέσων ενημέρωσης και της ασφάλειας, αυτή η προσέγγιση δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις διεθνείς διαστάσεις της ΕΕ. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν αρχικές διδασκαλίες σχετικά με τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, ιδιαίτερα με τις αναπτυσσόμενες χώρες. ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ "ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" τονίζει το σημαντικό ρόλο του δικαίου στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Το Ίδρυμα, την παραγωγή, τις αρχές και την εφαρμογή του ευρωπαϊκού δικαίου αποτελούν τη σπονδυλική στήλη αυτού του προσανατολισμού. Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ο νόμος φαίνεται να προηγείται της ευρωπαϊκής κοινωνίας. Η συνύπαρξη των εθνικών εταιρειών και των αντίστοιχων τους δίκαιο με ένα υπερεθνικό ευρωπαϊκό δίκαιο προβληματιστούμε το θέμα από μια διεπιστημονική προοπτική. Να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, οι μαθητές επιλέγουν... [-]

πλοίαρχος διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στη Διοίκηση παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διευθύνει μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό, καθώς και με τα εργαλεία διαχείρισης και τις τεχνικές και τις αρχές τους και τις θεωρίες. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει μελλοντικά στελέχη ή ερευνητές, οι οποίοι έχουν και ολοκληρωμένη γνώση των ζητημάτων των επιχειρήσεων και εξειδίκευση σε ένα ή περισσότερα προηγμένα τομείς της διαχείρισης, όπως το μάρκετινγκ, τη στρατηγική και διεθνή διαχείριση, ανάλογα με τη συγκέντρωση τους. [+]

πλοίαρχος διαχείρισης Το Master στη Διοίκηση παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διευθύνει μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό, καθώς και με τα εργαλεία διαχείρισης και τις τεχνικές και τις αρχές τους και τις θεωρίες. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει μελλοντικά στελέχη ή ερευνητές, οι οποίοι έχουν και ολοκληρωμένη γνώση των ζητημάτων των επιχειρήσεων και εξειδίκευση σε ένα ή περισσότερα προηγμένα τομείς της διαχείρισης, όπως το μάρκετινγκ, τη στρατηγική και διεθνή διαχείριση, ανάλογα με τη συγκέντρωση τους. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ συγκεντρώσεις: Στρατηγικών και Διεθνών Διαχείρισης ποσοτική Μάρκετινγκ Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα σε όλες τις τέσσερις συγκεντρώσεις (42Credits) Σύνθετη οργανωτική συμπεριφορά? το branding? τον έλεγχο και την απόδοση? προσομοίωσης διαχείρισης, κ.λπ. μαθήματα συγκέντρωση (42Credits) Πρακτική Άσκηση (42Credits) Διατριβή (42Credits) Κινητικότητα Μεταπτυχιακούς φοιτητές στο GSEM μπορεί να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους. Μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Οι απόφοιτοι βρίσκουν εργασία σε όλους τους τομείς, τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό. Δεδομένης της φύσης της οικονομίας της Γενεύης, οι ευκαιρίες βρίσκονται συνήθως στον τραπεζικό τομέα, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καταπιστευματική, εταιρείες συμβούλων, ασφαλιστικών φορέων, τοπικών και διεθνών κατασκευής, εταιρείες διεθνούς εμπορίου (εμπορική π.χ. πρώτων υλών, τη διανομή των προϊόντων), διεθνείς ή παγκόσμιες οργανώσεις (π.χ. Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού , η Ύπατη Αρμοστεία, ΠΟΕ) και της δημόσιας διοίκησης. Κριτήρια Εισαγωγής www.unige.ch/gsem/master/management Εφαρμογές Προθεσμία: 28, Φεβρουαρίου 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

πλοίαρχος διεπιστημονική σε Ασιατικών Σπουδών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 μήνες February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master διεπιστημονική σε Ασιατικών Σπουδών είναι ένα κοινό πρόγραμμα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, τη Σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (SES) και το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Διεθνών και Αναπτυξιακών Μελετών. Τα μαθήματα εντρυφήσουμε όλες τις πτυχές της κοινωνίας, από τον πολιτισμό με την ιστορία, την οικονομία, την πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν ή να συνεχίσουν να μαθαίνουν μια ασιατική γλώσσα, όπως τα κινεζικά, ιαπωνικά, Χίντι και της Κορέας. [+]

Μεταπτυχιακό διεπιστημονική σε Ασιατικών Σπουδών Το Master διεπιστημονική σε Ασιατικών Σπουδών είναι ένα κοινό πρόγραμμα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, τη Σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (SES) και το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Διεθνών και Αναπτυξιακών Μελετών. Τα μαθήματα εντρυφήσουμε όλες τις πτυχές της κοινωνίας, από τον πολιτισμό με την ιστορία, την οικονομία, την πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν ή να συνεχίσουν να μαθαίνουν μια ασιατική γλώσσα, όπως τα κινεζικά, ιαπωνικά, Χίντι1 και της Κορέας. 1 Το μάθημα αυτό είναι μέρος του προγράμματος Θρησκευτικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης. Διδακτέα ύλη Μαθήματα (5 μονάδες) (60Credits): Αρχάριος ή πιο προχωρημένα επίπεδα] Κινέζικα, Ιαπωνικά, Χίντι 1, της Κορέας Υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής Ιστορία, Λογοτεχνία, Διεθνείς σχέσεις, μελέτες ανάπτυξης Κοινωνικές επιστήμες και, κ.λπ. 1 Το μάθημα αυτό είναι μέρος του προγράμματος Θρησκευτικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης. Έρευνα (60Credits): Δυνατότητα πρακτικής άσκησης, είτε σε μια ασιατική χώρα ή που σχετίζονται με την Ασία? θεματικής έρευνας και διατριβή Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος ενθαρρύνονται να πάει σχετικά με την ανταλλαγή, αν είναι δυνατόν για ένα μόνο εξάμηνο, δεδομένης της διάρκειας του προγράμματος. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες πιστώσεις έχουν ολοκληρωθεί στο Τμήμα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν όχι περισσότερο από 24 credits (ή 2 από 5 ενότητες στο Master of Arts), ενώ για την ανταλλαγή. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Σε αντίθεση με άλλους τομείς της μελέτης, οι τέχνες βαθμούς δεν προσανατολίζονται προς μια... [-]

πλοίαρχος επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Computer Sciences rovides ολοκληρωμένη, διεπιστημονική εκπαίδευση στις επιστήμες της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Περιλαμβάνει μαθήματα σε διάφορους τομείς, όπως η επιστήμη, την οικονομία και τις κοινωνικές επιστήμες, σε θέματα όπως η εξόρυξη δεδομένων, έρευνα πληροφοριών, διεπαφές ανθρώπου-μηχανής, κρυπτογραφία και ασφάλεια, κατανεμημένα συστήματα πληροφορικής, αυτόματη επεξεργασία της γλώσσας και μοντελοποίησης της γνώσης. [+]

Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Υπολογιστών Το Master in Computer Sciences rovides ολοκληρωμένη, διεπιστημονική εκπαίδευση στις επιστήμες της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Περιλαμβάνει μαθήματα σε διάφορους τομείς, όπως η επιστήμη, την οικονομία και τις κοινωνικές επιστήμες, σε θέματα όπως η εξόρυξη δεδομένων, έρευνα πληροφοριών, διεπαφές ανθρώπου-μηχανής, κρυπτογραφία και ασφάλεια, κατανεμημένα συστήματα πληροφορικής, αυτόματη επεξεργασία της γλώσσας και μοντελοποίησης της γνώσης. Τα οφέλη του προγράμματος από τις εξαιρετικές συνέργειες που υπάρχουν μέσα στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών Υπολογιστών (CUI). Οι φοιτητές μπορούν επίσης να ενισχύσουν την εκπαίδευσή τους με πρακτική άσκηση τριών μηνών σε μια εταιρεία. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ παρέχει στους φοιτητές με στερεά δεξιότητες στην επιστήμη των υπολογιστών, καθώς και ειδικές γνώσεις εντός επιλέξει τομέα ειδίκευσής τους. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (30Credits): επεξεργασία και ανάλυση πληροφοριών? Metaheuristics για τη βελτιστοποίηση? μοντελοποίηση λογισμικού και επαλήθευση? Συστήματα μοντελοποίηση και το σχεδιασμό? Τεχνολογία του Σημασιολογικού Ιστού? Σεμινάριο Εισαγωγή στην έρευνα? Γλωσσική και εμπειρικές προσεγγίσεις για την επεξεργασία της γλώσσας. Μαθήματα (30Credits): Προηγμένα εργαλεία? Μοντελοποίηση και προσομοίωση των φυσικών φαινομένων? Η ασφάλεια των συστημάτων πληροφοριών? Τεχνικές στην αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής? Σεμινάρια στις αναδυόμενες βιομηχανικές και επιστημονικές θέματα? Υπηρεσία εργαστήριο καινοτομίας? Υπηρεσίες - από την ιδέα στην αγορά? συστήματα οργάνωσης γνώσης? Έργο για τις νέες τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών (NTIC)? Θέματα στην επεξεργασία φυσικής γλώσσας, κ.λπ. Διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία... [-]

πλοίαρχος στη δημοσιογραφία και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας είναι ένα κοινό πρόγραμμα που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης και στο Πανεπιστήμιο του Neuchâtel (UNINE). Τα μαθήματα για τον Πληροφορίες προσανατολισμό, Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δίνεται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Το βασικό πρόγραμμα (24 credits) που διδάσκονται από τα δύο πανεπιστήμια παρέχει θεμελιώδη θεωρητική γείωση στην κοινωνιολογία, την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία και τα μέσα ενημέρωσης. Ο προσανατολισμός που διδάσκονται στη Γενεύη επικεντρώνεται στην επικοινωνία (με ιδιαίτερη έμφαση στις οργανωτικές επικοινωνίας, επιστημονική επικοινωνία, πολιτική επικοινωνία, κ.λπ.), πληροφορίες στο πλαίσιο του διαδικτύου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης (στρατηγικές πληροφορίες, στρατηγική επικοινωνίας, το διαδίκτυο και την κοινωνική δικτύωση έργων, πληροφορίες μεταποίησης, εμπορίας web, e-φήμη), μεθοδολογικά εργαλεία και μεθόδους έρευνας. [+]

Μεταπτυχιακό στην Δημοσιογραφία και Επικοινωνία Το Master in Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας είναι ένα κοινό πρόγραμμα που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης και στο Πανεπιστήμιο του Neuchâtel (UNINE). Τα μαθήματα για τον Πληροφορίες προσανατολισμό, Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δίνεται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Το βασικό πρόγραμμα (24 credits) που διδάσκονται από τα δύο πανεπιστήμια παρέχει θεμελιώδη θεωρητική γείωση στην κοινωνιολογία, την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία και τα μέσα ενημέρωσης. Ο προσανατολισμός που διδάσκονται στη Γενεύη επικεντρώνεται στην επικοινωνία (με ιδιαίτερη έμφαση στις οργανωτικές επικοινωνίας, επιστημονική επικοινωνία, πολιτική επικοινωνία, κ.λπ.), πληροφορίες στο πλαίσιο του διαδικτύου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης (στρατηγικές πληροφορίες, στρατηγική επικοινωνίας, το διαδίκτυο και την κοινωνική δικτύωση έργων, πληροφορίες μεταποίησης, εμπορίας web, e-φήμη), μεθοδολογικά εργαλεία και μεθόδους έρευνας. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των οργανισμών που προσλαμβάνουν αποφοίτους που ενδιαφέρονται να εργαστούν στους τομείς της πληροφόρησης και της επικοινωνίας σε μια εποχή ταχείας ανάπτυξης υφιστάμενων και των νέων μέσων. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα: την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία (24Credits): Μέσα μαζικής ενημέρωσης και δημόσιες σχέσεις? θεωρίες της επικοινωνίας? δεοντολογίας των πληροφοριών? αρχές της δημοσιογραφίας, κ.α. Μαθήματα: επικοινωνία, μέσα μαζικής ενημέρωσης και των νέων μέσων (24Credits): Οργανωτική επικοινωνία και επικοινωνία κρίση? οικονομία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των γνώσεων των φορέων της? το web marketing, e-φήμη? ποιοτικές ερευνητικές μεθόδους, κ.λπ. Υποχρεωτικά μαθήματα: διατριβή και web έργα (24Credits): Διατριβή; στρατηγική επικοινωνίας, το διαδίκτυο και την κοινωνική δικτύωση έργων Μαθήματα (24Credits): Πληροφόρησης, επικοινωνίας και διεθνείς οργανισμούς? οικονομικής και χρηματοπιστωτικής πληροφόρησης και επικοινωνίας? κοινοτική... [-]

πλοίαρχος στην ειδική αγωγή, η συγκέντρωση στην πρώιμη παιδική ηλικία ειδική εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master Ειδικής Αγωγής, Συγκέντρωση στην Προσχολική Εκπαίδευση Ειδική Αγωγή είναι ένα κοινό πρόγραμμα μεταξύ του Πανεπιστημίου της Γενεύης και του Vaud Canton Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Προσφέρει βασική εκπαίδευση για το πώς να παρέχουν προληπτική και εκπαιδευτική στήριξη σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 0-6 η ανάπτυξη των οποίων τίθεται σε κίνδυνο, αλλοιωθεί ή απομειώνονται και να παρεμβαίνει ανάλογα με την οικογένεια ή τους κοινωνικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα προσφέρει στέρεη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση μέσα από μια σειρά βασικών μαθημάτων στην ειδική εκπαίδευση, καθώς και την ψυχολογία, την ιατρική, την κοινωνιολογία και το δίκαιο συστατικά που σχετίζονται με την πρώιμη παιδική ηλικία ειδική εκπαίδευση. [+]

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή, Συγκέντρωση στην Προσχολική Εκπαίδευση Ειδική Αγωγή Το Master Ειδικής Αγωγής, Συγκέντρωση στην Προσχολική Εκπαίδευση Ειδική Αγωγή είναι ένα κοινό πρόγραμμα μεταξύ του Πανεπιστημίου της Γενεύης και του Vaud Canton Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Προσφέρει βασική εκπαίδευση για το πώς να παρέχουν προληπτική και εκπαιδευτική στήριξη σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 0-6 η ανάπτυξη των οποίων τίθεται σε κίνδυνο, αλλοιωθεί ή απομειώνονται και να παρεμβαίνει ανάλογα με την οικογένεια ή τους κοινωνικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα προσφέρει στέρεη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση μέσα από μια σειρά βασικών μαθημάτων στην ειδική εκπαίδευση, καθώς και την ψυχολογία, την ιατρική, την κοινωνιολογία και το δίκαιο συστατικά που σχετίζονται με την πρώιμη παιδική ηλικία ειδική εκπαίδευση. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πρώιμης παιδικής ηλικίας ειδικής εκπαίδευσης, κυρίως μέσω το νωρίτερο δυνατό παρέμβαση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ως μέσο πρόληψης και της κοινωνικής ένταξης? περιεκτική ανάλυση του πλαισίου της κάθε κατάστασης? μια διεπιστημονική προσέγγιση? ένα σύστημα δικτύου επικεντρώθηκαν κυρίως στη συνεργασία με τις οικογένειες? και ένα στερεό θεωρητικό υπόβαθρο που επιτρέπει στους μαθητές να αξιολογήσουν τις θεσμικές και μεμονωμένα έργα, τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και τα κριτήρια για την αξιολόγηση των εφαρμοζόμενων μέτρων. Διδακτέα ύλη Θεωρία (18Credits): συμμετοχική εκπαίδευση Γονέα-επαγγελματική συνεργασία Προσχολική εκπαίδευση και άτυπη ανάπτυξη Πρακτική (18Credits): Πρακτική που επικεντρώνονται στο παιδί και την οικογένεια του Πρακτική άσκηση επικεντρώθηκε στην «παιδί και την κοινότητα" Εφαρμογή και χρήση των εγκεκριμένων μεθόδων αξιολόγησης και παρέμβασης Σεμινάριο Ενσωμάτωση (18Credits): Δικτύων και πόρων Ευαισθητοποίηση των ειδικών της εκπαίδευσης πλαίσια και... [-]

πλοίαρχος στην πολιτική και πολιτισμική γεωγραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master στην πολιτική και πολιτιστική Γεωγραφία είναι ένα πρόγραμμα προχωρημένο επίπεδο τονίζοντας τη διπλή εξειδίκευση του Τμήματος Γεωγραφίας στις πολιτιστικές και πολιτικές πτυχές των αναπαραστάσεων και των εδαφικών και περιβαλλοντικών πολιτικών. Εξετάζει τις καταστάσεις του Νότου και του Βορρά από μια παγκόσμια προοπτική. Το πρόγραμμα αυτό επωφελείται από ένα ευρύ δίκτυο επιστημονικών και επαγγελματικών συνεργασιών στη Γενεύη, γαλλόφωνη Ελβετία και το εξωτερικό, στους τομείς του σχεδιασμού, της ανάπτυξης του Βορρά και του Νότου, και γεωγραφικών πληροφοριών. [+]

Μεταπτυχιακό στην Πολιτική και Πολιτιστική Γεωγραφία Το Master στην πολιτική και πολιτιστική Γεωγραφία είναι ένα πρόγραμμα προχωρημένο επίπεδο τονίζοντας τη διπλή εξειδίκευση του Τμήματος Γεωγραφίας στις πολιτιστικές και πολιτικές πτυχές των αναπαραστάσεων και των εδαφικών και περιβαλλοντικών πολιτικών. Εξετάζει τις καταστάσεις του Νότου και του Βορρά από μια παγκόσμια προοπτική. Το πρόγραμμα αυτό επωφελείται από ένα ευρύ δίκτυο επιστημονικών και επαγγελματικών συνεργασιών στη Γενεύη, γαλλόφωνη Ελβετία και το εξωτερικό, στους τομείς του σχεδιασμού, της ανάπτυξης του Βορρά και του Νότου, και γεωγραφικών πληροφοριών. Δύο μονάδες: Χώρου, των συνόρων, της παγκοσμιοποίησης Ταυτότητα, διαφορά, χωρικότητα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: Οικονομική και κοινωνική ιστορία Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (30Credits): Κοινωνική και χωρική θέματα? την ιστορία και επιστημολογία της γεωγραφίας? μέθοδοι στη γεωγραφία? και τα λοιπά. Δύο μονάδες (30Credits): Χώρου, τα σύνορα, η παγκοσμιοποίηση Ταυτότητα, διαφορά, χωρικότητα Της έρευνας ή της τοποθέτησης σε θέση εργασίας διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Ένας Δάσκαλος στην πολιτική και πολιτιστική γεωγραφία οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό: χρήση γης, τη χωρική ανάπτυξη και περιβαλλοντική διαχείριση Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Διεθνή καριέρα (π.χ. υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, των ΜΚΟ, η διοίκηση της συνεργασίας) Έρευνα Κριτήρια Εισαγωγής Ένα πτυχίο στη Γεωγραφία με συγκέντρωση στη χωρική προσεγγίσεις, ή ισότιμο πτυχίο σε άλλο τομέα, με την... [-]

πλοίαρχος στο διεθνές εμπόριο, τη χρηματοδότηση των βασικών προϊόντων και τη ναυτιλία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in International Trading, Commodity Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, σε συνεργασία με την Ελβετική Trading και Ναυτιλίας Association (STSA), είναι μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην πηγή / χρηματοδότηση του προϊόντος και τις ροές αγαθών, και εξετάζει συγκεκριμένες οικονομικές έννοιες, όπως η ανάλυση της πιστοληπτικής ικανότητας, τα χρηματοπιστωτικά μέσα και τις μεθόδους πληρωμής για τις διάφορες συναλλαγές. Μερικά μαθήματα ασχοληθεί επίσης με τις νομικές πτυχές της ναυτιλίας, την προστασία των εμπορευμάτων και τη διαχείριση των κινδύνων. Το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο ότι συνδυάζει τη διδασκαλία με την πρακτική εμπειρία στην εμπορία. [+]

Master in International Trading, Commodity Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας Το Master in International Trading, Commodity Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, σε συνεργασία με την Ελβετική Trading και Ναυτιλίας Association (STSA), είναι μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην πηγή / χρηματοδότηση του προϊόντος και τις ροές αγαθών, και εξετάζει συγκεκριμένες οικονομικές έννοιες, όπως η ανάλυση της πιστοληπτικής ικανότητας, τα χρηματοπιστωτικά μέσα και τις μεθόδους πληρωμής για τις διάφορες συναλλαγές. Μερικά μαθήματα ασχοληθεί επίσης με τις νομικές πτυχές της ναυτιλίας, την προστασία των εμπορευμάτων και τη διαχείριση των κινδύνων. Το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο ότι συνδυάζει τη διδασκαλία με την πρακτική εμπειρία στην εμπορία. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (72Credits): Μέταλλα, μεταλλεύματα, ορυκτά? Agri-Commodities της αγοράς? Εφαρμοσμένη Στατιστική και Πιθανότητες? Εταιρική κοινωνική ευθύνη και ευθύνη, διεθνή και ελβετική κανονισμού και της φορολογίας, κλπ τοποθέτησης σε θέση εργασίας (72Credits) Διατριβή (72Credits) Ευκαιρίες Οι απόφοιτοι βρίσκουν εργασία σε όλους τους τομείς, τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό. Δεδομένης της φύσης της οικονομίας της Γενεύης, οι ευκαιρίες βρίσκονται συνήθως στον τραπεζικό τομέα, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καταπιστευματική, εταιρείες συμβούλων, ασφαλιστικών φορέων, τοπικών και διεθνών κατασκευής, εταιρείες διεθνούς εμπορίου (εμπορική π.χ. πρώτων υλών, τη διανομή των προϊόντων), διεθνείς ή παγκόσμιες οργανώσεις (π.χ. Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού , η Ύπατη Αρμοστεία, ΠΟΕ) και της δημόσιας διοίκησης. Κριτήρια Εισαγωγής www.unige.ch/gsem/master/trading Εφαρμογές Προθεσμία: 28, Φεβρουαρίου 2017 www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

πλοίαρχος της θεολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master της Θεολογίας είναι ένα 120-πιστωτικό πρόγραμμα που προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης και στο Πανεπιστήμιο της Λωζάννης. Προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για ευελιξία, η επιλογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι τώρα διαθέσιμο: οι μαθητές μπορούν να αποφασίσουν αν θα λάβει κάθε μάθημα στην τάξη ή μέσω διαδραστικής πλατφόρμας μας στο διαδίκτυο. [+]

Μάστερ Θεολογίας Το Master της Θεολογίας είναι ένα 120-πιστωτικό πρόγραμμα που προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης και στο Πανεπιστήμιο της Λωζάννης. Προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για ευελιξία, η επιλογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι τώρα διαθέσιμο: οι μαθητές μπορούν να αποφασίσουν αν θα λάβει κάθε μάθημα στην τάξη ή μέσω διαδραστικής πλατφόρμας μας στο διαδίκτυο. Από τις 7 περιοχές της μελέτης στη θεολογία, οι μαθητές επιλέγουν 6 και ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα 12 πιστώσεων σε κάθε περιοχή. Με τα 18 εναπομείναντα αιρετό πιστώσεις Φυσικά, οι μαθητές μπορούν να ενισχύσουν τη γενική κατάρτιση τους στη θεολογία (για παράδειγμα, μέσω μαθημάτων στο 7ο περιοχή) ή ειδικεύονται σε ένα ή δύο από τις προτεινόμενες περιοχές της μελέτης. ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: Παλαιά Διαθήκη / εβραϊκή Βίβλο νέα Testamen Ιστορία του Χριστιανισμού συστηματική θεολογία δεοντολογία πρακτική θεολογία θρησκευτικές μελέτες Τα μαθήματα του μεταπτυχιακού διπλώματος που διδάσκονται στην τάξη ή μέσω πλατφόρμας εξ αποστάσεως μάθησης, στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και από το Πανεπιστήμιο της Λωζάννης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.unige.ch/collegetheologie Διδακτέα ύλη Μαθήματα (90Credits): Περιοχή Α: 30 μονάδες Περιοχή Β: 30 πόντους Περιοχή Γ: 30 πόντους Τομέας Δ: 30 πόντους Περιοχή E: 30 πόντους Περιοχή F: 30 πόντους Επιλογές: 30 πόντους Διατριβή (90Credits) Κινητικότητα Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες πιστώσεις έχουν ολοκληρωθεί στο Τμήμα. Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν περισσότερες από 30 μονάδες (ή να περάσετε όχι περισσότερο από ένα εξάμηνο) σχετικά με την ανταλλαγή. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Μια Master of Θεολογία οδηγεί σε... [-]

πλοίαρχο σε αστική και περιφερειακή ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση στους τομείς της πόλης και του σχεδιασμού χρήσεων γης της χώρας, την αστική ανάπτυξη και τον σχεδιασμό του τοπίου, στο Βορρά και στο Νότο. Το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική εμπειρία (μέσω εργαστηρίων ή πρακτική βάσει σχεδίου, για παράδειγμα), επιτρέποντας στους φοιτητές να αναπτύξουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κάνουν την εδαφική διαγνώσεις και να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν έργα αστικού σχεδιασμού ή να συντονίζουν τις διαδικασίες και τα ενδιαφερόμενα μέρη που εμπλέκονται στις αστικές και την περιφερειακή ανάπτυξη. Οι φοιτητές αποκτούν, επίσης, σε βάθος γνώση των τεχνικών, νομικών και πρακτικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε καθημερινή βάση. [+]

Master στην Αστική και Περιφερειακή Ανάπτυξη Το Master in Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση στους τομείς της πόλης και του σχεδιασμού χρήσεων γης της χώρας, την αστική ανάπτυξη και τον σχεδιασμό του τοπίου, στο Βορρά και στο Νότο. Το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική εμπειρία (μέσω εργαστηρίων ή πρακτική βάσει σχεδίου, για παράδειγμα), επιτρέποντας στους φοιτητές να αναπτύξουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κάνουν την εδαφική διαγνώσεις και να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν έργα αστικού σχεδιασμού ή να συντονίζουν τις διαδικασίες και τα ενδιαφερόμενα μέρη που εμπλέκονται στις αστικές και την περιφερειακή ανάπτυξη. Οι φοιτητές αποκτούν, επίσης, σε βάθος γνώση των τεχνικών, νομικών και πρακτικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε καθημερινή βάση. Η κρίσιμη πτυχή σκέψης αυτών των δραστηριοτήτων είναι μια άλλη σημαντική εστίαση του προγράμματος: ενώ οι φοιτητές οφείλουν να ελέγξουν διάφορα εργαλεία και τεχνικές, θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν στοχαστική και κριτική προσεγγίσεις για την αστική και περιφερειακή ανάπτυξη, προκειμένου να προβλέψει την τρέχουσα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Περιφερειακό και αστικό σχεδιασμό Αρχιτεκτονική τοπίου Περιφερειακή ανάπτυξη στο Νότο Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών ΣΤΟΧΟΙ: Το Master in Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους τομείς της περιφερειακής, της πόλης και του σχεδιασμού τοπίου. Εκπαίδευση παρέχεται μέσω εργαστηρίων που προσκήνιο τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε αστικό και περιφερειακό σχεδιασμό επαγγέλματα (διάγνωση, σχέδια, σχέδια, μοντέλα χαρτογράφηση, την κλίμακα, κ.λπ.). Ο στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει εις βάθος αρχικής κατάρτισης που προετοιμάζει τους αποφοίτους για την αγορά εργασίας. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (40Credits) Μαθήματα Ειδίκευσης... [-]

πλοίαρχο σε διεθνή οικονομική ιστορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Master στο Διεθνές Οικονομικής Ιστορίας [+]

Master στο Διεθνές Οικονομικής Ιστορίας Το Master in Διεθνούς Οικονομικής Ιστορίας είναι η μόνη προχωρημένο βαθμό στο είδος του στην Ελβετία. Σταθεροποιημένες σε προσεγγίσεις και μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην ιστορία, το πρόγραμμα, ωστόσο, επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό από άλλους κλάδους των κοινωνικών επιστημών. Ο στόχος είναι τριπλός: να παρέχει προηγμένη και ευέλικτη εκπαίδευση για σταδιοδρομία στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα? να προετοιμάσει τους μαθητές για την προηγμένη έρευνα στην οικονομική και κοινωνική ιστορία, ενδεχομένως ακόμη και ένα διδακτορικό? και να μπορούν οι φοιτητές να διδάξουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ρεύμα γεωγραφία επιτρέπει στους μαθητές να περιλαμβάνουν θέματα στην ανθρώπινη γεωγραφία, όπως τα σύνορα, εδαφικότητας, χωροταξία και την αστική πολιτική, στο πρόγραμμα σπουδών τους. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: γεωγραφία Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (18Credits): Μεθοδολογία και τις τρέχουσες τάσεις στην ιστορική έρευνα Θεματικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής (18Credits) Διατριβή (18Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Μια Master στο Διεθνές Οικονομικής Ιστορίας οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό: των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, ιδιαίτερα στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό Δημόσια διοίκηση Διεθνών και ανθρωπιστικών οργανώσεων δημοσιογραφία Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ακαδημαϊκή έρευνα και τη διδασκαλία. Κριτήρια Εισαγωγής Ένα πτυχίο στην Οικονομική και Κοινωνική Ιστορία ή ισοδύναμο πτυχίο σε άλλο τομέα, με την ολοκλήρωση των... [-]

πλοίαρχο σε κοινωνικο-οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Κοινωνικο-Οικονομικά επιτρέπει στους μαθητές να γίνει καλά εξοικειωμένος με τις έννοιες και τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να εξετάσει κριτικά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ της κοινωνίας και της οικονομίας, τόσο σε διαρθρωτικές και διαδικαστικό επίπεδο με στόχο τη βελτιστοποίηση αυτών των αλληλεπιδράσεων. Οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται σε κοινωνικά και χωρικά ζητήματα, θέματα ανάπτυξης και ανισότητες Βορρά-Νότου, πληθυσμιακές μελέτες, τις κοινωνικές πολιτικές, τις ανισότητες στην αγορά εργασίας ή το φύλο προοπτικές. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην σχέση μεταξύ της θεωρίας και της πρακτικής μέσω της έρευνας (διατριβή) ή με την τοποθέτηση των δεξιοτήτων των μαθητών στη δοκιμασία που μετακινούνται από ένα ακαδημαϊκό σε επαγγελματικό περιβάλλον (πρακτική άσκηση). [+]

Μεταπτυχιακό στην Κοινωνικο-Οικονομικά Το Master in Κοινωνικο-Οικονομικά επιτρέπει στους μαθητές να γίνει καλά εξοικειωμένος με τις έννοιες και τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να εξετάσει κριτικά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ της κοινωνίας και της οικονομίας, τόσο σε διαρθρωτικές και διαδικαστικό επίπεδο με στόχο τη βελτιστοποίηση αυτών των αλληλεπιδράσεων. Οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται σε κοινωνικά και χωρικά ζητήματα, θέματα ανάπτυξης και ανισότητες Βορρά-Νότου, πληθυσμιακές μελέτες, τις κοινωνικές πολιτικές, τις ανισότητες στην αγορά εργασίας ή το φύλο προοπτικές. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην σχέση μεταξύ της θεωρίας και της πρακτικής μέσω της έρευνας (διατριβή) ή με την τοποθέτηση των δεξιοτήτων των μαθητών στη δοκιμασία που μετακινούνται από ένα ακαδημαϊκό σε επαγγελματικό περιβάλλον (πρακτική άσκηση). ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Δημογραφικά Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (33Credits): Οικονομικές προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης? δημογραφική ανάλυση, την ανθρώπινη ανάπτυξη, τη φτώχεια και την ανισότητα? μεθοδολογία της έρευνας, κοινωνικο-οικονομικά της κοινωνικής πολιτικής, κ.λπ. Άλλα μαθήματα και μαθήματα επιλογής (33Credits): Κοινωνική και χωρική θέματα? δημόσια οικονομικά; Ιστορία του επιχειρηματικού κόσμου? επιχειρηματική ηθική? μετανάστευση και την ανάπτυξη, κλπ Διατριβή ή την εργασία τοποθέτησης (33Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. Ούτε η διατριβή ούτε η έκθεση πρακτικής άσκησης μπορεί να αντικατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master in Κοινωνικο-Οικονομικών οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό: Τοπικό, εθνικό ή διεθνή διοίκηση και τους θεσμούς ΜΚΟ και,... [-]

πλοίαρχο σε λογοθεραπεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Λογοθεραπείας είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο αναγνωρισμένο σε όλη την Ελβετία και έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους λογοθεραπευτές. Τα προγράμματα συνδυάζει την ψυχολογία, τη γλώσσα των επιστημών, της εκπαίδευσης, της νευροεπιστήμης και της ιατρικής και περιλαμβάνει ένα σημαντικό hands-on συστατικό κλινική εκπαίδευση, ενώ παρέχει στους φοιτητές με μια γερή επιστημονική βάση μέσα από διαλέξεις και έρευνα. [+]

Μεταπτυχιακό στη Λογοθεραπεία Το Master in Λογοθεραπείας είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο αναγνωρισμένο σε όλη την Ελβετία και έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους λογοθεραπευτές. Τα προγράμματα συνδυάζει την ψυχολογία, τη γλώσσα των επιστημών, της εκπαίδευσης, της νευροεπιστήμης και της ιατρικής και περιλαμβάνει ένα σημαντικό hands-on συστατικό κλινική εκπαίδευση, ενώ παρέχει στους φοιτητές με μια γερή επιστημονική βάση μέσα από διαλέξεις και έρευνα. Ο στόχος είναι διττός: να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στην επιστημονική μελέτη του λόγου, τη γλώσσα, την ανθρώπινη επικοινωνία και συναφείς διαταραχές και να τους προετοιμάσει για τις κύριες επαγγελματικές δραστηριότητες της λογοθεραπευτές, δηλαδή, την παροχή συμβουλών και την πρόληψη, την αξιολόγηση και τη διάγνωση, την υποστήριξη και την παρακολούθηση των ασθενών με διαταραχές που επηρεάζουν τη φωνή, ομιλία, προφορική και γραπτή γλώσσα και την ικανότητα να καταπιεί ή να επικοινωνήσει. Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων για την πρακτική εκπαιδευτική ενότητα είναι περιορισμένη, η διαδικασία εισαγωγής περιλαμβάνει τρία στάδια: δοκιμασία επάρκειας εξοβελισμό γλώσσα Αξιολόγηση της αίτησης εισδοχής και την ημέρα των εξετάσεων Συνέντευξη (για τους υποψηφίους με τα καλύτερα αποτελέσματα των εξετάσεων) Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εισδοχής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Master in Λογοθεραπείας. www.unige.ch/fapse/logopedie/futursetudiants/procedure-admission Διδακτέα ύλη Μαθήματα (34Credits): Επικοινωνίας και γλωσσικές διαταραχές στα παιδιά? Νευροψυχολογία της γλώσσας σε ενήλικες? Κλινική audiophonology, κ.λπ. Κλινική εκπαίδευση (34Credits): Πρόβλημα-based learning σεμινάριο: αναπτυξιακές διαταραχές? Κεκτημένα διαταραχές? Πρακτική ανάλυση? Επαγγελματική συνείδηση? Τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας? Μαθήματα μπλοκ, κ.λπ. Μαθήματα (34Credits) ερευνητικής κατάρτισης (34Credits): Έρευνα συμπόσιο, Διατριβής Κινητικότητα Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες... [-]

πλοίαρχο σε μελέτες των δύο φύλων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Μελετών Κοινωνικού Φύλου προτείνει μια ανάγνωση με βάση το φύλο του κοινωνικού κόσμου και τις σχέσεις εξουσίας. Κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο φύλων είναι μια κεντρική πτυχή όλων των κοινωνιών και είναι, επομένως, ζωτικής σημασίας εστίαση της έρευνας για τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις έννοιες και τα εργαλεία για την κατανόηση και την ανάλυση των σημερινών κοινωνικών τάσεων από μια διεπιστημονική προοπτική. Σύμφωνα με το στόχο αυτό, οι μαθητές διδάσκονται να εφαρμόσουν από κοινού ιδέες, να διατυπώνει στοχευμένη έρευνα έρευνες για να διερευνήσει τα ζητήματα που αφορούν το φύλο, και να κινητοποιήσει τις μεθοδολογίες των διαφόρων κλάδων. [+]

Μεταπτυχιακό στη Σπουδές Φύλου Το Master in Μελετών Κοινωνικού Φύλου προτείνει μια ανάγνωση με βάση το φύλο του κοινωνικού κόσμου και τις σχέσεις εξουσίας. Κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο φύλων είναι μια κεντρική πτυχή όλων των κοινωνιών και είναι, επομένως, ζωτικής σημασίας εστίαση της έρευνας για τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις έννοιες και τα εργαλεία για την κατανόηση και την ανάλυση των σημερινών κοινωνικών τάσεων από μια διεπιστημονική προοπτική. Σύμφωνα με το στόχο αυτό, οι μαθητές διδάσκονται να εφαρμόσουν από κοινού ιδέες, να διατυπώνει στοχευμένη έρευνα έρευνες για να διερευνήσει τα ζητήματα που αφορούν το φύλο, και να κινητοποιήσει τις μεθοδολογίες των διαφόρων κλάδων. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (30Credits): Το φύλο και την ιστορία? Κοινωνιολογία του φύλου? μεθοδολογίες? η αγορά εργασίας? φύλο και οργανισμούς? και τα λοιπά. Μαθήματα (30Credits): Κοινωνιολογία της δημόσιας προβλήματα? Μετα-αποικιακής μελέτες? το φύλο, το σώμα, την επιστήμη και τη βιοϊατρική? διακρατική μετανάστευση και το φύλο, τη φυλή και τις ταξικές σχέσεις, κ.λπ. Διατριβή (30Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Το Master of Arts στην Σπουδών Φύλου οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό: Της έρευνας και της διδασκαλίας Οι δημόσιες πολιτικές για την ισότητα Ανθρώπινοι πόροι στην... [-]

πλοίαρχο σε προηγμένες τεχνολογίες μάθησης και διδασκαλίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Advanced Μάθηση και Διδασκαλία Technologies έχει σχεδιαστεί για να διδάξουν στους μαθητές πώς να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της εκπαίδευσης. It focuses σχετικά analyzing και designing computerized environments learning και σχετικά managing projects multimedia pedagogical και e-learning. Οι μαθητές μπορούν να κάνουν μία ή περισσότερες τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας. [+]

Μάστερ στις Προηγμένες Μάθηση και Διδασκαλία Τεχνολογίες Το Master in Advanced Μάθηση και Διδασκαλία Technologies έχει σχεδιαστεί για να διδάξουν στους μαθητές πώς να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της εκπαίδευσης. It focuses σχετικά analyzing και designing computerized environments learning και σχετικά managing projects multimedia pedagogical και e-learning. Οι μαθητές μπορούν να κάνουν μία ή περισσότερες τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (66Credits): Πληροφορίας και της επικοινωνίας επιστήμες και τεχνολογίες? Παιδαγωγικό Video Games? μέσων επικοινωνίας και e-learning? Φιλικό προς το χρήστη και εργονομική σχεδίαση? Μεθοδολογία έρευνας για την εκπαίδευση τεχνολογίες, κ.λπ. Μαθήματα (66Credits) Πρακτική (66Credits) Διατριβή (66Credits) Κινητικότητα Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες πιστώσεις έχουν ολοκληρωθεί στο Τμήμα. Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Διδασκαλίας και της κατάρτισης: το κεφάλι των εγκαταστάσεων κατάρτισης, εκπαιδευτών e-learning, εκπαιδευτής των εκπαιδευτικών στις ΤΠΕ, επικεφαλής των ΤΠΕ στα εκπαιδευτικά ιδρύματα? Την εκπαίδευση των μηχανικών: προγραμματιστής πολυμέσων, σχεδιαστής φυσικά? Ακαδημαϊκός ερευνητής? Εργονομικό, την εταιρική ειδικός ΝΤΠΕ, webmaster, διαχειριστής της κοινότητας, κ.λπ. Κριτήρια Εισαγωγής Μια Πτυχίο ή ισοδύναμο πτυχίο. Αξιοκρατική εισαγωγή. Για περισσότερες πληροφορίες: tecfalabs.unige.ch/maltt/futurs-etudiants/admission Εφαρμογές Προθεσμία: 30 Απριλίου, 2017 (28, Φεβρουαρίου 2017 για τους αιτούντες οι οποίοι υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης σύμφωνα με τους κανονισμούς Ελβετικής Συνομοσπονδίας) Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Ιουν 2017. Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στην κα Aline Meyer, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος www.unige.ch/enrolment admissions.unige.ch [-]

πλοιάρχου στον τομέα της τυποποίησης, των κοινωνικών ρυθμίσεων και την αειφόρο ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master in Τυποποίησης, κοινωνική κανονισμού και Αειφόρου Ανάπτυξης τρένα μελλοντικών διευθυντικών στελεχών βιωσιμότητας για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Το πρόγραμμα είναι πεμπτουσία διεπιστημονική, που περιλαμβάνει τρεις κλάδους: κοινωνιολογία, τη διαχείριση και την οικονομία. Τα μαθήματα διδάσκονται κυρίως από εσωτερικούς καθηγητές, εξωτερική εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε διάφορους οργανισμούς στη Γενεύη, και οι εκπαιδευτικοί που διορίζονται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), με την έγκριση της επιστημονικής επιτροπής. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. Το πρώτο και πιο σημαντικό αποτελείται από υποχρεωτικά μαθήματα. Το δεύτερο εξετάζει τις προσπάθειες τυποποίησης και τις επιπτώσεις τους. Η τρίτη επιτρέπει στους μαθητές να επεκτείνουν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους μέσα από μαθήματα επιλέγονται ανάμεσα από τα μαθήματα του μεταπτυχιακού διπλώματος στην Περιβαλλοντική Επιστήμη και εκείνων που προσφέρονται από το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Διεθνών και Αναπτυξιακών Μελετών. Η τέταρτη αποτελείται από μια τοποθέτηση εργασίας και μια διατριβή. [+]

Master στην τυποποίηση, την κοινωνική κανονισμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Το Master in Τυποποίησης, κοινωνική κανονισμού και Αειφόρου Ανάπτυξης τρένα μελλοντικών διευθυντικών στελεχών βιωσιμότητας για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Το πρόγραμμα είναι πεμπτουσία διεπιστημονική, που περιλαμβάνει τρεις κλάδους: κοινωνιολογία, τη διαχείριση και την οικονομία. Τα μαθήματα διδάσκονται κυρίως από εσωτερικούς καθηγητές, εξωτερική εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε διάφορους οργανισμούς στη Γενεύη, και οι εκπαιδευτικοί που διορίζονται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), με την έγκριση της επιστημονικής επιτροπής. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. Το πρώτο και πιο σημαντικό αποτελείται από υποχρεωτικά μαθήματα. Το δεύτερο εξετάζει τις προσπάθειες τυποποίησης και τις επιπτώσεις τους. Η τρίτη επιτρέπει στους μαθητές να επεκτείνουν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους μέσα από μαθήματα επιλέγονται ανάμεσα από τα μαθήματα του μεταπτυχιακού διπλώματος στην Περιβαλλοντική Επιστήμη και εκείνων που προσφέρονται από το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Διεθνών και Αναπτυξιακών Μελετών. Η τέταρτη αποτελείται από μια τοποθέτηση εργασίας και μια διατριβή. Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (57Credits): Περιβαλλοντική Πολιτική και Οικονομικά? Παγκόσμια Υγεία? Διακυβέρνηση και Δημόσια Πολιτική? Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη? Διακυβέρνηση των αλυσίδων Global Supply? Εθελοντική Πρότυπα συναίνεση βασισμένη? Πολιτική Αγοράς Εργασίας? Οργανωτική συμπεριφορά; Ποσοτικές Μέθοδοι? Ανάπτυξη; Οι κοινωνικοοικονομικοί της Παγκοσμιοποίησης? Αξιολόγησης της συμμόρφωσης? Συστήματα Διαχείρισης για Sustainibility? Στρατηγικός Σχεδιασμός των βιώσιμων επιχειρήσεων, κ.λπ. Μαθήματα (57Credits) Διατριβή ή την εργασία τοποθέτησης (57Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος επιτρέπεται να πάει σε αντάλλαγμα για ένα εξάμηνο. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για ανταλλαγή ήδη από το δεύτερο εξάμηνο τους, αλλά μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από 30 μονάδες σε άλλο πανεπιστήμιο.... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Bidisciplinary Master Of Science

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Η Bidisciplinary Master of Science παρέχει στους φοιτητές με πτυχίο στα Μαθηματικά, Επιστήμη Υπολογιστών, Φυσικής, Χημείας, Βιοχημείας, Βιολογίας ή της Γης και Περιβαλλοντικών Επιστημών τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε έναν τομέα (ήσσονος σημασίας συγκέντρωση) άλλο από εκείνο που επιλέγεται στο Bachelor επίπεδο (κύρια συγκέντρωση). Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους να εργαστούν στο σταυροδρόμι μεταξύ δύο επιστημονικών κλάδων, στην έρευνα ή στη διδασκαλία. [+]

Bidisciplinary Master of Science Η Bidisciplinary Master of Science παρέχει στους φοιτητές με πτυχίο στα Μαθηματικά, Επιστήμη Υπολογιστών, Φυσικής, Χημείας, Βιοχημείας, Βιολογίας ή της Γης και Περιβαλλοντικών Επιστημών τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε έναν τομέα (ήσσονος σημασίας συγκέντρωση) άλλο από εκείνο που επιλέγεται στο Bachelor επίπεδο (κύρια συγκέντρωση). Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους να εργαστούν στο σταυροδρόμι μεταξύ δύο επιστημονικών κλάδων, στην έρευνα ή στη διδασκαλία. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ κλάδους: Μαθηματικά (120 μονάδες) Πληροφορική Φυσική χημεία βιολογία Γη και Περιβαλλοντικές Επιστήμες Διδακτέα ύλη Υποχρεωτικά μαθήματα (60Credits): ανάλογα με ανήλικα συγκέντρωση (ελάσσονα μαθηματικά: 90 credits) Ερευνητική εργασία και διατριβή (60Credits): συνδυάζοντας τα δύο πεδία σπουδών Κινητικότητα Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 30 μονάδες, ενώ σχετικά με την ανταλλαγή. Μπορούν επίσης να διεξάγει έρευνα έξω από το πανεπιστήμιο, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ, ή να κάνετε μια θέση εργασίας σε μια κορυφαία εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό τους. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Πάνω απ 'όλα, το πρόγραμμα της Bidisciplinary Μάστερ επιτρέπει στους σπουδαστές που επιθυμούν να διδάξουν την επιστήμη για να εκπαιδεύσει σε δύο teachable κλάδους, εκπληρώνοντας έτσι τις απαιτήσεις των καντονιών τμημάτων εκπαίδευσης (DIP) σχετικά με την ευελιξία των εκπαιδευτικών. Κριτήρια Εισαγωγής πτυχίο σε έναν από τους ακόλουθους τομείς: Μαθηματικά, Επιστήμη Υπολογιστών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας ή της Γης και Περιβαλλοντικών Επιστημών? ή ισοδύναμο πτυχίο. Έως 30 πιστώσεις των συμπληρωματικών μαθημάτων μπορεί να είναι απαραίτητη, ανάλογα με το επιλεγμένο μεγάλες ήσσονος σημασίας συνδυασμός. Εφαρμογές Προθεσμία: 30 Απριλίου, 2017 * (28, Φεβρουαρίου 2017 για τους αιτούντες οι οποίοι... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master of Arts επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν περαιτέρω δύο κλάδων που μελετήθηκαν σε επίπεδο Bachelor. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν αιρετό ενότητες αποτελείται από έναν αριθμό μαθημάτων και σεμιναρίων. Θα πρέπει επίσης να γράψετε μια διατριβή που σχετίζονται με την πρωτογενή τομέα των σπουδών τους και να απαιτείται ενότητες μαθημάτων. [+]

Μεταπτυχιακό Τεχνών Το Master of Arts επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν περαιτέρω δύο κλάδων που μελετήθηκαν σε επίπεδο Bachelor. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν αιρετό ενότητες αποτελείται από έναν αριθμό μαθημάτων και σεμιναρίων. Θα πρέπει επίσης να γράψετε μια διατριβή που σχετίζονται με την πρωτογενή τομέα των σπουδών τους και να απαιτείται ενότητες μαθημάτων. Εκτός από τις 29 ειδικότητες που προσφέρονται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών στο επίπεδο του Δασκάλου, οι μαθητές μπορούν επίσης να ζητήσουν: Ένας Δάσκαλος στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών του: Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Πλοίαρχος Ρωσία-Ανατολική Κεντρική Ευρώπη Μεταπτυχιακό στη Μεσανατολικών Σπουδών Μεταπτυχιακό στη Αφρικανικών Σπουδών πλοίαρχο σε παγκόσμια υγεία www.unige.ch/gsi/fr/masters Μια διεπιστημονική Μάστερ στις κοινωνικές επιστήμες στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών www.unige.ch/sciences-societe/formations/masters Ένα Master στην επιστήμη των πληροφοριών στο Haute École de Gestion www.hesge.ch/heg/master_id Η είσοδος βασίζεται στην εφαρμογή. Γλώσσα διδασκαλίας Γαλλική γλώσσα. Εκτός από τις ειδικότητες που αφορούν τις σύγχρονες γλώσσες (ισπανικά, ιταλικά, αγγλικά και γερμανικά), όπου τα μαθήματα που προσφέρονται στη σχετική γλώσσα. Διδακτέα ύλη Επιλέξει πειθαρχία (36Credits): 3 διδακτικές ενότητες 2 αιρετό ενότητες (36Credits) Διατριβή (36Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος ενθαρρύνονται να πάει σχετικά με την ανταλλαγή, αν είναι δυνατόν για ένα μόνο εξάμηνο, δεδομένης της διάρκειας του προγράμματος. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για την ανταλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσες πιστώσεις έχουν ολοκληρωθεί στο Τμήμα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν όχι περισσότερο από 24 credits (ή 2 από 5 ενότητες στο Master of Arts), ενώ για την ανταλλαγή. Η διατριβή δεν μπορεί να υποκατασταθεί. www.unige.ch/exchange Ευκαιρίες Σε... [-]

Master Of Arts με ειδίκευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα February 2018 Ελβετία Γενεύη

Το Master of Arts με ειδίκευση επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν τις ενότητες ειδικά για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ, καθώς και 2,5 εξειδικευμένες ενότητες. Οι μαθητές πρέπει επίσης να γράψετε μια διατριβή που σχετίζονται με την πρωτογενή πειθαρχία τους. [+]

Master of Arts με ειδίκευση Το Master of Arts με ειδίκευση επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν τις ενότητες ειδικά για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ, καθώς και 2,5 εξειδικευμένες ενότητες. Οι μαθητές πρέπει επίσης να γράψετε μια διατριβή που σχετίζονται με την πρωτογενή πειθαρχία τους. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ προσφέρεται στους ακόλουθους τομείς: Ιστορία της Τέχνης με εξειδίκευση στην ιστορία και θεωρία της τέχνης και της αρχιτεκτονικής * μελέτες Ανατολή-Ασίας, με εξειδίκευση στη φιλολογία και μετάφραση * Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με ειδίκευση στο θέατρο Γενική ιστορία με ειδίκευση στην κατασκευή της ιστορικής γνώσης * Γερμανική λογοτεχνία, με ειδίκευση στη λογοτεχνία και τη γνώση ή σε ελβετικά λογοτεχνία και τον πολιτισμό * Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με ειδίκευση στις μεθόδους της κριτικής Ισπανικός γλώσσα, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό με εξειδίκευση στην έρευνα και την κριτική στην ισπανόφωνων μελέτες Φιλοσοφία, με εξειδίκευση στη σύγχρονη φιλοσοφία, αρχαία και μεσαιωνική φιλοσοφία ή τη φιλοσοφία της επιστήμης * Αρχαιότητα, με εξειδίκευση σε: Κλασική Αρχαιολογία Αιγυπτιολογίας και Κοπτική ιστορία Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία Αρχαία ιστορία Ιστορία της θρησκείας Γλώσσες και τον πολιτισμό της Μεσοποταμίας Λατινική γλώσσα και λογοτεχνία. * Επίσης διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου Γλώσσα διδασκαλίας Γαλλική γλώσσα. Εκτός από το Master στη Γερμανική Φιλολογία όπου τα μαθήματα διδάσκονται στα γερμανικά. Διδακτέα ύλη Επιλέξει πειθαρχία (36Credits): 3 διδακτικές ενότητες 2 αιρετό ενότητες (36Credits) 2.5 εξειδικευμένες ενότητες (36Credits) Διατριβή (36Credits) Κινητικότητα Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος ενθαρρύνονται να πάει σχετικά με την ανταλλαγή, αν είναι δυνατόν για ένα μόνο εξάμηνο, δεδομένης της διάρκειας του προγράμματος.... [-]