Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ACT (American College of Thessaloniki) είναι ο τριτογενής διαίρεση του Κολλεγίου Ανατόλια, ενός ιδρύματος με μια μακρά και σπουδαία ιστορία που χρονολογείται από το 1886.

ΠΡΆΞΗ είναι διαπιστευμένοι στις Ηνωμένες Πολιτείες από NEASC (New England Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων) μέσω της Επιτροπής σχετικά με Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εκτός από την πράξη που έχει πλήρη NEASC διαπίστευσης, η προπτυχιακά προγράμματα παραδοθεί στο ACT επίσης επικυρωθεί από το Open University, UK. ΠΡΆΞΗ έχει επίσης χορηγηθεί άδεια από την ελληνική κυβέρνηση να λειτουργεί ως ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα ( "Κολέγιο").

ΠΡΆΞΗ'S ολοκληρωμένη προσφορές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Πτυχία Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Με 4 συγκεντρώσεις), Πληροφορική, Η πληροφορική στην επιχείρηση, διεθνείς σχέσεις, Αγγλικά (Με 2 συγκεντρώσεις) και σε συνδυασμό πτυχία πανεπιστημίου στην Τουρισμός και φιλοξενία σε συνεργασία με το διάσημο εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελβετία και τις ΗΠΑ. Επιπλέον, το κολέγιο προσφέρει ένα Master of Science (MS) στη φιλοξενία και Τουρισμού Διοίκηση Και ένα Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με συγκεντρώσεις in Banking & Finance, Επιχειρηματικότητα, Διοίκηση και Μάρκετινγκ στην Ψηφιακή Εποχή.

ΠΡΆΞΗ προσφέρει επίσης μια εκτεταμένη αξιοκρατική πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας ανάγκη και.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

American College of Thessaloniki

ACT είναι τώρα η πρώτη που προσφέρει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού μελέτες που θα βοηθήσουν τόσο τους απόφοιτους Λυκείου, εισάγετ ... [+]

Για την Ελλάδα, ο τουρισμός αποτελεί μέρος του πολιτισμού μας και η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας. Η φιλοξενία είναι στο DNA μας. Οι επιχειρήσεις περιστρέφονται γύρω από αυτό και οι επαγγελματίες να προσπαθήσει να γίνει ένα μέρος της και να κερδίσουν από τη νίκη τροχιά του.

ACT είναι τώρα η πρώτη που προσφέρει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού μελέτες που θα βοηθήσουν τόσο τους απόφοιτους Λυκείου, εισάγετε στο πεδίο και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αλλά και μεταπτυχιακοί φοιτητές και επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προωθήσουν την καριέρα τους.... [-]

Ελληνική Δημοκρατία Thessaloniki
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά