Business College of Athens

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όραμα μας

Ομάδα BCA είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, προσφέροντας Bachelors και μεταπτυχιακά στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακών Σπουδών, Διοίκησης Ξενοδοχείων και Ψυχολογίας.

Ιδρύθηκε το 1971, η BCA έχει δημιουργήσει ένα επίπεδο ποιότητας και μελέτης συνθήκες μοναδική μεταξύ των ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διάφορες Ηνωμένο Βασίλειο ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως Plymouth Business School, University of Huddersfield, Λονδίνο Guildhall University και του London Metropolitan University, έχουν εμπιστευθεί και συνεργάστηκε με BCA κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας της, 45 ετών, μέσα από την επικύρωση ή δικαιόχρησης Bachelor και μεταπτυχιακές σπουδές σε λειτουργία στην Ελλάδα. BCA ήταν επίσης ένα από τα πρώτα εκπαιδευτικά ιδρύματα με υποκαταστήματα στη Γενεύη και τη Ρώμη, και το πρώτο ιδιωτικό κολέγιο προσφορά προγραμμάτων επικυρωθεί στην Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο Πανεπιστήμια μέσω αποκλειστικών συμφωνιών.

Με πάνω από 1000 φοιτητές και πάνω από 9.000 απόφοιτοι, BCA έχει αναπτύξει ένα ισορροπημένο μείγμα των προγραμμάτων σπουδών, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική. Κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να μάθουν από επιτυχημένους επαγγελματίες του κλάδου, που λαμβάνουν καθοδήγηση και καθοδήγηση προκειμένου να αποκτήσουν την κατάλληλη επιχειρηματική νοοτροπία η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του BCA.

Κερδίζοντας από χιλιάδες χρόνια της ειδικής εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης και πνεύμα φιλοξενίας, αξιοποιώντας παράλληλα στο επιχειρηματικό ταλέντο είναι συνυφασμένες με την Ελληνική ψυχή, όλα τα προγράμματα του στόχου της μελέτης για τη δημιουργία τους ηγέτες με όραμα ότι η αυξανόμενη παγκόσμια οικονομία χρειάζεται.

Πανεπιστήμιο Plymouth

BCA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ, για όλα τα ακαδημαϊκά του προγράμματα από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Plymouth University ", το οποίο έχει ως στόχο να γίνει η επιχείρηση πανεπιστήμιο», είναι μια φιλόδοξη, ίδρυμα παγκόσμιας κλάσης και ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο με πάνω από 30.000 φοιτητές και περίπου 3.000 υπαλλήλους. Πανεπιστήμιο Plymouth είναι επίσημα ένας παγκόσμιας κλάσης και το πανεπιστήμιο βραβευμένο. Κατά το παρελθόν έτος το Πανεπιστήμιο έχει απονεμηθεί το Βραβείο επέτειο της βασίλισσας, την υψηλότερη τιμή που μπορεί να εναποθέσει επάνω ένα βρετανικό πανεπιστήμιο. Στις παγκόσμιες 100 πανεπιστήμια κάτω των 50 ετών, το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι στην πρώτη δεκάδα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, και τώρα κατατάσσεται 50η στον πίνακα κατάταξης Sunday Times όλων των πανεπιστημίων.

Όσον αφορά τις μελέτες των θαλάσσιων και Ναυτιλίας, του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ μαζί με BCA College, είναι από τα πολύ λίγα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι προσφέρουν και ειδικεύονται στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση διαχείρισης αποστολής.

Με ηγετική φήμη BCA στην Ελλάδα για τη διδασκαλία και τη μάθηση και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει να γίνετε ένας απόφοιτος διακρίνεται από ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια σας, μαζί με μια βαθιά εκτίμηση της βιώσιμης επιχείρησης. Επιπλέον, τα νέα μας προγράμματα στοχεύουν να σας εξοπλίσει με την καινοτομία και την απασχολησιμότητα των δεξιοτήτων που θα προσθέσει πραγματική αξία στο βιογραφικό σας.

Περισσότερη έμφαση τοποθετείται τώρα στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα μονάδες σε όλες τις ακαδημαϊκές μας τμήματα, τα οποία στοχεύουν να δημιουργήσουν τους ηγέτες και καινοτόμοι της νέας αυξανόμενη παγκόσμια οικονομία.

Γιατί να επιλέξετε BCA;

ΙΔΡΥΘΗΚΕ 1971 Το παλαιότερο κολλέγιο στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1971, προσφέροντας βρετανικού πανεπιστημίου βαθμούς.

950 ενεργών φοιτητών, 6500 πτυχιούχους

6

Φοιτητής προσανατολισμένη προσέγγιση: 10 μαθητές κατά μέσο όρο σε κάθε τάξη, πρωί / βράδυ τάξεις, 3 πανεπιστημιουπόλεις, εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς

2

Ακαδημαϊκή υποστήριξη για κάθε μαθητή, Προσωπική ακαδημαϊκών συμβούλων εκχωρηθεί σε κάθε μαθητή, συμπληρωματικά μαθήματα αγγλικών καθώς και την υποστήριξη μαθήματα στα βασικά γνωστικά αντικείμενα

σύνδεση της αγοράς εργασίας, Δημιουργία μιας συμβουλευτικής επιτροπής, που αποτελείται από επιφανείς επιχειρηματίες, εφοπλιστές και οι πρόεδροι του θαλάμου.

5

Εξαιρετικά ειδικευμένους εκπαιδευτές, Καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές και εγχώριες οργανώσεις, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας, του τουρισμού και της διαχείρισης των επιχειρήσεων.

4

ερευνητικό κέντρο που αποτελείται από πλήρους και μερικής απασχόλησης εκπαιδευτών, με ενεργή παρουσία σε έγκριτα επιστημονικά συνέδρια.

1

35 Βachelors & Masters ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών, Με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς και των ετήσιων επιχειρηματικών σχεδίων από τους μαθητές.

3

80% των αποφοίτων του BCA είναι απορροφάται από το αγορά εργασίας.

Πανεπιστημιουπόλεις

BCA στεγάζεται σε τρία σύγχρονα και τεχνολογικά ενημερωμένο κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, τη Γλυφάδα και την Κηφισιά.

Τα κτίρια είναι ειδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα έτσι ώστε να ικανοποιήσει πλήρως ακόμα και τις πιο αυστηρές εκπαιδευτικές απαιτήσεις. Κάθε βρίσκεται σε προνομιακή, εύκολα προσβάσιμες περιοχές, και περιέχουν όλες τις βιβλιοθήκες, σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και κάθε είδους οπτικοακουστικά μέσα, σύμφωνα με τις νέες αντιλήψεις στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι άνετοι χώροι, το εργονομικό εξοπλισμό και κάθε άλλο αναγκαίο μέσο, ​​δημιουργούν ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον. Επιπλέον, όλα τα κτίρια που συνδέονται μέσω ενός δικτύου έτσι ώστε να παρέχει πλήρη αυτονομία, αλλά και διοικητική υποστήριξη. Κάθε κτίριο έχει Σπουδών Διευθυντής, Τμήμα Office, καθώς και διοικητικό προσωπικό.

Η συνολική επιφάνεια των BCA εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων είναι 6.000 τετραγωνικά μέτρα.

Υποστήριξη International Student

Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία σας στο BCA Business College της Αθήνας είναι θετική και πολύτιμη, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μας. Προσφέρουμε συνεχή βοήθεια στους φοιτητές και να τους ενθαρρύνει να ενσωματωθούν με την τρέχουσα Διεθνείς Φοιτητές μας, καθώς και την ευρύτερη κοινότητα. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον προσανατολισμό πανεπιστημιούπολη σχεδιαστεί για όλους τους νέους φοιτητές δίνοντας την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την πανεπιστημιούπολη, το προσωπικό και το μαθητικό πληθυσμό εσάς. ανατροφοδότηση και τις προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ελληνικά

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βίντεο

Our testimonials

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
ATHENS (HILTON)
4, Dimitressa str.
P.C. 115 28

Athens, GR
Διεύθυνση τοποθεσίας
KIFISIA
2, Tatoiou str. & 77, Othonos str.
P.C. 145 61

Kifisia, GR
Διεύθυνση τοποθεσίας
GLYFADA
95, Poseidonos Blvd. & 1, Fivis str.
P.C. 166 74

Glyfada, GR
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
Greece Online, GR