Estonian Academy of Arts

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ιδρύθηκε το 1914, η Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας είναι το μόνο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Εσθονία παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καλών Τεχνών, το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, τα μέσα ενημέρωσης, οπτικές μελέτες, ο πολιτισμός της τέχνης, και της διατήρησης.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ της δικής μας περιβάλλον διαβίωσης

Η ΕΑΑ προσπαθεί να γίνει μια κορυφαία διεθνής κέντρο της καινοτομίας στον τομέα του οπτικού πολιτισμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 1 200 φοιτητών που εγγράφονται στην Ακαδημία, με πολλά που συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής σε διεθνή πανεπιστήμια εταίρους. Εκτός από τις δραστικές εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, το Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας προσφέρει επίσης ευκαιρίες δια βίου μάθησης μέσω της ανοικτής Ακαδημία. Το Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας συνεργάζεται με περισσότερες από εκατό πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και ανήκει σε διάφορα διεθνή δίκτυα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι διδάσκοντες και οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες στον τομέα τους - διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, ιστορικοί και επιστήμονες. Επίσκεψη καθηγητών από τα πανεπιστήμια στην Εσθονία και στο εξωτερικό είναι τακτικοί επισκέπτες.

Το Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας έχει μια πλούσια ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη η οποία συνεχώς επεκτείνεται συλλογή του, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κοινό κοιτώνα με την εσθονική Μουσικής και Θεάτρου Ακαδημία, και τους λόγους κατάρτισης σε Tamse σε Muhumaa και Heimtal σε Viljandimaa. Τμήματα των ΟΛΓ διοργανώνουν τακτικά φοιτητής, σχολή, και κλαδικές εκθέσεις σε διάφορες τοποθεσίες στο Ταλίν και αλλού.

Η ΕΑΑ δημοσιεύει ενεργά διαφορετικούς τύπους δημοσιευμάτων, συμπεριλαμβανομένων σχολή βιβλία μελών, σχολικά βιβλία, υλικό μελέτης, συλλογές αντικειμένων, και εκ των προτέρων επανεξετάζονται έργα από τον χώρο της τέχνης και της επιστήμης. Στο 2013/2014, υπάρχουν 604 μαθητές στο πρόγραμμα του Bachelor, 361 το πρόγραμμα Μάστερ, 46 στο διδακτορικό πρόγραμμα, και 243 μαθητές στο Ανοικτό Ακαδημία.

Ενώ προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από σπεσιαλιτέ, η Ακαδημία προσφέρει επίσης μοναδική, εξατομικευμένη μελέτη και την προσωπική καθοδήγηση από τα μέλη του διδακτικού προσωπικού. Τα τμήματα είναι δυνατά σώματα των αρμοδιοτήτων σχετικά με τη δική τους, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνοντας τη συνέργεια και διεπιστημονικών μελετών. Πολλές σχολές λειτουργούν εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Έχουν μακρά εμπειρία και ιστορικής συνέχειας, καθώς επίσης και την αλλαγή πρωτοπόρος στον τομέα τους.

Η Ακαδημία χαιρετίζει κίνητρο ανθρώπους που είναι οπτικά και κοινωνικά ευαίσθητο και θέλουν να αναπτύξουν τις ικανότητες σκέψης, τις ευκαιρίες τους, και τις δυνατότητες ως δημιουργικούς ανθρώπους. Ο στόχος της Ακαδημίας είναι οι απόφοιτοι να είναι σε θέση να λειτουργήσει με επιτυχία στην κοινωνία και να εργαστούν ως ανεξάρτητοι δημιουργοί και στοχαστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προγράμματα σπουδών διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να αναπτύξουν την αναλυτική ικανότητα και την κριτική σκέψη των μαθητών. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει τη φιλοσοφία, την ιστορία της τέχνης, την αισθητική, και οι ξένες γλώσσες.

ΙΣΤΟΡΊΑ

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, ο Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας ήταν ένα σημαντικό κέντρο της εσθονικής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Το Art Society εσθονική ίδρυσε το Ταλίν Εφαρμοσμένων Τεχνών Σχολή το 1914, η οποία προσέφερε τη γενική εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση στην τέχνη και χειροτεχνία.

Κατά την κατάρτιση των προγραμμάτων σπουδών, η Αγία Πετρούπολη τέχνη σχολείο Στίγκλιτζ - η οποία επικεντρώθηκε στη διδασκαλία τεχνικών και πρακτικών δεξιοτήτων - χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο. Το 1924 το σχολείο έγινε το κράτος Εφαρμοσμένων Τεχνών Σχολή, που παρέχει εκπαίδευση σε όλες τις παραδοσιακές ειδικότητες των εφαρμοσμένων τεχνών, και των εικαστικών τεχνών ειδικότητες προστέθηκαν στο πρόγραμμα του στη δεκαετία του 1930. Το 1932 το σχολείο μεταφέρθηκε σε ένα νέο τύπο σχολείου πολλαπλών σταδίων, και κατέστη δυνατόν να υποβάλουν αίτηση για ένα δίπλωμα από έναν ειδικό ή να εφαρμόζονται καλλιτέχνη.

Το σχολείο μετονομάστηκε το κράτος Βιομηχανική Σχολή Καλών Τεχνών το 1938. Το 1944 το σχολείο μετονομάστηκε Ταλίν μέλος Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Τέχνης της ESSR. Ως αποτέλεσμα της συγκέντρωσης του εκπαιδευτικού συστήματος της τέχνης το 1951, όλες οι μελέτες μεταφέρθηκαν από Tartu στο Ταλίν, αρχιτεκτονικές μελέτες προστέθηκαν, και το όνομα άλλαξε σε Κρατικό Ινστιτούτο του εσθονικού SSR (SAIE, εσθονική συντομογραφία Erki). Το 1989, Erki μετονομάστηκε Τέχνης του Πανεπιστημίου του Ταλίν, και από το 1995 το όνομά του ήταν ο Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας.

ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΣΧΈΣΕΙΣ

Ο σκοπός της Ακαδημίας είναι να είναι στη μέση της ζωής συμβαίνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προσοχή έχει δοθεί στην κοινωνία και τον επαγγελματικό κόσμο, σε γενικές γραμμές.

ΟΛΓ έχει στενούς δεσμούς και τις συμφωνίες συνεργασίας με περισσότερα από 100 διεθνή πανεπιστήμια και πολλά διεθνή δίκτυα, μέσω των οποίων οι ανταλλαγές φοιτητών και διδασκόντων μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης και ευκαιρίες μαθητείας μπορεί να επεκταθεί. ΟΛΓ είναι μέλος της CUMULUS (Διεθνής Ένωση των Πανεπιστημίων και Κολλεγίων Τέχνης, Design και Media)? EAAE (Ευρωπαϊκή Ένωση για την Αρχιτεκτονική Εκπαίδευση)? ΕΛΙΑ (Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ινστιτούτων Καλών Τεχνών), καθώς και μέσω Nordplus είναι μέλος πολλών επαγγελματικών δικτύων.

Από το 1999 ΟΛΓ υπήρξε μέλος του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, Erasmus, σύμφωνα με το οποίο έχουν υπογράψει περισσότερες από 100 διμερείς συμφωνίες. Εκτός από το πρόγραμμα Erasmus, το Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας έχει συνάψει συμβάσεις ανταλλαγής φοιτητών και διδασκόντων και συνεργασία με δέκα διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια τέχνης εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τακτικές και έντονες επαφές διατηρούνται με τον κόσμο εκτός της πανεπιστημιακής κοινότητας μέσω εκθέσεων και εκδοτικό έργο, διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις, και σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους δημόσιους οργανισμούς.

Οι ξένες σχέσεις, καθηγητών και των φοιτητών των ανταλλαγών, της παροχής συμβουλών για τις ξένες ευκαιρίες μαθητείας, και να χορηγήσει πληροφόρησης που συντονίζεται από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΕΑΑ συνεργάζεται με τα πανεπιστήμια, τα πολιτιστικά ιδρύματα, καλλιτεχνικές οργανώσεις, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεων στην Εσθονία και στο εξωτερικό.

Το Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας συνεργάζεται με πολλές εσθονική και διεθνείς επιχειρήσεις στον τομέα της επιστήμης και της ανάπτυξης. Οι εταίροι ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή της εξειδίκευσης, και η Ακαδημία είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από την έρευνα και ανάλυση για τη δημιουργία πρωτοτύπων.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι η σχέση μεταξύ εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων. Οι υπηρεσίες και λύσεις που υποστηρίζουν κύριες δραστηριότητες των ΟΛΓ εργάστηκε έξω, δίνοντας νομικές και επιχειρηματικές συμβουλές στο προσωπικό και τις επιχειρήσεις για την υλοποίηση των σχεδίων συνεργασίας με τις υπηρεσίες της Ακαδημίας. Το Τμήμα Ανάπτυξης αλληλεπιδρά ενεργά με τις επιχειρήσεις στην Εσθονία και στο εξωτερικό και πραγματοποιεί κοινών σχεδίων. Πολλοί μαθητές ολοκληρώνουν καθήκοντα σχεδιασμού για την εσθονική επιχειρήσεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα και να λάβει μέρος σε διεθνείς και τοπικούς διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το Τμήμα Ανάπτυξης οργανώνει την εκπαίδευση στους τομείς της επιχειρηματικότητας, των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, ο προγραμματισμός σταδιοδρομίας, διεθνής μαθητείας, και τη διαχείριση του έργου. Οι μαθητές ενημερώνονται στη λήψη επιχειρηματικών σχεδίων, και υπάρχουν πολλοί πόροι που διατίθενται για spin-off επιχειρήσεων ΟΛΓ του (εταιρείες που ιδρύονται από τους μαθητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους). Το Τμήμα συντονίζει διυπηρεσιακή έργα ανάπτυξης και, εάν είναι απαραίτητο, πραγματοποιεί την επιστήμη και αναπτυξιακά έργα. Το Τμήμα Ανάπτυξης διαχειρίζεται τις τοπικές και διεθνείς συγχρηματοδοτείται ή κοινών έργων ΟΛΓ του.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • εσθονική

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην Ψυχαγωγία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Εσθονία Ταλίν

Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας προσφέρει μια 2-ετή πρόγραμμα Master of Animation σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για σκηνοθεσία animation και σκηνοθεσία. [+]

Master στην Ψυχαγωγία Εσθονική Ακαδημία Τεχνών προσφέρει ένα διετές πρόγραμμα Master of Animation σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για κινούμενα σχέδια σκηνοθεσία και κινηματογράφο. Αν είστε μια φιλόδοξη και αποφασιστική καλλιτέχνης, με το ταλέντο, το κίνητρο και την επιθυμία να δημιουργήσει μοναδικά εργασία, αποτελούν νέες κατευθύνσεις και να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας ως σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό. Το μάθημα συνδυάζει διάφορες ειδικότητες, π.χ. κινούμενα σχέδια, συγγραφή σεναρίου, την ιστορία των κινουμένων σχεδίων και της θεωρίας των μέσων ενημέρωσης, καθιστώντας το υπόβαθρο αυτού του προγράμματος MA διεπιστημονικά. Η παρακολούθηση μαθημάτων επικεντρώνεται κυρίως στην κλασική και πειραματικές τεχνικές, δηλαδή σχέδιο κινούμενα σχέδια, stop motion, cut-outs, κινούμενα σχέδια άμμο, ζωγραφική κάτω από την κάμερα κ.α. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι μαθητές θα κατευθύνει και να παράγει ταινίες κινουμένων σχεδίων. Ένα σημαντικό μέρος της μελέτης είναι τα σχέδια συνεργασίας με τις τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Το πρόγραμμα έχει ένα μοναδικό διδασκαλίας και εκπαιδευτικού πλαισίου, όπου οι μαθητές λαμβάνουν άφθονη ατομική προσοχή και καθοδήγηση από έμπειρους επαγγελματίες του animation. Οι φοιτητές του τμήματος animation οργανώνει το ετήσιο φεστιβάλ Animated Dreams, η οποία αποτελεί μέρος του εντολή poff σκοτάδι Νύχτες Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκε στην Εσθονία κατά τη διάρκεια των αμυδρό βράδια του Φθινοπώρου. Δομή του προγράμματος σπουδών Διαλέξεις, σεμινάρια, εντατικά μαθήματα και τα έργα συνυφασμένα με το πρόγραμμα MA δύο ετών. Δοκίμιο γράψιμο, σεναρίου, εμψύχωση, σκηνοθεσία, μοντάζ, ηχοληψίας και η έρευνα αποτελούν τις βασικές δραστηριότητες που πρέπει να μάθει και να ασκείται σε όλα τα μαθήματα, που οδηγεί σε ένα τελικό σχέδιο διπλώματος φιλμ. Τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Μαθήματα που διδάσκονται ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ηθική και αισθητική Θεωρία του κινηματογράφου ιστορία του κινηματογράφου Ιστορία Ψυχαγωγία Τεχνική animation ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ παραγωγή ταινιών Κινηματογραφική βιομηχανία Κινούμενα σχέδια, 1 και 2 [-]

πλοίαρχος αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Εσθονία Ταλίν

Έχουμε εκπαιδεύσει τις μελλοντικές αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων. Τα πιο σημαντικά πρακτικά θέματα είναι ο σχεδιασμός του χώρου, έπιπλα και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. [+]

Master of Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού Επίπλων Έχουμε εκπαιδεύσει τις μελλοντικές αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων. Τα πιο σημαντικά θέματα πρακτικής είναι ο σχεδιασμός του χώρου, έπιπλα και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, οι μαθητές μαθαίνουν να σχεδιάζουν σπίτια, σχολεία, καφετέριες, τόσο σύγχρονη και απαιτητική ιστορική εσωτερικούς χώρους. Οι μαθητές, επίσης, να μάθουν για τη ζωγραφική και την αρχιτεκτονική τοπίου, τη φωτογραφία και τη φιλοσοφία. Η Ακαδημία των Τεχνών έχει εκπαιδεύσει αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων για περισσότερα από εβδομήντα χρόνια. Κάποιος μπορεί ειλικρινά να πω ότι όλα τα πιο σημαντικά εσωτερικούς χώρους της Εσθονίας έχουν σχεδιαστεί από τους αποφοίτους μας και τα μέλη ΔΕΠ. Προσπαθούμε να τηρούν την αρχή που υπογραμμίζει την ακεραιότητα της μορφής και του περιεχομένου, αλλά θεωρεί επίσης ότι η λειτουργία του χώρου ή αντικειμένου. Κρατάμε το δάχτυλό μας για τον παλμό της εποχής μας, ενώ παράλληλα ψάχνουν για τη δική μας πορεία. Σε κλίμα μας, οι άνθρωποι, δυστυχώς, περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε εσωτερικούς χώρους και όχι σε εξωτερικούς χώρους, και ως εκ τούτου, είτε μας αρέσει είτε όχι, εσωτερικοί χώροι έχουν μεγάλη επίδραση στην καθημερινή μας ζωή. Ως εκ τούτου, αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων και σχεδιαστές επίπλων έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν τον κόσμο - για να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες τους για να κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένοι. Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και έπιπλα ντιζάιν ως επάγγελμα Το πεδίο στο οποίο δραστηριοποιούμαστε - το οικιστικό περιβάλλον στο σύνολό του - μας αναγκάζει να συνθέσει και να αντιλαμβάνονται αρχιτεκτονικά προβλήματα και περιβαλλοντικά ζητήματα γενικότερα. Ταυτόχρονα, ασχολούμαστε με όλες τις μικρότερες απτά στοιχεία και τα προβλήματα που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται προσωπικά. Και πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε άλλους τομείς του σχεδιασμού και των τεχνών, καθώς και να είναι εξοικειωμένοι με ένα μεγάλο αριθμό τεχνικών ειδικοτήτων. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: ο φωτισμός και η ακουστική, θέρμανσης και εξαερισμού, την κατασκευή και το φινίρισμα των υλικών, την κατασκευή και την επίπλωση των δομών, καθώς και διάφορα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αν προσθέσουμε καλές δεξιότητες επικοινωνίας, απαραίτητες για την κατανόηση και επηρεάζουν τον πελάτη ή διάφορες ομάδες συμφερόντων που σχετίζονται με τη διαδικασία σχεδιασμού, καθώς και την ανάγκη να είναι καλά εξοικειωμένος με τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων τομέων σχεδιασμού, έχουμε πάρει αρκετά μια λίστα με δέος-εμπνέει . ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μελέτες σαν; Το πρόγραμμα BA τριετές δίνει τη μεγαλύτερη έμφαση στη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των γενικών θεμάτων τέχνης και τεχνικών κλάδων, η οποία επιτρέπει τον απόφοιτο να συνεχιστεί και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ή να εργαστεί ως βοηθός σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο ή εσωτερική αρχιτεκτονική, σε διάφορους τομείς των μέσων ενημέρωσης, καθώς επίσης και στον τομέα της μεταποίησης, των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως σε διάφορα εξειδικευμένα δημιουργικά έργα, η σε βάθος ανάλυση των στοιχείων του δομημένου περιβάλλοντος, καθώς και την ολοκλήρωση της διατριβής του πλοιάρχου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, οι μελέτες προσθέσετε έως και 120 μονάδες ECTS. Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος μπορούν να εργαστούν ως ανεξάρτητοι ειδικοί τόσο στο σχεδιασμό και την κατασκευή τομέα, στη βιομηχανία επίπλων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαφημιστικές εταιρείες, καθώς και σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις λιανικής. Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και design έπιπλα στην Ακαδημία ΤΕΧΝΩΝ Οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων εκπαιδεύονται στην Ακαδημία των Τεχνών για περισσότερα από 70 χρόνια. Κάποιος μπορεί ειλικρινά να πω ότι όλα τα πιο σημαντικά εσωτερικούς χώρους της Εσθονίας έχουν σχεδιαστεί από τους αποφοίτους μας και τα μέλη ΔΕΠ. Θα μπορούσε κανείς να αναφέρει Leila Pärtelpoeg, ο οποίος αποκατέστησε το Δημαρχείο του Ταλίν και πολλά αρχοντικά? Väino Tamm, η κύρια μοντερνισμού της δεκαετίας του 1960? και την τρέχουσα Ομότιμος Καθηγητής Vello Ασή? Pille Lausmäe, διάσημη για πολυτελείς μινιμαλιστικό εσωτερικό της? και Tiina Mang, ο οποίος έχει αποκτήσει φήμη για νεο-λειτουργισμού έπιπλα της. Η υπηρεσία διευθύνεται από τον καθηγητή Toivo Raidmets, ο οποίος έχει δημιουργήσει αίσθηση με εσωτερικούς χώρους εντυπωσιακό κλαμπ του και ενδιαφέρουσα έπιπλα. Το ίδρυμα για την εκπαίδευση των αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων στην Εσθονία ιδρύθηκε με προεδρικό διάταγμα στις 1, Αυγούστου, 1938. Μέχρι σήμερα, 551 αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων, μελετώντας πλήρους και μερικής απασχόλησης, έχουν λάβει επαγγελματικών διπλωμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τους. Το πρώτο βήμα για την ίδρυση του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής ήταν το άνοιγμα ενός εργαστηρίου επεξεργασίας ξύλου στη Βιομηχανική Σχολή Καλών Τεχνών του Ταλίν το 1917, όπου ο σχεδιασμός επίπλων που είχε διδαχτεί. Μια πιο επαγγελματική εκπαίδευση αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων ξεκίνησε το 1938, όταν μια εσωτερική πορεία αρχιτεκτονική εισήχθη στο Κρατικό Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τη βιομηχανική σχολή τέχνης. Η αποστολή προσανατολισμένη ιδέα να εκπαιδεύσει τους αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων μπορεί να έχουν προέλθει από τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Εφαρμοσμένων Τεχνών (Raku). Η σύνθεσή της, συμπεριλαμβανομένων αρχιτέκτονες επαγγελματίες που δεν είχαν καμία επαγγελματική εκπαίδευση. Ένας από αυτούς, ο Richard Wunderlich, ήταν περισσότερο εμφανής σχεδιαστής της Εσθονίας πολυτελή έπιπλα, πρόεδρος του Raku, ο διευθυντής του σχολείου και ένας από τους πρώτους δασκάλους του. Τα μέλη Raku περιλαμβάνεται επίσης μια ντουζίνα εκκρεμών αρχιτέκτονες, συμπεριλαμβανομένου του Edgar-Johan Kuusik, ο οποίος έγινε ο επικεφαλής του τμήματος μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι μελέτες, οι οποίες είχαν διακοπεί από τον πόλεμο και την επακόλουθη πολιτικές αλλαγές, επαναλήφθηκαν το 1944 σε αναδιοργάνωση σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ένα νέο όνομα - Ταλίν μέλος Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Τέχνης του εσθονικού SSR Τα πρώτα αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων με τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τη αποφοίτησε το 1949 . Το τμήμα έκλεισε το 1955. Περισσότερες αλλαγές συνέβη - το Κρατικό Ινστιτούτο Καλών του εσθονικού SSR (Erki) δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των ινστιτούτων για την καλλιτεχνική εκπαίδευση, και η ειδικότητα ενοποιήθηκε σε ένα τμήμα με το νέο όνομα του Χωροταξικού Σχεδιασμού. Το 1959, οι μαθητές έγιναν και πάλι δεκτοί και μια νεώτερη γενιά αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων γεμίζουν τις θέσεις ΔΕΠ. Bruno Tomberg, Väino Tamm, Λέιλα Pärtelpoeg και Vello Ασή ασχολήθηκαν με τη διδασκαλία. Οι μελέτες οργανώνονται στη βάση ενός νέου προγράμματος σπουδών, και μια εικόνα της μελέτης up-to-ημερομηνία αναπτύχθηκε. Οι μελέτες επικεντρώθηκαν σε ένα ιδίωμα μορφή επηρεάζεται από σκανδιναβικές μοντερνισμός, ο οποίος τόνισε τη λειτουργικότητα και εποικοδομητική. Η λεγόμενη Tamm Σχολή, η οποία ευνοεί τη σαφήνεια και ευκρίνεια, έχει εξασφαλίσει την αναγνωρισμένη στάθμη της εσθονικής χωρική και έπιπλα design από το 1960. ΜΕΛΕΤΕΣ Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ανεξάρτητα ως αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων και σχεδιαστές επίπλων - τα διπλώματά τους αντιστοιχούν στα επαγγελματικά πρότυπα έχουν εγκριθεί από την Ένωση αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων. Η Ακαδημία των Τεχνών είναι το μόνο διαπιστευμένο σχολείο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Εσθονία που προσφέρει το σχετικό πρόγραμμα της ΒΑ. Οι μελέτες περιλαμβάνουν πολυάριθμα διεθνή εργαστήρια, διαλέξεις από επισκέπτες καθηγητές, σεμινάρια και οι μαθητές εισάγουν το έργο τους τόσο σε τοπικό όσο και ξένων εκθέσεις (στην Στοκχόλμη για παράδειγμα). Ιδιαίτερα στενή συνεργασία υπάρχει με τις σκανδιναβικές χώρες. Οι φοιτητές μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ξένα σχολεία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ή, αν το επιθυμούν, στο διδακτορικό πρόγραμμα στην Ακαδημία των Τεχνών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, οι μελέτες περιλαμβάνουν 180 AP, εκ των οποίων τα μισά σχετίζονται με τις εξειδικευμένες θεωρητικές και πρακτικές θέματα. Από τα θεωρητικά μαθήματα, τα ακόλουθα αξίζουν ειδική μνεία: η ιστορία της αρχιτεκτονικής και εσωτερικούς χώρους, αρχιτεκτονική τυπολογία, τα μέρη των κτιρίων, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας πυρός, εξοπλισμός φωτισμού, αρχιτεκτονική ακουστική, μελέτες του υπολογιστή, τη διαχείριση της τέχνης και πολλά άλλα. Τα πρακτικά μαθήματα περιλαμβάνουν το σχεδιασμό του χώρου, έπιπλα και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Τα σχετικά έργα ολοκληρώθηκαν και ασκήσεις, και τα δείγματα των επίπλων και υφαντουργικών στοιχεία που παράγονται στα εργαστήρια του Τμήματος. Τι δουλειές θα είναι διαθέσιμη μετά την αποφοίτηση; αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων σχεδιαστής επίπλων επιχειρηματίας δημοσιογράφος γράφοντας για εσωτερική αρχιτεκτονική καλλιτέχνης [-]

πλοίαρχος του σχεδιασμού αλληλεπίδρασης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Εσθονία Ταλίν

Η MA in Αλληλεπίδραση πρόγραμμα Σχεδιασμός επικεντρώνεται στην ανθρωποκεντρική σχεδίαση. Η συνεχιζόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας έξυπνων καταναλωτών έχει αυξηθεί η ανάγκη για καλά σχεδιασμένες διαισθητικό user interfaces, και εμπειρίες. [+]

Interaction Design είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη δημιουργικό τομέα. Η συνεχιζόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας έξυπνων καταναλωτών έχει αυξηθεί η ανάγκη για καλά σχεδιασμένες διαισθητικό user interfaces, και εμπειρίες. Είτε πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά, ψηφιακή οθόνη σε ένα μηχάνημα νοικοκυριό, το front-end μιας web-based υπηρεσία ή ένα πολύπλοκο σύστημα που περιλαμβάνει διαφορετικές ψηφιακές και φυσικές εμπειρίες, το σχεδιασμό αλληλεπίδραση είναι ένα ουσιαστικό μέρος της. σχεδιαστές αλληλεπίδραση στόχο να κάνουν συναντήσεις των χρηστών με εξελιγμένες πληροφορίες και μηχανήματα όσο πιο απλή και πιο ευχάριστη γίνεται. Το πρόγραμμά μας επικεντρώνεται στην ανθρωποκεντρική σχεδίαση. έρευνα των χρηστών, την ανάλυση και τις δοκιμές αποτελούν τη βάση του προγράμματος σπουδών. Θεωρητικές μελέτες είναι χτισμένα γύρω από πρακτικά σχέδια σχεδιασμό που βασίζονται σε πραγματικές σλιπ από εταιρείες από την Εσθονία και το εξωτερικό. Με βάση το χρήστη, ευέλικτο σχεδιασμό και το προϊόν / μεθόδους ανάπτυξης των υπηρεσιών διασφαλιστεί η υγιής έκβαση των έργων. Η συνεργασία του προγράμματος Μάστερ μας με το τμήμα Γραφιστικής δανείζει μια σταθερή εστίαση στις δεξιότητες και τα εργαλεία της γραφική διεπαφή χρήστη σχεδιασμός - οπτικοποίηση δεδομένων, ψηφιακή τυπογραφία, οπτικό σχεδιασμό, κινούμενα γραφικά, GUI πρωτοτύπων, κ.λπ. Συνεργασία με τις υπηρεσίες του σχεδιασμού των προϊόντων, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και το πρόγραμμα Design & Engineering επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του αναλυτικού προγράμματος για την απτή αλληλεπίδραση και διαδραστικό χώρους. Φυσική υπολογιστών, wearable τεχνολογίας και της εικονικής πραγματικότητας καλύπτονται από τα σχέδια της μελέτης. Οι απόφοιτοι του προγράμματος της Interaction Design Μάστερ θα είναι καλά εξοπλισμένο για να τρέξει πολύπλοκα έργα ανάπτυξης προϊόντων / υπηρεσιών και για τη διαχείριση των διεθνών διεπιστημονικών ομάδων. Αναμένουμε από τους μαθητές μας να έχουν πολύ διαφορετικά υπόβαθρα. Προηγούμενη εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού είναι χρήσιμη, αλλά όχι απαραίτητα μέσα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του προγράμματος, ένα σύνολο εισαγωγικά μαθήματα βοηθά τους μαθητές να εξοικειωθούν με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την επιχειρηματικότητα. Χαιρετίζουμε όλους όσους έχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον για το σχεδιασμό αλληλεπιδράσεις, τις διασυνδέσεις και τις εμπειρίες των χρηστών. Αν θέλετε να μάθετε πώς να εργαστεί ως ειδικός ή ο αρχηγός της ομάδας στον τομέα του σχεδιασμού αλληλεπίδρασης, γίνετε μέλος της οικογένειάς μας, των διεθνών φοιτητών! Το πρόγραμμα διδάσκεται από μια ομάδα έμπειρων μεντόρων: Εν μέσω Moradganjeh Είναι παθιασμένοι με την ανάπτυξη του ανθρώπινου προσανατολισμένες προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας σχεδιασμό. Μετά το τέλος των σπουδών Bachelor του στη μηχανολογία στο Ιράν, εν μέσω έλαβε ΜΑ στην Interaction Design από την Umea Institute of Design στη Σουηδία. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε παγκόσμιο σχεδιασμό και την καινοτομία εταιρεία IDEO, καθώς και για το Google και η Microsoft. Tanel Karp'μικρό Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγκειται στην μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και την κοινότητα προσανατολισμένη προγράμματα σπούδασε γραφιστική στην Ακαδημία Τεχνών της Εσθονίας, και ένα ΜΑ (με άριστα) στο Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη του Εικονικά Περιβάλλοντα από το Πανεπιστήμιο του Tartu στην Εσθονία. Tanel είναι ένας από τους δημιουργούς του Hooandja (Εσθονός πλατφόρμα crowdfunding) και το έργο της παγκόσμιας σκουπίδια καθαρισμού Ας το κάνουμε. Jaak Kaevats είναι ένας σχεδιαστής αλληλεπίδρασης εξερευνήσετε τις επιπτώσεις και τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών. Έχει πτυχίο στη Γραφιστική από την Ακαδημία Τεχνών της Εσθονίας, και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό στην Αλληλεπίδραση Ανθρώπου-Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο für Kig Linz στην Αυστρία. Επιπλέον, οι πολυάριθμες επαγγελματίες από την εσθονική και ξένες εταιρείες που υποστηρίζουν το πρόγραμμά μας από την ανταλλαγή εμπειριών τους και καθοδήγησης των έργων των σπουδαστών. προφίλ απασχόλησης για τους αποφοίτους:   σχεδιαστής αλληλεπίδρασης   σχεδιαστή διεπαφής   Σχεδιαστής εμπειρία του χρήστη   σχεδιαστής υπηρεσία   διευθυντής σχεδιασμού   Επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού Δίδακτρα ανά έτος: 3000 ευρώ Προϋποθέσεις Εισαγωγής   Αίτησης (που υποβάλλονται μέσω Dream Εφαρμόστε μεταξύ 1ης Μαρτίου και την 1η Μαΐου)   50 € τέλος αίτησης (που πληρώνονται μέσω τραπεζικού εμβάσματος)   Πτυχίο   Επίσημη αναλυτική βαθμολογία (μεταφραστεί στα εσθονικά, αγγλικά ή ρωσικά και συμβολαιογραφική)   Απόδειξη αγγλική γλώσσα: FCE ή CAE, IELTS 5.5+ ή TOEFL 70+   Αντίγραφο της σελίδας με τα στοιχεία του διαβατηρίου ή ταυτότητας σας   βιογραφικό   Χαρτοφυλάκιο   Κινητήρια e-mail Συνέντευξη [-]

πλοίαρχος του σχεδιασμού και της βιοτεχνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Εσθονία Ταλίν

Η Ακαδημία Τεχνών της Εσθονίας προσφέρει το πρόγραμμα Μάστερ στο Design and Crafts, η οποία εκδόθηκε στα αγγλικά. Οι μαθητές εισάγετε ένα κοινό πρόγραμμα, αλλά επίσης να επιλέξετε μια πειθαρχία: κεραμική, τέχνη γυαλιού και του σχεδιασμού, κοσμήματα και σιδηρουργία, το σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργία, δέρμα τέχνη και αξεσουάρ σχεδιασμό, ή σχέδιο μόδας. [+]

Η Ακαδημία της Εσθονίας δύο ετών Σχεδιασμός Τεχνών »και το πρόγραμμα Crafts MA προετοιμάζει τους μαθητές για την επαγγελματική πρακτική και τους βοηθά να προσδιορίσουν τις δικές τους θέσεις, όπως οι καλλιτέχνες - εντός των κοινοτήτων τους, την κοινωνία, τον τομέα του σχεδιασμού, της παγκόσμιας οικονομίας, φυσικού περιβάλλοντος και άλλα περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με όσες πραγματικό κόσμο, hands-on καταστάσεις όσο το δυνατόν, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε εν ενεργεία επαγγελματίες και ποικίλες ευκαιρίες. Το πρόγραμμα αναπτύσσει επίσης και αλλαγές με τους μαθητές. Με κάθε νέα ομάδα, ξεκινάμε με συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για να μάθετε τι πραγματικά θέλετε. Τι εμπειρίες εκτιμάτε; Ποιο είναι το επίκεντρο των συμφερόντων σας; Ποια είναι τα επαγγελματικά σας όνειρα; Οι μαθητές εισάγετε ένα κοινό πρόγραμμα, αλλά επίσης να επιλέξετε μια εξειδίκευση. Οι σπουδαστές που αρχίζουν σπουδές στο Σχεδιασμό και Crafts πρόγραμμα θα παραμείνει στενά συνδεδεμένο με την επιλεγμένη πειθαρχία τους. Ανεξάρτητα από την ειδικότητα, το πρόγραμμα MA εστιάζει στη συνεργασία. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες της ομάδας που διασχίζουν κλάδους, όπου οι μαθητές με διαφορετικό υπόβαθρο και την εργασιακή εμπειρία της μελέτης μαζί. Ένα σημαντικό μέρος των μαθημάτων παίρνει τη μορφή εργαστηρίων (που εποπτεύονται από διεθνή καθηγητές), οι οποίες αποσκοπούν να σπάσει τη ρουτίνα και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης. Σχεδιασμός και Χειροτεχνία ειδικότητες: κεραμικά τέχνης από γυαλί και το σχεδιασμό κοσμημάτων και σιδηρουργία σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργίας δέρμα τέχνη και αξεσουάρ σχεδιασμός σχέδιο μόδας σχεδιασμός και βιοτεχνικών κλάδων υλικό που βασίζεται έχουν μια μοναδική προοπτική και φιλοσοφία, και η Ακαδημία Τεχνών της Εσθονίας είναι ένα από τα λίγα μέρη στον κόσμο όπου είναι δυνατό να σπουδάσουν σε κάποια από αυτά τα πεδία σε επίπεδο MA. Κάθε μεταπτυχιακό ΜΑ θα πρέπει να είναι η καλύτερη στον κόσμο σε κάτι - είτε αυτό είναι στην παραγωγή ένα ευφυές προϊόν, που έχει μια μοναδική καλλιτεχνική θέση ή επίδειξη σε βάθος, έρευνα με βάση τα υλικά. Το πρόγραμμα Χειροτεχνία MA Σχεδιασμός και είναι επίσης ένα ιδανικό σημείο εισόδου για τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο διδακτορικό πρόγραμμα ΟΛΓ. Δίδακτρα ανά έτος: 1500 EUR / USD 1640 Προϋποθέσεις Εισαγωγής Αίτησης (που υποβάλλονται μέσω Dream Εφαρμογή από 1 Μαΐου) 50 € τέλος αίτησης (που πληρώνονται μέσω τραπεζικού εμβάσματος) Πτυχίο Επίσημη αναλυτική βαθμολογία (μεταφραστεί στα εσθονικά, αγγλικά ή ρωσικά και συμβολαιογραφική) Απόδειξη αγγλική γλώσσα: FCE ή CAE, IELTS 5.5+ ή TOEFL 70+ Αντίγραφο της σελίδας με τα στοιχεία του διαβατηρίου ή ταυτότητας σας Βιογραφικό Ένα σχετικό χαρτοφυλάκιο (για την επιλεγμένη ειδικότητα σας) Δοκίμιο για το έργο διατριβή Μάστερ σας ή το όραμα Συνέντευξη [-]

πλοίαρχο σε πολεοδομικές μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Εσθονία Ταλίν

Το πρόγραμμα βρίσκεται στη διεπιστημονική σταυροδρόμι κρίσιμων αστικών μελετών, την πολεοδομία και τον αστικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική θεωρία, την κοινωνιολογία και την αστική εθνογραφία. [+]

Master in Urban Studies Το πρόγραμμα του διετές Μεταπτυχιακό στις Αστικές Σπουδές συνδυάζει την αυστηρή ακαδημαϊκή έρευνα με την εντατική χώρο εργασίας. Το πρόγραμμα βρίσκεται στη διεπιστημονική σταυροδρόμι κρίσιμων αστικών μελετών, την πολεοδομία και τον αστικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική θεωρία, την κοινωνιολογία και την αστική εθνογραφία. Οι μαθητές μας έχουν προηγούμενο ακαδημαϊκό υπόβαθρο στον τομέα της αρχιτεκτονικής ή / και ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκλήρωση κρίσιμη ανάκριση και πειραματική πρακτική, το πρόγραμμα έχει τριπλό εστίαση στις κοινωνικές χρήσεις, προγράμματα χωροταξικού και αστικών μορφών. Η μορφή των εργασιών περιλαμβάνει όρος μήκους έρευνα στούντιο, εντατικά σεμινάρια, διαλέξεις, σεμινάρια και εκπαιδευτικές εκδρομές. Το διακριτικό σήμα του Master in Urban Studies είναι η εξάρτησή της από θεωρητικά ενημέρωσε δράσης στον τομέα. Παίρνουμε «προσπάθεια σοβαρά: το πρόγραμμα εμπλέκει» τους μαθητές πραγματικό »παράγοντες και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τη δημόσια παρουσίαση, συζήτηση και τη δημοσίευση των καλύτερων έργων. Το πρόγραμμα του Δασκάλου είναι πλήρως στα αγγλικά και έχει μια ισχυρή διεθνή προσανατολισμό. Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο από συνεργαζόμενα ιδρύματα στην Ευρώπη και είμαστε συνδεδεμένοι με τους περιφερειακούς εταίρους στη Φινλανδία, χώρες της Βαλτικής και τη Ρωσία. Βιογραφικό περιλαμβάνει τον αριθμό των εργαστηρίων και μαθημάτων διάλεξη από διεθνείς μελετητές και επαγγελματίες. Οι μαθητές συμμετέχουν επίσης φιλοξενεί το ετήσιο διεθνές συνέδριο Αστικό Τοπίο και Ημέρες στο Ταλίν. Η εκπαίδευση προετοιμάζει τους μαθητές να εμπλακούν με τα αστικά θέματα στη διασταύρωση μεταξύ της πρακτικής του σχεδιασμού, η πολιτική πρακτική και θεωρητική γνώση. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους για περαιτέρω μελέτη σε επίπεδο διδακτορικού. Σχετικά με το πρόγραμμα Καθώς τα γεγονότα και τους μετασχηματισμούς των τελευταίων δεκαετιών έχουν δείξει δυναμικά, το αστικό ζήτημα διαπερνά όλες τις σημαντικές κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις του σήμερα. Το πρόγραμμα του διεπιστημονική Μάστερ στη Πολεοδομικών Μελετών δραστηριοποιείται κριτικά με την ευρεία εκδήλωση της σύγχρονης αστικότητας, ενσωματώνοντας τη γνώση από πολεοδομικές μελέτες, την πολεοδομία και τον αστικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική θεωρία, την κοινωνιολογία, την αστική εθνογραφία και τη γεωγραφία. Η σύγχρονη αστική κατάσταση μελετάται ως ένα πολυδιάστατο φαινόμενο, το οποίο δεν μπορεί να γίνει κατανοητή από ένα μόνο πειθαρχική προοπτική. Στην προετοιμασία των μαθητών για την κατανόηση και την παρέμβαση στον αστικό χώρο, το διττό χαρακτήρα της πόλης ως μια ενσωματωμένη μορφή και ως μια κοινωνική διαδικασία τονίζεται. Το πρόγραμμα οδηγεί τους μαθητές να έχουν μια εικόνα της δυναμικής των θεσμικών οργάνων, φορέων, και οι συγκρούσεις που διαμορφώνουν σήμερα τις πόλεις. Η αποστολή του προγράμματος αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό στις Αστικές Σπουδές είναι να κατανοήσουν και να αναλύσουν σύγχρονα αστικά προβλήματα και να ενεργούν σε αυτά τα προβλήματα όσον αφορά το σχεδιασμό, την πολιτική, τον ακτιβισμό και την έρευνα. Η εκπαίδευση προετοιμάζει τους μαθητές να εμπλακούν με τα αστικά θέματα στη διασταύρωση μεταξύ της πρακτικής του σχεδιασμού, η πολιτική πρακτική και θεωρητική γνώση (αστικού σχεδιασμού, πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού, κρατικών και δημοτικών χάραξη πολιτικής, δημόσιες τεχνογνωσία, την κοινότητα υπεράσπισης, κοινωνικός ακτιβισμός, ακαδημαϊκή και πρακτική βάση έρευνα). Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους για περαιτέρω μελέτη σε επίπεδο διδακτορικού. Το πρόγραμμα του Δασκάλου είναι πλήρως στα αγγλικά και έχει μια ισχυρή διεθνή προσανατολισμό. Προσφέρει τακτικά διαλέξεις και ομιλίες μαθήματα από διεθνείς μελετητές και επαγγελματίες. Το στοιχείο της διαδραστικότητας είναι σημαντικό και οι σπουδαστές συχνά εργάζονται σε μικρές ομάδες. Εντατική αστική επιτόπια έρευνα συμπληρώνεται με τακτικές διαβουλεύσεις με τους εκπαιδευτικούς. Ιστορία του προγράμματος Συνδυάζοντας επιρροές από typomorphological προσέγγιση του Aldo Rossi και εννοιολογική πολεοδομία της OMA Rem Koolhaas », το πρόγραμμα θεσπίστηκε από τον καθηγητή Ιαν Verwijnen στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από την αρχή, το πρόγραμμα σπουδών Πολεοδομικές Μελέτες που συνδέονται με την αρχιτεκτονική φιλοσοφία, την αστική ιστορία, κρίσιμη οικονομική θεωρία, πολιτισμικές σπουδές και τη γνώση των νέων εργαλείων σχεδιασμού. Η ιδέα οδήγηση ήταν να re-ground αρχιτεκτονική και την πολεοδομία, έτσι ώστε τα έργα - που ορίζεται ως «αστικές παρεμβάσεις» - θα αυξηθεί από σύγχρονα αστικά φαινόμενα, όχι από την αποστεωμένη επαγγελματικές πρακτικές ή ιστορικά μοντέλα. Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από ένα έντονο ενδιαφέρον για την καθημερινή ζωή, το χωροταξικό πλαίσιο και νέες εννοιολογήσεις του χώρου ως διαδικασία. Τα πρώτα Πολεοδομικές Μελέτες μέρες οργανώθηκαν το 2004. Ο στόχος ήταν να φέρει σε υψηλού επιπέδου διεθνείς εμπειρογνώμονες και να συζητήσουν Ταλίν σχεδιασμό και την αστική ανάπτυξη στο πνεύμα της Stadtforum του Βερολίνου. Αργότερα η εκδήλωση μετονομάστηκε σε Αστική και Τοπίο μέρες, και είναι οργανωμένη σε ετήσια βάση τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Το 2005, Panu Lehtovuori ανέλαβε την ευθύνη το 2005 για την εκτέλεση του προγράμματος και την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών. Από το φθινόπωρο του 2012, το πρόγραμμα έχει επικεφαλής τον Δρ Μάρου Krivy. ΜΕΛΕΤΕΣ Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Πολεοδομικών Μελετών παρέχει στους φοιτητές με: θεωρητικό υπόβαθρο για την κατανόηση της αστικής ιστορία και τη σύγχρονη αστική ανάπτυξη, πρακτικής έρευνας και μεθοδολογικές δεξιότητες για την ανάλυση των αστικών καταστάσεων σε μια πλούσια, ολοκληρωμένη και διεπιστημονική τρόπο, δεξιότητες σχεδιασμού εμπλοκή του μαθητή στην εργασία για πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού, διεθνή και συγκριτική προοπτική. Παιδαγωγικά, το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από: διαλέξεις μαθημάτων, στις οποίες τα βασικά συζητήσεις του σύγχρονου αστικού μελέτες ένα αρχιτεκτονικό θεωρία παρουσιάζεται, ανάγνωση σεμινάρια, όπου οι μαθητές ασχολούνται με την κρίσιμη συζήτηση αυτών των συζητήσεων, εξάμηνο-μακρά έρευνα στούντιο, το βασικό στοιχείο του προγράμματος, στο οποίο οι μαθητές αναλύουν, συμμετέχουν και να προτείνει λύσεις για την «πραγματική» των αστικών καταστάσεων, αξιοποιώντας ευρύ φάσμα σχεδιασμού (σχεδιασμός σενάριο, παρεμβάσεις) και ακαδημαϊκή (συνεντεύξεις, παρατήρηση, αρχειακή έρευνα) μεθόδους, σεμινάρια που κατέχονται από προσκληθεί ομιλητές, οι οποίοι παρέχουν εξειδικευμένες γνώσεις σε πολλούς τομείς κεντρικής σημασίας για το θέμα των πόλεων (γεωγραφία, ιστορία, ιστορία της τέχνης, λεπτομερή σχεδιασμό, εργαλεία λογισμικού), ετησίως αλλάζει εργαστήρια και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, τα οποία είναι κοινά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου φοιτητές MA, βοηθώντας τις δύο ομάδες να ενσωματωθούν. Η βασική δομή του μεταπτυχιακού προγράμματος έχει ως εξής: 1ο έτος, όρος φθινόπωρο: πολεοδομική και αρχιτεκτονική θεωρία, typomorphology στούντιο 1ο έτος, εαρινό εξάμηνο: σενάριο σχεδιασμού στούντιο 2ο έτος, όρος φθινόπωρο: αστικό έρευνα στούντιο, τον αστικό σχεδιασμό στούντιο (που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους φοιτητές του προγράμματος Αρχιτεκτονικής) 2ο έτος, Εαρινό Εξάμηνο: διατριβή Μάστερ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ανάλογα με φόντο την πειθαρχία τους, υποψήφιους φοιτητές να έχουν μια εξαιρετική χαρτοφυλάκιο είτε το σχεδιασμό ή γραπτή εργασία (συνειδητοποίησα ή δημοσιευμένη εργασία δεν είναι απαραίτητη, αλλά είναι ένα πλεονέκτημα) σε τομέα σχετικό με την πειθαρχία των Πολεοδομικών Μελετών (αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό, κοινωνικές επιστήμες , ιστορία της τέχνης, κλπ). Έντονο ενδιαφέρον των μαθητών στις αστικές φαινόμενα, που εκδηλώνεται με προηγούμενες εργασίες τους στο επίπεδο των δεξιοτήτων του σχεδιασμού ή / και ερευνητική εμπειρία είναι καθοριστική. Κυρίως, υποψήφιους φοιτητές είναι σε θέση να εκδηλωθεί ότι είναι πρόθυμοι και ικανοί να ενσωματώσει αυτές τις δύο μορφές του αστικού γνώσεις σε μεταπτυχιακές σπουδές τους. Υποψήφιοι φοιτητές είναι σε θέση να διατυπώσει την αρχική ερωτήσεις, προβλήματα και προσεγγίσεις που θα ήθελαν να συνεχίσουν τη διάρκεια των σπουδών του Δασκάλου. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη. Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων φοιτητών έχει δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο, οι προσφεύγοντες αξιολογούνται με βάση την υποβληθείσα χαρτοφυλάκιο των γραπτών ή / και το έργο του σχεδιασμού και το βιογραφικό σημείωμα. Στο δεύτερο γύρο, σε βάθος πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με υποψήφιους. Η απαίτηση για την είσοδο σε μεταπτυχιακές σπουδές είναι πτυχίο, την τριτοβάθμια εκπαίδευση που λαμβάνονται βάσει του επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλους συναφείς προσόν που δίνει πρόσβαση σε σπουδές Master. Τα εκπαιδευτικά πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό αναγνωρίζονται από Ακαδημίας Τεχνών της Εσθονίας, με βάση τις εκτιμήσεις και τις γνωμοδοτήσεις της εσθονικής ENIC / NARIC Κέντρο. Διεθνής αιτούντων Η περίοδος αποδοχής για διεθνείς υποψηφίους είναι η 1η Μαρτίου έως 1η του Μάη 2016. Η εφαρμογή μπορεί να πληρωθεί σε απευθείας σύνδεση. ΕΣΘΟΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Η περίοδος αποδοχής για την εσθονική αιτούντες θα είναι η 20η Ιουνίου έως 3 του Ιούλη 2016. Η εφαρμογή μπορεί να πληρωθεί σε απευθείας σύνδεση. [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Estonian Academy of Arts,
Estonia pst 7

Tallinn, 10143 EE