American University of Sharjah

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Sharjah Είναι ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, που βασίζεται συνειδητά στα αμερικανικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο είναι ένα κορυφαίο πλήρες πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο στον Κόλπο και εξυπηρετεί φοιτητές από την περιοχή και από όλο τον κόσμο. Η AUS στοχεύει να είναι ο ηγέτης της περιοχής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστός για την αριστεία και την καινοτομία στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και τις υπηρεσίες.Το αμερικανικό πανεπιστήμιο Sharjah βρίσκεται 16 χιλιόμετρα (10 μίλια) από το κέντρο της Sharjah και περίπου 25 χιλιόμετρα από το γειτονικό εμιράτο του Ντουμπάι. Το Sharjah είναι ένα παγκόσμιο εμπορικό κέντρο και μια πόλη εκμάθησης και τέχνες, όπως επιβεβαιώνεται από τον ορισμό της UNESCO του 1998 ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα του Αραβικού Κόσμου.

Κορυφαίοι λόγοι για να σπουδάσετε στην AUS:

Διαφορετικότητα φοιτητής
Από την πτώση του 2016, στην AUS συμμετείχαν 6.002 μαθητές. Αυτές περιελάμβαναν 429 πτυχιούχους και 5.402 προπτυχιακούς φοιτητές. Ο δείκτης φοιτητών είναι 50,4 άνδρες και 49,6 γυναίκες. Το AUS έχει υψηλότερο ποσοστό διεθνών σπουδαστών από οποιοδήποτε άλλο παγκόσμιο ίδρυμα, σύμφωνα με ανάλυση των δεδομένων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Περίπου το 84 τοις εκατό του φοιτητικού σώματος του πανεπιστημίου αποτελείται από διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 100 εθνικότητες.

Ποιότητα και ποικιλία των μελών ΔΕΠ
Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού μας έχουν χρόνια διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας και πτυχίων από μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του κόσμου. Αυτές περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το Πανεπιστήμιο Yale, το Πανεπιστήμιο του Cambridge, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Περίπου το 92% των καθηγητών πλήρους απασχόλησης κατέχουν πτυχίο τερματικού, ενώ 81% κατέχουν διδακτορικό.

Χρηματοδοτικές επιχορηγήσεις και υποτροφίες και ευκαιρίες μεταπτυχιακής άσκησης

Χρηματοδοτική επιχορήγηση AUS

Η AUS κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι τα οικονομικά μέσα δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο για τους καταρτισμένους σπουδαστές να αποκτήσουν την καλύτερη εκπαίδευση που αξίζουν. Ένα ευρύ φάσμα υποτροφιών, υποτροφιών και ευκαιριών εργασίας-σπουδών τόσο για τους προπτυχιακούς όσο και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές προσφέρεται για να τους βοηθήσει να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευσή τους. Οι υποτροφίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

  • Χρηματοδοτική επιχορήγηση (5-50% διαγραφή για τα δίδακτρα, τα εργαστήρια και τα κοινά καταλύματα) για τους προπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης με αποδεδειγμένα περιορισμένους οικονομικούς πόρους.
  • Διακεκριμένη υποτροφία σπουδαστών (20% μείωση για τα δίδακτρα και τα έξοδα διδασκαλίας) για φοιτητές για πρώτη φορά που έχουν επιτύχει διάκριση επιτυγχάνοντας ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμολογίας 95% ή το αντίστοιχο ποσοστό του τελευταίου έτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Υποτροφία για ακαδημαϊκά επιτεύγματα (10 τοις εκατό των διδάκτρων και των εργαστηριακών / τεχνολογικών τελών) για φοιτητές για πρώτη φορά που αποδεικνύουν ακαδημαϊκή αριστεία επιτυγχάνοντας ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμολογίας μεταξύ 90 και 94,99 τοις εκατό ή το ισοδύναμό του στο τελευταίο έτος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Η ενεργή υποτροφία για φοιτητές (έως και 50% επιστροφή για δίδακτρα και δίδακτρα) απονέμεται στους ταλαντούχους φοιτητές ως χειρονομία της υποστήριξης του πανεπιστημίου και της αναγνώρισης των σπουδαστικών επιτευγμάτων στον εξωσχολικό τομέα.
  • Αθλητικές υποτροφίες (έως και 50% διαγραφή για τα δίδακτρα, τα εργαστήρια και τα κοινά καταλύματα) που προσφέρονται σε ταλαντούχους μαθητές αθλητές που αποδεικνύουν αθλητική αριστεία και εξαιρετικές αθλητικές ιδιότητες.
  • Οικογενειακή δίδακτρα (25% απαλλαγή από δίδακτρα και δίδακτρα) για οικογένειες με περισσότερες από μία θυγατρικές που εγγράφονται ταυτόχρονα στην AUS ως προπτυχιακοί φοιτητές πλήρους φοίτησης.
  • Άλλες υποτροφίες και επιχορηγήσεις περιλαμβάνουν το βραβείο ακαδημαϊκού καγκελαρίου, την επιχορήγηση μελέτης σπουδών, την υποτροφία για ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την υποτροφία του λυκείου, την υποτροφία για τον κατάλογο των υποτρόφων και την υποτροφία του σχολείου Sharakah.
AUS Info

Το πανεπιστήμιο απονέμει επίσης μια σειρά μεταπτυχιακών σπουδών σε ειδικευμένους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι μεταπτυχιακές ασκήσεις καλύπτουν τα δίδακτρα (από 33-100 τοις εκατό από τα δίδακτρα παραίτηση) και μια μηνιαία επιχορήγηση κατά τη διάρκεια των κανονικών εξαμήνων. Οι μεταπτυχιακές ασκήσεις μπορούν να λάβουν τη μορφή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή μεταπτυχιακής διδασκαλίας. Οι μεταπτυχιακές ερευνητικές ασκήσεις παρέχουν στους φοιτητές ευκαιρίες να αναπτύξουν την ερευνητική εμπειρία συνεργάζοντας με ένα μέλος της ΔΕΠ σε δραστηριότητες σχετικές με την έρευνα. Μέσω των Μεταπτυχιακών Διδακτικών Βοηθειών, οι φοιτητές αποκομίζουν διδακτική εμπειρία μέσω μερικής απασχόλησης σε θέσεις όπως οι βοηθοί εργαστηρίων. Και οι δύο απονέμονται σε ανταγωνιστική βάση ανά εξάμηνο.

Στις εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολης

Ένα από τα πιο σημαντικά και γνωστά χαρακτηριστικά του AUS είναι η ζωντανή και δυναμική ζωή του πανεπιστημίου. Το πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές πλήρεις εγκαταστάσεις, ένα αθλητικό συγκρότημα και ένα γυμναστήριο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα κέντρο υγείας, ένα φαρμακείο, μια τράπεζα, ένα ταχυδρομείο, ένα κουρείο, ένα γυναικείο ινστιτούτο αισθητικής, ένα βιβλιοπωλείο, εστιατόρια και δύο convenience stores.

Οι κατοικημένες αίθουσες δίνουν στους μαθητές ένα μέρος για να ζουν, να χαλαρώνουν, να ασκούν και να σπουδάζουν με άνεση. Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Υγείας παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών, όπως περίθαλψη εξωτερικών ασθενών, εκπαίδευση για την υγεία, ψυχολογική συμβουλευτική και υπηρεσίες ασθενοφόρων / έκτακτης ανάγκης. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του AUS φιλοξενούν μια ποικιλία ψυχαγωγικών και ανταγωνιστικών αθλητικών δραστηριοτήτων. Το αθλητικό συγκρότημα διαθέτει εσωτερική μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, μπάντμιντον, εσωτερικά γήπεδα τένις, εκτός από μια εσωτερική πισίνα 50 μέτρων, γήπεδα σκουός, γυμναστήρια και αίθουσα γυμναστικής.

Οι υπαίθριες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο κρίκετ, γήπεδο μπέιζμπολ και πίστα 400 μέτρων.

Εξωσχολικές δραστηριότητες, φοιτητικές λέσχες και οργανώσεις

Το AUS δίνει μεγάλη έμφαση στις εξωσχολικές δραστηριότητες, θεωρώντας ότι είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη όλων των μαθητών. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να συμμετέχουν σε πολιτιστικούς συλλόγους και ομάδες συμφερόντων με ενδιαφέρον και να συμμετέχουν εθελοντικά σε κοινοτικές εκστρατείες. Το πανεπιστήμιο προσφέρει 81 πολιτιστικές και ενδιαφέροντες φοιτητικές λέσχες, 25 αθλητικές ομάδες και ένα πρόγραμμα κοινωφελούς εθελοντισμού. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις μέσω του προγράμματος Performing Arts του Πανεπιστημίου. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη.

Επιστημονική έρευνα και δημοσιεύσεις παγκόσμιας κλάσης

Η AUS δεσμεύεται να γίνει το κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο της περιοχής, γνωστό για την αριστεία και την καινοτομία της. Το πανεπιστήμιο ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις ερευνητικές, ακαδημαϊκές και δημιουργικές δραστηριότητες των διδασκόντων και των φοιτητών του. Επιπλέον, βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για τη δημιουργία ενός ερευνητικού και τεχνολογικού πάρκου από το πανεπιστήμιο.

Η χρηματοδότηση της έρευνας στην AUS περιλαμβάνει 2,5 εκατομμύρια AED που χορηγούνται ετησίως ως Ερευνητικές Επιχορηγήσεις Εσωτερικής Σχολής. 2,2 εκατομμύρια AED κατανεμημένα ετησίως για τα συνταξιοδοτικά φύλλα · 10 εκατ. AED (αποζημιώσεις διδάκτρων και επιχορηγήσεις για πτυχιούχους ερευνητές και βοηθοί διδασκόντων) που διατίθενται για την υποστήριξη μεταπτυχιακών φοιτητών · Και 2,1 εκατομμύρια AED ετησίως εξασφαλίζονται με εξωτερικές επιχορηγήσεις έρευνας.

Το AUS faculty και φοιτητής παράγει και δημοσιεύει εργασία υψηλής ποιότητας που αναγνωρίζεται τακτικά τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα μέλη ΔΕΠ διαθέτουν 67 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πολλά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα μέλη των διδακτικών ιδρυμάτων της AUS έχουν ένα ισχυρό ιστορικό ακαδημαϊκών δημοσιεύσεων σε έγκυρα περιοδικά και διεθνή συνέδρια που συνήθως περιλαμβάνουν μεταπτυχιακούς φοιτητές ως συν-συγγραφείς.

  • Αριθμός δημοσιεύσεων περιοδικών από το 2014-2016: 1014
  • Αριθμός παρουσιάσεων και διαδικασιών από το 2014 έως το 2016: 131

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματικής ανάπτυξης

Επίσης, η AUS δίνει μεγάλη έμφαση στην καθιέρωση αμοιβαία επωφελών δεσμών με την κοινότητα. Όλα τα κολέγια και τα σχολεία της AUS προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εταιρικής κοινότητας και να δημιουργήσουν συνδέσεις που αποδεικνύονται ωφέλιμες τόσο για την AUS, όσο και για τους συνεργάτες της. Οι δεσμοί αυτοί βοηθούν επίσης το πανεπιστήμιο να διεξάγει έρευνα και να προωθεί μια κουλτούρα έρευνας που γρήγορα γίνεται ένα από τα πιο θαυμαστά χαρακτηριστικά του πανεπιστημίου.

Οι απόφοιτοι της AUS εργάζονται σε πολυάριθμες πολυεθνικές επιχειρήσεις, ΜΚΟ και κυβερνητικούς οργανισμούς. Ενώ στην AUS, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κορυφαίες τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Το πανεπιστήμιο φιλοξενεί επίσης ένα ετήσιο φόρουμ καριέρας και παρέχει στους ηλικιωμένους και τους αποφοίτους της AUS την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ενδιαφέρονται για την πρόσληψη σπουδαστών και αποφοίτων της AUS είτε ως υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης είτε ως ασκούμενοι.

Το AUS προσφέρει 26 μεγάλες και 45 ανήλικες στο προπτυχιακό επίπεδο και 14 πτυχία πλοίαρχος μέσω του Κολλεγίου Αρχιτεκτονικής, Τέχνης και Σχεδιασμού. Το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών. Το κολλέγιο της μηχανικής? Και η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

header-events_1_

Στις κατοικίες και στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης

Η στέγαση στην πανεπιστημιούπολη είναι το πιο βολικό μέρος για να ζήσουν οι φοιτητές ενώ σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο. Περισσότεροι από 2.000 μαθητές ζουν στις αίθουσες κατοικιών της πανεπιστημιούπολης. Απολαμβάνουν να είναι κοντά σε ακαδημαϊκά κτίρια, βιβλιοθήκη, γήπεδο φαγητού και αθλητικό συγκρότημα. Οι κατοικίες AUS αποτελούνται από οκτώ ανδρικές και πέντε γυναικείες κατοικίες, υπό την επίβλεψη του προσωπικού σε 24ωρη βάση. Οι μαθητές έχουν την επιλογή ιδιωτικών, ημι-ιδιωτικών, κοινόχρηστων, μονόκλινων ή δίκλινων δωματίων. Το περιβάλλον διαβίωσης είναι πολύ πλούσιο σε πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα και έχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό κοινωνικών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων. Οι κατοικημένες αίθουσες δίνουν στους μαθητές ένα μέρος για να ζουν, να χαλαρώνουν, να ασκούν και να σπουδάζουν με άνεση.

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη AUS, γνωστή ως μία από τις κορυφαίες βιβλιοθήκες της περιοχής, παρέχει συλλογές, υπηρεσίες και προγράμματα για την υποστήριξη των αναγκών σε διδακτικές και ερευνητικές ανάγκες της πανεπιστημιακής κοινότητας. Η βιβλιοθήκη AUS προσφέρει 140 σταθμούς εργασίας υπολογιστών. Διδασκαλία στον τομέα της πληροφοριακής παιδείας και δεξιοτήτων έρευνας 141.000 στοιχεία βιβλίων / μέσων και πρόσβαση σε 220.000 ηλεκτρονικά βιβλία. Και 50+ βάσεις δεδομένων με πρόσβαση σε 26.000+ ηλεκτρονικά περιοδικά. Επιπλέον, όλοι οι βιβλιοθηκονόμοι και οι διαχειριστές βιβλιοθηκών στην AUS κατέχουν διαπιστευμένους τίτλους μεταπτυχιακού τίτλου στη βιβλιοθήκη και την επιστήμη των πληροφοριών από ιδρύματα διαπιστευμένα ή αναγνωρισμένα από την American Library Association.

Τοποθεσίες

Sharjah

American University of Sharjah

Address
American University of Sharjah
University City
PO Box 26666

Sharjah, Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+971 6 515 5555

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη