Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Sharjah Είναι ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, που βασίζεται συνειδητά στα αμερικανικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο είναι ένα κορυφαίο πλήρες πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο στον Κόλπο και εξυπηρετεί φοιτητές από την περιοχή και από όλο τον κόσμο. Η AUS στοχεύει να είναι ο ηγέτης της περιοχής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστός για την αριστεία και την καινοτομία στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και τις υπηρεσίες.Το αμερικανικό πανεπιστήμιο Sharjah βρίσκεται 16 χιλιόμετρα (10 μίλια) από το κέντρο της Sharjah και περίπου 25 χιλιόμετρα από το γειτονικό εμιράτο του Ντουμπάι. Το Sharjah είναι ένα παγκόσμιο εμπορικό κέντρο και μια πόλη εκμάθησης και τέχνες, όπως επιβεβαιώνεται από τον ορισμό της UNESCO του 1998 ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα του Αραβικού Κόσμου.

Κορυφαίοι λόγοι για να σπουδάσετε στην AUS:

Διαφορετικότητα φοιτητής
Από την πτώση του 2016, στην AUS συμμετείχαν 6.002 μαθητές. Αυτές περιελάμβαναν 429 πτυχιούχους και 5.402 προπτυχιακούς φοιτητές. Ο δείκτης φοιτητών είναι 50,4 άνδρες και 49,6 γυναίκες. Το AUS έχει υψηλότερο ποσοστό διεθνών σπουδαστών από οποιοδήποτε άλλο παγκόσμιο ίδρυμα, σύμφωνα με ανάλυση των δεδομένων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Περίπου το 84 τοις εκατό του φοιτητικού σώματος του πανεπιστημίου αποτελείται από διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 100 εθνικότητες.

Ποιότητα και ποικιλία των μελών ΔΕΠ
Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού μας έχουν χρόνια διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας και πτυχίων από μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του κόσμου. Αυτές περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το Πανεπιστήμιο Yale, το Πανεπιστήμιο του Cambridge, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Περίπου το 92% των καθηγητών πλήρους απασχόλησης κατέχουν πτυχίο τερματικού, ενώ 81% κατέχουν διδακτορικό.

Χρηματοδοτικές επιχορηγήσεις και υποτροφίες και ευκαιρίες μεταπτυχιακής άσκησης

Χρηματοδοτική επιχορήγηση AUS

Η AUS κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι τα οικονομικά μέσα δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο για τους καταρτισμένους σπουδαστές να αποκτήσουν την καλύτερη εκπαίδευση που αξίζουν. Ένα ευρύ φάσμα υποτροφιών, υποτροφιών και ευκαιριών εργασίας-σπουδών τόσο για τους προπτυχιακούς όσο και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές προσφέρεται για να τους βοηθήσει να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευσή τους. Οι υποτροφίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

  • Χρηματοδοτική επιχορήγηση (5-50% διαγραφή για τα δίδακτρα, τα εργαστήρια και τα κοινά καταλύματα) για τους προπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης με αποδεδειγμένα περιορισμένους οικονομικούς πόρους.
  • Διακεκριμένη υποτροφία σπουδαστών (20% μείωση για τα δίδακτρα και τα έξοδα διδασκαλίας) για φοιτητές για πρώτη φορά που έχουν επιτύχει διάκριση επιτυγχάνοντας ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμολογίας 95% ή το αντίστοιχο ποσοστό του τελευταίου έτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Υποτροφία για ακαδημαϊκά επιτεύγματα (10 τοις εκατό των διδάκτρων και των εργαστηριακών / τεχνολογικών τελών) για φοιτητές για πρώτη φορά που αποδεικνύουν ακαδημαϊκή αριστεία επιτυγχάνοντας ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμολογίας μεταξύ 90 και 94,99 τοις εκατό ή το ισοδύναμό του στο τελευταίο έτος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Η ενεργή υποτροφία για φοιτητές (έως και 50% επιστροφή για δίδακτρα και δίδακτρα) απονέμεται στους ταλαντούχους φοιτητές ως χειρονομία της υποστήριξης του πανεπιστημίου και της αναγνώρισης των σπουδαστικών επιτευγμάτων στον εξωσχολικό τομέα.
  • Αθλητικές υποτροφίες (έως και 50% διαγραφή για τα δίδακτρα, τα εργαστήρια και τα κοινά καταλύματα) που προσφέρονται σε ταλαντούχους μαθητές αθλητές που αποδεικνύουν αθλητική αριστεία και εξαιρετικές αθλητικές ιδιότητες.
  • Οικογενειακή δίδακτρα (25% απαλλαγή από δίδακτρα και δίδακτρα) για οικογένειες με περισσότερες από μία θυγατρικές που εγγράφονται ταυτόχρονα στην AUS ως προπτυχιακοί φοιτητές πλήρους φοίτησης.
  • Άλλες υποτροφίες και επιχορηγήσεις περιλαμβάνουν το βραβείο ακαδημαϊκού καγκελαρίου, την επιχορήγηση μελέτης σπουδών, την υποτροφία για ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την υποτροφία του λυκείου, την υποτροφία για τον κατάλογο των υποτρόφων και την υποτροφία του σχολείου Sharakah.
AUS Info

Το πανεπιστήμιο απονέμει επίσης μια σειρά μεταπτυχιακών σπουδών σε ειδικευμένους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι μεταπτυχιακές ασκήσεις καλύπτουν τα δίδακτρα (από 33-100 τοις εκατό από τα δίδακτρα παραίτηση) και μια μηνιαία επιχορήγηση κατά τη διάρκεια των κανονικών εξαμήνων. Οι μεταπτυχιακές ασκήσεις μπορούν να λάβουν τη μορφή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή μεταπτυχιακής διδασκαλίας. Οι μεταπτυχιακές ερευνητικές ασκήσεις παρέχουν στους φοιτητές ευκαιρίες να αναπτύξουν την ερευνητική εμπειρία συνεργάζοντας με ένα μέλος της ΔΕΠ σε δραστηριότητες σχετικές με την έρευνα. Μέσω των Μεταπτυχιακών Διδακτικών Βοηθειών, οι φοιτητές αποκομίζουν διδακτική εμπειρία μέσω μερικής απασχόλησης σε θέσεις όπως οι βοηθοί εργαστηρίων. Και οι δύο απονέμονται σε ανταγωνιστική βάση ανά εξάμηνο.

Στις εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολης

Ένα από τα πιο σημαντικά και γνωστά χαρακτηριστικά του AUS είναι η ζωντανή και δυναμική ζωή του πανεπιστημίου. Το πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές πλήρεις εγκαταστάσεις, ένα αθλητικό συγκρότημα και ένα γυμναστήριο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα κέντρο υγείας, ένα φαρμακείο, μια τράπεζα, ένα ταχυδρομείο, ένα κουρείο, ένα γυναικείο ινστιτούτο αισθητικής, ένα βιβλιοπωλείο, εστιατόρια και δύο convenience stores.

Οι κατοικημένες αίθουσες δίνουν στους μαθητές ένα μέρος για να ζουν, να χαλαρώνουν, να ασκούν και να σπουδάζουν με άνεση. Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Υγείας παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών, όπως περίθαλψη εξωτερικών ασθενών, εκπαίδευση για την υγεία, ψυχολογική συμβουλευτική και υπηρεσίες ασθενοφόρων / έκτακτης ανάγκης. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του AUS φιλοξενούν μια ποικιλία ψυχαγωγικών και ανταγωνιστικών αθλητικών δραστηριοτήτων. Το αθλητικό συγκρότημα διαθέτει εσωτερική μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, μπάντμιντον, εσωτερικά γήπεδα τένις, εκτός από μια εσωτερική πισίνα 50 μέτρων, γήπεδα σκουός, γυμναστήρια και αίθουσα γυμναστικής.

Οι υπαίθριες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο κρίκετ, γήπεδο μπέιζμπολ και πίστα 400 μέτρων.

Εξωσχολικές δραστηριότητες, φοιτητικές λέσχες και οργανώσεις

Το AUS δίνει μεγάλη έμφαση στις εξωσχολικές δραστηριότητες, θεωρώντας ότι είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη όλων των μαθητών. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να συμμετέχουν σε πολιτιστικούς συλλόγους και ομάδες συμφερόντων με ενδιαφέρον και να συμμετέχουν εθελοντικά σε κοινοτικές εκστρατείες. Το πανεπιστήμιο προσφέρει 81 πολιτιστικές και ενδιαφέροντες φοιτητικές λέσχες, 25 αθλητικές ομάδες και ένα πρόγραμμα κοινωφελούς εθελοντισμού. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις μέσω του προγράμματος Performing Arts του Πανεπιστημίου. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη.

Επιστημονική έρευνα και δημοσιεύσεις παγκόσμιας κλάσης

Η AUS δεσμεύεται να γίνει το κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο της περιοχής, γνωστό για την αριστεία και την καινοτομία της. Το πανεπιστήμιο ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις ερευνητικές, ακαδημαϊκές και δημιουργικές δραστηριότητες των διδασκόντων και των φοιτητών του. Επιπλέον, βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για τη δημιουργία ενός ερευνητικού και τεχνολογικού πάρκου από το πανεπιστήμιο.

Η χρηματοδότηση της έρευνας στην AUS περιλαμβάνει 2,5 εκατομμύρια AED που χορηγούνται ετησίως ως Ερευνητικές Επιχορηγήσεις Εσωτερικής Σχολής. 2,2 εκατομμύρια AED κατανεμημένα ετησίως για τα συνταξιοδοτικά φύλλα · 10 εκατ. AED (αποζημιώσεις διδάκτρων και επιχορηγήσεις για πτυχιούχους ερευνητές και βοηθοί διδασκόντων) που διατίθενται για την υποστήριξη μεταπτυχιακών φοιτητών · Και 2,1 εκατομμύρια AED ετησίως εξασφαλίζονται με εξωτερικές επιχορηγήσεις έρευνας.

Το AUS faculty και φοιτητής παράγει και δημοσιεύει εργασία υψηλής ποιότητας που αναγνωρίζεται τακτικά τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα μέλη ΔΕΠ διαθέτουν 67 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πολλά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα μέλη των διδακτικών ιδρυμάτων της AUS έχουν ένα ισχυρό ιστορικό ακαδημαϊκών δημοσιεύσεων σε έγκυρα περιοδικά και διεθνή συνέδρια που συνήθως περιλαμβάνουν μεταπτυχιακούς φοιτητές ως συν-συγγραφείς.

  • Αριθμός δημοσιεύσεων περιοδικών από το 2014-2016: 1014
  • Αριθμός παρουσιάσεων και διαδικασιών από το 2014 έως το 2016: 131

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματικής ανάπτυξης

Επίσης, η AUS δίνει μεγάλη έμφαση στην καθιέρωση αμοιβαία επωφελών δεσμών με την κοινότητα. Όλα τα κολέγια και τα σχολεία της AUS προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εταιρικής κοινότητας και να δημιουργήσουν συνδέσεις που αποδεικνύονται ωφέλιμες τόσο για την AUS, όσο και για τους συνεργάτες της. Οι δεσμοί αυτοί βοηθούν επίσης το πανεπιστήμιο να διεξάγει έρευνα και να προωθεί μια κουλτούρα έρευνας που γρήγορα γίνεται ένα από τα πιο θαυμαστά χαρακτηριστικά του πανεπιστημίου.

Οι απόφοιτοι της AUS εργάζονται σε πολυάριθμες πολυεθνικές επιχειρήσεις, ΜΚΟ και κυβερνητικούς οργανισμούς. Ενώ στην AUS, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κορυφαίες τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Το πανεπιστήμιο φιλοξενεί επίσης ένα ετήσιο φόρουμ καριέρας και παρέχει στους ηλικιωμένους και τους αποφοίτους της AUS την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ενδιαφέρονται για την πρόσληψη σπουδαστών και αποφοίτων της AUS είτε ως υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης είτε ως ασκούμενοι.

Το AUS προσφέρει 26 μεγάλες και 45 ανήλικες στο προπτυχιακό επίπεδο και 14 πτυχία πλοίαρχος μέσω του Κολλεγίου Αρχιτεκτονικής, Τέχνης και Σχεδιασμού. Το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών. Το κολλέγιο της μηχανικής? Και η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

header-events_1_

Στις κατοικίες και στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης

Η στέγαση στην πανεπιστημιούπολη είναι το πιο βολικό μέρος για να ζήσουν οι φοιτητές ενώ σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο. Περισσότεροι από 2.000 μαθητές ζουν στις αίθουσες κατοικιών της πανεπιστημιούπολης. Απολαμβάνουν να είναι κοντά σε ακαδημαϊκά κτίρια, βιβλιοθήκη, γήπεδο φαγητού και αθλητικό συγκρότημα. Οι κατοικίες AUS αποτελούνται από οκτώ ανδρικές και πέντε γυναικείες κατοικίες, υπό την επίβλεψη του προσωπικού σε 24ωρη βάση. Οι μαθητές έχουν την επιλογή ιδιωτικών, ημι-ιδιωτικών, κοινόχρηστων, μονόκλινων ή δίκλινων δωματίων. Το περιβάλλον διαβίωσης είναι πολύ πλούσιο σε πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα και έχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό κοινωνικών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων. Οι κατοικημένες αίθουσες δίνουν στους μαθητές ένα μέρος για να ζουν, να χαλαρώνουν, να ασκούν και να σπουδάζουν με άνεση.

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη AUS, γνωστή ως μία από τις κορυφαίες βιβλιοθήκες της περιοχής, παρέχει συλλογές, υπηρεσίες και προγράμματα για την υποστήριξη των αναγκών σε διδακτικές και ερευνητικές ανάγκες της πανεπιστημιακής κοινότητας. Η βιβλιοθήκη AUS προσφέρει 140 σταθμούς εργασίας υπολογιστών. Διδασκαλία στον τομέα της πληροφοριακής παιδείας και δεξιοτήτων έρευνας 141.000 στοιχεία βιβλίων / μέσων και πρόσβαση σε 220.000 ηλεκτρονικά βιβλία. Και 50+ βάσεις δεδομένων με πρόσβαση σε 26.000+ ηλεκτρονικά περιοδικά. Επιπλέον, όλοι οι βιβλιοθηκονόμοι και οι διαχειριστές βιβλιοθηκών στην AUS κατέχουν διαπιστευμένους τίτλους μεταπτυχιακού τίτλου στη βιβλιοθήκη και την επιστήμη των πληροφοριών από ιδρύματα διαπιστευμένα ή αναγνωρισμένα από την American Library Association.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

American University of Sharjah

Δάσκαλος μας στην Πολεοδομία (MUP) είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Επιτροπή για την Ακαδημαϊκή Διαπίστευση του Υπουργείου Διεύθυνσης Παιδείας Υποθέσεων Τριτοβάθμιας Εκ ... [+]

Ως το πρώτο επαγγελματικό πρόγραμμα του είδους του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μας Μεταπτυχιακό στη βαθμό Πολεοδομίας προετοιμάζει ειδικευμένων επαγγελματιών και των ηγετών στο σχεδιασμό και τη διαχείριση της αστικής ανάπτυξης.

μοναδικό πρόγραμμα μας έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία, τη διάδοση και την εφαρμογή των διεπιστημονική γνώση στον τομέα του πολεοδομικού σχεδιασμού. Το πρόγραμμά μας παρέχει επαγγελματική τους άνδρες και τις γυναίκες με εξαιρετική, εξειδικευμένη μεταπτυχιακή εκπαίδευση που τους επιτρέπει να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη διαχείριση της αστικής ανάπτυξης, τη συνταγογράφηση των πολιτικών αστικοποίηση και την προώθηση της κοινωνικής ανάπτυξης. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσει τους μαθητές με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα συμβατό με τις αξίες της τοπικής πολιτιστικής ρυθμίσεις, τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, και τις ανησυχίες για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

American University of Sharjah

Master of Science in Engineering πρόγραμμα Μηχανική (MSME) μας έχει σχεδιαστεί για εκείνους των οποίων στόχος είναι να εργαστούν στις διάφορες subdisciplines της μηχανολο ... [+]

Η παγκόσμια οικονομία και ραγδαίες αλλαγές στην τεχνολογία απαιτούν μια αύξηση του αριθμού των μηχανικών με τεχνικές γνώσεις πέρα ​​από το επίπεδο το πτυχίο πανεπιστημίου. Μας Master of Science Μηχανολόγου Μηχανικού πρόγραμμα (MSME) είναι σχεδιασμένο για εκείνους των οποίων στόχος είναι να εργαστούν στις διάφορες subdisciplines της μηχανολογίας, συμπεριλαμβανομένων των θερμικών και πράσινα ενεργειακά συστήματα, συστήματα υγρών, στερεών μηχανική, το σχεδιασμό και την κατασκευή, και τη δυναμική και ελέγχου. Το πρόγραμμά μας βελτιώνει τις τεχνικές ικανότητες όλων των μηχανολόγων μηχανικών για να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις, καθώς και εκείνες του μέλλοντος. Με βάση τις υψηλές προδιαγραφές παρόμοιες με αυτές που ακολουθήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μηχανολόγους μηχανικούς για την επίλυση προκλητική προβλήματα της μηχανολογίας και πέρα ​​από αυτό που θα συναντήσουν σε προπτυχιακό επίπεδο.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Διαπιστευμένο από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Δάσκαλος μας of Science στην Μηχατρονική Μηχανικού είναι ένα δ ... [+]

Οι διεπιστημονική μηχανικοί χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ.

Διαπιστευμένο από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Δάσκαλος μας of Science στην Μηχατρονική Μηχανικού είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που ενσωματώνει τις επιστήμες και τη μηχανική έννοιες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση μειζόνων προκλήσεων στις συνεχώς μεταβαλλόμενες βιομηχανικούς τομείς.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Master of Science Πολιτικού Μηχανικού (MSCE) μας είναι δημοφιλής με τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συνδυάσουν την προηγμένη πολιτικού μηχανικού πράξη με την τεχνική ... [+]

Μας Master of Science Πολιτικού Μηχανικού (MSCE) είναι δημοφιλής με τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συνδυάσουν την προηγμένη πολιτικού μηχανικού πράξη με την τεχνική έρευνα, έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν μια επιβλητική ρόλο στον κλάδο, τόσο στα ΗΑΕ και στο εξωτερικό.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Master of Science στο πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών (MSCE) σε AUS είναι να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για τις προηγμένες σταδιοδρομία ή / και διδακτορικές σπουδές που σχετίζονται με τα έργα πολιτικού μηχανικού. Το πρόγραμμα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό ακαδημαϊκό περιβάλλον που προάγει την αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα για να βοηθήσει τους μαθητές να γίνουν ικανοί, καινοτόμο και υπεύθυνη επαγγελματίες με αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Δάσκαλος μας of Science στα Μαθηματικά πρόγραμμα (MSMTH) παρέχει στους φοιτητές με αυστηρή και εμπεριστατωμένη γνώση της ένα ευρύ φάσμα των θετικών περιοχές των μαθηματικ ... [+]

Μας Master of Science στα Μαθηματικά πρόγραμμα (MSMTH) παρέχει στους φοιτητές με αυστηρή και εμπεριστατωμένη γνώση της ένα ευρύ φάσμα των θετικών περιοχές των μαθηματικών.

Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους φοιτητές με διαφορετικές επαγγελματικές τους στόχους που κυμαίνονται από την απασχόληση ή την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σε επιχειρήσεις, τη βιομηχανία ή την κυβέρνηση, με βασική εκπαίδευση σε ιδρύματα που απαιτούνται για την απόκτηση ενός ερευνητική σταδιοδρομία ή να ακολουθήσει ένα διδακτορικό στα μαθηματικά ή τομείς των μαθηματικών που σχετίζονται με.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Από την έναρξή του το 2002 ως το πρώτο πρόγραμμα του είδους του σε ολόκληρη την περιοχή, το βαθμό μας Μηχανικών Συστημάτων Διαχείρισης (ESM) μεταπτυχιακό έχει γίνει ένα α ... [+]

Η σημερινή μηχανικοί είναι συνήθως αντιμέτωποι με ευρύτερες ευθύνες εργασίας που απαιτούν από αυτούς να συνδυάσουν διαχειριστικές πτυχές με τεχνικές πτυχές.

Από την έναρξή του το 2002 ως το πρώτο πρόγραμμα του είδους του σε ολόκληρη την περιοχή, μας Μηχανικών Διαχείρισης Συστημάτων μεταπτυχιακό δίπλωμα (ESM) έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μεταπτυχιακά πτυχία σε AUS. Η ζήτηση για το πρόγραμμά μας παραμένει σε υψηλά επίπεδα, με μέσο όρο 25 φοιτητών που εγγράφονται σε αυτό κάθε χρόνο.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Δάσκαλος μας of Science στη Λογιστική πρόγραμμα (MSA) παρέχει στους φοιτητές με προηγμένες γνώσεις και τεχνικές για να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε δημόσια ... [+]

Το πρόγραμμά μας MSA ανοίγει μια συναρπαστική νέα ευκαιρία στον τομέα της λογιστικής και παρέχει μια γρήγορη διαδρομή για να προετοιμαστούν για μερικά από τα πιο σημαντικά διαπιστευτήρια στο επάγγελμα. Μας Master of Science στη Λογιστική πρόγραμμα (MSA) παρέχει στους φοιτητές με προηγμένες γνώσεις και τεχνικές για να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε δημόσια και ιδιωτικά λογιστικής. MSA μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επίλυση λογιστικών προβλημάτων που είναι τρέχοντος ενδιαφέροντος στους τομείς της λογιστικής, τη χρηματοδότηση και άλλων επιχειρηματικών τομέων. ... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Μηχανικοί πληροφορικής παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς η μελλοντική ορίζεται: η επιλογή Δάσκαλος μας of Science στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών πρόγραμμα (MS ... [+]

Μηχανικοί πληροφορικής παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς η μελλοντική ορίζεται: η επιλογή μας Master of Science in Engineering πρόγραμμα υπολογιστή (MSCoE) σημαίνει ότι επιλέγουμε τη δυνατότητα να είναι στην πρώτη γραμμή της ηγετικής εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο για το υπόλοιπο της καριέρας σας.

Μια όλο και πιο ζωτικό μέρος της καθημερινής ζωής, μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών σχετίζεται με το πώς δημιουργούνται ορισμένες από τις σημερινές πιο καινοτόμες συσκευές.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

περιζήτητο Master of Science Ηλεκτρολόγου Μηχανικού πρόγραμμα μας (MSEE) είναι γνωστό για την αυστηρή εκπαίδευση και δυναμική προσέγγιση. ... [+]

Μας περιζήτητο Master of Science in Engineering πρόγραμμα Ηλεκτρολόγων (MSEE) Είναι γνωστή για την αυστηρή εκπαίδευση και δυναμική προσέγγιση.

Δημοφιλή μεταξύ των επαγγελματιών σε ολόκληρη την περιοχή, το πρόγραμμά μας προετοιμάζει τους μαθητές σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική πρακτική με πρωτοποριακές τεχνικές έρευνας που επιτρέπει στους μαθητές μας να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην αυξανόμενη σώμα των ηλεκτρικών γνώσεις μηχανικής, της έρευνας και της ανάπτυξης, τόσο περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Master of Science στη Χημική Μηχανική (MSChE) μας θα σας προετοιμάσει σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που συνδυάζει την χημική τεχνική πρακτική με την τεχνική έρευνα, έτσι ώσ ... [+]

Μας Master of Science στη Χημική Μηχανική (MSChE) θα σας προετοιμάσει σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που συνδυάζει την τεχνική πρακτική χημικά με την τεχνική έρευνα, έτσι ώστε να μπορούν να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο συμβάλλοντας στην αυξανόμενο σώμα της γνώσης, της έρευνας και της ανάπτυξης, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσουν εξαιρετική all-γύρω από τις τεχνικές, αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες για να χειριστεί μεγάλες αναθέσεις στον τομέα της χημικής μηχανικής.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

American University of Sharjah

Master of Arts στο πρόγραμμα TESOL μας είναι το κορυφαίο προετοιμασία για μια καριέρα στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL). ... [+]

Master of Arts στο πρόγραμμα TESOL μας είναι το κορυφαίο προετοιμασία για μια καριέρα στο Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL).

Με τους τεράστιους πόρους και το διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Αγγλικών, παρέχουμε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών της Αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας σε μια διαφοροποιημένη, πολυπολιτισμικό περιβάλλον. προσφορές Η πορεία μας παρέχουν επαγγελματική κατάρτιση και γερά θεμέλια στην κατάκτηση δεύτερης γλώσσας, μεθοδολογία της διδασκαλίας, τον έλεγχο της γλώσσας και χρήση της τεχνολογίας στη διδασκαλία γλωσσών τάξεις. εξαιρετικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα μας διδάσκεται από εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό με διεθνή εμπειρία διδασκαλίας στους τομείς της TESOL, θεωρητικής και εφαρμοσμένης γλωσσολογίας, και διαπολιτισμική επικοινωνία.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American University of Sharjah

Master of Arts στα Αγγλικά / Αραβικά / αγγλικά Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΜΑΤΙ) βαθμός μας είναι γνωστό σε όλη την περιοχή για την εξαιρετική φήμη της. ... [+]

Μας Master of Arts στα Αγγλικά / Αραβικά / αγγλικά Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΜΑΤΙ) βαθμός είναι γνωστό σε όλη την περιοχή για την εξαιρετική φήμη της.

Απαντώντας στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η διαπολιτισμική επικοινωνία σε διεθνείς συναντήσεις αυτές τις μέρες και η ολοένα αυξανόμενη επίδραση της αραβικής περιοχής στις παγκόσμιες υποθέσεις, το πρόγραμμά μας εξοπλίζει τους πτυχιούχους με υψηλής εξειδίκευσης μετάφρασης και διερμηνείας δεξιότητες στα αγγλικά και αραβικά. Τοποθετούμε το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη μετάφραση και τη διερμηνεία μέσα σε ένα γενικό θεωρητικό πλαίσιο, το οποίο παρέχει στους φοιτητές μας με τα εργαλεία για τον εντοπισμό, την ανάλυση και την επίλυση των προβλημάτων και να αναπτύξουν μια στοχαστική προσέγγιση της μετάφρασης και της διερμηνείας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά