Hamdan Bin Mohammed Smart University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υπό την ηγεσία της Υψηλότητας του Σεΐχη Hamdan bin Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι και πρόεδρος του Πανεπιστημίου, το Πανεπιστήμιο έχει αναλάβει τη δημοσίευση της ποιότητας και της αριστείας και της επιστημονικής έρευνας μέσω e-learning σε ολόκληρη κουλτούρα του Αραβικού περιοχής. Προέκυψε τόσο εμφανής στα γνωστικά αντικείμενα των ακαδημαϊκών μονάδων για τη διαχείριση των επιχειρήσεων, την ποιότητα, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και το περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το πανεπιστήμιο απέκτησε αξιοπιστία και την αναγνώριση της διεθνούς επάξια, ιδιαίτερα υπό το φως της προόδου των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και επαγγελματική διακριτά δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της αγοράς εργασίας, αλλά έχουν σχεδιαστεί όπως θα προκύψουν στο μέλλον για τις ανάγκες της ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κοινότητας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον υπόλοιπο κόσμο Αραβικά.

Αυτό το καινοτόμο έργο ιδρύθηκε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2002, χάρη στις ιδέες και τις προσπάθειες του Δρ Μανσούρ Αλ Awar, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες για την προετοιμασία και την υλοποίηση ανταποκρίνεται στις ελπίδες και τις προσδοκίες της νέας γενιάς των αραβικών νεολαίας έχει γίνει μια αναγκαιότητα για να διδάξει σύγχρονο και μοντέρνο, από την πεποίθηση ότι η ηλεκτρονική μάθηση είναι την εκπαίδευση του μέλλοντος και ότι έχει ένα σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση αυτών των νέων ανθρώπων. Δεδομένου ότι αυτό το έργο συνέβαλε στο όραμα μιας πρωτοπόρος στην ανοίγοντας το δρόμο για το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να ρυθμίσετε σαφή κριτήρια για την έγκριση των ιδρυμάτων e-learning.

Από την ίδρυσή της, το πανεπιστήμιο έχει εργαστεί για την ανάπτυξη μιας οικονομίας βασισμένης στη γνώση, με τη δρομολόγηση πιλοτικών πρωτοβουλιών στον τομέα της επιστημονικής έρευνας με στόχο την αναβίωση του πνεύματος της επιστημονικής έρευνας σε όλη την αραβική περιοχή, και το πιο σημαντικό από αυτές τις πρωτοβουλίες, η οργάνωση του ετήσιου επιστημονικού συνεδρίου, το οποίο περιλαμβάνει κάτω από την ομπρέλα της τρεις διασκέψεις είναι η Διάσκεψη της ποιότητας και της αριστείας στο e-Learning ετήσια διάσκεψη για την ηλεκτρονική υγεία και το περιβάλλον. Επιπλέον, το πανεπιστήμιο που δημοσιεύθηκε οκτώ επιστημονικά περιοδικά με βάση την επεξεργασία από επιφανείς ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, υπήρξαν ξεχωριστές πρωτοβουλίες που περιελάμβανε την Ανατολική Κέντρο Μέση Έρευνας Κατάσταση και Ανάπτυξης, καθώς και την έναρξη των βραβείων της επιστημονικής έρευνας και άλλοι άλλα βραβεία στο επίπεδο της περιοχής, συνέβαλε στην εξαιρετική επιστημονική υποστήριξη της έρευνας και υποστήριξης για την ακαδημαϊκή, επιστημονική και την ηγεσία στον τομέα της εκπαίδευσης και των συναφών τάσεων πεδία.

Με βάση ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εργασίας που έχει ως στόχο να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στο επίπεδο της κοινότητας, που συμμετείχαν σε πιλοτικά έργα οδήγησαν στη δημιουργία του προγράμματος Μέση Ανατολή για να διασφαλιστεί η ποιότητα της ηλεκτρονικής μάθησης, και ο Σύλλογος της Μέσης Ανατολής Ένωση E-Learning Μέση Ανατολή Ποιότητας Επιστημονική Εταιρεία για την ηλεκτρονική υγεία. Οι πρωτοβουλίες αυτές κατέληξαν στο έργο «Πρωτοβουλία e-learning κοινότητα «, η οποία ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο το 2013.

Το πανεπιστήμιο έχει αναγνωριστεί από μια άνευ προηγουμένου ακαδημαϊκού σε διεθνές επίπεδο χάρη στις στενές σχέσεις της με τις σημαντικότερες παγκόσμιες εκπαιδευτικά ιδρύματα και τους φορείς που εμπλέκονται στην εκπαίδευση, καθώς ήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή για να φιλοξενήσει τη Μόνιμη Διάσκεψη του Διεθνούς Συμβουλίου για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ΠΕΔΙΟ 2012). Το Πανεπιστήμιο πέτυχε επίσης τη σύναψη συμμαχιών και διεθνών συνεργασιών με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϊ, Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ, το Πανεπιστήμιο του St Gallen, U-21 Παγκόσμιο Πανεπιστημίου της Νότιας Αφρικής, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού, η Διεθνής Ομοσπονδία Νοσοκομείο, το Πανεπιστήμιο College του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, η ασιατική e-University, και ο κατάλογος συνεχίζεται .

Εκτός από τα παραπάνω, το πανεπιστήμιο έχει ενταχθεί ενεργό μέλος πολλών διεθνών θεσμικών οργάνων και οργανισμών, όπως το Διεθνές Συμβούλιο για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, την Ευρωπαϊκή Ομάδα για την εκπαίδευση βιομηχανία, το Ίδρυμα βρετανικό Ποιότητας, το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διοίκηση Ποιότητας, η Διεθνής Ομοσπονδία για την επεξεργασία πληροφοριών, μαζί με πολλούς άλλους.

Εν ολίγοις, το πανεπιστήμιο έχει επιφέρει μια ποιοτική στροφή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω της προετοιμασίας της, βάσει των οποίων επικεντρωθεί σε μαθητές λύσεις στρατηγική της, πράγμα που σημαίνει την ικανότητά του να παρέχει εμπειρογνωμοσύνη πιο καινοτόμο και ευέλικτο από κάθε εμπειρία που αποκτήθηκε από τους μελετητές σε κάθε πανεπιστημιούπολη, χάρη στο μοναδικό περιβάλλον μάθησης που περιλαμβάνει το μαθησιακό περιβάλλον εικονική πανεπιστημιούπολη ταχυδρομείου. Δεδομένου ότι αυτά τα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες καινοτόμες τεχνολογίες, όπως η μάθηση κινητό τηλέφωνο και κώδικες συζήτηση και ηλεκτρονικά αίθουσες διδασκαλίας και τεχνικές εκπαιδευτικά παιχνίδια και τα κοινωνικά δίκτυα στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού χώρου που αποσκοπούν στην επίτευξη των αναγκών των μαθητών και αποφοίτων όσο και των επαγγελματιών. Η καλύτερη απόδειξη της δέσμευσης του πανεπιστημίου για να επικεντρωθεί σε φοιτητές από τη συνεχή επιθυμία να παράσχει πλήρη υποστήριξη τους από τις ακαδημαϊκές διαδικασίες αποδοχής μέσα από εικονικές κοινότητες και τους συλλόγους, τους φοιτητές, καθώς και επιπλέον πόρους μάθησης, όπως η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την επαγγελματική καθοδήγηση, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και των υπηρεσιών επικοινωνίας για τους φοιτητές μαζί ο κόσμος.

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Address
Dubai Academic City
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+971 4 424 1111

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη