Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Πρωτοποριακή βρετανική εκπαίδευση στο Ντουμπάι, με ιδιαίτερα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των τοπικών επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

Η κληρονομιά μας χρονολογείται από το 1821, όταν η κοινότητα των μελετητών αναπτύσσει μετασχηματιστικές λύσεις σε συγκεκριμένα παγκόσμια προβλήματα. Είμαστε ειδικοί στη μηχανική, τις επιχειρήσεις και την επιστήμη και οι ηγέτες στην πρωτοποριακή παγκόσμια εκπαίδευση για έναν μελλοντικό κόσμο.

Η καθιερωμένη μας φήμη

Με ιστορία που χρονολογείται από το 1821, έχουμε μια μακρά παράδοση αριστείας και μια αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκπαίδευση, εμπνέει και προκαλεί τους επαγγελματίες του αύριο. Είμαστε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία και έχουμε μια εδραιωμένη φήμη για τη διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης και την πρακτική έρευνα αιχμής.

Heriot-Watt στο Ντουμπάι

Το πανεπιστήμιο Heriot-Watt ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό που ίδρυσε στο Dubai International Academic City.

Μετά από 180 χρόνια παροχής παγκοσμίου φήμης εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Heriot-Watt προσκλήθηκε στο Ντουμπάι για την παροχή εξειδικευμένων προγραμμάτων στους τομείς της διαχείρισης, της μηχανικής, του δομημένου περιβάλλοντος, της επιστήμης των τροφίμων και της μόδας.

Τα προγράμματά μας

Τα προγράμματα σπουδών μας στο Ντουμπάι ποικίλλουν από τα προγράμματα Μάστερ σε επιστημονικούς κλάδους που είναι τόσο δύσκολες όσο και διαφορετικές όπως η Μηχανική Πετρελαίου, η Διαχείριση Έργων Κατασκευής, η Διαχείριση, η Ενέργεια, η Πληροφορική και το παγκοσμίου φήμης MBA του Εδιμβούργου Business School. Μηχανική.

Στο Dubai Campus σας, θα αποκτήσετε ένα πτυχίο που διδάσκεται και εξετάζεται με τα ίδια αυστηρά πρότυπα όπως στις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, προετοιμάζοντάς σας για επιτυχία στην καριέρα σας που επιλέξατε.

Όλα τα προγράμματά μας διδάσκονται από τη δική μας σχολή, πολλοί από τους οποίους είναι μόνιμα εγκατεστημένοι στο Ντουμπάι, συμπληρωμένοι από επίσκεψη ειδικών σε βασικούς τομείς.

Βρετανική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας

Με ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, είμαστε υπερήφανοι για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών, διευθυντών και καινοτόμων. Με πολλά από τα προγράμματα που αναγνωρίζονται από τις σχετικές επαγγελματικές ενώσεις και ινστιτούτα, το πτυχίο Heriot-Watt University αποτιμάται επαγγελματικά.

Τα πτυχία μας είναι επίσης διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το Royal Charter στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν τη δυνατότητα μεταφοράς και ανάληψης μέρους του πτυχίου σας στην πανεπιστημιούπολη στη Σκωτία.

Οι απόφοιτοι της Heriot-Watt αναζητούνται από τους εργοδότες παγκοσμίως και οι 77.000 αποφοίτων μας που εργάζονται σε βασικές θέσεις ανά τον κόσμο αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Υποστηρικτικό περιβάλλον

Από το 2005, έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον πανεπιστημιούπολης όπου μπορείτε να οδηγήσετε τη φοιτητική σας ζωή στο μέγιστο, να κάνετε διαρκή φιλίες και να απολαύσετε ό, τι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου έχει να προσφέρει.

Στο πανεπιστήμιο του Ντουμπάι, θα απολαύσετε ένα υποστηρικτικό και θετικό μαθησιακό περιβάλλον που θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο σας ως φοιτητής.

Διαθέτουμε μια σειρά υπηρεσιών υποστήριξης με φιλικό, προσιτό προσωπικό που είναι εκεί για να ακούσει και να σας παρέχει τις συμβουλές, την υποστήριξη και τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Εγγυημένα πακέτα αμοιβών διδασκαλίας και ευκαιρίες για υποτροφίες είναι επίσης διαθέσιμες για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Heriot-Watt University Dubai

Υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο ζήτησης για ειδικευμένους κατασκευαστές έργων κατασκευής στον παγκόσμιο κατασκευαστικό κλάδο. Αυτό το πρόγραμμα παράγει εξειδικευμένους διαχειρ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο ζήτησης για ειδικευμένους κατασκευαστές έργων κατασκευής στον παγκόσμιο κατασκευαστικό κλάδο. Αυτό το πρόγραμμα παράγει εξειδικευμένους διαχειριστές έργων για την ποιότητα που απαιτεί η Βρετανία, η Μέση Ανατολή και οι παγκόσμιες κατασκευαστικές βιομηχανίες, τόσο από την άποψη της άμεσης ικανότητάς τους να επιτελούν όσο και του μακροπρόθεσμου στρατηγικού τους δυναμικού. Διδασκαλείται από την άποψη της διαχείρισης των έργων κατασκευής, με αρχές που ισχύουν πολύ πέρα ​​από αυτόν τον τομέα, το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση τόσο σε μια σταθερή θεωρητική βάση όσο και σε τρέχουσες και μελλοντικές στρατηγικές στην πρακτική διαχείριση του έργου.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Η έρευνα ακινήτων είναι μια ποικιλία και συναρπαστική επιλογή σταδιοδρομίας που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κόσμο και να συναντήσετε ένα ευρύ φάσμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η έρευνα ακινήτων είναι μια ποικιλία και συναρπαστική επιλογή σταδιοδρομίας που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κόσμο και να συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Οι γεωπόνοι και οι ασχολούμενοι με την ακίνητη περιουσία ουσιαστικά μετρά την αξία, προστατεύουν και ενισχύουν τα περιουσιακά στοιχεία γης και περιουσίας.

Ένα βασικό πλεονέκτημα του επάγγελμα τοπογράφων για πολλούς ανθρώπους είναι το γεγονός ότι οι επιθεωρητές δεν είναι κολλημένοι πίσω από ένα γραφείο. Αν και τυπικά γραφείο, θα έχετε την ευκαιρία να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να συναντήσετε ανθρώπους και να επισκεφθείτε ορόσημα κτιρίων. Πολλοί επιθεωρητές ταξιδεύουν εκτενώς τόσο σε εθνικό όσο και σε πολλά μέρη του πλανήτη. Και εσείς θα μπορούσατε να εμπλακείτε στην επόμενη γενιά συναρπαστικών εξελίξεων στον τομέα των ακινήτων.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Ο επαγγελματικός τομέας της διαχείρισης εγκαταστάσεων αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς παγκοσμίως, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως πηγή στρατηγικής διαχείρισης για τον συντονισ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο επαγγελματικός τομέας της διαχείρισης εγκαταστάσεων αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς παγκοσμίως, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως πηγή στρατηγικής διαχείρισης για τον συντονισμό των σύγχρονων επιχειρηματικών διαδικασιών και των εγκαταστάσεων υποστήριξης.

Το πρόγραμμα διαχείρισης εγκαταστάσεων αναπτύσσει ικανότητες και δεξιότητες που επιτρέπουν στους αποφοίτους του να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις εγκαταστάσεις σε έναν μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο. Διδασμένος από την άποψη της διαχείρισης στρατηγικών εγκαταστάσεων, το πρόγραμμα θα επενδύσει στους μαθητές τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση του στρατηγικού δυναμικού της διαχείρισης των εγκαταστάσεων ώστε να συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της επιχείρησης.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το Εδιμβούργο είναι ένα σημαντικό κέντρο διαχείρισης επενδύσεων με μια μακρά και περήφανη ιστορία. Το MSc στη Διαχείριση Επενδύσεων παρέχει βασικές γνώσεις επένδυσης με σ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Εδιμβούργο είναι ένα σημαντικό κέντρο διαχείρισης επενδύσεων με μια μακρά και περήφανη ιστορία. Το MSc στη Διαχείριση Επενδύσεων παρέχει βασικές γνώσεις επένδυσης με συγκεκριμένη εστίαση στον κλάδο. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι το μάθημα των τρεχόντων θεμάτων στη διαχείριση επενδύσεων, όπου οι ανώτεροι επαγγελματίες επενδύσεων δίνουν εβδομαδιαίες διαλέξεις επισκεπτών, παρέχοντας πληροφορίες για τον επενδυτικό κλάδο και επιτρέποντας στους μαθητές να αποκτήσουν μια πραγματική ζωή στις γνώσεις και τις θεωρίες που μελετούν.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το πρόγραμμα MSc Business Information Management προσφέρει ένα ισχυρό και αρκετά μοναδικό συνδυασμό πρακτικών, αναλυτικών και θεωρητικών μαθημάτων. Θα δημιουργήσει την πε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα MSc Business Information Management προσφέρει ένα ισχυρό και αρκετά μοναδικό συνδυασμό πρακτικών, αναλυτικών και θεωρητικών μαθημάτων. Θα δημιουργήσει την εμπειρία σας και θα παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλη τη διαχείριση των επιχειρήσεων και την τεχνολογία λογισμικού.

Η έμφαση του προγράμματος δεν αφορά τον προγραμματισμό υπολογιστών αλλά την ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων διαχείρισης και αναλυτικής διαχείρισης για να διασφαλιστεί ότι θα μπορέσετε να γίνετε ένας εξαιρετικός υπεύθυνος επικοινωνίας / διαχειριστή που θα λειτουργεί ανάμεσα σε προγραμματιστές σκληρού λογισμικού και διευθυντές επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Η στρατηγική διαχείριση έργου στο Πανεπιστήμιο Heriot-Watt διαφοροποιείται από άλλα προγράμματα διαχείρισης έργων δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη στρατηγική απαίτηση στη δ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η στρατηγική διαχείριση έργου στο Πανεπιστήμιο Heriot-Watt διαφοροποιείται από άλλα προγράμματα διαχείρισης έργων δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη στρατηγική απαίτηση στη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου έργων για την επίτευξη των οργανωτικών στόχων.

Με αυτόν τον τρόπο, η Στρατηγική Διαχείριση Έργων περιλαμβάνει τόσο τη διαχείριση του έργου όσο και τη διαδικασία για την παροχή τελικών προϊόντων και τη διαχείριση αλλαγών ως διαδικασία για την κατανόηση της ορθολογικής και συναισθηματικής εισόδου των ανθρώπων που επηρεάζονται από μια αλλαγή για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της. Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διαχείριση Στρατηγικών Σχεδίων μπορεί να ωφελήσει άτομα στην επιχείρηση, τη μηχανική, την πληροφορική ή την επιστήμη των οποίων η δουλειά περιλαμβάνει τη διαχείριση ή τη διεύθυνση εργασίας που έχει στρατηγική εστίαση και καθορισμένο τελικό στόχο.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Ο στόχος του μεταπτυχιακού και μεταπτυχιακού διπλώματος στη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων είναι να μεταδώσει τις δεξιότητες και την κατανόηση που απαιτούνται για τη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο στόχος του μεταπτυχιακού και μεταπτυχιακού διπλώματος στη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων είναι να μεταδώσει τις δεξιότητες και την κατανόηση που απαιτούνται για τη διαχείριση πολύπλοκων συστημάτων πληροφορικής στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης ενός οργανισμού. Αυτό θα περιλαμβάνει την επιλογή, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την υποστήριξη ενός ευρέος φάσματος τεχνολογιών πληροφορικής και την κατανόηση των μεθοδολογιών που συνιστώνται σήμερα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Στον σύγχρονο κόσμο, τα μέτρα απόδοσης είναι ένα γεγονός της ζωής. Όπου εργάζεστε, ζείτε και παίζετε, κρίσιμοι συντελεστές επιτυχίας, βασικοί δείκτες απόδοσης, πίνακες πρ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στον σύγχρονο κόσμο, τα μέτρα απόδοσης είναι ένα γεγονός της ζωής. Όπου εργάζεστε, ζείτε και παίζετε, κρίσιμοι συντελεστές επιτυχίας, βασικοί δείκτες απόδοσης, πίνακες πρωταθλημάτων και μέτρα απόδοσης και τα διάφορα παράγωγά τους είναι κοινός τόπος. Αλλά πώς σχεδιάζουμε αποτελεσματικά συστήματα μέτρησης της απόδοσης και, το πιο σημαντικό, πώς τα χρησιμοποιούμε για βιώσιμα αποτελέσματα;... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Στο Ντουμπάι, οι κυβερνήσεις τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε τοπικό επίπεδο έχουν δηλώσει ότι το μέλλον θα είναι έξυπνες πόλεις στην πλατφόρμα Blockchain, τεχνολογίες αιφ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο Ντουμπάι, οι κυβερνήσεις τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε τοπικό επίπεδο έχουν δηλώσει ότι το μέλλον θα είναι έξυπνες πόλεις στην πλατφόρμα Blockchain, τεχνολογίες αιφνίδιες και αναστατωτική καινοτομία. Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι οι εργοδότες θα αρχίσουν να αναθεωρούν τις δεξιότητες που προσλαμβάνουν και η αγορά θα αρχίσει να βλέπει νέες κατηγορίες θέσεων εργασίας για να εξυπηρετήσει αυτόν τον μετασχηματισμό. Η έρευνα αγοράς δείχνει ότι οποιοσδήποτε απόφοιτος με γνώση σχετικά με το Blockchain σε ένα περιβάλλον καινοτομίας λαμβάνει πολλαπλές προσφορές εργασίας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το πρόγραμμα MSc International Management και Business Communication επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας αγγλικής γλώσσας σε επιχειρηματικά πλαίσια. Ενώ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα MSc International Management και Business Communication επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας αγγλικής γλώσσας σε επιχειρηματικά πλαίσια. Ενώ οι σπουδαστές σε αυτό το πρόγραμμα δεν απαιτείται να εργάζονται σε άλλη γλώσσα εκτός από την αγγλική, οι δεξιότητες που αναπτύσσονται μπορούν φυσικά να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό πλαίσιο επικοινωνίας, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών μαθημάτων σε επαγγελματικά συναφή θέματα έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να επιλέξουν ακριβώς σε ποιους τομείς θα επιθυμούσαν να ειδικευτούν και, κατά συνέπεια, μπορούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμα στα ενδιαφέροντά τους και τις επαγγελματικές τους ανάγκες.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc μας Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων με Ανθρώπινο Δυναμικό (HRM) πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους που έχουν μικρή ή καμία επιχειρηματική ή διοικητική υπόβαθρο στο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc μας Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων με Ανθρώπινο Δυναμικό (HRM) πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους που έχουν μικρή ή καμία επιχειρηματική ή διοικητική υπόβαθρο στο πρώτο πτυχίο τους και που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ευρύ βασισμένο επαγγελματικό προσόντα για να ενισχύσουν τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας τους, ή όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων για να τους επιτρέψουν να αλλάξουν ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc μας Διεθνές Επιχειρησιακό Management με το πρόγραμμα Marketing απευθύνεται σε πτυχιούχους που έχουν μικρή ή καμία επιχειρηματική ή διοικητική υπόβαθρο στο πρώτο πτ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc μας Διεθνές Επιχειρησιακό Management με το πρόγραμμα Marketing απευθύνεται σε πτυχιούχους που έχουν μικρή ή καμία επιχειρηματική ή διοικητική υπόβαθρο στο πρώτο πτυχίο τους και που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ευρύ βασισμένο επαγγελματικό προσόντα για να ενισχύσουν τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας τους ή σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις διαχειριστικές γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να αλλάξουν ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc μας Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται σε πτυχιούχους που έχουν μικρή ή καμία επιχειρηματική ή διοικητική υπόβαθρο στο πρώτο πτυχίο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc μας Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται σε πτυχιούχους που έχουν μικρή ή καμία επιχειρηματική ή διοικητική υπόβαθρο στο πρώτο πτυχίο τους και που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ευρύ βασισμένο επαγγελματικό προσόντα για να ενισχύσουν τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας τους. Επίσης, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων, ώστε να μπορούν να αλλάξουν ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση του δυναμικού έρευνας και απασχόλησης των σπουδαστών που επιδιώκουν να ειδικευτούν στη διεθνή λογιστική και τη χρηματοδότησ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση του δυναμικού έρευνας και απασχόλησης των σπουδαστών που επιδιώκουν να ειδικευτούν στη διεθνή λογιστική και τη χρηματοδότηση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια ακαδημαϊκή καριέρα στην έρευνα. Είναι επίσης κατάλληλο για εκείνους που επιδιώκουν επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα αυτό ή για όσους είναι ήδη εγκατεστημένοι σε μια τέτοια σταδιοδρομία που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και την εξοικείωσή τους με τα τελευταία ερευνητικά θέματα στους τομείς της διεθνούς λογιστικής και χρηματοδότησης.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc Operations Management στοχεύει στην ανάπτυξη μιας κριτικής κατανόησης του ρόλου της διαχείρισης των επιχειρήσεων σε σχέση με τις οργανωτικές επιδόσεις και την αντα ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η γνώση και η τεχνογνωσία στη διαχείριση των επιχειρήσεων είναι μια σημαντική απαίτηση των διαχειριστών σε όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες και υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ειδικούς σε θέματα διαχείρισης επιχειρήσεων σε όλους τους τύπους οργανισμών.

Το MSc Operations Management στοχεύει στην ανάπτυξη μιας κριτικής κατανόησης του ρόλου της διαχείρισης των επιχειρήσεων σε σχέση με τις οργανωτικές επιδόσεις και την ανταγωνιστικότητα. Θα αναπτύξει γνώση των αρχών και των εννοιών διαχείρισης των επιχειρήσεων και του τρόπου εφαρμογής τους σε διάφορες οργανωτικές λειτουργίες, όπως χρηματοδότηση, πωλήσεις, μάρκετινγκ, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και σχεδιασμός. Θα αναπτύξει επίσης εμπειρογνωμοσύνη στη χρήση διαφόρων εργαλείων και τεχνικών διαχείρισης της ποιότητας, των διαδικασιών και της εφοδιαστικής αλυσίδας για την ανάλυση και τη βελτίωση των λειτουργιών σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της μεταποίησης, των υπηρεσιών, του δημόσιου τομέα και του τρίτου τομέα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Η εφοδιαστική είναι ο όρος που χρησιμοποιείται ευρέως στην επιχείρηση για να περιγράψει το φάσμα των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κίνηση, αποθήκευση και χειρισμό ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η εφοδιαστική είναι ο όρος που χρησιμοποιείται ευρέως στην επιχείρηση για να περιγράψει το φάσμα των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κίνηση, αποθήκευση και χειρισμό υλικών. Η πειθαρχία έχει επανεξεταστεί με την πάροδο των χρόνων και έχει θεωρηθεί ως καθοριστικός παράγοντας για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Οι εταιρείες βελτίωσαν σημαντικά την απόδοσή τους όχι μόνο με την αναθεώρηση της εσωτερικής εφοδιαστικής τους αλλά και με την αποτελεσματικότερη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού τους. Αυτές οι εξελίξεις έχουν δημιουργήσει διαρκή ζήτηση για καλά καταρτισμένους διαχειριστές εφοδιαστικής και εφοδιαστικής αλυσίδας σε πολλούς τομείς.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Αυτό το πρόγραμμα Masters in Management Design έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους σχεδιαστές και τις δημιουργικές βιομηχανίες να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις σχεδίασης σ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το πρόγραμμα Masters in Management Design έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους σχεδιαστές και τις δημιουργικές βιομηχανίες να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις σχεδίασης σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών πλαισίων καθώς και να μάθουν νέες δεξιότητες διαχείρισης και έρευνας προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες της βιομηχανίας. Αντιμετωπίζει την ανάγκη για τους σχεδιαστές και τους δημιουργικούς επαγγελματίες να ενισχύσουν τη δημιουργική τους φιλοσοφία σχεδίασης και επεξεργασίας με σταθερές επιχειρηματικές γνώσεις.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Αυτό το πρόγραμμα δίνει μια επισκόπηση της παροχής και της χρήσης της ενέργειας στον κόσμο σήμερα, αλλά επιτρέπει στον σπουδαστή να εξειδικεύεται στην ταχέως αναπτυσσόμεν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το πρόγραμμα δίνει μια επισκόπηση της παροχής και της χρήσης της ενέργειας στον κόσμο σήμερα, αλλά επιτρέπει στον σπουδαστή να εξειδικεύεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή της ανανεώσιμης ενέργειας μηχανικής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν μια κριτική κατανόηση των σημαντικών αλλαγών στον τομέα της ενέργειας λόγω της ανάπτυξης και της ολοκλήρωσης των αιολικών, θαλάσσιων, βιομάζας και ηλιακών τεχνολογιών.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Οι μηχανικοί λογισμικού δημιουργούν και διατηρούν εφαρμογές λογισμικού χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές από την επιστήμη των υπολογιστών, τη διαχείριση έργων, τη μηχαν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι μηχανικοί λογισμικού δημιουργούν και διατηρούν εφαρμογές λογισμικού χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές από την επιστήμη των υπολογιστών, τη διαχείριση έργων, τη μηχανική, τους τομείς εφαρμογής και άλλους τομείς. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν σύγχρονες τεχνικές και μεθοδολογίες για την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας λογισμικού σε επαγγελματικά πρότυπα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc στη Μηχανική Πετρελαίου στο Πανεπιστήμιο Heriot-Watt είναι ένα πρόγραμμα διαλέξεων και εργασιών έργου που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμελιωδών τεχνικών πετρελαιο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc στη Μηχανική Πετρελαίου στο Πανεπιστήμιο Heriot-Watt είναι ένα πρόγραμμα διαλέξεων και εργασιών έργου που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμελιωδών τεχνικών πετρελαιοειδών που σχετίζονται με τη σύγχρονη βιομηχανία πετρελαίου.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να μελετήσουν συγκεκριμένα μαθήματα καθώς και να αναλάβουν ένα σχέδιο ανάπτυξης πεδίων (με άλλους σπουδαστές) και ένα μεμονωμένο ερευνητικό πρόγραμμα. Η εργασία του έργου παρέχει την ευκαιρία για ιδέες και μεθόδους εξομοιούμενες με διαλέξεις και σεμινάρια να εφαρμοστούν σε πραγματικά προβλήματα αξιολόγησης και ανάπτυξης του χώρου. Τα μαθήματα εφαρμόζονται στη φύση και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο απόφοιτος να είναι τεχνικά καλά προετοιμασμένος και να έχει καλή γνώση της βιομηχανίας στην οποία θα προσληφθούν.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το Lean Six Sigma (LSS) είναι μια ισχυρή μεθοδολογία για την επίτευξη αποτελεσματικότητας και αποτελεσματικότητας της διαδικασίας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Lean Six Sigma (LSS) είναι μια ισχυρή μεθοδολογία για την επίτευξη αποτελεσματικότητας και αποτελεσματικότητας της διαδικασίας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ικανοποίηση του πελάτη και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων από τη βάση. Επιδιώκει να επιτύχει βελτιώσεις με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο και επικεντρώνεται στη μείωση των αποβλήτων στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Το πρόγραμμα θα αναπτύξει μια κατανόηση των εργαλείων και των τεχνικών των μεθοδολογιών Lean Six Sigma και θα αποδείξει τα απτά και ποσοτικά προσδιορίσιμα αποτελέσματα που φέρνουν στην ουσία. Οι σπουδαστές θα μάθουν σύγχρονες έννοιες, μεθόδους, αρχές, εργαλεία και τεχνικές που σχετίζονται με την ποιότητα και τη βελτίωση της διαδικασίας για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, όπως η βιομηχανία, οι υπηρεσίες, ο δημόσιος τομέας και ο τρίτος τομέας, μέσα σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο .... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να μελετήσουν, σε ένα πλήρες ή δυο χρόνια μερικής απασχόλησης, θεμελιώδη και προηγμένα θέματα ασφάλειας ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να μελετήσουν, σε ένα πλήρες ή δυο χρόνια μερικής απασχόλησης, θεμελιώδη και προηγμένα θέματα ασφάλειας όπως κρυπτογραφία, δοκιμές διείσδυσης, ψηφιακή εγκληματολογία, διαχείριση ασφάλειας πληροφορικής και ISO 27001. Heriot-Watt University είναι υπερήφανη που είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να θέσει στη διάθεση των ξένων φοιτητών ένα MSc στην Ασφάλεια Δικτύων με τέτοια προηγμένα θέματα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται μεταξύ εκείνων που επιθυμούν να εισέλθουν και να αναπτύξουν μια σταδιοδρομία στον κατασκευαστικό κλάδο, αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο προσό ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται μεταξύ εκείνων που επιθυμούν να εισέλθουν και να αναπτύξουν μια σταδιοδρομία στον κλάδο των κατασκευών, αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν παρέχει ένα σημείο αναφοράς ποιότητας για τους μελλοντικούς εργοδότες και μπορεί να ενισχύσει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

Διδασκαλείται με βάση τις αρχές που εφαρμόζονται στην ποσοτική έρευνα σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς, το πρόγραμμα παρέχει στους αποφοίτους με ισχυρή και σε βάθος γνώση του τομέα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το Energy MSc στο Heriot-Watt παρέχει την ευκαιρία σε πτυχιούχους μηχανικούς ή επιστήμονες και σε εταιρικά μέλη σχετικών επαγγελματικών φορέων να αποκτήσουν τις λεπτομερε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Energy MSc στο Heriot-Watt παρέχει την ευκαιρία σε πτυχιούχους μηχανικούς ή επιστήμονες και σε εταιρικά μέλη σχετικών επαγγελματικών φορέων να αποκτήσουν τις λεπτομερείς γνώσεις που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την ανάπτυξη ευκαιριών στο πλαίσιο της ενεργειακής βιομηχανίας. Το πρόγραμμα συνδέεται άμεσα με τις ενεργειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του Κόλπου.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Η έρευνα ακινήτων είναι μια ποικιλία και συναρπαστική επιλογή σταδιοδρομίας που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κόσμο και να συναντήσετε ένα ευρύ φάσμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η έρευνα ακινήτων είναι μια ποικιλία και συναρπαστική επιλογή σταδιοδρομίας που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κόσμο και να συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος εργάζονται τώρα παγκοσμίως σε ηγετικές συμβουλευτικές θέσεις για συμβουλευτικές επιχειρήσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τράπεζες και εθνικές κυβερνήσεις. Αν και τυπικά γραφείο, θα έχετε την ευκαιρία να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να συναντήσετε ανθρώπους και να επισκεφθείτε ορόσημα κτιρίων. Πολλοί επιθεωρητές ταξιδεύουν εκτενώς τόσο σε εθνικό όσο και σε πολλά μέρη του πλανήτη.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Θα μάθετε πώς να μοντελοποιείτε, να αποθηκεύετε και να επεξεργάζεστε αυτά τα σύνολα δεδομένων χρησιμοποιώντας τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους και τεχνικές και σχετικά με ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Θα μάθετε πώς να μοντελοποιείτε, να αποθηκεύετε και να επεξεργάζεστε αυτά τα σύνολα δεδομένων χρησιμοποιώντας τους πιο πρόσφατους αλγορίθμους και τεχνικές και σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία για την εξερεύνησή τους οπτικά.

Τα βασικά μαθήματα του προγράμματος παρέχουν την βασική δεξιότητα ενός επιστήμονα δεδομένων: την εφαρμογή μηχανικής μάθησης, τη διαχείριση μεγάλων συνόλων δεδομένων και τη δημιουργία ενδιαφέρουσων οπτικοποιήσεων.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc στην Επιχειρηματική Στρατηγική, Ηγεσία και Αλλαγή έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσει γνώση και κατανόηση των φοιτητών σχετικά με τη διαμόρφωση και την παρακολούθηση ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc στην Επιχειρηματική Στρατηγική, Ηγεσία και Αλλαγή έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσει γνώση και κατανόηση των φοιτητών σχετικά με τη διαμόρφωση και την παρακολούθηση των επιχειρηματικών στρατηγικών, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ανάπτυξης των προγραμμάτων αλλαγής και της κατανόησης του αντίκτυπου των διαφορετικών μορφών ηγεσίας σε συγκεκριμένα πλαίσια. Η πολυεπιστημονική προσέγγιση του προγράμματος για τη διαχείριση μιας οργάνωσης θα παρέχει στους φοιτητές βαθιά διαχειριστικά και οργανωτικά στοιχεία.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη ή επιδιώκουν την καριέρα τους σε θέματα διαχείρισης ή ανθρώπινων πόρων σε οποιαδήποτε βιομηχανία. Παρέχει επίσης ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη ή επιδιώκουν την καριέρα τους σε θέματα διαχείρισης ή ανθρώπινων πόρων σε οποιαδήποτε βιομηχανία. Παρέχει επίσης εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές εργασίες στην επιχειρηματική ψυχολογία. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια λεπτομερή κατανόηση των διαφόρων πτυχών της ψυχολογίας που σχετίζονται με τον χώρο εργασίας. Οι μαθητές μπορούν να βρουν κάποιες θεματικές ενότητες γνωστές από προηγούμενες μελέτες στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ωστόσο, σε όλους τους τομείς, η προσέγγιση της επιχειρηματικής ψυχολογίας είναι η χρήση πρωτογενών δεδομένων έρευνας και ψυχολογικών αρχών για την ανάλυση καταστάσεων και την ανάπτυξη πολιτικών που βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Coaching Ψυχολογία είναι μια ευημερούσα περιοχή της εφαρμοσμένης ψυχολογίας που ασχολείται με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα με έναν πρακτικό τρόπο. Υπάρχει μια αυξαν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Coaching Ψυχολογία είναι μια ευημερούσα περιοχή της εφαρμοσμένης ψυχολογίας που ασχολείται με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα με έναν πρακτικό τρόπο. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για εμπειρογνώμονες που βασίζονται στην τεκμηρίωση και οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματικές μη κλινικές παρεμβάσεις για να βοηθήσουν άτομα και ομάδες, αυξάνοντας την παραγωγικότητα, τη διαχείριση ταλέντων και την αντιμετώπιση συγκρούσεων, στρες και αλλαγών. Αυτή η απαίτηση υπάρχει σε διάφορους τομείς και τομείς επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής, εκπαιδευτικής, υγειονομικής, συμβουλευτικής, αθλητικής ψυχολογίας, ηγεσίας, διαχείρισης, οργανωτικής ανάπτυξης και ανθρώπινου δυναμικού.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φοιτητές επαρκή κάλυψη των θεωρητικών πλαισίων, της εφαρμοσμένης έρευνας και του θεσμικού και κανονιστικού πλαισί ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φοιτητές επαρκή κάλυψη των θεωρητικών πλαισίων, της εφαρμοσμένης έρευνας και του θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου εντός του οποίου η βιομηχανία λειτουργεί για τους αποφοίτους να προχωρήσουν σε εκτελεστικές και ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην ισλαμική τραπεζική και χρηματοπιστωτική, τις κεντρικές τράπεζες και τις ρυθμιστικές αρχές. Το πρόγραμμα αυτό προέκυψε από τη σύγκριση της πρακτικής στην μεταπτυχιακή διδασκαλία στην ισλαμική τραπεζική και τη χρηματοδότηση παγκοσμίως.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να μεταδώσει την κατανόηση και τις δεξιότητες σε βασικά θέματα διαχείρισης της επιχείρησης και τεχνολογίας πληροφοριών σε επίπεδο Master. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να μεταδώσει την κατανόηση και τις δεξιότητες σε βασικά θέματα διαχείρισης της επιχείρησης και τεχνολογίας πληροφοριών σε επίπεδο Master. Καλύπτει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων πληροφορικής, τη διαχείριση έργων πληροφορικής, την ψηφιακή οικονομία και την ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών.

Ιανουάριος

Οι μαθητές που ξεκινούν το πρόγραμμα τον Ιανουάριο θα πρέπει να σημειώσουν ότι εκτελούν μαθήματα μερικής απασχόλησης για διατριβή 4 μηνών (24 μήνες) (Μάρτιος έως Αύγουστος, 6 μήνες) (συνολικά 30 μήνες).... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Ο στόχος τόσο του MSc όσο και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Πληροφορικής (Systems Software) είναι να εκπαιδεύσει τους μηχανικούς λογισμικού. Το πρόγραμμα ασχολείται με τη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο στόχος τόσο του MSc όσο και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Πληροφορικής (Systems Software) είναι να εκπαιδεύσει τους μηχανικούς λογισμικού. Το πρόγραμμα ασχολείται με τη χρήση και την εφαρμογή της τεχνολογίας των πληροφοριών στην προδιαγραφή, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του λογισμικού. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα εφαρμόσετε λύσεις λογισμικού για να θεραπεύσετε πρακτικά προβλήματα και να εφαρμόσετε τις θεωρητικές έννοιες που μαθαίνουν στις διαλέξεις.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων ενός μεταπτυχιακού μεταπτυχιακού διπλώματος μηχανολογίας στο μάστερ μέσω της προηγμένης διδασκαλίας, τ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων ενός μεταπτυχιακού μεταπτυχιακού διπλώματος μηχανολογίας στο μάστερ μέσω της προηγμένης διδασκαλίας, του σχεδιασμού και της έρευνας. Παρέχει μια ευκαιρία στους υποψήφιους από διάφορα Τεχνικά υπόβαθρα να αναπτύξουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες Μηχανολογίας που απαιτούνται για την επαγγελματική τους εξέλιξη. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να είναι μια διαπιστευμένη διαδρομή για να γίνει Chartered Engineer.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc μας στη Τεχνητή Νοημοσύνη έχει ως στόχο να μεταδώσει την κατανόηση και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών λογισμικού, όπως αυτές που αφορούν τον εξε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc μας στο Τεχνητή Νοημοσύνη έχει ως στόχο να μεταδώσει την κατανόηση και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών λογισμικού, όπως αυτές που αφορούν τον εξελικτικό υπολογισμό και την εκμάθηση.

Οι μαθητές θα αναπτύξουν δεξιότητες σε ειδικούς τομείς με σαφείς εφαρμογές στη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της εξόρυξης δεδομένων, αναγνώρισης προτύπων και μηχανικής μάθησης. Το σχέδιο MSc σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διεξαχθεί σε συνεργασία με έναν εξωτερικό βιομηχανικό ή ακαδημαϊκό οργανισμό.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις στον τομέα της εταιρικής χρηματοδότησης και της επιχειρηματικής διαχείρισης ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις στον τομέα της εταιρικής χρηματοδότησης και της επιχειρηματικής διαχείρισης των επιχειρήσεων. Συνδυάζει βασικά μαθήματα χρηματοδότησης με μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων που επικεντρώνονται στη διαχείριση και στρατηγική του έργου.

Το MSc μας στη Χρηματοοικονομική και τη Διοίκηση είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν σταδιοδρομία, όπως λένε, οικονομικοί αναλυτές, στις οικονομικές λειτουργίες των οργανισμών και που σκοπεύουν να κινηθούν σε περισσότερες διευθυντικές θέσεις καθώς αναπτύσσονται οι σταδιοδρομίες τους. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν από το μάθημα σχετίζονται με την εργασία σε οποιαδήποτε επιχείρηση - σε μια μικρή επιχείρηση όπου η ικανότητα ελέγχου των οικονομικών είναι ζωτικής σημασίας ή σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου τομέα, όπου η κατανόηση της οικονομικής διαχείρισης και ο ευρύτερος ρόλος της στο συνολικό διαχείριση του οργανισμού είναι κρίσιμη.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc μας στο διεθνές μάρκετινγκ με ψηφιακό μάρκετινγκ έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια κατανόηση της διαχείρισης του μάρκετινγκ στη σημερινή παγκόσμια ψηφιακή οικ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc μας στο διεθνές μάρκετινγκ με ψηφιακό μάρκετινγκ έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια κατανόηση της διαχείρισης του μάρκετινγκ στη σημερινή παγκόσμια ψηφιακή οικονομία. Μέσω ενός συνδυασμού πρακτικής γνώσης και ακαδημαϊκής γνώσης, θα έχετε κατανοήσει τις σύγχρονες εξελίξεις στις πρακτικές και τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και πώς θα τις εφαρμόσετε στις επιχειρηματικές προκλήσεις του πραγματικού κόσμου. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ενδιαφέρον για όσους εργάζονται (ή προτίθενται να εργαστούν) στην ψηφιακή οικονομία και θέλουν να διαφοροποιηθούν μέσα σε μια διευρυνόμενη αγορά εργασίας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Διεθνές Μάρκετινγκ Μόδας του Heriot-Watt είναι ένα καθιερωμένο και σεβαστό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να σας εξοπλί ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Διεθνές Μάρκετινγκ Μόδας του Heriot-Watt είναι ένα καθιερωμένο και σεβαστό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να σας εξοπλίσει με τις τεχνικές και τις πρακτικές που απαιτούνται για μια καριέρα στον διεθνή τομέα της μόδας.

Διάρκεια προγράμματοςMSc - 12 μήνες πλήρους απασχόλησης? 24 μήνες με μερική απασχόλησηPG Diploma - 9 μήνες πλήρους απασχόλησης. 21 μήνες με μερική απασχόλησηΔιαπίστευση... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το Lean Six Sigma θεωρείται πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης Αριστείας σε πάνω από το 60% των εταιρειών Fortune 500 και ως εκ τούτου το μάθημα αυτό θα αναπτύξει ηγέτες Logisti ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Lean Six Sigma θεωρείται πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης Αριστείας σε πάνω από το 60% των εταιρειών Fortune 500 και ως εκ τούτου το μάθημα αυτό θα αναπτύξει ηγέτες Logistics και Supply Chain του αύριο. Όπου υπάρχει απόβλητο, υπάρχει ανάγκη για μια άπαχη διαδικασία. Όπου υπάρχει δυσλειτουργία στις λειτουργίες εφοδιαστικής, οι Six Sigma ανιχνεύουν προβλήματα και προδιαγράφουν λύσεις. Επιπλέον, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι μια σειρά επαγγελματικών θέσεων εργασίας στην παγκόσμια αγορά Logistics and Supply Chain αναζητούν προσόντα για Lean και Six Sigma για την επίτευξη και τη διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Η επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας γρήγορος μηχανισμός για την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων για πιστοποίηση από το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Οι σύγχρονοι επαγγελματίες πολιτικού μηχανικού απαιτούν συχνά μια εκτεταμένη κατανόηση της διαχείρισης των κατασκευών λόγω των στρατηγικών οφελών που μπορούν να αποφέρουν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι σύγχρονοι επαγγελματίες πολιτικού μηχανικού απαιτούν συχνά μια εκτεταμένη κατανόηση της διαχείρισης των κατασκευών λόγω των στρατηγικών οφελών που μπορούν να αποφέρουν τόσο σε άτομα όσο και σε ομάδες έργων. Καθώς η βιομηχανία γίνεται πιο ανταγωνιστική, οι οργανισμοί και οι πελάτες τους απαιτούν ολοένα και περισσότερο τον συνδυασμένο χρόνο, το κόστος και τις εγγυήσεις ποιότητας που παρέχει η καλή πρακτική διαχείρισης έργων. Επιπλέον, ο κλάδος αναγνωρίζει τώρα ότι υπάρχει ανάγκη για μηχανικούς να αποκτήσουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις που να συμπληρώνουν το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό τους υπόβαθρο.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το MSc in Finance έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που αναζητούν ένα mainstream διδάσκονται MSc στο θέμα, με σκοπό είτε να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον χρηματοπιστωτικό ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MSc in Finance έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που αναζητούν ένα mainstream διδάσκονται MSc στο θέμα, με σκοπό είτε να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα ή να προχωρήσουν στη διδακτορική έρευνα στη χρηματοδότηση. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των φοιτητών σχετικά με την ακαδημαϊκή χρηματοδότηση και τον χρηματοπιστωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας, της εμπειρικής έρευνας και πρακτικών θεμάτων.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Heriot-Watt University Dubai

Στο 1ο έτος, οι σπουδαστές σε όλα τα πτυχία International Business Management ακολουθούν ένα κοινό πρόγραμμα που παρέχει ισχυρή βάση στις αρχές της σύγχρονης διοίκησης επ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο 1ο έτος, οι σπουδαστές σε όλα τα πτυχία International Business Management ακολουθούν ένα κοινό πρόγραμμα που παρέχει ισχυρή βάση στις αρχές της σύγχρονης διοίκησης επιχειρήσεων. Το έτος 2 εισάγει τους λειτουργικότερους τομείς επιχειρηματικής και διοίκησης, όπως Marketing, HRM, Διαχείριση Επιχειρήσεων και Marketing. Στο 3ο και 4ο έτος οι φοιτητές επιλέγουν από μια σειρά εξειδικευμένων μαθήματα μάρκετινγκ που τους επιτρέπουν να προσαρμόσουν το πτυχίο τους για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους σταδιοδρομίας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το πτυχίο μας Διεθνής Επιχειρηματική Διοίκηση με Επιχειρήσεις είναι σχετικό και πρακτικό, αναπτύσσοντας δεξιότητες απασχολησιμότητας και επαγγελματικής ανάπτυξης καθ 'όλη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πτυχίο μας Διεθνής Επιχειρηματική Διοίκηση με Επιχειρήσεις είναι σχετικό και πρακτικό, αναπτύσσοντας δεξιότητες απασχολησιμότητας και επαγγελματικής ανάπτυξης καθ 'όλη τη διάρκεια.

Τα πτυχία μας αντανακλούν την τρέχουσα σκέψη και τις πρακτικές επιτυχημένων ηγετών και οργανισμών και θα σας προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στις θέσεις, τις οργανώσεις και τις βιομηχανίες του μέλλοντος.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Στο 1ο έτος, οι σπουδαστές σε όλα τα πτυχία International Business Management ακολουθούν ένα κοινό πρόγραμμα που παρέχει ισχυρή βάση στις αρχές της σύγχρονης διοίκησης επ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο 1ο έτος, οι σπουδαστές σε όλα τα πτυχία International Business Management ακολουθούν ένα κοινό πρόγραμμα που παρέχει ισχυρή βάση στις αρχές της σύγχρονης διοίκησης επιχειρήσεων. Το έτος 2 εισάγει τους λειτουργικότερους τομείς επιχειρηματικής και διοίκησης, όπως Marketing, HRM, Διαχείριση Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεις. Στο 3ο και 4ο έτος οι φοιτητές επιλέγουν από μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων Επιχειρήσεων που τους επιτρέπουν να προσαρμόσουν το πτυχίο τους για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους σταδιοδρομίας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Το λογιστικό και επιχειρηματικό χρηματοοικονομικό πρόγραμμα μας είναι πτυχίο ειδίκευσης, ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στο λογιστικό επάγγελμα, χρη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το λογιστικό και επιχειρηματικό χρηματοοικονομικό πρόγραμμα μας είναι πτυχίο ειδίκευσης, ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στο λογιστικό επάγγελμα, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ή οικονομική διαχείριση. Η αξία των μελετών αυτών αναγνωρίζεται επίσης από επαγγελματίες λογιστικούς φορείς που παρέχουν εξαιρέσεις από τις εξετάσεις.

Διδασκαλία και αξιολόγηση... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot-Watt University Dubai

Η Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Σχεδίαση της ΜΑ διερευνά την αναδυόμενη συμβιωτική σχέση μεταξύ «εσωτερικού σχεδιασμού» και «εσωτερικής αρχιτεκτονικής» στην κατανόηση, τη δ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Υπάρχει σήμερα ένα χάσμα μεταξύ αυτού που θεωρούμε ως «εσωτερικού σχεδιασμού» και αυτό που θεωρούμε ως «εσωτερική αρχιτεκτονική». Ωστόσο, υπάρχει μια συνεχής σύγκλιση και των δύο πεδίων και υπάρχει μια ευκαιρία να συνενωθούν τα πιο σημαντικά στοιχεία και των δύο. τη δημιουργικότητα, τη διαδικασία και τη σχεδιαστική σκέψη των σχεδιαστών, με την επιστήμη, τη γνώση και τον πραγματισμό της αρχιτεκτονικής.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Heriot Watt Unviersity Dubai
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+971 4435 8700