Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Εισαγωγή

Το Ινστιτούτο Τεχνητής Νοημοσύνης (MBZUAI) του Mohamed bin Zayed στο Αμπού Ντάμπι, είναι ακαδημαϊκό ίδρυμα μεταπτυχιακού επιπέδου, που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών για τοπικούς και ξένους φοιτητές στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το MBZUAI στοχεύει να υποστηρίξει την πρόοδο της επιστημονικής έρευνας, ανάπτυξης, μεταφοράς και χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω της εισαγωγής MSc και Ph.D. προγράμματα που επιτρέπουν στους μαθητές να εκπληρώσουν το πνευματικό τους δυναμικό σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον.

Ο στόχος του MBZUAI είναι να επιτύχει ακαδημαϊκή και ερευνητική αριστεία σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, βοηθώντας τους μαθητές του να επιτύχουν στη σταδιοδρομία τους και να αξιοποιήσουν τις αποκτηθείσες γνώσεις τους για να αντιμετωπίσουν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας.

Η μοναδικότητά μας. Την άκρη σου

1. Έρευνα εστιασμένη

Το Πανεπιστήμιο Τεχνητής Νοημοσύνης Mohamed bin Zayed είναι το πρώτο ερευνητικό πανεπιστήμιο με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη στον κόσμο. Το MBZUAI έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Τεχνητής Νοημοσύνης με έδρα το Αμπού Ντάμπι (IIAI), μια παγκόσμια δύναμη στην αριστεία και την ηγεσία της έρευνας AI, για την επίβλεψη του Ph.D. μαθητές και ανάπτυξη προγράμματος σπουδών.

2. Η πανεπιστημιούπολη

Το MBZUAI είναι πλήρως ενσωματωμένο με την πόλη του Αμπού Ντάμπι, μια ζωντανή πρωτεύουσα που συνδυάζει την κληρονομιά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η πανεπιστημιούπολη, που βρίσκεται στην πόλη Masdar-μια από τις πιο βιώσιμες αστικές κοινότητες στον κόσμο-προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα παρέχοντας ένα μοναδικό περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε την έρευνά σας.

3. Υποτροφία

Το MBZUAI προσφέρει πλήρη υποτροφία που καλύπτει το 100% των διδάκτρων και άλλων παροχών, όπως μηνιαίο επίδομα, ασφάλιση υγείας και διαμονή,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Επαγγελματικές Ευκαιρίες

Οι ισχυρές σχέσεις MBZUAI με την εθνική κυβέρνηση, τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό κόσμο, παρέχουν μια πλατφόρμα για τους μαθητές μας να συνδεθούν με ένα δίκτυο στρατηγικών εταίρων για να αποκτήσουν τεράστιες εμπειρίες μέσω πιθανών πρακτικών σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, οι τηλεπικοινωνίες, η τεχνολογία, η κυβέρνηση, χρηματοδότηση και πολλά άλλα. Η τέλεια πύλη για να οδηγήσετε με επιτυχία την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

5. Διεθνές περιβάλλον

Το MBZUAI είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο για την ερευνητική διαμονή σας. Οι υποψήφιοι από όλες τις χώρες και τις εθνικότητες είναι ευπρόσδεκτοι καθώς η αποδοχή και αποδοχή στα προγράμματα θα βασίζεται σε υψηλή ακαδημαϊκή θέση και αξία. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον διεθνούς πανεπιστημιούπολης, το MBZUAI στοχεύει στην προώθηση μιας κουλτούρας ενσωμάτωσης και ανάπτυξης.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Το MBZUAI προσφέρει στους φοιτητές μια επιλογή μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο πανεπιστημιακό περιβάλλον, που βρίσκεται στην ακμάζουσα πρωτεύουσα των ΗΑΕ. Συνδυάζοντας ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα και ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών με την πλούσια κουλτούρα και την κληρονομιά του Άμπου Ντάμπι, το MBZUAI προσφέρει μια εμπειρία όπως καμία άλλη.

Όλοι οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί σε βάση πλήρους φοίτησης έχουν το προνόμιο να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με πλήρη υποτροφία. Ωστόσο, για να διατηρηθούν οι υποτροφίες, οι υποτροφίες και άλλα οφέλη, οι φοιτητές αναμένεται να διατηρήσουν υψηλή ακαδημαϊκή υπόσταση, να συμμορφώνονται με τον κώδικα δεοντολογίας του πανεπιστημίου και να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Η υποτροφία περιλαμβάνει:

  • 100% δωρεάν δίδακτρα
  • Φοιτητική στέγαση στην πανεπιστημιούπολη
  • Ασφάλιση υγείας και χορηγία βίζας ΗΑΕ για μη υπηκόους των ΗΑΕ
  • Μηνιαία υποτροφία (με την επιφύλαξη των κανόνων και των κανονισμών του Πανεπιστημίου, όπως αναφέρεται στον Πανεπιστημιακό Κατάλογο)
  • Φοιτητές εξωτερικού και κατοίκους ΗΑΕ
    • MSc: 8.000 AED
    • Διδακτορικό: 10.000 AED (οι παντρεμένοι διδακτορικοί φοιτητές μπορούν να ζητήσουν να ζήσουν εκτός πανεπιστημιούπολης και να λάβουν επιπλέον επίδομα στέγασης 5.000 AED, υπό την προϋπόθεση έγκρισης και υποβολής επίσημων εγγράφων.)
    • Εθνικοί φοιτητές των ΗΑΕ
    • MSc: 30.000 AED (άγαμος) ή 33.000 AED (έγγαμος, απαιτείται η υποβολή επίσημων εγγράφων)
    • Διδακτορικό: 36.000 AED (άγαμος) ή 39.000 AED (έγγαμος, απαιτείται η υποβολή επίσημων εγγράφων)

Στατιστικά Αποφοίτων

Κατάταξη

Οι κατατάξεις CS με μια ματιά

  • 18η στον τομέα της AI στην κατάταξη CS παγκοσμίως
  • 28η στον τομέα της ML στην κατάταξη CS παγκοσμίως
  • 16ος στον τομέα του βιογραφικού στο CS Rankings παγκοσμίως
  • 19ος στον τομέα του NLP στην κατάταξη CS παγκοσμίως

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

  • Abu Dhabi

    Masdar City, , Abu Dhabi

Ερωτήσεις