Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAEU) είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο με ένταση έρευνας που συγκεντρώνει περίπου 13.900 φοιτητές, με περισσότερους από 900 καθηγητές και 65.000 αποφοίτους που κατέχουν βασικές θέσεις στην κυβέρνηση, τη βιομηχανία, το εμπόριο και σε όλες τις επιχειρηματικές περιοχές σε όλη την περιοχή. Οι διεθνείς σπουδαστές και οι εκπ

Ως κορυφαίο πανεπιστήμιο της χώρας, το UAEU προσφέρει ένα πλήρες φάσμα διεθνώς αναγνωρισμένων υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακών και προπτυχιακών προγραμμάτων μέσω των εννέα σχολών του σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ειδικότητες.

Από την ίδρυσή της το 1976, η UAEU εξελίχθηκε από ένα προπτυχιακό ίδρυμα διδασκαλίας σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο με μεγαλύτερη έμφαση σε μια ερευνητική αποστολή.

Ως ακαδημαϊκό πανεπιστήμιο , η UAEU συνεργάζεται με τους εταίρους της στον κλάδο για την παροχή ερευνητικών λύσεων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έθνος και η περιοχή. Εννέα ερευνητικά κέντρα στρατηγικής σημασίας για τη χώρα και την περιοχή προωθούν τη γνώση σε κρίσιμους τομείς.

Επιπλέον, η Επιστήμη

Με τη διακεκριμένη σχολή του, την υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη και μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης φοιτητών, η UAEU προσφέρει ένα περιβάλλον διαβίωσης που είναι ασύγκριτο στην περιοχή. Η UAEU είναι ένα ώριμο πανεπιστήμιο με σημαντικά επιτεύγματα και μια σαφή πορεία για συνεχή βελτίωση με στόχο να αναγνωριστεί διεθνώς ως ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Κολλέγια

Το Πανεπιστήμιο Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει 9 ξεχωριστά κολέγια, εκτός από το College of Graduate Studies και το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο, φιλοξενώντας ένα πλήρες φάσμα ακαδημαϊκών κλάδων και τμημάτων.

Επισκεφθείτε τις σελίδες του Κολλεγίου για να μάθετε περισσότερα.

Πανεπιστήμιο κολέγιο

Δεσμευόμαστε στην αριστεία δημιουργώντας ένα ζωντανό μαθησιακό περιβάλλον και παρέχοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις μάθησης.

Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Οικονομικών

Το CBE χαρακτηρίζεται από το αποτελεσματικό μαθησιακό του περιβάλλον, διακεκριμένα σχέδια μελέτης για να βοηθήσουν τους μαθητές να οικοδομήσουν το μέλλον τους.

Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Στο CHSS, προωθούμε προηγμένες επιστημονικές έρευνες, δημιουργούμε στενούς δεσμούς με την κοινωνία και εδραιώσουμε την κληρονομιά και την κοινωνική υπηρεσία.

Κολλέγιο Πληροφορικής

Το Κολλέγιο μας είναι ένας ιδανικός τόπος που ευνοεί την προσωπική, πνευματική και τεχνική ανάπτυξη και είμαστε περήφανοι για τους επιτυχημένους αποφοίτους μας.

Κολλέγιο Μηχανικών

Το College of Engineering προσφέρει διακεκριμένα, διεθνώς επαναλαμβανόμενα προγράμματα και προσπαθεί να επιτύχει βιωσιμότητα σε διάφορους τομείς.

Κολέγιο Εκπαίδευσης

Παρέχοντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, το Κολέγιο Εκπαίδευσης προσφέρει προγράμματα που πληρούν τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις των ΗΑΕ για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή γνωστή κοινωνία.

College of Law

Το Κολέγιο Νομικής έχει ένα διάσημο καθεστώς σε περιφερειακό επίπεδο και παρέχει προγράμματα με βάση την έρευνα για να καλύψει τις ανάγκες της κοινωνίας των ΗΑΕ.

Κολλέγιο Τροφίμων και Γεωργίας

Η CFA δεσμεύεται για την επιτυχία των σπουδαστών και προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα που υιοθετούν κριτική σκέψη για να αποκτήσουν οι μαθητές τις δεξιότητες που απαιτούνται στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Κολλέγιο Επιστήμης

Παρέχουμε ένα διακεκριμένο μαθησιακό περιβάλλον βασισμένο στο πείραμα για την προετοιμασία των πτυχιούχων που διαθέτουν τεχνικές δεξιότητες και τεχνογνωσία ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Κολλέγιο Ιατρικής και Επιστημών Υγείας

Παρέχουμε ένα διακεκριμένο μαθησιακό περιβάλλον βασισμένο στο πείραμα για την προετοιμασία των πτυχιούχων που διαθέτουν τεχνικές δεξιότητες και τεχνογνωσία ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Κολλέγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών

Προσφέρουμε τα καλύτερα προγράμματα και εγκαταστάσεις για να βοηθήσουμε τους μαθητές να ανταποκριθούν στις φιλοδοξίες τους να σπουδάσουν μεταπτυχιακά προγράμματα. Προσφέρουμε επίσης διάφορες πλήρεις και μερικές υποτροφίες για διάφορα προγράμματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

UAEU United Arab Emirates University

Το Master of Governance και η Δημόσια Πολιτική (MGPP) έχει ως στόχο να μεταδώσει γνώσεις, δεξιότητες και αναλυτικές ικανότητες σχετικά με την ορθολογική εφαρμογή μεθόδων, ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πτυχίο Master of Governance and Public Policy (MGPP) στοχεύει στη διάδοση γνώσεων, δεξιοτήτων και αναλυτικών ικανοτήτων σχετικά με την ορθολογική εφαρμογή μεθόδων, πρακτικών εργαλείων και τεχνικών στη δημόσια διακυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης, εφαρμογής και αξιολόγησης της δημόσιας τάξης στη δυναμική και σύνθετη εποχή της παγκοσμιοποίησης. Το Πρόγραμμα συνδυάζει συναφείς σύγχρονες θεωρίες, επαγγελματικές δεξιότητες, πρακτικές γνώσεις, ερευνητικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου και κριτική σκέψη για την προσέγγιση των θεμάτων διακυβέρνησης και διαχείρισης της πολιτικής στη νέα χιλιετία. Το MGPP εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις δεξιότητες αιχμής ώστε να αναλάβουν ανοικτή, υπεύθυνη, υπεύθυνη και ολοκληρωμένη ηγεσία για να αντιμετωπίσουν τις διοικητικές, ηθικές, οικονομικές, οργανωτικές και πολιτικές προκλήσεις όσον αφορά την παροχή ανώτερων κυβερνητικών υπηρεσιών και τη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το MPA είναι το πρώτο λογιστικό πρόγραμμα AACSB-Accredited Accounting στην περιοχή GCC και MENA. Εξασφαλίζει την άσκηση των λογιστών και των διαχειριστών που έχουν επιλέξ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το MPA είναι το πρώτο λογιστικό πρόγραμμα AACSB-Accredited Accounting στην περιοχή GCC και MENA. Εξασφαλίζει την άσκηση των λογιστών και των διαχειριστών που έχουν επιλέξει την επαγγελματική πορεία και οι οποίοι θα ήθελαν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη λογιστική. Το πρόγραμμα καλύπτει πολύ ευρύτερους τομείς λογιστικής από ό, τι οποιαδήποτε από τις άλλες επαγγελματικές λογιστικές πιστοποιήσεις που τείνουν να είναι στενά εξειδικευμένες. Επιπλέον, αναπτύσσει προσωπικές και επιχειρηματικές ικανότητες (τεχνικών και μη τεχνικών) των αποφοίτων και τους παρέχει μια εξαιρετική βάση για την επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία. Ο βαθμός θα είναι επίσης μια φυσική οδός για ένα Διδακτορικό Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA).... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Τα προγράμματα Master of Social Work (MSW) προετοιμάζουν πτυχιούχους για την προχωρημένη επαγγελματική πρακτική σε μια περιοχή συγκέντρωσης. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα προγράμματα Master of Social Work (MSW) προετοιμάζουν πτυχιούχους για την προχωρημένη επαγγελματική πρακτική σε μια περιοχή συγκέντρωσης. Το πρόγραμμα MSW θα προετοιμάσει τους πτυχιούχους του UAEU για να εισέλθουν στη δουλειά ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αποδεχόμενοι ηγετικούς ρόλους στους τομείς της υγείας / ψυχικής υγείας, της ποινικής δικαιοσύνης, της εφαρμοσμένης έρευνας, της πολιτικής ανάλυσης, της κοινοτικής εκπαίδευσης, των σχολείων και στον σχεδιασμό και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε άλλους τομείς. Ο Master of Social Work αποτελείται από 30 ώρες πίστωσης εξειδικευμένης διδασκαλίας και πρακτικής άσκησης για φοιτητές με πτυχίο Bachelor in Social Work (BSW). Το πρόγραμμα MSW καλωσορίζει επίσης τους σπουδαστές με πτυχίο πανεπιστημίου σε άλλους κλάδους εκτός από την κοινωνική εργασία. Ωστόσο, για αυτούς τους φοιτητές, το πρόγραμμα σπουδών θα αποτελείται από μαθήματα ίδρυσης (30 πιστωτικές ώρες) το έτος 1 και μαθήματα εξειδίκευσης (30 ώρες πίστωσης) στο έτος 2 για συνολικά 60 μονάδες ωρών.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το Master of Education Program στο Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι πρακτικά προσανατολισμένο με κύριο στόχο την ενίσχυση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Education Program στο Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι πρακτικά προσανατολισμένο με κύριο στόχο την ενίσχυση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των διαθεσίμων των μεταπτυχιακών φοιτητών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών σχολείων, των διευθυντών και άλλων επαγγελματιών του σχολείου που είναι πρόθυμοι να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Επικεντρώνεται στην προετοιμασία των ηγετών που θα συμμετάσχουν στη μεταρρύθμιση του σχολείου μέσω της ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών, της λήψης σχολικών αποφάσεων και της κοινοτικής προσέγγισης. Το πρόγραμμα βασίζεται στα καλύτερα διεθνή πρότυπα που θα βοηθήσουν στη διευκόλυνση της συνεχούς βελτίωσης της εκπαίδευσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει τρία κομμάτια: Εκπαιδευτική Ηγεσία, Ειδική Εκπαίδευση και Πρόγραμμα Σπουδών και Διδασκαλίας (Αγγλικά, Αραβικά, Ισλαμικές Σπουδές, Μαθηματικά, Επιστήμες και Κοινωνικές Σπουδές). Το Κολέγιο Εκπαίδευσης του UAEU θεωρείται πρωτοπόρος στην προετοιμασία της Μέσης Ανατολής για την Εκπαίδευση των Δασκάλων, που αποδεικνύεται από την αναγνώρισή του από το Κέντρο Διασφάλισης της Ποιότητας στη Διεθνή Εκπαίδευση (CQAIE) σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο διαπίστευσης της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών (NCATE) , το 2005 και το 2010 αντιστοίχως.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Η Διαχείριση Μηχανικών είναι η διαδικασία σχεδιασμού, οργάνωσης, στελέχωσης, καθοδήγησης και επηρεασμού των ανθρώπων και των δραστηριοτήτων ελέγχου που έχουν τεχνολογική ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Διαχείριση Μηχανικών είναι η διαδικασία σχεδιασμού, οργάνωσης, στελέχωσης, καθοδήγησης και επηρεασμού των ανθρώπων και των δραστηριοτήτων ελέγχου που έχουν τεχνολογική συνιστώσα. Αυτές οι λειτουργίες απαιτούν βασικές δεξιότητες από τους διαχειριστές μηχανικών για να διαχειριστούν τον εαυτό τους, το προσωπικό, τις ομάδες, τα έργα, τις τεχνολογίες και τα παγκόσμια σημαντικά ζητήματα. Αυτές οι απαιτήσεις είναι εν μέρει τεχνικές και εν μέρει σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, τα κολλέγια της μηχανικής και των επιχειρήσεων και των οικονομικών συγκεντρώθηκαν και ξεκίνησε το πρόγραμμα το 2006. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων, τη διαχείριση της διαδικασίας, την ποιοτική μηχανική και τη διαχείριση του έργου από την τεχνική πλευρά και την ηγεσία, των τεχνικών καινοτομιών, της αλυσίδας εφοδιασμού, της χρηματοδότησης και της λήψης αποφάσεων από την πλευρά των επιχειρήσεων. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτώνται με αυτόν τον τρόπο ενσωματώνονται μέσω ενός σχεδίου δράσης.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

UAEU United Arab Emirates University

Το M.Sc. στις Μαθηματικές Επιστήμες είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πίστωσης που προσφέρεται τόσο πλήρης όσο και μερική απασχόληση στο Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών. Οι φοιτητέ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το M.Sc. στις Μαθηματικές Επιστήμες είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πίστωσης που προσφέρεται τόσο πλήρης όσο και μερική απασχόληση στο Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 24 ώρες πίστωσης μαθημάτων εκτός από 6 ώρες πίστωσης που προορίζονται για την έρευνα και την ολοκλήρωση ενός M.Sc. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Το μάθημα περιλαμβάνει 4 ώρες πίστωσης από τις απαιτήσεις του Κολλεγίου Επιστημών (Ηθική, Μέθοδοι Έρευνας και Στατιστικής), 3 μαθήματα βασικών μαθηματικών και 2 σεμινάρια (συνολικά 11 ώρες) εκτός από 3 μαθήματα επιλογής (9 ώρες πίστωσης) ο σπουδαστής να ειδικεύεται σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με καθαρά ή εφαρμοσμένα μαθηματικά. Η πρόοδος των σπουδαστών εποπτεύεται από έναν επιβλέποντα ερευνητή (και συν-εποπτικά στελέχη) και από μια επιτροπή αμυντικής διατριβής. Το πρόγραμμα είναι ανοικτό πρόγραμμα για όλους τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Μηχανικής προσφέρει πτυχίο Master in Αρχιτεκτονικής Μηχανικής για φοιτητές με ενδιαφέρον για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία του υψη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Μηχανικής προσφέρει πτυχίο Master in Αρχιτεκτονικής Μηχανικής για φοιτητές με ενδιαφέρον για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία του υψηλής απόδοσης κτιριακού περιβάλλοντος. Το πτυχίο MSc προετοιμάζει τους σπουδαστές για εξειδικευμένους ρόλους στην επαγγελματική πρακτική, καθώς και για την προχωρημένη μελέτη σε επίπεδο διδακτορικού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αυστηρές αρχιτεκτονικές μελέτες αρχιτεκτονικής σε θέματα που σχετίζονται με την οικοδομική επιστήμη, τα συστήματα μηχανικής, την αειφόρο ανάπτυξη, και υψηλής απόδοσης σχεδιασμό σε διάφορες κλίμακες του δομημένου περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα κορυφώνεται είτε με ένα ερευνητικό έργο είτε με μια διατριβή. Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν προπτυχιακό αρχιτεκτονικό ή αρχιτεκτονικό υπόβαθρο μηχανικής, είτε με πτυχίο BSc στην Αρχιτεκτονική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του ΗΑΕ ή ισοδύναμο σε μια στενά συνδεδεμένη περιοχή.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το κολλέγιο της τεχνολογίας των πληροφοριών προσφέρει το Master of Science στο πρόγραμμα διαχείρισης τεχνολογίας της πληροφορίας που παράγει αποφοίτους που έχουν πλήρη κα ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το κολλέγιο της τεχνολογίας των πληροφοριών προσφέρει το Master of Science στο πρόγραμμα διαχείρισης τεχνολογίας της πληροφορίας που παράγει αποφοίτους που έχουν πλήρη κατανόηση των συστημάτων πληροφορικής και των τεχνολογιών μαζί με τη σχετική διαχείριση, την επικοινωνία και τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να ενσωματώνουν τεχνογνωσία τεχνολογίας συστημάτων πληροφορικής και δεξιότητες διαχείρισης για την αποτελεσματική εφαρμογή οργανωτικών λύσεων. Αυτός ο συνδυασμός προηγμένων τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων διαχείρισης με την οργανωτική στρατηγική έβαλαν αποφοίτους αυτού του προγράμματος σε θέση να επιτύχουν ως ηγέτες πληροφορικής και τεχνικοί εμπειρογνώμονες.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το Master of Science στην Τεχνολογία Λογισμικού που προσφέρεται από το Κολλέγιο Τεχνολογίας Πληροφορικής έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τεχνική και διοικητική εμπειρογν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Science στην Τεχνολογία Λογισμικού που προσφέρεται από το Κολλέγιο Τεχνολογίας Πληροφορικής έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τεχνική και διοικητική εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της μηχανικής λογισμικού. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των μηχανικών λογισμικού. Οι σπουδαστές αποκτούν στερεά θεμέλια στη θεωρία και την πρακτική στον τομέα της μηχανικής λογισμικού, με σε βάθος έκθεση στην τεχνολογία αιχμής σε διαδικασίες ανάπτυξης λογισμικού, μεθοδολογίες και εργαλεία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μεταδώσει τη γνώση και να αναπτύξει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κάλυψη των σημερινών και μελλοντικών αναγκών τεχνολογιών πληροφορικής των κυβερνητικών και εταιρικών οργανισμών, καθώς και για την προετοιμασία των φοιτητών για διδακτορικό. πτυχιακά προγράμματα στον τομέα πληροφορικής και συναφείς τομείς. Η ομαδική εργασία τονίζεται σε όλο το πρόγραμμα σπουδών για να παρέχει στους φοιτητές βασικές δεξιότητες για να είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες μηχανικού λογισμικού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες με υψηλά κίνητρα επαγγελματιών και πρόσφατων πτυχιούχων πτυχίων πανεπιστημίου.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η αποφοίτηση από μηχανικούς πετρελαιοπαραγωγής που έχουν υψηλό βαθμό εξειδίκευσης για επαγγελματική πείρα. Οι απόφοιτοι μπορούν να ε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η αποφοίτηση από μηχανικούς πετρελαιοπαραγωγής που έχουν υψηλό βαθμό εξειδίκευσης για επαγγελματική πείρα. Οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν στη βιομηχανία πετρελαίου, να συνεχίσουν σε άλλα μεταπτυχιακά πτυχία ή να συμμετάσχουν σε συμβουλευτικές / αναθέτουσες εταιρείες. Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να παρακινηθούν να επιδιώξουν τη δια βίου μάθηση και την επαγγελματική ανάπτυξη και να είναι σε θέση να γίνουν επαγγελματίες και ηγέτες στις παγκόσμιες βιομηχανίες πετρελαίου. (Συνολικές ώρες πίστωσης είναι 30 για αυτές και 33 για μη-διατριβές).... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Η μηχανολογία είναι ένας από τους ευρύτερους και παλαιότερους κλάδους της μηχανικής και μπορεί να απαιτήσει εργασία που κυμαίνεται από το σχεδιασμό και την κατασκευή πολύ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η μηχανολογία είναι ένας από τους ευρύτερους και παλαιότερους κλάδους της μηχανικής και μπορεί να απαιτήσει εργασία που κυμαίνεται από το σχεδιασμό και την κατασκευή πολύ λεπτών και ευαίσθητων οργάνων με μικρο και νανο-κλίμακες μέχρι το σχεδιασμό και την κατασκευή τεράστιων σταθμών ηλεκτροπαραγωγής. Το πρόγραμμα ME δίνει έμφαση σε μια θεμελιώδη προσέγγιση της μηχανικής στην οποία ο μαθητής μαθαίνει να εντοπίζει τις ανάγκες, να καθορίζει τα προβλήματα και να εφαρμόζει βασικές αρχές και τεχνικές για να βρει μια λύση. Αυτή η φιλοσοφία ενσωματώνεται στις διαλέξεις στην τάξη, εργαστηριακές δραστηριότητες, σχεδιαστικά έργα και έρευνα. Οι απόφοιτοι του ΜΕ αναμένεται να ασχοληθούν με κινητές συσκευές και πολύπλοκα συστήματα. Οι μαθητές μαθαίνουν για υλικά, σχεδιασμό, κατασκευή, μηχανική στερεών και ρευστών, θερμοδυναμική, μεταφορά θερμότητας, έλεγχο και όργανα, για την κατανόηση μηχανικών συστημάτων. Εξειδικευμένα μαθήματα της ΜΕ περιλαμβάνουν την ενεργειακή μετατροπή, διαχείριση ενέργειας, κλιματισμό, στροβιλομηχανές, σύνθετα υλικά και επεξεργασία υλικών, καύση, μηχανική θραύσης, επιλεγμένα θέματα μηχανικής και κραδασμών, μηχανική ελέγχου, εισαγωγή στην ρομποτική, επιλεγμένα θέματα στην κατασκευή και το σχεδιασμό, βιομηχανολογία και επιλεγμένα θέματα βιοτεχνολογίας. (Συνολικές ώρες πίστωσης είναι 30 για τη διδακτορική διατριβή και 33 για μη διπλωματική εργασία).... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το M.Sc. στη Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία είναι μια 30 πιστωτική ώρα που προσφέρεται τόσο πλήρους όσο και μερικής απασχόλησης στο Τμήμα Βιολογίας. Οι φοιτητές υποχρ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το M.Sc. στη Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία είναι μια 30 πιστωτική ώρα που προσφέρεται τόσο πλήρους όσο και μερικής απασχόλησης στο Τμήμα Βιολογίας. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 24 ώρες πίστωσης μαθημάτων εκτός από 6 ώρες πίστωσης που προορίζονται για την έρευνα και την ολοκλήρωση ενός M.Sc. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Το μάθημα περιλαμβάνει 5 ώρες πίστωσης των απαιτήσεων του College of Science (Μεταπτυχιακό Σεμινάριο, Ηθική, Μέθοδοι Έρευνας και Στατιστικές), 10 ώρες πίστωσης από 4 βασικά μαθήματα Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας εκτός από 9 ώρες πίστωσης intercollege (College of Science και College of Medicine και Επιστημών Υγείας) μαθήματα επιλογής που επιτρέπουν στον φοιτητή να ειδικεύεται σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με τη Μοριακή Βιολογία και / ή τη Βιοτεχνολογία. Οι φοιτητές μπορούν να διαρκέσουν έως και 6 ώρες ωρών επιλογής μαθήματα που προσφέρονται από την CMHS. Η πρόοδος των σπουδαστών εποπτεύεται από έναν επιβλέποντα ερευνητή (και συν-εποπτικά στελέχη) και από μια επιτροπή αμυντικής διατριβής. Το πρόγραμμα είναι ανοικτό πρόγραμμα για όλους τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το πρόγραμμα Master of Science in Information Security, το οποίο προσφέρεται από το Κολλέγιο Πληροφορικής, έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τεχνογνωσία στον τομέα της ηγε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Master of Science in Information Security, το οποίο προσφέρεται από το Κολλέγιο Πληροφορικής, έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τεχνογνωσία στον τομέα της ηγεσίας και των λειτουργιών στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών. Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο προς την κάλυψη της αυξανόμενης ανάγκης για ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών. Το πρόγραμμα παρέχει στους πτυχιούχους μαθήματα βάθους που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το σύνολο δεξιοτήτων τους και τις γνώσεις τους στην ασφάλεια των πληροφοριών, καθώς και ευρύτατα μαθήματα πληροφορικής. Το πρόγραμμα παρέχει την απαιτούμενη τεχνική και διοικητική εμπειρογνωμοσύνη για το σχεδιασμό, την απόκτηση, τη λειτουργία, τη διαχείριση και την αξιολόγηση ενός συστήματος επιχειρησιακών λειτουργιών ασφάλειας πληροφοριών. Οι φοιτητές που εγγράφονται σε αυτό το πρόγραμμα αναμένεται να ακολουθήσουν ένα σχέδιο μελέτης για να εξασφαλίσουν την επαγγελματική ικανότητα και το εύρος των γνώσεων στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών. Η έμφαση αυτής της εξειδίκευσης είναι στην εφαρμογή αποδεδειγμένων και καινοτόμων πρακτικών για συστήματα ασφαλείας, εφαρμογές και δίκτυα που βασίζονται σε κτίρια. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ομάδες με υψηλά κίνητρα επαγγελματιών και πρόσφατων πτυχιούχων πτυχίων πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μεταδίδει γνώση και να αναπτύσσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κάλυψη των τρεχουσών και μελλοντικών αναγκών πληροφόρησης της κυβέρνησης και των εταιρικών οργανώσεων, καθώς και για την προετοιμασία των φοιτητών για την παρακολούθηση διδακτορικού διπλώματος. στην ασφάλεια πληροφοριών ή σε συναφείς τομείς.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων προτείνει ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιστήμης Τροφίμων που θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις σχετικά με ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων προτείνει ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιστήμης Τροφίμων που θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις σχετικά με την Ποιότητα και την Ασφάλεια των Τροφίμων, τη Χημεία και την Ανάλυση των Τροφίμων, την Επεξεργασία και Μηχανική Τροφίμων καθώς και τα Καινοτόμα και Λειτουργικά Τρόφιμα. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη των τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να ενισχύσει τις γνώσεις του μαθητή σχετικά με τις επιστημονικές αρχές και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας τροφίμων. Το πρόγραμμα θα παρέχει επιστημονική επαγγελματική εκπαίδευση που θα περιλαμβάνει τη θεωρία της τάξης, την πρακτική έρευνα και την εφαρμογή της. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν διεξοδικά τις θεωρητικές και εφαρμοσμένες πτυχές της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής των τροφίμων. Μια εις βάθος κατανόηση της επιστήμης, όπως ισχύει για τα τρόφιμα, θα βοηθήσει τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την καριέρα και την τεχνική εκπαίδευση, να κατανοήσουν τη βιομηχανία τροφίμων καθώς και την προετοιμασία των τροφίμων στην καθημερινότητά τους. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παράγει μεταπτυχιακές επιστήμες ειδικών επιστημών με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη και την περαιτέρω υπεροχή στον επαγγελματικό κόσμο.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το πρόγραμμα Master of Science στην Ηλεκτρολογία παρέχει προηγμένες ευκαιρίες μελέτης για ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα επιλογής, που επιτρ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Master of Science στην Ηλεκτρολογία παρέχει προηγμένες ευκαιρίες μελέτης για ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα επιλογής, που επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόσουν τα προγράμματα τους μεμονωμένα ώστε να δώσουν έμφαση σε μια συγκεκριμένη εξειδίκευση (π.χ. Power, control, communication, κ.λπ.). Οι τομείς σπουδών περιλαμβάνουν συστήματα ισχύος, ηλεκτρονικά ισχύος, ηλεκτρονικά συστήματα, συστήματα ελέγχου, μηχανική πληροφορικής και συστήματα επικοινωνίας. Το πρόγραμμα έχει επιλογές διδακτορικής και μη διατριβής. Το πρόγραμμα παρέχει στους πτυχιούχους όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα διδακτορικού επιπέδου ή / και να συμμετάσχουν ενεργά στη διαχείριση και συντήρηση νέων τεχνολογικών καινοτομιών καθώς και στη συμμετοχή στην ανάπτυξη και σχεδιασμό νέων προϊόντων. Άλλοι στόχοι είναι η εδραίωση ισχυρών αμφίδρομων σχέσεων με την τοπική βιομηχανία και κυβερνητικά ιδρύματα, εκτός από την προώθηση της επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης (R... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το Τμήμα Ψυχολογίας ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Ψυχολογίας

Στόχοι του προγράμματοςΝα παρέχει στους φοιτητές προηγμένες γνώσεις για τις τρέχουσες εξελίξεις στην κλινική ψυχολογία.Να εκπαιδεύσει τους μαθητές σχετικά με την εφαρμογή της κλινικής γνώσης για την επίλυση ψυχολογικών προβλημάτων.Να εκπαιδεύσει τους μαθητές να ενεργούν ανεξάρτητα στο σχεδιασμό και την εκτέλεση καθηκόντων σε επαγγελματικό επίπεδο.Να επιτρέψει στους σπουδαστές να κοινοποιούν σαφώς σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη τα κλινικά θέματα και τα συμπεράσματαΝα παρέχουν στους φοιτητές γνώσεις που τους επιτρέπουν να διεξάγουν κλινική έρευνα υπό ελάχιστη επίβλεψη.Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα καλύπτει διάφορα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών, όπως η Δομική Μηχανική, η Γεωτεχνική Μηχανική, η Διαχείριση Κατασκευών, ο Αυτοκινητόδρομος κα ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα καλύπτει διάφορα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών, όπως η Δομική Μηχανική, η Γεωτεχνική Μηχανική, η Διαχείριση Κατασκευών, ο Αυτοκινητόδρομος και οι Μεταφορές, οι Υδατικοί Πόροι, η Περιβαλλοντική Μηχανική και η Τοπογραφία. Η αναγκαιότητα διατήρησης της εθνικής ανάπτυξης θέτει αυξανόμενες απαιτήσεις στον κυβερνητικό και τον ιδιωτικό τομέα για την εξασφάλιση κατάλληλων υποδομών, δικτύων μεταφοράς, οικιστικών και βιομηχανικών συγκροτημάτων. Για να βοηθήσει στην ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στην κοινότητα και τη βιομηχανία διακεκριμένους εθνικούς εργαζόμενους και υψηλής ειδίκευσης πολιτικούς μηχανικούς για την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας. Το πρόγραμμα θα εκπαιδεύσει τους σπουδαστές που προτίθενται να ακολουθήσουν το Ph.D. στην Πολιτική Μηχανική. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα παρέχουν τη σύνδεση μεταξύ των προόδων σε επιστήμες Πολιτικών Μηχανικών και αντίστοιχες εφαρμογές.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το πρόγραμμα Master of Science στο Πανεπιστήμιο του ΟΑΕ είναι το πρώτο του είδους του στην περιοχή. Έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Master of Science στο Πανεπιστήμιο του ΟΑΕ είναι το πρώτο του είδους του στην περιοχή. Έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτικές δεξιότητες για να ξεκινήσετε ή να προωθήσετε την καριέρα σας στην τηλεπισκόπηση και το GIS. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους σπουδαστές από διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και επαγγελματικά επαγγέλματα. Δεν απαιτείται προηγούμενη τηλεανίχνευση ή εμπειρία GIS για να υπερέχει στο πρόγραμμα. (Συνολικές ώρες πίστωσης είναι 30 για αυτές και 34 για μη-διατριβές).... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το πρόγραμμα Master of Science in Physics έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί και να υποστηρίζει τις στρατηγικές ανάγκες των ΗΑΕ σε διάφορους τομείς που περιλαμβάνουν, μετα ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Master of Science in Physics έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί και να υποστηρίζει τις στρατηγικές ανάγκες των ΗΑΕ σε διάφορους τομείς που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την πυρηνική ενέργεια, τη βιομηχανία ημιαγωγών, την Ιατρική Φυσική, την Αεροναυπηγική, τη Νανοφυσική και τη Νανοτεχνολογία. Το πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία των αποφοίτων του για επαγγελματικές και ηγετικές θέσεις σε βιομηχανικά, εκπαιδευτικά και κυβερνητικά ιδρύματα.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Οι πτυχιούχοι του μεταπτυχιακού τίτλου στη φυτοκομία είναι σε μεγάλη ζήτηση στην τρέχουσα αγορά εργασίας. Οι επαγγελματικές θέσεις που μπορούν να καλύψουν οι απόφοιτοι το ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι πτυχιούχοι του μεταπτυχιακού τίτλου στη φυτοκομία είναι σε μεγάλη ζήτηση στην τρέχουσα αγορά εργασίας. Οι επαγγελματικές θέσεις που μπορούν να καλύψουν οι απόφοιτοι του προτεινόμενου προγράμματος περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές δενδροκηπευτικών, καλλιεργητές αστικών κέντρων, βοηθοί έρευνας και εκπαιδευτές πανεπιστημίων, μεταξύ πολλών άλλων. Οι σπουδαστές μπορούν να εστιάσουν τη μελέτη τους στους τομείς της φυτοκομίας, της αγρο-οικολογίας, της βιοτεχνολογίας, της αναπαραγωγής, της φυσιολογίας των καλλιεργειών, της φυτικής παραγωγής, της ορυκτής διατροφής, της μοντελοποίησης και της ποσοτικής κηπουρικής, της ανάπτυξης και ανάπτυξης των φυτών, της φυσιολογίας μετά τη συγκομιδή, της επαναδιαπραγμάτευσης / αποκατάστασης. βιώσιμη διαχείριση των υδάτων.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το M.Sc. στο πρόγραμμα Χημείας στοχεύει στην παροχή ευκαιριών σε κορυφαία ΗΑΕ και διεθνείς φοιτητές να επιδιώξουν υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της χη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το M.Sc. στο πρόγραμμα Χημείας στοχεύει στην παροχή ευκαιριών σε κορυφαία ΗΑΕ και διεθνείς φοιτητές να επιδιώξουν υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της χημείας. Το πρόγραμμα βασίζεται στο βάθος της γνώσης και στην προηγμένη έρευνα για να προετοιμάσει τους αποφοίτους για την πρόκληση θέσεων εργασίας σε πολλούς τομείς. Αυτό επιτυγχάνεται προσφέροντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε καλά σχεδιασμένα θεωρητικά μαθήματα και παρέχοντας ευκαιρίες και μέσα για προηγμένη έρευνα σε πολύ σημαντικούς τομείς όπου αντιμετωπίζονται σημαντικές επιστημονικές και τεχνολογικές προκλήσεις. Το Τμήμα Χημείας είναι καθιερωμένο όσον αφορά τις ερευνητικές εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την προηγμένη ποιοτική έρευνα υπό την επίβλεψη μελών ΔΕΠ με ευρύ φάσμα ερευνητικών ενδιαφερόντων. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα καλύπτουν όλους τους παραδοσιακούς τομείς της χημείας, της αναλυτικής, της οργανικής, της ανόργανης, της φυσικής και της βιοχημείας, εκτός από τις διεπιστημονικές ερευνητικές περιοχές όπως η βιοαναλυτική, το πετρέλαιο, τα υλικά, η περιβαλλοντική, η φαρμακευτική και η υπολογιστική χημεία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με σημαντική ευελιξία με την αποδοχή πλήρους φοίτησης καθώς και μερικής φοίτησης φοιτητών και προσφέρει το βράδυ, καθώς και εβδομαδιαία μαθήματα. Το πρότυπο μελέτης μοντέλου είναι να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες θεωρητικές εργασίες (24 ώρες πίστωσης) και τις εργασίες διδακτορικής διατριβής (6 ώρες πίστωσης) εντός δύο ετών για υποψήφιο πλήρους απασχόλησης και τρία έτη για υποψήφιο μερικής απασχόλησης.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να αποφοιτήσουν τους μηχανικούς χημείας που έχουν υψηλό βαθμό εξειδίκευσης για μια επαγγελματική εμπειρία. Οι απόφοιτοι μπορούν να ε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να αποφοιτήσουν τους μηχανικούς χημείας που έχουν υψηλό βαθμό εξειδίκευσης για μια επαγγελματική εμπειρία. Οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν στις χημικές, πετροχημικές ή βιοχημικές βιομηχανίες, να συνεχίσουν σε άλλα μεταπτυχιακά πτυχία ή να συμμετάσχουν σε συμβουλευτικές / αναθέτουσες εταιρείες. Οι υποψήφιοι σπουδαστές πρέπει να παρακινηθούν να επιδιώξουν τη δια βίου μάθηση και την επαγγελματική ανάπτυξη και να είναι σε θέση να γίνουν επαγγελματίες και ηγέτες στις παγκόσμιες χημικές, πετροχημικές και βιοχημικές βιομηχανίες. (Συνολικές ώρες πίστωσης είναι 30 για αυτές και 33 για μη-διατριβές).... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το Πρόγραμμα Δασικών Πόρων (WRMP) είναι ένα διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει πτυχίο Master of Science που απευθύνεται σε όλους τους τομείς του Νερού. Τ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πρόγραμμα Δασικών Πόρων (WRMP) είναι ένα διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει πτυχίο Master of Science που απευθύνεται σε όλους τους τομείς του Νερού. Το πρόγραμμα αποδέχεται τόσο φοιτητές πλήρους όσο και μερικής φοίτησης από την έναρξή του το Σεπτέμβριο του 1999. Το WRMP προσφέρει διατριβές και μη διδακτικές επιλογές. Οι σπουδαστές με επιλογή διδακτορικής διατριβής πρέπει να συμπληρώσουν 30 CH για αποφοίτηση. ενώ οι φοιτητές επιλογής μη-διδακτορικής διατριβής πρέπει να ολοκληρώσουν 33 CH για να αποφοιτήσουν. Το WRMP καλύπτει διάφορες πτυχές που σχετίζονται με τους υδάτινους πόρους, συμπεριλαμβανομένων (όχι όμως περιοριστικά) της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Βιωσιμότητας των Υδατικών Πόρων, της Υδρολογικής Υπόγειας Υδρολογίας, της Υδρολογίας των Επιφανειακών Υδάτων, της Υποβρύχιης Μολυσματικής Υδρολογίας, της Ποιότητας των Υδάτων, της Εκτίμησης Κινδύνου, της Περιβαλλοντικής Μηχανικής και Προστασίας, Επιστήμη και Τεχνολογία, Υδρολογική και Υδρογεωλογική Μοντελοποίηση, Επεξεργασία Νερού και Λυμάτων, Αφαλάτωση Νερού, Υδραυλικά και Παράκτια Συστήματα, Ανακύκλωση Νερού, Υποδομή Νερού, Σχεδιασμός και Αξιολόγηση Υδατικών Πόρων με τη χρήση GIS και Τηλεπισκόπησης και Οικονομίας και Πολιτικής Νερού. Η συμμετοχή διαφόρων εμπειρογνωμόνων από διαφορετικά πανεπιστημιακά κολέγια είναι σύμφωνη με τον πολυεπιστημονικό χαρακτήρα του προγράμματος και έχει βαθιά γνώση σχετικά με τις τεράστιες πρακτικές εφαρμογές που σχετίζονται με τους υδάτινους πόρους.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UAEU United Arab Emirates University

Το M.Sc. στην Περιβαλλοντική Επιστήμες είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πίστωσης που προσφέρεται τόσο πλήρης όσο και μερική απασχόληση στο Τμήμα Βιολογίας. Οι φοιτητές υποχρεο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το M.Sc. στην Περιβαλλοντική Επιστήμες είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πίστωσης που προσφέρεται τόσο πλήρης όσο και μερική απασχόληση στο Τμήμα Βιολογίας. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 24 ώρες πίστωσης μαθημάτων εκτός από 6 ώρες πίστωσης που προορίζονται για την έρευνα και την ολοκλήρωση ενός M.Sc. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Το μάθημα περιλαμβάνει 4 ώρες πίστωσης των απαιτήσεων του Κολλεγίου Επιστημών (Ηθική, Μέθοδοι Έρευνας και Στατιστικές), 10 ώρες πίστωσης σε μαθήματα βασικών περιβαλλοντικών επιστημών και μαθήματα επιλογής (10 ώρες πίστωσης) που επιτρέπουν στον φοιτητή να ειδικεύεται σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα σχετικά με το περιβάλλον επιστήμες. Η πρόοδος των σπουδαστών εποπτεύεται από έναν επιβλέποντα ερευνητή (και συν-εποπτικά στελέχη) και από μια επιτροπή αμυντικής διατριβής. Το πρόγραμμα είναι ανοικτό πρόγραμμα για όλους τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Sheik Khalifa Bin Zayed St - United Arab Emirates University
Al Ain, Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα