United Arab Emirates University, College of Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Σώματος των Μηχανικών εγκαινιάστηκε το 1980 και περιλαμβάνει πέντε ακαδημαϊκά τμήματα που προσφέρουν επτά πτυχία Bachelor, δηλαδή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Επικοινωνία Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανική Πετρελαίου, τα οποία αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και την επιστημονική έρευνα, επιπλέον, όλα τα προπτυχιακά προγράμματα στο College of Engineering είναι διαπιστευμένοι από την διαπίστευση για τους μηχανικούς της Επιτροπής της ABET. Τα τμήματα Μηχανικών προσφέρουν επίσης M.Sc. βαθμούς σε όλους τους κλάδους Bachelor συν Υδατικών Πόρων, Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, και μια διεπιστημονική Masters in Engineering Management. διδακτορικές σπουδές είναι επίσης προσφέρεται σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους.

Οι μαθητές θα ολοκληρώσει τις σπουδές τους στο νέο πανεπιστημιούπολη state-of-the-art που περιλαμβάνει παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια. Αυτές θέση νέες εγκαταστάσεις UAEU ως πάροχος κορυφαία προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής. Έχει ενισχυθεί σημαντικά τη διδασκαλία, τη μάθηση και ερευνητικό περιβάλλον για τους μαθητές μέσω των τεχνολογιών έξυπνων τάξη και διδακτέας ύλης άμεσα διαθέσιμα μέσω του Blackboard γήπεδο που φιλοξενεί πύλης. Τα προγράμματα College ενσωματώσουν τη βιομηχανία-τυποποιημένο λογισμικό μηχανικής για την ανάλυση και το σχεδιασμό, όπως LabView, Autocad, HYSYS, Fluent, ABACUS, ANSYS, και άλλοι, καθώς και μέσω συνεργασιών με τη βιομηχανία, οι μαθητές παίρνουν για να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένα πακέτα βιομηχανία στα σχέδιά τους και ερευνητικά προγράμματα. Τα εργαλεία αυτά σε συνδυασμό με την εκπαιδευτική παιδαγωγική που δίνει έμφαση διαδραστική διδασκαλία και τη μάθηση, τη μάθηση του έργου βασίζεται, και τις δεξιότητες επικοινωνίας και ομαδικό έχουν ενισχύσει σημαντικά την εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές UAEU Μηχανικών.

Η αποτελεσματικότητα του Σώματος των Μηχανικών στο σχεδιασμό και την παράδοση της ποιότητας ακαδημαϊκά προγράμματα έχει διευκολυνθεί σημαντικά από τις συνεργασίες που έχουν σφυρηλατηθεί στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε όλη την ΗΑΕ. Προπτυχιακοί φοιτητές διεξάγει εκπαίδευση πρακτική τους σε πάνω από 200 εταιρείες και οργανισμούς σε όλη την ΗΑΕ και διεθνώς, καθώς και εκπρόσωποι του κλάδου παρέχουν τακτικά ενημερωτικά σεμινάρια για τους φοιτητές. Και οι δύο εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και το κολέγιο αποφοίτους παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τις υπόλοιπες υπηρεσίες Engineering για να εξασφαλιστεί η διδακτέα ύλη έχει ενημερωθεί ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της βιομηχανίας και τις απαιτήσεις των φορέων διαπίστευσης.

Όραμα, Αποστολή, Στόχοι & Στόχοι

Όραση

«Για την επίτευξη αριστείας στην εκπαίδευση μηχανικών και εφαρμοσμένης έρευνας σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο"

Αποστολή

«Για να ανταποκριθεί εκπαιδευτικές, ερευνητικές και πολιτιστικές ανάγκες της κοινωνίας ΗΑΕ από την προετοιμασία διακεκριμένους αποφοίτους για σταδιοδρομία και την ηγεσία? να συμβάλει στην ανάπτυξη και την επέκταση της γνώσης μέσα από την ποιότητα και την καινοτόμο έρευνα σε τομείς στρατηγικής σημασίας για το έθνος "

Στόχοι

Προετοιμάσει τους πτυχιούχους να είναι πρωτοπόροι και ηγέτες σε κλάδους της μηχανικής. Διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας σε τομείς εθνικής και περιφερειακής σημασίας. Διατηρήστε την ακαδημαϊκή αριστεία, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Προώθηση της συνεργασίας με τη βιομηχανία.

Χαιρετισμός του κοσμήτορα

Μηχανική είναι ένας συνδυασμός γνώσεων, δεξιοτήτων, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τη διαχείριση, τη δέσμευση και την ηθική. Είναι η τέχνη του να κάνει πρακτικές εφαρμογές των γνώσεων της καθαρής επιστήμης. Είναι όλα σχετικά με την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της ζωής και την παροχή βέλτιστων λύσεων και σχέδια. Μηχανικοί διαμορφώνουν το μέλλον των εθνών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού.

Το Σώμα των Μηχανικών (COE) διακρίνεται για την πλούσια παράδοση της, δέσμευση για την κληρονομιά και την καινοτομία, καθώς και μεγάλες φιλοδοξίες για την επίτευξη της αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και τις υπηρεσίες. Το ταξίδι του ΣτΕ που ξεκίνησε το 1980, και από τότε η Ακαδημία συνέχισε να αναπτύσσεται και να ευημερεί για να γίνει ένα από τα λίγα πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική και ερευνητική εντατική Μηχανικών Κολέγια στην περιοχή. Το Κολέγιο φιλοδοξεί να γίνει μεταξύ των γνωστών και κορυφαία Μηχανικών Κολέγια σε διεθνές επίπεδο.

Το ΣτΕ αποτελείται από πέντε κύρια τμήματα προσφέροντας μια σειρά προπτυχιακών, οι πλοίαρχοι και διδακτορικά προγράμματα. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν? Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Χημικών και Πετρελαίου Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών. Όλα τα προπτυχιακά προγράμματα ABET διαπιστευμένα.

Η επιτυχία των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων που προσφέρονται από το ΣτΕ έχει υποστηριχθεί από υψηλά προσόντα και διακεκριμένους καθηγητές και το προσωπικό, που συνεχίζουν να θέσει τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα στους τομείς της ειδικότητάς τους. Οι φοιτητές στο College of Engineering που παρέχονται με φανταστική ευκαιρίες να συμμετέχουν σε πολλές πτυχές της επαγγελματικής εξέλιξης? συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, εξωσχολικές δραστηριότητες, συμμετοχή σε ερευνητική σχολή, και λαμβάνοντας πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας.

Θα ήθελα πολύ να σας ενθαρρύνω να επανεξετάσει την ιστοσελίδα μας, να διερευνήσει τις ευκαιρίες σπουδών και σταδιοδρομίας στο ΣτΕ, να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα μας, και ίσως επισκεφθείτε προηγμένες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις μας και ερευνητικά εργαστήρια. Το ΣτΕ έχει πολλά να προσφέρει τόσο στις τάξεις και έξω.

Καθ Sabah Alkass Dean, College of Engineering

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • αραβικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Ain

Engineering Management είναι η διαδικασία του σχεδιασμού, οργάνωση, στελέχωση, με αποτέλεσμα και επηρεάζουν τους ανθρώπους και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων που έχουν τεχνολογική συνιστώσα. [+]

Διαχείριση Μηχανικών είναι η διαδικασία του σχεδιασμού, οργάνωση, στελέχωση, με αποτέλεσμα και επηρεάζουν τους ανθρώπους και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων που έχουν τεχνολογική συνιστώσα. Αυτές οι λειτουργίες απαιτούν δεξιότητες θεμέλια από τους διαχειριστές μηχανική για να διαχειριστεί τον εαυτό τους, το προσωπικό, τις ομάδες, τα έργα, τις τεχνολογίες και τα παγκόσμια ζητήματα που έχουν σημασία. Οι απαιτήσεις αυτές είναι εν μέρει τεχνικής και εν μέρει τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το Κολέγια Μηχανικών και Επιχειρήσεων και Οικονομικών πήρε μαζί και ξεκίνησε το πρόγραμμα το 2006. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων, τη διαχείριση της διαδικασίας, Ποιότητας Μηχανικών και διαχείρισης του έργου από την τεχνική πλευρά και την ηγεσία, τη διαχείριση των τεχνικών καινοτομιών, της εφοδιαστικής αλυσίδας, τη χρηματοδότηση και τη λήψη αποφάσεων από την πλευρά των επιχειρήσεων. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που κέρδισε ενσωματώνονται μέσω ενός σχεδίου δράσης.... [-]