International University of Japan

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όταν ιδρύθηκε το 1982 το International University of Japan , η αποστολή του ήταν να αναπτύξει μελλοντικούς ηγέτες με υψηλό επίπεδο εξειδικευμένων θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, καθώς και κατανόηση και συμπάθεια προς την ποικιλία πολιτισμών του κόσμου, ενισχύοντας την ικανότητά τους να συνεισφέρουν στην παγκόσμια κοινωνία.

Στα 25 χρόνια που έχουν περάσει, περισσότεροι από 2.900 παγκόσμιοι ηγέτες από περίπου 100 χώρες προέρχονται από τις Μεταπτυχιακές Σπουδές Διεθνών Σχέσεων και Διεθνούς Διαχείρισης. Στην πανεπιστημιούπολη μας, έχουμε δημιουργήσει μια μοναδική και παγκόσμια πνευματική κοινότητα, αξεπέραστη στον κόσμο. Περίπου 300 φοιτητές από 50 χώρες ζουν στους κοιτώνες, μελετούν και ερευνούν μαζί με τη σχολή μας.

Επιπλέον, αναπτύξαμε μια πλούσια εκπαιδευτική υποδομή για να φιλοξενήσουμε την κοινωνία της πληροφορίας και έχουμε μια ισχυρή σχέση με το Κέντρο για τις Παγκόσμιες Επικοινωνίες (GLOCOM), το οποίο, ως ηγέτης στην έρευνα για μια κοινωνία της πληροφορίας, τονίζει το "Chigyo" μελέτη της γνώσης.

IUJ , που βρίσκεται στην γαλήνια καρδιά της αγροτικής Ιαπωνίας, είναι ένα ιδανικό μέρος για νέους άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο να συγκεντρώσουν και να μάθουν ο ένας από τον άλλο και από μια ταλαντούχα και ποικίλη διεθνή σχολή. Η Μεταπτυχιακή Σχολή Διεθνών Σχέσεων (GSIR) και η Μεταπτυχιακή Σχολή Διεθνούς Διοίκησης (GSIM) παρουσιάζουν μια μοναδική ευκαιρία για IUJ φοιτητές του IUJ να εμβαθύνουν την κατανόησή τους στις πολιτικές επιστήμες και τις μελέτες περιοχής, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Η καλά εξοπλισμένη πανεπιστημιούπολη μας, με το υπέροχο βιβλιοθήκη και κέντρο πληροφόρησης Matsushita (MLIC), επιτρέπει στους μαθητές να κρατήσουν ρυθμούς σε αυτή την ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια και τεχνολογική εποχή. Ενώ η αγγλική γλώσσα είναι η γλώσσα διδασκαλίας, προσφέρονται διάφορα επίπεδα ιαπωνικών μαθημάτων σε IUJ έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν την επάρκεια τους στα ιαπωνικά για πρακτική άσκηση ή μια επαγγελματική σταδιοδρομία όπου η γνώση της ιαπωνικής γλώσσας είναι σημαντική μπορεί να το κάνει. Ταυτόχρονα, τα μαθήματα ιαπωνικής γλώσσας θα βοηθήσουν τους ξένους φοιτητές να κατανοήσουν καλύτερα τον ιαπωνικό πολιτισμό και θα βοηθήσουν στις καθημερινές διαπολιτισμικές επικοινωνίες και ανταλλαγές τους.

Όσοι επιθυμούν να ασκήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε παγκόσμιους επιχειρηματικούς και δημόσιους οργανισμούς, θα αποχωρήσουν από το IUJ όχι μόνο με πτυχία MBA ή MA, αλλά και με μια προσωπική και επαγγελματική δικτύωση σε όλη τη διάρκεια του κόσμου που θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα χρήσιμο καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

IUJ , IUJ κερδίζει διεθνή διαπίστευση AACSB

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2018, η Graduate School of International Management (GSIM), η IUJ πήρε περήφανα πιστοποίηση από την AACSB International, την κορυφαία αρχή στον τομέα της διασφάλισης ποιότητας των σχολών επιχειρήσεων. Ανατρέξτε στην γενική ανακοίνωση του AACSB, το Newsroom της AACSB και στην περιφερειακή ανακοίνωση που έχει αποσταλεί σε περίπου 100 δημοσιογράφους στην άμεση περιοχή μας από την AACSB. IUJ έχει γίνει ένα από τα τέσσερα διαπιστευμένα πανεπιστήμια AACSB στην Ιαπωνία μέχρι σήμερα, και το πρώτο διαπιστευμένο αγγλόφωνο μεσαίο πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία, προσφέροντας μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Σχετικά με την GSIM

Η GSIM ιδρύθηκε το 1988 με την καθοδήγηση και συνεργασία της Σχολής Επιχειρήσεων Amos Tuck στο Dartmouth College των Η.Π.Α., με την αποστολή της να καλλιεργήσει σοφά άτομα για παγκόσμια επιχειρηματική και κοινωνική ηγεσία. Η GSIM ήταν η πρώτη σχολή επιχειρήσεων στην Αμερική στην Ιαπωνία και το πρώτο πρόγραμμα MBA στην Ιαπωνία για να διδάξει τα μαθήματά της μόνο στα αγγλικά. Από τότε, η GSIM δημιούργησε ένα διεθνές δίκτυο αποφοίτων που καλύπτει πάνω από 120 χώρες και περιφέρειες και ανέπτυξε την πανεπιστημιούπολη σε ένα διαφορετικό, πολυεθνικό, πολυπολιτισμικό, πολυεθνικό περιβάλλον αποτελούμενο από φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το GSIM έχει εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη σχολή επιχειρήσεων, που κατατάσσεται στις πρώτες 100 σχολές επιχειρήσεων του κόσμου (π.χ. The Economist Intelligence Unit).

Σχετικά με το AACSB Journey της GSIM

Η GSIM ξεκίνησε το ταξίδι διαπίστευσης AACSB το 2014. Έκτοτε, η GSIM έχει υποστεί σημαντικές μεταβολές στην αποστολή, τις πολιτικές, το πρόγραμμα σπουδών, τη διασφάλιση της μάθησης, την έρευνα των διδασκόντων και την επάρκεια για να συμμορφωθεί με τα πρότυπα της AACSB. Τον Ιούλιο του 2017, η GSIM υπέβαλε την τελική της έκθεση στο AACSB. Τον Νοέμβριο του 2017, 3 μέλη της ομάδας αξιολόγησης από ομοτίμους επισκέφθηκαν την πανεπιστημιούπολη μας. Το GSIM είναι πλέον ένας τρόπος να βελτιώσει συνεχώς.

"Το σύνολο του σχολείου είναι ενθουσιασμένο για τη λήψη της Διαπίστευσης AACSB, μέσω της οποίας έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, προσπαθώντας παράλληλα να φτάσουμε στο υψηλότερο δυναμικό μας στο μέλλον", δήλωσε IUJ Πρόεδρος της IUJ Hiroyuki Itami και ο IUJ Dean Wenkai Li. "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μέντορα του AACSB, τα μέλη της ομάδας αξιολόγησης από ομοτίμους και τους διευθυντές και το προσωπικό της AACSB για την ανυπολόγιστη βοήθεια και καθοδήγηση τους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την εξαιρετική και ακούραστη εργασία των φοιτητών της GSIM, των αποφοίτων, των διδασκόντων, του προσωπικού, της ανώτερης ηγεσίας του IUJ και άλλων ενδιαφερομένων ».

Σχετικά με το AACSB

Το AACSB International, που ιδρύθηκε το 1916 και εδρεύει στην Τάμπα της Φλόριντα στις Η.Π.Α., είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός διαπίστευσης παγκοσμίως για τις σχολές επιχειρήσεων, συνδέοντας εκπαιδευτικούς, φοιτητές και επιχειρήσεις, δημιουργώντας την επόμενη γενιά κορυφαίων ηγετών . Η AACSB International είναι η μεγαλύτερη συμμαχία επαγγελματικής εκπαίδευσης στον κόσμο.

Η διαπίστευση AACSB θεωρείται ευρέως ως το υψηλότερο επίπεδο διαπίστευσης για τις σχολές επιχειρήσεων, ένα «χαρακτηριστικό της αριστείας» στην επιχειρηματική εκπαίδευση, και συνώνυμο με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η διαπίστευση AACSB έχει κερδίσει λιγότερο από το 5% των παγκόσμιων σχολών επιχειρήσεων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το AACSB, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.aacsb

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Μονοετή MBAs » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Δάσκαλος στην Ιαπωνική Ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιαπωνία Niigata

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών για να εκπαιδεύσει τους κορυφαίους κορυφαίους ηγέτες από την Ιαπωνία, την Ασία και την Αφρική (και ίσως τη Λατινική Αμερική) σχετικά με την εμπειρία της Ιαπωνίας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη μετά την αποκατάσταση της Meiji και τις λογικές της βάσεις. [+]

Ιαπωνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (JDP)

μέσω συνεργασίας με το πρόγραμμα JICA με Πανεπιστήμια για Μελέτες Ανάπτυξης (JProUD) * "

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών για να εκπαιδεύσει τους κορυφαίους κορυφαίους ηγέτες από την Ιαπωνία, την Ασία και την Αφρική (και ίσως τη Λατινική Αμερική) σχετικά με την εμπειρία της Ιαπωνίας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη μετά την αποκατάσταση της Meiji και τις λογικές της βάσεις.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma στη δημόσια διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιαπωνία Niigata

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών ανταποκρίνεται στις ανάγκες της χρηστής διακυβέρνησης που απαιτούνται για την εφαρμογή και την αξιολόγηση των πολιτικών που λύνουν αποτελεσματικά ποικίλα δημόσια προβλήματα, όπως η περιβαλλοντική ζημία, η δημόσια υγεία, η εκπαίδευση, εθνικής και περιφερειακής ανάπτυξης, μεταρρύθμιση της πρόνοιας, και της διεθνούς ασφάλειας. [+]

Σχετικά με το PMPP

Ο όρος "διακυβέρνηση" έρχεται να δοθεί έμφαση όλο και περισσότερο σε θέματα αναπτυξιακής πολιτικής. Δεδομένου ότι η χρηστή διακυβέρνηση θεωρείται ευρέως ως ένα κρίσιμο λύση για την εξάλειψη των αναποτελεσματικότητα και την ανισότητα στο εσωτερικό των κοινωνιών μας, οι κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί να δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε πολιτικές που διασφαλίζουν τη χρηστή διακυβέρνηση - ήχος διαδικασίες λήψης αποφάσεων και από την οποία οι αποφάσεις υλοποιούνται στο δημόσιο τομέα. Το Graduate School of Διεθνών Σχέσεων (GSIR) έχει καθιερώσει ένα νέο πρόγραμμα MA δύο ετών, τη Δημόσια Διοίκηση και το Πρόγραμμα Ανάλυσης Πολιτικής (PMPP), για να καλύψει τις ανάγκες της χρηστής διακυβέρνησης που απαιτούνται για την εφαρμογή και την αξιολόγηση των πολιτικών που λύνουν αποτελεσματικά ποικίλα δημόσια προβλήματα, ως περιβαλλοντική ζημία, η δημόσια υγεία, η εκπαίδευση, εθνικής και περιφερειακής ανάπτυξης, μεταρρύθμιση της πρόνοιας, και της διεθνούς ασφάλειας. Καθώς η σχολή GSIR και οι μαθητές δημιουργούν μια ποικιλία από επίσημες και ανεπίσημες ιδέες μπορούμε να έχουμε ένα ζωτικό αντίκτυπο στη διαμόρφωση της ικανότητας για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων.... [-]


Ma στη διεθνή ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιαπωνία Niigata

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες στη διαμόρφωση και την εφαρμογή της οικονομικής, καθώς και οι δημόσιες πολιτικές προσανατολίζονται για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. [+]

Κύρια Χαρακτηριστικά

Ως διαδοχική επέκταση αυτού του προγράμματος MA πτυχίο Διεθνούς Ανάπτυξης παρουσιάζει, με αποτέλεσμα το πρόγραμμά μας στην Διεθνή Ανάπτυξη διατηρεί ιδιαίτερα αξιόπιστη ανάπτυξη της εκπαιδευτικής ποιότητας της ιδιαίτερα σχετικά με θέματα ανάπτυξης. Ενώ τα μαθήματα κορμού της που σχετίζονται κυρίως με τη σύγχρονη οικονομία, εξαιρετικά επιτεύγματά της στον τομέα της εκπαίδευσης που καλύπτουν σφαιρικά τα ζητήματα της ανάπτυξης μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στον αριθμό των αποφοίτων αυτού του προγράμματος σπουδών, αλλά και στον αριθμό των χωρών όλων των αποφοίτων. Η ποικιλομορφία των χωρών των εγγεγραμμένων φοιτητών παρέχει ένα από τα πιο ιδανικά περιβάλλοντα για να μελετήσει θέματα διεθνούς ανάπτυξης. Η ισχυρή ανθρώπινο δίκτυο των αποφοίτων του προγράμματος δείχνει την ποιότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς και τα οφέλη που οι μαθητές του προγράμματος αυτού θα αποκτήσουν μετά την αποφοίτησή τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων δημόσιας πολιτικής στο πλαίσιο της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης. Τα ζητήματα αυτά εξετάζονται στους τομείς των οικονομικών, του εμπορίου, των επενδύσεων, της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, το περιβάλλον, την αειφόρο ανάπτυξη, και την αστική και περιφερειακή ανάπτυξη. Πέρα από την κατανόηση των άμεσων και τις ειδικές περιστάσεις συγκεκριμένων ζητημάτων της χώρας, το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με τόσες ευκαιρίες όπως μπορεί, προκειμένου να αφήσει τους μαθητές του μετοχικού / εμβαθύνουν θέματα ανάπτυξης των διαφόρων χωρών υπό αυστηρή περιβάλλοντα μαθημάτων του. Το πρόγραμμα αποτελείται από υποχρεωτικά και επιλεγόμενα μαθήματα, και είναι εγγεγραμμένοι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν διάφορα μαθήματα επιλογής με βάση τη δική τους έρευνα και την πολιτική που σχετίζονται με τα συμφέροντα μετά... [-]


Ma στις διεθνείς σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιαπωνία Niigata

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή σταδιοδρομία στην κυβέρνηση και τη διπλωματία, διεθνείς επιχειρήσεις, διεθνείς οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις. [+]

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Διεθνών Σχέσεων με ένα Focus Ασίας-Ειρηνικού Το πρόγραμμα Διεθνών Σχέσεων στο IUJ έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, διεπιστημονική κατανόηση των μεγάλων τάσεων στη σύγχρονη διεθνή πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις εξελίξεις στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού και στην Ιαπωνία ειδικότερα. Ο ισλαμικός κόσμος δέχεται επίσης ιδιαίτερη προσοχή.... [-]


Μεταπτυχιακό (MA) στα Οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιαπωνία Niigata

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών δεν είναι μόνο να αφήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τις σύγχρονες πλαισίων οικονομικά, αλλά και να τους εξοπλίσει με αναλυτικά εργαλεία στα οικονομικά. [+]

Αυτό το πρόσφατα προσέφερε δύο βραβεία πρόγραμμα MA έτους ένα MA in Economics βαθμό στους φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς όλες τις απαιτήσεις. Οι μελετητές του ΔΝΤ μέσω tailor μας έκανε πρόγραμμα για αυτούς που ονομάζεται Πρόγραμμα Μακροοικονομικής Πολιτικής ανήκουν σε αυτό το νέο πρόγραμμα σπουδών MA μέσα στο IDP, ενώ Πρόγραμμα Μακροοικονομικής Πολιτικής απαιτεί από τους μελετητές του ΔΝΤ να λάβουν περισσότερα μαθήματα που σχετίζονται με μακροοικονομικά θέματα. Ο στόχος του προγράμματος είναι όχι μόνο να αφήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τις σύγχρονες πλαισίων οικονομικά, αλλά και να τους εξοπλίσει με αναλυτικά εργαλεία στα οικονομικά, και αυτό το νέο πρόγραμμα σπουδών MA εστιάζει σε πιο οικονομικά από το τρέχον πρόγραμμα μας στην Διεθνή Ανάπτυξη, δύο εκ των οποίων προσφέρονται εντός του IDP. ... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

Niigata, Niigata Prefecture, 949-7277 JP