ITM University, School of Engineering and Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Απλά κοιτάξτε γύρω σας. Μπορεί να διαβάζετε αυτό σε μια οθόνη υπολογιστή ή σε ένα βιβλίο. Μπορεί να είναι σε ένα αεροπλάνο ή να κάθεται σε ένα γραφείο που περιβάλλεται από σύγχρονο εξοπλισμό επικοινωνιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να είστε στο σαλόνι σας στο σπίτι έχοντας φάει ένα γεύμα μαγειρεμένο στο φούρνο μικροκυμάτων, ακούγοντας ένα CD, που περιβάλλεται από μοντέρνα υφάσματα, θερμαίνονται ή ψύχονται με κεντρική θέρμανση ή κλιματισμό. Όπου κι αν βρίσκεστε και ό, τι οι περιστάσεις σας, είστε περιβάλλεται από τα αποδεικτικά στοιχεία των επιπτώσεων της μηχανικής στην καθημερινή σας ζωή.

Μηχανικοί, έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Στο ένα άκρο υπάρχουν ατομικές και μοριακές μηχανικούς ελιγμούς στοιχεία για τη δημιουργία νέων υλικών ή συσκευών ημιαγωγών. Σε ένα άλλο, μπορούν να συμμετέχουν σε έργα που απαιτούν τη διαχείριση και την κατανόηση της μεγάλης - κλίμακας δομές όπως οι κινητήρες τζετ ή αυτοκινητόδρομους.

Engineering είναι πάρα πολύ για την εφαρμογή της γνώσης. Η ανάπτυξη μιας νέας μονάδας επεξεργασίας νερού για να βοηθήσει ένα λιμοκτονούντα πληθυσμό, ή την εισαγωγή των εννοιών της μηχανικής στο σχεδιασμό των τεχνητές καρδιές συνήθως να εμπνεύσει τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν ότι η εφαρμογή της μηχανικής μπορεί να ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο, καθώς και βοηθώντας τη γενική εξέλιξη της κοινωνίας. Φράσεις όπως «βιώσιμη ανάπτυξη» και «υπεύθυνη διαδικασία παραγωγής είναι τώρα συνήθως ακούγεται στη σχολή, αντικατοπτρίζοντας το γεγονός ότι οι μηχανικοί είναι υπεύθυνοι οι πολίτες έχουν πλήρη επίγνωση της μεταδώσει από ό, τι κάνουν.

Μηχανικών στο ITM ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Engineering είναι η εφαρμογή των φυσικών αρχών για την επίλυση των προβλημάτων και απαιτεί τις δεξιότητες της αριθμητικής, η δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και την πρακτικότητα. Μηχανική είναι μια μεγάλη - που κυμαίνονται επάγγελμα στο οποίο θα χρησιμοποιήσει το σχέδιό σας και μαθηματικές δεξιότητες για να ωφελήσει την κοινωνία και το περιβάλλον. Μηχανική στο Πανεπιστήμιο του ITM προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα ανεπίσημο και φιλικό περιβάλλον με πρόσβαση σε άριστες εργαστηριακές και υπολογιστικές εγκαταστάσεις.

Ένα ερευνητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα συνεργασίας με τη βιομηχανία βοηθά να κρατήσει τα προπτυχιακά προγράμματα μέχρι σήμερα. Κάθε μαθητής παίρνει την πρόκληση ενός καινοτόμου τελικό - έργο έτους. Αυτό συχνά περιλαμβάνει τη χρήση του εξοπλισμού που αναπτύσσονται στο πλαίσιο των ερευνητικών εργασιών που διεξάγονται στο Πανεπιστήμιο.

Η ζήτηση για μηχανολόγους δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Πανεπιστήμιο ITM, με την καλή φήμη της για την απασχόληση των αποφοίτων, είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για μια καριέρα τόσο των επιχειρήσεων και διαφόρων ειδικοτήτων μηχανικών.

Σχετικά Τμήματα μας

Επιστήμες Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής Μηχανολόγων Μηχανικών. Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων. Πολιτικών Μηχανικών.

Όλα τα πτυχία που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο ITM αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο από το Πανεπιστήμιο Επιχορήγηση της Επιτροπής (UGC) του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, η κυβέρνηση της Ινδίας, Η Διεύθυνση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, η κυβέρνηση της Ευρυτανίας.

Επιστήμη & Μηχανικών Υπολογιστών. Πληροφορική

Λοιπόν - μορφωμένος τεχνολογίας των πληροφοριών (ΤΠ) επαγγελματίες είναι σε μεγάλη ζήτηση τόσο στην Ινδία όσο και στο εξωτερικό. Ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας είναι στη διάθεση των αποφοίτων από τα μαθήματα του Πανεπιστημίου του ITM στις Επιστήμες και Τεχνολογίας Υπολογιστών πληροφοριών. Πολλοί συνεχίσουν τη σταδιοδρομία ως αναλυτές συστημάτων, IT Managers, μηχανικοί λογισμικού ή συμβούλους, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν το πτυχίο τους ως εφαλτήριο σε ένα ευρύ φάσμα των θέσεων εργασίας στο εμπόριο, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση.

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη για μηχανικούς, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν τόσο το υλικό και το σχεδιασμό του λογισμικού και το ηλεκτρονικό σύστημα. Πανεπιστήμιο ITM αποφοίτων τώρα εργάζονται σε τομείς όπως τα δίκτυα υπολογιστών, ενσωματωμένο σύστημα, ψηφιακά συστήματα ελέγχου για τα αυτοκίνητα, συστήματα τηλεπικοινωνιών και καλωδιακής τηλεόρασης, video games υλικού, το σχεδιασμό μικροεπεξεργαστή chip και πολυμέσων.

Πανεπιστήμιο ITM έχει ιδιαίτερα ισχυρούς δεσμούς με τους επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής και τα μαθήματα που προσφέρονται έχουν ένα ισχυρό επαγγελματικό προσανατολισμό. Μέσω του προγράμματος «Εκπαίδευση Plus" τα μαθήματα ενημέρωση ή / και να συμπληρωθούν ώστε να εξασφαλιστεί ότι ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες και να προβλέψουν τις μελλοντικές απαιτήσεις της βιομηχανίας και του εμπορίου.

Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

Ηλεκτρονική Μηχανική συνεχίζει να είναι μια δυναμική βιομηχανία, όπως προκύπτει από την τρέχουσα ζήτηση για πτυχιούχους. Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις προϋποθέσεις των φοιτητών για σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, καθώς και στην κυβέρνηση και εμπορικούς οργανισμούς. Αυτά συνήθως υποδέχονται με ηλεκτρονικά ισχύος, της τεχνολογίας των πληροφοριών, ηλεκτρονικού υλικού και λογισμικού, συστήματα αυτοματοποίησης, ρομποτική και τον έλεγχο, τις επικοινωνίες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, μηχανικών υπολογιστών, στερεά - κατάστασης συσκευές, η μικροηλεκτρονική και VLSI.

Τα μαθήματα βοηθούν να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομία ως επαγγελματίες μηχανικούς μέσα από την εκπαίδευση σε βασικές αρχές που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της πραγματικής εφαρμογής και την εμπειρία του σχεδιασμού. Το μάθημα αναπτύσσει τις θεμελιώδεις αρχές της πληροφορικής και ηλεκτρονικών μηχανικών με αποτέλεσμα σε ένα βαθμό στην Ηλεκτρονική & Επικοινωνιών ή Ηλεκτρονικών & Εξοπλισμού.

Σχέσεις με τη βιομηχανία, τα μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα και επιστημονικούς συλλόγους εξασφαλίζει ότι τα μαθήματα εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του επαγγέλματος. Πρόγραμμα εργασιών καθ 'όλη τη διάρκεια υποστηρίζει την ανάγκη για ένα συνδυασμό των πρακτικών και θεωρητικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

μηχανολογία

Στο σύγχρονο κόσμο, Μηχανολόγων Μηχανικών είναι κεντρικής σημασίας για πολλές δραστηριότητες που οδηγούν σε βιομηχανική και επιχειρηματική ανάπτυξη. Μηχανολόγων Μηχανικών ασχολείται με όλα τα είδη των μηχανημάτων σε βιομηχανίες και όλες τις πτυχές του μηχανισμού και τη λειτουργία τους, - το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παραγωγή, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση. Μια σειρά μαθημάτων μηχανολογίας μηχανικής παρέχει τις βασικές γνώσεις για την σειρά της σταδιοδρομίας σε αυτούς τους τομείς. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές από τις τεχνολογίες μας και βιομηχανικές διεργασίες. Οι μηχανολόγοι μηχανικοί που συμμετέχουν στη δημιουργία του μέλλοντος.

Μηχανολόγων Μηχανικών είναι επίσης η βάση επί της οποίας άλλους κλάδους της μηχανικής εξελιχθεί. Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί αναμένεται να εφαρμόσει τις βασικές έννοιες από τη φυσική, τη χημεία, χημική μηχανική, ηλεκτρολόγων μηχανικών, ηλεκτρονικών και έργα πολιτικού μηχανικού. Το όφελος από αυτό το θεμελιώδη ρόλο είναι ότι η ευρεία κάλυψη από τα θέματα στα Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει μια ευρεία επιλογή της απασχόλησης καριέρα σε βιομηχανίες τόσο διαφορετικές όσο η βαριά βιομηχανία, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, τα εργοστάσια χαλυβουργίας, το πετρέλαιο και το πετρέλαιο, χημικά, τρόφιμα, φαρμακευτικά προϊόντα, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας.

πολιτικού μηχανικού

Για να προσφέρουν παγκόσμιας κλάσης προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, της έρευνας καθοδήγηση, την επαγγελματική παροχή συμβουλών, προβολής και κατάρτισης του εργατικού δυναμικού, καθώς και την ηγεσία του Πολιτικού Μηχανικού.

Η προπτυχιακή εκπαίδευση σε δημόσια έργα παρέχουν στους φοιτητές με μια σταθερή βάση στην επιστημονική και της μηχανικής βασικές αρχές, μαζί με την έκθεση σε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Ο στόχος του προγράμματος Πολιτικών Μηχανικών είναι να προετοιμάσει τους αποφοίτους να γίνουν ηγέτες στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων στους τομείς της δημόσιας ασφάλειας, την προστασία των πόρων, του φυσικού περιορισμού του κινδύνου και την αποτελεσματική λειτουργία των αστικών φυσικών συστημάτων μέσα στην Ινδία και διεθνώς.

Ο στόχος του Τμήματος είναι να προσφέρει high-end επαγγελματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με ιδιαίτερα εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα των Πολιτικών Μηχανικών.

Το τμήμα έχει μια πολύ ικανούς και έμπειρους καθηγητές με εξαιρετική ακαδημαϊκή ρεκόρ από φήμης πανεπιστήμια στην Ινδία και στο εξωτερικό. Υπάρχει ένα ανάλογο μίγμα της ακαδημαϊκής αριστείας και της βιομηχανικής εμπειριών μεταξύ του διδακτικού προσωπικού, η οποία είναι αποφασιστικής σημασίας για τη μετάδοση το σωστό μίγμα των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων στους μαθητές.

Οι δραστηριότητες όπως σεμινάρια, προγράμματα, κουίζ και αυτοί οι διαγωνισμοί που διεξάγονται σε τακτική βάση για την πρόκληση των επαγγελματικών δεξιοτήτων στους μαθητές, η οποία να τους βοηθήσει τελικά στο να τοποθετούνται σε κορυφαίες οργανώσεις βαθμού. Αυτό με τη σειρά τους δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων στο σκληρό ανταγωνισμό και δίνει ώθηση στο προφίλ της σταδιοδρομίας τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Mtech σε Vsli σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια July 2018 Ινδία Gurgaon +1 περισσότερα

Η παγκόσμια βιομηχανία ημιαγωγών 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων αποτελείται από τέσσερις διαφορετικούς τομείς, δηλαδή, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και τις δοκιμές. Η Ινδία προσπαθεί να πάρει θέση στην παγκόσμια αγορά ημιαγωγών με τη δημιουργία εργασίας υψηλής αξίας σε VLSI σχεδιασμό, το σχεδιασμό του σκάφους, και τα ενσωματωμένα συστήματα. [+]

MTech σε VSLI Σχεδιασμός

Η παγκόσμια βιομηχανία ημιαγωγών 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων αποτελείται από τέσσερις διαφορετικούς τομείς, δηλαδή, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και τις δοκιμές. Η Ινδία προσπαθεί να πάρει θέση στην παγκόσμια αγορά ημιαγωγών με τη δημιουργία εργασίας υψηλής αξίας σε VLSI σχεδιασμό, το σχεδιασμό του σκάφους, και τα ενσωματωμένα συστήματα. Οι εταιρείες με εμπειρία στον τομέα οδηγούν ινδικών επιχειρήσεων. Η Ινδία έχει γίνει προορισμός στον κόσμο για το σχεδιασμό ημιαγωγών και ενσωματωμένων συστημάτων, και γίνεται όλο και περισσότερο η πηγή, καθώς και. Η Ινδία έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην επαλήθευση, ψηφιακή αιχμής, αναλογικά και μικτή σχεδιασμό σήματος. Ταχέως αναπτυσσόμενη VLSI και ενσωματωμένων συστημάτων βιομηχανία της χώρας επιτρέπει πολλές εταιρείες να προσηλωθούν στην περιοχή του υλικού και λογισμικού από κοινού ανάπτυξη και επαλήθευση. Ωστόσο, με την έλευση των τεχνολογικών εξελίξεων, η γνώση των μοντέλων της συσκευής, σχεδιασμό κυκλωμάτων, τον έλεγχο, την κατασκευή, και την κατασκευή είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πρόκειται για το εργατικό δυναμικό, καθώς και, καλά εκπαιδευμένοι μαθητές στον τομέα. Είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα να κάνει ένα σημάδι στη δημιουργία των ειδικευμένων επαγγελματιών VLSI για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην παγκόσμια αγορά ημιαγωγών. Ως εκ τούτου, είναι μια μεγάλη στιγμή για την ινδική πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη προγραμμάτων μηχανικής και της επιστήμης στον τομέα των ημιαγωγών που κυμαίνονται από τη διαμόρφωση της συσκευής, σχεδιασμό κυκλωμάτων, την επαλήθευση σε επίπεδο συστήματος, η σύνθεση σχεδιασμό, φυσική σχεδίαση, κατασκευή, MEMS, Solar Cells, LEDs, OLEDs, και εμφανίζει. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του το ITMU στο σχεδιασμό VLSI (για ένα διετές... [-]


Mtech σε έργα πολιτικού μηχανικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια July 2018 Ινδία Gurgaon +1 περισσότερα

Master of Technology (Μ. Tech.) Στο πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών έχει σχεδιαστεί για να έχουν εξειδίκευση επιλογές Δομοστατικής, Υδατικών Πόρων Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Γεωτεχνικής Μηχανικής και Τεχνολογίας για την Κατασκευή και διαχείριση. [+]

MTech Πολιτικών Μηχανικών

Master of Technology (Μ. Tech.) Στο πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών έχει σχεδιαστεί για να έχουν εξειδίκευση επιλογές Δομοστατικής, Υδατικών Πόρων Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Γεωτεχνικής Μηχανικής και Τεχνολογίας για την Κατασκευή και διαχείριση. Ο Μ. Tech. στο πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών θα μεταδώσει προηγμένων γνώσεων στον τομέα της εξειδίκευσης και θα προετοιμάσει τους μαθητές για ένα λαμπρό καριέρα σε βιομηχανίες, ερευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ινδία και στο εξωτερικό. ... [-]


Mtech στον τομέα της μηχανολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια July 2018 Ινδία Gurgaon +1 περισσότερα

Είναι δύο χρόνια πλήρους απασχόλησης και 3 χρόνια με μερική απασχόληση κανονικό πρόγραμμα που οδηγεί σε πτυχίο του πλοιάρχου στον τομέα της μηχανολογίας, με μια επιλογή του να πάρει την εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς σύμφωνα με την επιλογή του φοιτητή [+]

MTech Μηχανολόγου Μηχανικού

Επισκόπηση

Είναι δύο χρόνια πλήρους απασχόλησης και 3 χρόνια με μερική απασχόληση κανονικό πρόγραμμα που οδηγεί σε πτυχίο του πλοιάρχου στον τομέα της μηχανολογίας, με μια επιλογή του να πάρει την εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς σύμφωνα με την επιλογή του φοιτητή:

Θερμική Μηχανική Μηχανολόγων Μηχανικών Σχεδίασης Βιομηχανική και Μηχανικών Παραγωγής Μηχανικών Αυτοκινήτων ... [-]

Mtech στο χώρο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια July 2018 Ινδία Gurgaon +1 περισσότερα

Πανεπιστήμιο ITM πορεία Master of Technology (M. Tech.) Στην Ηλεκτρονική & επικοινωνία είναι μια πολύ περιεκτική και-σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας. [+]

MTech Ηλεκτρονικής, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

Πανεπιστήμιο ITM πορεία Master of Technology (M. Tech.) Στην Ηλεκτρονική & επικοινωνία είναι μια πολύ περιεκτική και-σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Μ. Tech (ΟΕΕ) Πρόγραμμα μας:

Βιογραφικό ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της τεχνολογίας Όλα λεπτομερή διδακτέα ύλη έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις βέλτιστες διαθέσιμες συστήματα και σε σύγκριση με IITs, nits, UGC / AICTE κανόνες και άλλα κορυφαία πανεπιστήμια. Syllabus αναθεωρημένο / επικαιροποιείται λαμβάνοντας υπόψη τακτικά ανατροφοδοτήσεις από τις πολυεθνικές, εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, ακαδημαϊκοί από IITs, άλλα φημισμένα ιδρύματα Υψηλή πρακτικό περιεχόμενο με State-of-art εργαστήρια σε κάθε μάθημα Ευνοϊκό περιβάλλον και καλύτερη υποδομή για τη μάθηση ΜΣ και συμμαχίες με κορυφαίες εταιρείες άκρο και τα πανεπιστήμια και τις ρυθμίσεις για τη συμπληρωματική Guest Διαλέξεις Η προστιθέμενη αξία Specialized και ευέλικτα προγράμματα κατάρτισης για τους μαθητές να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και τα μαλακά, καθώς και την εντολή κέρδος στη βιομηχανία προτίμησε τομείς της τεχνολογίας s, που πραγματοποιούνται από εξωτερικούς οργανισμούς εμπειρογνωμόνων. Βιομηχανικά προσανατολισμένη πρόγραμμα με έργα, διατριβές και κατάρτιση στη βιομηχανία Κατάρτισης εργαστηριακή διδασκαλία να δώσει την έκθεση στη διδασκαλία ... [-]

Μ. Tech ενσωματωμένα συστήματα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια July 2018 Ινδία Gurgaon +1 περισσότερα

Μια πορεία με σκοπό να καταστεί οι φοιτητές να απασχοληθούν για την Ενσωματωμένα Συστήματα βιομηχανία μόλις το ολοκληρώσει. [+]

Μ. Tech. στα ενσωματωμένα συστήματα

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η πλήρης M. Tech. - Ενσωματωμένα Πρόγραμμα σύστημα είναι προσανατολισμένο και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες της βιομηχανίας ενσωματωμένο βιομηχανία. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του μαθήματος αυτού είναι ότι έχει πρακτικά μαθήματα σε όλα τα μαθήματα, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να έχουν καλά χέρια σε διάφορα ενσωματωμένα πλατφόρμες συστήματος και τους τομείς που θα τους βοηθήσει να φτάσουν πιο κοντά στις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Αυτό το πρόγραμμα θα δημιουργήσει άκρως απασχολήσιμους υποψηφίων που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της βιομηχανίας στον τομέα των ενσωματωμένων τομέα του συστήματος. Έννοια της βιομηχανίας με βάση σχέδια έχει συμπεριληφθεί σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο θα επιτρέψει στους μαθητές να έχουν ζωντανή εμπειρία σχετικά με τα βιομηχανικά σχέδια. Οι προσανατολισμό της βιομηχανίας πρακτικές ασκήσεις και εργασίες του έργου θα δημιουργήσει επίσης δυνατότητα αρχική τοποθέτηση προσφέρει μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Μαθήματα όπως και Ερευνητικό Σεμινάριο και Advance Ενσωματωμένων Συστημάτων θα βοηθήσει τους μαθητές να οικοδομήσουν ένα ισχυρό θεμέλιο για μια καριέρα στον τομέα της έρευνας. Ως μέρος του κανονικού προγράμματος σπουδών, η προστιθέμενη αξία Μαθήματα για Embedded Linux, προγράμματα οδήγησης συσκευών και Soft Skills υποστηρίζει και βελτιώνει τις συνολικές ικανότητες μάθησης και επαγγελματική εικόνα του φοιτητή. [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MTech στην επιστήμη των υπολογιστών και της μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια July 2018 Ινδία Gurgaon +1 περισσότερα

Στο μεταπτυχιακό επίπεδο το Τμήμα προσφέρει πτυχίο 2 ετών σε Master of Technology (Μ. Tech.) Στην Επιστήμη & Μηχανικών Υπολογιστών με την πρόσληψη των 20 φοιτητών [+]

MTech στην Επιστήμη & Μηχανικών Υπολογιστών

Στο μεταπτυχιακό επίπεδο το Τμήμα προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές 2 ετών σε Master of Technology (M.Tech.) Στην Επιστήμη & Μηχανικών Υπολογιστών με την πρόσληψη των 20 φοιτητών. Ο στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να χορταίνω την πείνα τους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το πρόγραμμα παρέχει εντατική κατάρτιση των φοιτητών σε προχωρημένο επίπεδο, ώστε να μπορέσουν να αναλάβουν δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης. Προσωπική προσοχή δίνεται σε κάθε μαθητή με εντατική πρακτική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες της βιομηχανίας, καθώς και τους οργανισμούς έρευνας και ανάπτυξης. Το πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές να ειδικεύονται σε μια περιοχή της επιλογής τους, με αποτέλεσμα την άνοδο τους στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ενώσεις και τους επιτρέπει να χαράσει μια θέση για τον εαυτό τους. Μερικά από τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι τα εξής: Advance Δίκτυα Υπολογιστών Προαπαιτούμενα: Δίκτυα Υπολογιστών Εισαγωγή στα βασικά μοντέλα, TCP IP μοντέλο / και τα πρωτόκολλά της λεπτομερώς, IP, TCP, Αντιμετώπιση και υποδικτύων. Ροής και συμφόρησης? Παράθυρο και Rate Based συστήματα, Decbit, TCP. ATM, ABR, hop-by-hop σχήματα, Quality of Service: σε ATM, IETF ολοκληρωμένες υπηρεσίες μοντέλο, Διαφοροποιημένες Υπηρεσίες μοντέλο. Αναγνώριση ροής, ταξινομητές πακέτων και φίλτρα. Προγραμματισμός. Διαχείριση Δικτύου: ASN, SNMP, CMIP. Θέματα σχετικά με τη διαχείριση των μεγάλων δικτύων. Multicast: IGMP, PIM, DVMRP, Κινητικότητα: Mobile IP. Και TCP. Αρχιτεκτονική της Υψηλής Απόδοσης Υπολογιστικών Συστημάτων Προαπαιτούμενα: Λειτουργικό σύστημα εννοιών. Περιεχόμενα: Κατάταξη των παράλληλων δομών computing? Οδηγίες επίπεδο παραλληλισμού - στατική και δυναμική αγωγών, τη βελτίωση της απόδοσης... [-]