Nalanda University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ναλάντα είναι μια λέξη είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και για αιώνες. Ξεχωρίζει για ένα πανεπιστήμιο, το οποίο προσέλκυσε φοιτητές και επιστήμονες από όλη την Ασία και ακόμη πιο μακριά. Ήταν ένα κέντρο αριστείας, όχι μόνο για βουδιστές μελέτες και τη φιλοσοφία αλλά και για την ιατρική και τα μαθηματικά, καθώς και. Μετά τη διδασκαλία χιλιάδες μαθητές για αιώνες, Ναλάντα σταμάτησε την ύπαρξή της, όπως πανεπιστήμια άνοιγμα στην Μπολόνια, το Παρίσι και την Οξφόρδη κατά την έναρξη της δεύτερης χιλιετίας CE. Η μετατόπιση των πόλων γνώσης από την Ανατολή στη Δύση ήταν συμβολική από την τελική μεταβίβαση της εξουσίας που ακολούθησε μέσα σε μισή χιλιετία. Υπάρχει τώρα μια τέλεια ευκαιρία για να αναδημιουργήσει τον ιερό καθολικότητα της Ναλάντα ως κέντρο της γνώσης. Η δεύτερη CE χιλιετία έκλεισε με μια τεράστια ανάκαμψη της Ασίας μετά από αιώνες στασιμότητα, τη διαίρεση και την παρακμή. Η Ασία είναι σήμερα συνώνυμο με μια δυναμική επιχειρηματική και καινοτόμο κουλτούρα, που βασίζεται στη γνώση και των επιχειρήσεων που δεν ξεχνάνε το παρελθόν της αλλά και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει το μέλλον. Ασιατικές χώρες έρχονται μαζί για να δημιουργήσουν μια ήπειρο που βασίζεται στα θεμέλια της ειρήνης και της αρμονίας. Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Ασίας το 2007, κατά τη σύνοδό του στο Cebu, Φιλιππίνες, για να εγκρίνουν το σχέδιο για την αποκατάσταση του Πανεπιστημίου Ναλάντα υπογραμμίζει την προσήλωση στις αξίες αυτές. Η πρόκληση για μας είναι να ταιριάζει με την αριστεία των Ναλάντα του πρώτου μ.Χ. χιλιετίας για την τρίτη χιλιετία CE. Ένα πανεπιστήμιο της τρίτης χιλιετίας πρέπει να είναι οικουμενικό σε προοπτική, ανοικτή για τα ρεύματα της σκέψης και πρακτικής από όλο τον κόσμο, και θα πρέπει να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός κόσμου που έχει να ταξιδέψει μίλια για να μπορέσει να εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία με ίδια κεφάλαια και την ελπίδα για όλους τους λαούς του κόσμου.

Πάνω απ 'όλα, Ναλάντα πρέπει να είναι ένα κέντρο γνώσης και η πιο εξαιρετική. Η κύρια λειτουργία της πρέπει να είναι να αξιοποιήσει τα καλύτερα ταλέντα για τη δημιουργία και τη διάδοση νέων γνώσεων, καθώς και για την ανάκτηση και την αποκατάσταση των πολύτιμων παλαιών γνώσεις, τις οποίες έχουν υποστεί ακούσια παραμέληση. Ναλάντα πρέπει να είναι ανοικτή σε φοιτητές από όλο τον κόσμο που επελέγη για την επιθυμία τους για και την ικανότητα να απορροφούν γνώσεις σε διάφορους τομείς. Θα πρέπει να έχει για άλλη μια φορά, όπως έκανε πριν, οι καλύτεροι επιστήμονες και τους ερευνητές να δημιουργήσουν και να αναδημιουργήσει τη γνώση. Πρέπει να τους δώσει ένα ζωντανό περιβάλλον διαβίωσης που θα είναι επίσης κατάλληλο για την ανατροφή της επόμενης γενιάς - τα παιδιά εκείνων που δημιουργούν και να δημιουργήσει εκ νέου το κέντρο αριστείας. Πρέπει να προσαρμοστούν στο ρυθμό της Φύσης, όπου βρίσκεται και να εμπλουτίσουν τις ζωές των ανθρώπων στη γειτονιά.

Ναλάντα θα είναι νέο, αλλά θα φιλοδοξούν να είναι τόσο καλή όσο παλιό εαυτό του, αν όχι καλύτερα. Το όνομά του πρέπει να αντηχούν σε όλο τον κόσμο ως ένα μέρος όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να αναζητήσουν, καθώς και να προσθέσει στο ταμείο της γνώσης και να πάει μακριά από αυτό διάδοση φρούτα του παντού. Πρέπει να εμπνευστούν από τους καλύτερους πόρους της Ασίας και ολόκληρου του κόσμου και να αποπληρώσει πολλαπλή στη νομισματοκοπία των νέων και πολύτιμες πληροφορίες για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για όλους.

Ίδρυση του Πανεπιστημίου Ναλάντα

Πανεπιστήμιο Ναλάντα ιδρύθηκε μετά από το πέρασμα του Πανεπιστημίου Ναλάντα νόμου του 2010 και στα δύο σπίτια του Ινδικού Κοινοβουλίου. Οι Ακαδημαϊκές εργασίες στο Πανεπιστήμιο ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2010.

Κληρονομιά του προκατόχου

Επειδή το σήμα κατατεθέν της Αρχαίας Ναλάντα Πανεπιστήμιο ήταν διεθνισμό, το νέο Ναλάντα επίσης θέτει ως βάση την ίδια. Πρόκειται για μια αναβίωση του Πανεπιστημίου το οποίο πήρε το όνομά του από την αρχαία προκάτοχό της, η οποία παραμένει το αρχαιότερο γνωστό κέντρο της οργανωμένης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο. Με δεδομένη την τεράστια απήχηση του Ναλάντα, ιδίως στην Ανατολική Ασία, αποφασίστηκε ότι μια νέα Ναλάντα να δημιουργηθεί κοντά στην περιοχή του αρχικού.

Εντολή για το Πανεπιστήμιο Ναλάντα

Πρόκειται για ένα Διεθνές Πανεπιστήμιο με τσάρτερ, αλλά και μια έρευνα του Πανεπιστημίου ανοικτή σε μεταπτυχιακές σπουδές και παραπάνω Πανεπιστήμιο .Αυτό έχει οριστεί σε ένα ίδρυμα της σημασίας από την κυβέρνηση της Ινδίας.

διεθνή Παιδαγωγική

Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα του Πανεπιστημίου, ήταν επιτακτική ανάγκη η παιδαγωγική της παροχής γνώσης σε Ναλάντα θα πρέπει να είναι μοναδική και παγκόσμια .Η ποικίλες μέλη του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου, καθηγητές και φοιτητές από διάφορα μέρη του κόσμου, να λειτουργήσει ως καταλύτης για την επίτευξη αυτού κατόρθωμα.

Εισαγωγής 2017-2018

Δέχεται αιτήσεις για διετή κατοικιών μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στις ακόλουθες Σχολές του Πανεπιστημίου Ναλάντα:

Σχολή Ιστορικών Σπουδών Σχολείο της Οικολογίας και Περιβάλλοντος Σπουδών Σχολείο της βουδιστικής Σπουδών, Φιλοσοφίας και Συγκριτικής Θρησκείες

Rolling Admissions

Το Πανεπιστήμιο εξής Rolling Admissions. Το πανεπιστήμιο αξιολογεί τις αιτήσεις, από προεπιλογή που και συνεντεύξεις των υποψηφίων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη από τον Ιανουάριο του 2017 και μετά. Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στην τελική τους εξέταση του πτυχίου τους, το 2017 μπορεί επίσης να εγγραφείτε για εισδοχή .Το θέσεις είναι περιορισμένες και γεμίζουν σε ένα first-come, first-served βάση. Νωρίς εφαρμογές συμβάλλουν στην εξασφάλιση της έδρας της Σχολής και κατάλυμα της επιλογής. Για να αποφύγετε την απογοήτευση σε αυτά τα μέτωπα, είναι σκόπιμο να εφαρμόζεται για εισαγωγές, το νωρίτερο. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Ναλάντα είναι έντονη και διανοητικά απαιτητική. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βυθιστούν σε ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο στην τάξη και εργασία πεδίου.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τον πρώτο γύρο των εισαγωγών είναι Απρίλιος 1. 2017.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Masters In ιστορικών σπουδών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα August 2017 Ινδία Δελχί

Η Σχολή Ιστορικών Μελετών (SHS) είναι μια δυναμική κοινότητα των μελών ΔΕΠ και μεταπτυχιακούς φοιτητές, που ασχολούνται με μια συστηματική και αυστηρή έρευνα σχετικά με μερικά από τα θεμελιώδη ερωτήματα που αφορούν ιστορικές εμπειρίες εντός και εκτός της Ασίας. Οι πέντε άξονες της Σχολής, Αρχαιολογίας, της Ασίας Διασυνδέσεων, Ιστορία της Τέχνης, Παγκόσμια Ιστορία, Οικονομική Ιστορία, είναι χτισμένο πάνω στα θεμέλια του αρχαίου Ναλάντα, κυρίως το ρόλο του ως αγωγός ζωντανή πνευματική, θρησκευτική και οικονομικών δεσμών της Ινδίας με τον κόσμο, και ο στόχος της Σχολής ιστορικών Μελετών είναι να ανοίξει νέα σύνορα της γνώσης σχετικά με τις διασυνδέσεις μεταξύ της ιστορίας, της μνήμης και του χρόνου στην Ασία και μη-Ασίας πολιτιστικό, ιστορικό και φιλοσοφικό πλαίσιο εμπνέεται επίσης και διατηρείται από το ένδοξο σχολαστική κληρονομιά της αρχαίας Ναλάντα. [+]

Η Σχολή των ιστορικών σπουδών Η Σχολή Ιστορικών Μελετών (SHS) είναι μια δυναμική κοινότητα των μελών ΔΕΠ και μεταπτυχιακούς φοιτητές, που ασχολούνται με μια συστηματική και αυστηρή έρευνα σχετικά με μερικά από τα θεμελιώδη ερωτήματα που αφορούν ιστορικές εμπειρίες εντός και εκτός της Ασίας. Οι πέντε άξονες της Σχολής, Αρχαιολογίας, της Ασίας Διασυνδέσεων, Ιστορία της Τέχνης, Παγκόσμια Ιστορία, Οικονομική Ιστορία, είναι χτισμένο πάνω στα θεμέλια του αρχαίου Ναλάντα, κυρίως το ρόλο του ως αγωγός ζωντανή πνευματική, θρησκευτική και οικονομικών δεσμών της Ινδίας με τον κόσμο, και ο στόχος της Σχολής ιστορικών Μελετών είναι να ανοίξει νέα σύνορα της γνώσης σχετικά με τις διασυνδέσεις μεταξύ της ιστορίας, της μνήμης και του χρόνου στην Ασία και μη-Ασίας πολιτιστικό, ιστορικό και φιλοσοφικό πλαίσιο εμπνέεται επίσης και διατηρείται από το ένδοξο σχολαστική κληρονομιά της αρχαίας Ναλάντα. Οι φοιτητές στη Σχολή Ιστορικών Μελετών θα αποκτήσουν μια διεισδυτική γνώση των συγκριτικών και διαπεριφερειακών ιστορίας, καθώς και την παγκόσμια ιστορία, και να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της μεθοδολογίας και θεωρητικά ζητήματα, κρίσιμα για διεπιστημονική ιστορική έρευνα. Κυρίαρχος στόχος SHS είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με την απαιτούμενη επιδεξιότητα και την ικανότητα να πραγματοποιήσει πρωτότυπο και καινοτόμο έρευνα με βάση αρχαιολογικά ευρήματα, αρχειακές πηγές στην κλασική και σύγχρονη γλώσσα και την έρευνα πεδίου. Η Σχολή Ιστορικών Μελετών ενθαρρύνει τη συνεργατική έρευνα με φοιτητές και καθηγητές από συνδεδεμένες πανεπιστήμια και ιδρύματα, σπουδές στο εξωτερικό την εμπειρία και κατάρτιση σε μια ινδική ή / και μια ξένη γλώσσα. Οι μαθητές αναμένεται να συνεχίσει διεπιστημονικής έρευνας, να επιλέξουν μαθήματα που... [-]

μάστερ στην οικολογία και το περιβάλλον μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2017 Ινδία Πάτνα

Ριζωμένη στην παράδοση της αρχαίας Πανεπιστημίου Ναλάντα, η Σχολή φιλοδοξεί να αναπτύξει τις γνώσεις για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που υπερβαίνουν τους περιορισμούς που επιβάλλονται από πειθαρχικά όρια. Προωθεί την έρευνα και την εκπαίδευση σε διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι μοναδικές περιβαλλοντικές προκλήσεις της Ασίας αναγνωρίζεται από τη Σχολή, και μελέτες σχετικές με την περιοχή τόνισε. [+]

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ Ριζωμένη στην παράδοση της αρχαίας Πανεπιστημίου Ναλάντα, η Σχολή φιλοδοξεί να αναπτύξει τις γνώσεις για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που υπερβαίνουν τους περιορισμούς που επιβάλλονται από πειθαρχικά όρια. Προωθεί την έρευνα και την εκπαίδευση σε διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι μοναδικές περιβαλλοντικές προκλήσεις της Ασίας αναγνωρίζεται από τη Σχολή, και μελέτες σχετικές με την περιοχή τόνισε. Οι διαφορετικές προοπτικές που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση σύγχρονων περιβαλλοντικών ανησυχιών, προκειμένου να αναπτύξουν ουσιαστικές λύσεις. Η Σχολή διασχίζει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών επιδιώξεις όλη φυσικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες, την προώθηση της εκπαίδευσης και της έρευνας σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του φυσικού περιβάλλοντος και των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Focus περιοχές Οι περιοχές ώθηση της Σχολής είναι: Ανθρώπινα Οικολογία Υδρολογία Τροφίμων και Γεωργίας Διαχείριση καταστροφών Κλιματική Αλλαγή Ενεργειακών Επιστημών Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Η Σχολή προσφέρει σήμερα ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα »και σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών το 2017. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές από διαφορετικά υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών επιστημών, των φυσικών επιστημών, των ανθρωπιστικών και τη μηχανική. Οι μαθητές όλων των Μάστερ απαιτούνται για να λάβουν ένα ελάχιστο των 48 πιστώσεων κατανέμονται σε 4 εξάμηνα, με καλοκαιρινή πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια των διακοπών μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης χρόνια. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από ένα μείγμα από πυρήνα και επιλεγόμενα μαθήματα. Τα δύο πρώτα εξάμηνα παρέχουν εύρος της γνώσης, μέσω της διεπιστημονικής μαθήματα, για να καλύψει βασικές έννοιες γύρω από βασικές περιβαλλοντικές διαστάσεις. Αυτές... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

μάστερ στην βουδιστής μελέτες, τη φιλοσοφία και τη συγκριτική θρησκειών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα August 2017 Ινδία Δελχί

Η Σχολή καλλιεργεί την κριτική σκέψη και να εξερευνήσετε την ευρύτερη πολιτιστικό και ιστορικό πλαίσιο του Βουδισμού σε επιμέρους περιοχές της Ασίας. [+]

Η Σχολή των βουδιστών Σπουδών, Φιλοσοφίας και Συγκριτικής Θρησκείες Αυτή η Σχολή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη της βουδιστικής ιδεών και αξιών σε σχέση με άλλες φιλοσοφικές και θρησκευτικές παραδόσεις. Οι ευρύτερο κοινωνικό-ιστορικό-πολιτιστικό πλαίσιο της ανάπτυξης των βουδιστικών παραδόσεων εξετάζεται μέσω μιας καινοτόμου και διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών .Η Σχολή καλλιεργεί την κριτική σκέψη και να εξερευνήσετε την ευρύτερη πολιτιστικό και ιστορικό πλαίσιο του Βουδισμού σε επιμέρους περιοχές της Ασίας. Focus περιοχές Ασίας Σύνδεση Εξάπλωση του Βουδισμού Βουδιστής Αρχαιολογίας και Τέχνης Νότια και Ανατολική θρησκευτικές παραδόσεις της Ασίας Αλληλεπίδραση των θρησκευτικών παραδόσεων Θεωρία και Μέθοδοι Θρησκευτικών Σπουδών Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Οι μαθητές καλούνται να συμπληρώσουν το έργο πορεία 48 πόντους (12 μονάδες ανά εξάμηνο) και να υποβάλουν μια διατριβή για την εκπλήρωση του μεταπτυχιακού τίτλου. Έξι από αυτά τα credits φυσικά είναι για τη διατριβή ειδικά μαθήματα που λαμβάνονται με πρωταρχικό σύμβουλος του φοιτητή. Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να λάβουν ένα μάθημα έρευνα κατά το πρώτο εξάμηνο των μαθημάτων? και ένα μάθημα μεθοδολογίας κατά τη διάρκεια του τρίτου εξαμήνου τους. Η διατριβή MA πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της σχολής. Η Σχολή έχει μια ισχυρή συνιστώσα γλώσσα για τη σχολή και τους σπουδαστές, τουλάχιστον, μία από τις Κλασικών βουδιστές γλώσσες (Σανσκριτικά, Pali, κινεζική, Θιβέτ) ή άλλη γλώσσα πηγή (π.χ. Prakrit για ζαϊνισμού, ιαπωνικά ή κορεατικά για τα ιαπωνικά ή κορεατικά Βουδισμός) . Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να διαβάσουν αρχική βουδιστές και άλλα θρησκευτικά κείμενα και να αναπτύξουν τις απαραίτητες να κάνουν ειδική ερευνητική εργασία Μεταπτυχιακό δεξιότητες. Ως εκ... [-]

Επικοινωνία

Nalanda University

Διεύθυνση Rajgir, District Nalanda
Bihar 803116, India
Ιστοσελίδα http://www.nalandauniv.edu.in/index.html
Τηλέφωνο +91 7250891319