Jordan University of Science and Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιορδανία Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (μόνο) είναι ένα σημαντικό κέντρο της διδασκαλίας και της έρευνας στην Ιορδανία και στη Μέση Ανατολή. Εκκρεμή μαθητές μας, μαζί με μας Σχολή, κάνω μόνο ένα διακεκριμένο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι επιπτώσεις για την επιστήμη και την τεχνολογία έχει γίνει αισθητή σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αξιόπιστες απόφοιτοι μας κατέχουν ζωτικής σημασίας θέσεις σε ιατρικά επαγγέλματα, τη μηχανική, την αρχιτεκτονική, τη γεωργία, τις επιστήμες, επιστήμη των υπολογιστών και της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Σε μόλις, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή στους φοιτητές μας με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας. Σας προσφέρουμε ένα προκλητικό πνευματικό περιβάλλον με ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά ακαδημαϊκών ειδικοτήτων που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Φοιτητικού σώματος μας προέρχεται από διαφορετικές εθνικότητες, που προωθεί μια πολύ διαφορετική κουλτούρα στην πανεπιστημιούπολη μας? περίπου το ένα τέταρτο από αυτούς είναι διεθνείς φοιτητές.

ΑΠΛΑ προσελκύει και διατηρεί εξαιρετική σχολή και διοικητικό προσωπικό που είναι καλά αναγνωρισμένη στα χωράφια τους. Σχολή μας αποτελείται πολύπλευρη προσωπικό που έχουν ποικίλη εμπειρία. Έχουμε την τιμή να έχουμε τέτοια διακεκριμένα μέλη που έχουν κάνει σημαντική συμβολή στους τομείς τους.

Το πανεπιστήμιό μας είναι σύγχρονο από την άποψη των εγκαταστάσεων και των πόρων που εξυπηρετούν τόσο τη διδασκαλία και την έρευνα. ΑΚΡΙΒΩΣ είναι πάντα προσηλωμένη στην βελτίωση όλων των εγκαταστάσεων που θα παρέχει το περιβάλλον και τις ευκαιρίες για τους μαθητές να υπερέχουν σε μελέτη τους. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν τον εξοπλισμό των εργαστηρίων, επιστημονικών υπηρεσιών κοινής ωφελείας και των ερευνητικών κέντρων με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μέσα της εκπαίδευσης.

Εκτός από το ρόλο της ως ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης, έχει ακριβώς το ίδιο πάντα σκοπό να εξυπηρετήσει την κοινότητα με κάθε δυνατό τρόπο. Πολλές από τις δραστηριότητες που διεξάγονται από τα μέλη ΔΕΠ και το προσωπικό μας έχουν σκοπό να εξυπηρετούν την τοπική κοινότητα στην Ιορδανία.

Σας προσκαλούμε να έρθετε να εξερευνήσουν μόνο μέσα από την ιστοσελίδα μας για να μάθετε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και ερευνητικές δραστηριότητες. Να είστε βέβαιος ότι ακριβώς είναι το κατάλληλο μέρος για να συνεχίσει στο μέλλον τη σταδιοδρομία σας και να εκπληρώσει τα όνειρά σας. Μαζί, ελπίζουμε ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλα την αποστολή του πανεπιστημίου, για να έχουν οι απόφοιτοι που κάνουν τη διαφορά στις κοινότητές τους και τη χώρα τους.

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ιορδανίας (μόνο) προσφέρει υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά προγράμματα. Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα για να τύχουν οι μαθητές για σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και κυβερνητικούς τομείς που απαιτούν στέρεα αναλυτική και ποσοτική δεξιότητες. Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών οδηγεί στην εκπαίδευση αποφοίτων, την ανάπτυξη επαγγελματικών και ηγέτες σε όλους τους τομείς για την περιφερειακή, εθνική και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Οι απόφοιτοι μας δείχνουν υψηλό βαθμό των γνώσεων και δεξιοτήτων σε επιλεγμένες μεγάλες εταιρείες τους. Ακαδημαϊκή έρευνα η συμπεριφορά του προσωπικού μας στις εφαρμοσμένες επιστήμες, επιστήμες της υγείας, της ιατρικής, οδοντιατρικής, νοσηλευτικής, της μηχανικής και της γεωργίας. Επιπλέον, σχολή μας παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία δουλεύοντας σε εργαστήρια και κλινικές στο πανεπιστήμιο.

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι επιφορτισμένη με τον καθορισμό των κανόνων και των κανονισμών που σχετίζονται με μεταπτυχιακά προγράμματα και συνεχίζει την εφαρμογή των κανονισμών αυτών. Το Συμβούλιο των Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι υπεύθυνη για την εποπτεία και την κριτική αξιολόγηση των υφιστάμενων προγραμμάτων. Επιπλέον, το γραφείο του κοσμήτορα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των σχετικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε συνεργασία με τον πρύτανη σχετικά με την εφαρμογή των κανόνων και των κανονισμών μεταπτυχιακές σπουδές, τη διαχείριση των κονδυλίων που διατίθενται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και την παρακολούθηση της ακαδημαϊκής προόδου των μεταπτυχιακών φοιτητών.

Σχολή Μεταπτυχιακών Ιστορίες

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής:

Σύμβουλος-Student Σχέση

Ο σύμβουλός σας είναι υπεύθυνος για περισσότερες εργασίες από ό, τι φαντάζεστε. Χρόνος σύμβουλος σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα των σπουδών σας, ερευνητικό θέμα, πρόγραμμα μαθημάτων, καθώς και την έρευνα χρονοδιάγραμμα εργαστήριο θα πρέπει να συζητηθεί και να εγκριθεί από τον σύμβουλό σας.

Εκτέλεση Έρευνα

Η έρευνα απαιτεί χρόνο, οπότε θα πρέπει να προετοιμάσει τον εαυτό σας να περάσετε πολλές ώρες σχεδιασμό και την εκτέλεση των πειραμάτων, αναλύοντας τα δεδομένα σας και το γράψιμο διατριβή σας. Διαβάστε τη λογοτεχνία για να επιτύχουν ένα υπόβαθρο για την έρευνα σας θέμα. Εκτελέστε την έρευνα. Ο σύμβουλος δεν θα σας πει κάθε βήμα να κάνει. Ο σύμβουλος θα κατευθύνει μόνο τη γενική κατεύθυνση της έρευνας. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στον τομέα της έρευνας σας, προσπαθήστε να το καταλάβω από τον εαυτό σας. Δοκιμάστε να προσεγγίζουν το πρόβλημα από διαφορετικές κατευθύνσεις. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιτυχία, να προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον σύμβουλο σας, φροντίστε να έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις που είχαν ετοιμάσει.

Τι πρέπει να κάνω για να αποφοιτήσουν;

Κάθε μεταπτυχιακός φοιτητής θα πρέπει να εκτελεί τα ακόλουθα πριν από την αποφοίτησή του. Πλήρης 34 διδακτικές ώρες για Μεταπτυχιακοί φοιτητές. Γράψτε και να υπερασπιστεί μια διατριβή, σύμφωνα με το τμήμα και τους καθηγητές των μεταπτυχιακών σπουδών τους κανονισμούς (Διατριβή Track). Περάστε την ολοκληρωμένη εξέταση (Ολοκληρωμένη Track Εξετάσεων).

Τοποθεσίες

Irbid

JUST

Address
Jordan University of Science and Technology
P.O.Box 3030

22110 Irbid, Irbid Governorate, Ιορδανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+962 2 720 1000

Ask a Question

Άλλη