Athlone Institute of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το AIT Μάθησης και Διδακτικής Ενότητας ιδρύθηκε στις 5 του Δεκέμβρη 2006. Η μονάδα υπάγεται στην αρμοδιότητα του γραμματέα, ο Δρ Joseph Ryan. Η ενότητα είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη και προαγωγή της μάθησης και της διδασκαλίας σε Athlone Institute of Technology. Η μονάδα θα εργαστούν από κοινού για να συνεχίσει να αναπτύσσει μια κουλτούρα που:

Σέβεται και υποστηρίζει τις ατομικές διαφορές μεταξύ των μαθητών. Ενθαρρύνει την ανάπτυξη της μαθητοκεντρική μάθηση περιβάλλοντα στα οποία ποικίλες μαθητές μπορούν να μάθουν και να διαπρέψουν. Αξίες και ανταμοιβές της διδασκαλίας. Υποστηρίζει προσωπικού στην εκπαιδευτική έρευνα. Assist με τη διάδοση των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ενθαρρύνει την εφαρμογή των παιδαγωγικών πρωτοβουλιών / καινοτομίες. Προωθεί και υποστηρίζει τους στόχους και τα μέτρα που περιγράφονται στο Στρατηγικό Σχέδιο Ινστιτούτου, τα οποία σχετίζονται με αριστεία και την καινοτομία στη μάθηση και διδασκαλία.

Το Business School του ΑΙΤ αποτελείται από τρία τμήματα: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Φιλοξενίας, Τουρισμού και Αναψυχής Σπουδών. Τα μαθήματα που προσφέρονται από τη Σχολή καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, από λογιστικής για τη διαχείριση, την ψυχολογία των επιχειρήσεων στην κοινωνική μέσα ενημέρωσης μάρκετινγκ, τον τουρισμό στον αθλητισμό διαχείριση και πολλά άλλα. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις, να αναπτύξουν δεξιότητες και να καλλιεργήσουν τη στάση που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές σας και να μεγιστοποιήσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Business είναι ένα συναρπαστικό, προκλητική και δυναμική περιοχή εντός της οποίας να εργαστούν. Αν σκεφτεί κανείς πόσο επιχειρήσεων επιπτώσεις στην καθημερινή μας ζωή, είναι εύκολο να αντιληφθούν τη σημασία και το όφελος του τίτλου σπουδών στον τομέα αυτό. Η επιτυχία σε μια επιχείρηση μελέτες ή σχετικό πρόγραμμα μπορεί να είναι ένα διαβατήριο για μια ικανοποιητική και ενδιαφέρουσα καριέρα.

Η μαθησιακή διαδικασία στο πλαίσιο του Business School, λαμβάνει χώρα σε ένα περιβάλλον όπου θα έχουν πρόσβαση σε σύγχρονες πηγές, εξειδικευμένες γνώσεις του προσωπικού, οι σχέσεις με τους εργοδότες και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το σύστημα «σκάλα» των προσόντων σας επιτρέπει να προχωρήσει από την υψηλότερη πιστοποιητικό μέσα σε τιμά πτυχίο, και σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Διπλώματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Business

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιρλανδία Athlone

Αυτό το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης είναι δομημένη για να επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν προηγμένες βασικές βασικών ικανοτήτων στον τομέα των επιχειρήσεων και να αξιοποιήσει τις ειδικότητες που έχει ήδη επιτευχθεί τιμά Bachelor of Business (ή συναφή κλάδο) επίπεδο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης είναι δομημένη για να επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν προηγμένες βασικές βασικών ικανοτήτων στον τομέα των επιχειρήσεων και να αξιοποιήσει τις ειδικότητες που έχει ήδη επιτευχθεί τιμά Bachelor of Business (ή συναφή κλάδο) επίπεδο. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει ένα πλούτο και την ποικιλία της μάθησης το οποίο θα εξασφαλίσει ότι ο μαθητής αναπτύσσει και παρουσιάζει μια σειρά από υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες σε τομείς όπως η έρευνα, στρατηγική σκέψη και τη στοχαστική μάθηση, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, όπως καθώς και για τη συνέχιση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.... [-]


Βίντεο

Welcome to Athlone Institute of Technology