Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

rth

Από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 1970, IT Σλίγκο υπήρξε ένα από τα Ιρλανδία«S κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές βρίσκονται στο επίκεντρο των όσων κάνουμε. Είναι το σπίτι σε 6.000 μαθητές σε όλα τα προγράμματα πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και μαθητείας του Ινστιτούτου. Από αυτούς, 2.000 σπουδάζουν σε απευθείας σύνδεση.

5ey7jΣτο IT Σλίγκο, Θα γνωρίσετε τους διδάσκοντες σας, καθώς και τους συμμαθητές σας. Εδώ θα διαμορφώσετε ένα δίκτυο φιλίας που θα διαρκέσει μια ζωή.

IT Σλίγκο είναι το κατάλληλο μέρος για να σας βοηθήσει να πάρετε μπροστά στον κόσμο της εργασίας, με την τοποθέτηση της βιομηχανίας. Χάρη στη στενή συνεργασία μας και ερευνητικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες και μεγάλες εργοδότες, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ευκαιρίες.

IT Σλίγκο Είναι επίσης ένα έντονα φιλόδοξο ίδρυμα τρίτου επιπέδου. Οι προσπάθειες για εκ νέου χαρακτηρισμό ως Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, μια επένδυση € 60 εκατομμύρια σε εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολη κατά την τελευταία δεκαετία έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό περιβάλλον του 21ου αιώνα μάθησης.

Δεν υπάρχει στέκεται ακόμα. Σε τρία σχολεία του Ινστιτούτου της μάθησης στις Επιχειρήσεις & Κοινωνικών Επιστημών? Engineering & Design? και Επιστημών, IT Σλίγκο συνεχώς την ανάπτυξη και την ενίσχυση μαθημάτων και τις εγκαταστάσεις της, για να παρέχει ένα συνολικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες του μαθητή σήμερα - και αύριο.

e57j

Έξι λόγος για να επιλέξετε IT Σλίγκο

  1. Σχετικότητα και την ποικιλία των μαθημάτων μας - Συνεργαζόμαστε στενά με τη βιομηχανία για να προσαρμόσει τα μαθήματά μας, έτσι ώστε όταν αποφοιτήσουν, θα έχουν τα προσόντα που αναγνωρίζουν οι εργοδότες και θέλουν.
  2. Το Διδακτικό Προσωπικό μας - Οι σημερινοί σπουδαστές επισημαίνουν σταθερά την ποιότητα του διδακτικού και διδακτικού προσωπικού ως ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα του IT Sligo.
  3. Είναι Προσωπικά - Μικρό μέγεθος της τάξης σημαίνουν οι μαθητές επωφελούνται από ατομική προσοχή και υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό μας.
  4. Cool Campus - μόνο μας σύγχρονες 72 στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη «Πανεπιστήμιο αίσθηση» εξελίσσεται συνεχώς ώστε να αντικατοπτρίζει τις ανάγκες του μαθητή του 21ου αιώνα. Τα πάντα είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια - συμπεριλαμβανομένων κέντρο της πόλης Σλίγκο
  5. World Class Φιλοδοξίες - Εκτός από το να είναι αναγνωρισμένο Νο 1 προορισμός της Ιρλανδίας για την ψηφιακή (on-line) Εκπαίδευση, IT Σλίγκο έχει παράγονται διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοποριακή έρευνα στην επιστήμη και Αρχαιολογίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.
  6. Ένα σπίτι από το σπίτι - Ως τόπος διαμονής, το Sligo διαθέτει μία από τις πιο προσιτές, ελκυστικές και ζωντανές επιλογές για τον τρόπο ζωής. Εδώ, υπάρχει άφθονη υψηλής ποιότητας στέγαση των φοιτητών.
gm
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Institute of Technology Sligo

Ο τομέας των πρώτων ετών της Ιρλανδίας έχει ένα δυναμικό, συναρπαστικό και προκλητικό μέλλον. Χρειάζεται αποτελεσματικούς και βέβαιους ηγέτες στους τομείς της πρακτικής, ... [+]

Ο τομέας των πρώτων ετών της Ιρλανδίας έχει ένα δυναμικό, συναρπαστικό και προκλητικό μέλλον. Χρειάζεται αποτελεσματικούς και βέβαιους ηγέτες στους τομείς της πρακτικής, της πολιτικής, της υπεράσπισης, της ρύθμισης, της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής ανάπτυξης.

Έχετε ό, τι χρειάζεται για να είστε ένας από αυτούς τους ηγέτες; Θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας για ηγεσία και υπεράσπιση με τρόπους που αντικατοπτρίζουν και αξιοποιούν την ικανότητα του τομέα των πρώτων χρόνων; Θέλετε να συμμετέχετε σε μια κοινότητα πρακτικής που θα επηρεάσει και θα οδηγήσει τον τομέα των πρώτων χρόνων στο μέλλον; ... [-]
Ιρλανδία Σλίγκο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Institute of Technology Sligo

Το Master of Science (MSc) και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (PGD) στη βιολογική επεξεργασία έχουν αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Sligo (IT Sligo) για να καλύψουν ... [+]

Το Master of Science (MSc) και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (PGD) στη βιολογική μεταποίηση Έχουν αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Sligo (IT Sligo) για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας.

Τα βιοφαρμακευτικά προϊόντα, επίσης γνωστά ως βιολογικά (al) ιατρικά προϊόντα ή βιολογικά, είναι οποιοδήποτε φαρμακευτικό φαρμακευτικό προϊόν που παρασκευάζεται, εκχυλίζεται ή συντίθεται από βιολογικές πηγές. Η Ιατρική Βιοτεχνολογία και Βιοφαρμακευτικές τομείς είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον τομέα των βιοεπιστημών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.... [-]

Ιρλανδία Σλίγκο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά