St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κολλέγιο St. της Angela, Σλίγκο, Ένα κολέγιο του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ιρλανδίας, Galway, είναι πάροχος Τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα στην βορειοδυτική Ιρλανδία. Ως συλλογικό όργανο στο ευρύτερο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο δικτύου Είμαστε μια δυναμική, ταχέως αναπτυσσόμενη εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα αναγνωρίζει τη στρατηγική μας θέση στο Sligo και το North West. Είμαστε ανταποκρίνονται απόλυτα στις τοπικές / περιφερειακές ανάγκες και επίγνωση της συμβολής μας, όχι μόνο για να Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Φοιτητές στο Κολλέγιο St. της Angela, Σλίγκο Οι παρέχεται υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακή εκπαίδευση με μικρές τάξεις, την κατάσταση των πόρων τέχνης μέσα σε ένα ισχυρό κοινοτικό περιβάλλον, ενώ έχουν δοθεί τα ευρύτερες ευκαιρίες του να είναι εγγεγραμμένοι φοιτητές σε NUI Galway.

Κολλέγιο St. της Angela, Σλίγκο, Βασίζεται σε πάνω από 400 χρόνια της εκπαίδευσης παράδοσης. Πρόκειται για μια παράδοση η οποία εκτιμά τόσο χριστιανικά ιδεώδη και ακαδημαϊκής αριστείας. Ως συλλογικό όργανο στο ευρύτερο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας δικτύου υπάρχει μια ισχυρή κοινότητα περιβάλλον, το οποίο αναγνωρίζεται για τη φιλική, φροντίδα της, ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζεται από σεβασμό για το άτομο.

Κολλέγιο St. της Angela, Σλίγκο, Έχει κερδίσει επάξια τη φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας προγράμματα τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε όλα τα ακαδημαϊκά τμήματα Νοσηλευτικής και την Υγεία Σπουδών, Οικιακής Οικονομίας και Παιδείας. Το Κολλέγιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα της Access, Εκπαίδευση Ενηλίκων και επαγγελματικά προγράμματα ανάπτυξης.

Αν και ιδρύθηκε ως συλλογικό όργανο της Εκπαίδευσης για την Οικιακή Οικονομία εκπαιδευτικοί τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία έχει επεκταθεί πολύ πέρα ​​από την αρχική αποστολή της και σήμερα το προφίλ του ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών περιλαμβάνει επίσης: Nursing & Health Studies, Παιδείας, Ειδικής Αγωγής, Θεολογία, Τροφίμων και Μελέτες Καταναλωτών, Επιστήμη, ιρλανδικά, Οικονομικών και Κοινωνικών Σπουδών.

Η απόφαση της ιρλανδικής κυβέρνησης να αναφέρουμε Κολλέγιο St. της Angela, Σλίγκο ως ο μοναδικός πάροχος της Οικιακής Οικονομίας Κατάρτιση των Εκπαιδευτικών στην Ιρλανδία (2003) και την έγκριση του υπουργείου Υγείας για τη νέα της Νοσηλευτικής Σχολής και την Υγεία Σπουδών έχει ως αποτέλεσμα τη δραματική αύξηση του αριθμού των φοιτητών κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Τρέχουσα αριθμού των φοιτητών που συμμετέχουν στο Σώμα των Επιτρόπων είναι περίπου 900.

Η πρόβλεψη ενός τέτοιου φάσμα ακαδημαϊκών προσφορές τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε συνδυασμό με τη μοναδική γεωγραφική θέση της ως ο αποκλειστικός πάροχος Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στη Βόρεια Δύση έχει οδηγήσει σε δραματική αύξηση του αριθμού των φοιτητών σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο με ένα διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον διεθνώς . Προβλέπεται ότι θα υπάρξει μια σημαντική αύξηση του αριθμού των φοιτητών κατά τη διάρκεια των προσεχών ετών.

Η σύγχρονη Πανεπιστημιούπολη & Περιβάλλον

Το 1952, στο Κολλέγιο St. της Angela, Σλίγκο ιδρύθηκε από Ουρσουλινών Τάξης. Ήταν γύρω από αυτό το μοναδικό κτίριο λαξευμένη πέτρα, η όμορφη 19ο αιώνα Clogherevagh Σώμα ότι σύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας, με θέα τη λίμνη έχει εξελιχθεί.

Τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία έχει υποστεί μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης των υποδομών. Το ορόσημο της Νέας Aras Michael κτίριο είναι το σπίτι στο καλά εξοπλισμένο McKeown Βιβλιοθήκη και το Τμήμα Νοσηλευτικής & Health Studies ενσωματώνοντας εξέλιξη της τεχνολογίας κλινικές εγκαταστάσεις. Αγίου Άντζελα Φοιτητική Εστία είναι ένα πολυτελές κατάλυμα φοιτητής δίπλα στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Angela, με θέα στο Lough Gill και είναι διαθέσιμα στους φοιτητές, ακαδημαϊκούς που επισκέπτονται και διεθνείς επισκέπτες. Στο χώρο του ξενοδοχείου υπηρεσίες υποστήριξης περιλαμβάνουν ένα πλυντήριο, γυμναστήριο, ένα παντοπωλείο με ΑΤΜ και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. (βλ www.sasr.info)

Το νέο Νοσηλευτική κτίριο, Βιβλιοθήκη και Φοιτητικές εστίες καταδεικνύει τη δέσμευση της Ακαδημίας για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των υποδομών. Όλες οι εξελίξεις υποδομής αντικατοπτρίζει τη νέα ακαδημαϊκή και εγγραφή ανάπτυξης. Επενδυτικά σχέδια και οι εξελίξεις βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανάληψη σημαντικών έργων κατασκευής και εκσυγχρονισμού κατά τα επόμενα χρόνια, η οποία θα περιλαμβάνει: περαιτέρω αναβάθμιση των αιθουσών διδασκαλίας, διαλέξεις εγκαταστάσεις και τα ειδικευμένα εργαστήρια, εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Αναγνωρίζουμε και είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι College πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της χώρας, στις όχθες της λίμνης Lough Gill. College Green Team μας παρακολουθεί και διατηρεί το πώς αλληλεπιδρούν με το ειδυλλιακό περιβάλλον μας, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να ληφθεί μέριμνα για την αύξηση του πληθυσμού των σπουδαστών. Ο στόχος της Green Team είναι να επικεντρωθεί στην εξοικονόμηση πόρων και την αύξηση της ανακύκλωσης, έτσι μπορείτε να απολαύσετε ένα φιλικό προς το περιβάλλον πανεπιστημιούπολη από τους μαθητές, το προσωπικό, την κοινότητα και τους επισκέπτες.

Δήλωση αποστολής

Κολλέγιο St. της Angela, Σλίγκο, είναι ένα Σώμα του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ιρλανδίας, Galway, με εκπαιδευτικά προγράμματα που εγκρίνονται μέσω NUI Galway. Είναι ένα καθολικό κολέγιο ιδρύθηκε από Ουρσουλινών Σύνοδος το 1952. Το Κολλέγιο βρίσκεται στην κομητεία Σλίγκο, Ιρλανδία.

Παρέχουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα για μια σειρά από επαγγελματικούς ρόλους στην εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη. Πρέπει επίσης να παρέχουν εξειδικευμένες προπτυχιακά προγράμματα στους τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών. Επιδιώκουμε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιφερειακής, εθνικής και διεθνούς κοινότητας μέσα από την εκπαίδευση, την εφαρμοσμένη έρευνα και την παροχή συμβουλών.

Εκπαιδευτική φιλοσοφία μας είναι να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό των μαθητών μας, απαντώντας στην προσωπική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ανάγκες. Αυτή η φιλοσοφία έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους μαθητές ως μαθητευόμενων. Έχουμε δεσμευτεί για την αριστεία στην εκπαίδευση, σε καινοτόμες πρακτικές και με την έννοια της δια βίου μάθησης.

Προωθούμε μια δίκαιη, συμμετοχική, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς διακρίσεις περιβάλλον της κοινότητας για το προσωπικό και τους φοιτητές. Εμείς σέβονται τις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, του σεβασμού της διαφορετικότητας και τη φροντίδα για το φυσικό περιβάλλον.

Τοποθεσίες

Σλίγκο

St. Angela's College Lough Gill Sligo

Address
St. Angela's College,
Lough Gill
Sligo

F91 C634 Σλίγκο, Νομός Σλίγκο, Ιρλανδία
Τηλέφωνο
+353 71 914 3580

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη