Setanta College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Setanta College έχει συσταθεί πρόσφατα μια συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας για να εκπληρώσει αυτό που ένιωσα ήταν ένα βασικό κενό στην Αθλητικής Παιδείας προσφορά τους. Setanta College, που ιδρύθηκε από τον Δρ Liam Hennessy, έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμιος ηγέτης στην εφαρμογή της τελευταίας σκέψης και της τεχνολογίας στον δύναμης και φυσικής κατάστασης.

Μέσω αυτής της συνεργασίας που προσφέρουμε τόσο την Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη Δύναμη & Conditioning και ένα Πτυχίο Δύναμη & Conditioning. Τα μαθήματα μπορεί να μελετηθεί πλήρους απασχόλησης στις πανεπιστημιουπόλεις (δίπλα πρόσληψη Σεπ 2016) ή μέσω blended μορφή μάθησης (δίπλα πρόσληψη Φλεβάρη 2016) μας. Και οι δύο προσόντα αναγνωρίζονται διεθνώς.

Με την μικτή μορφή μάθησης, η πλειοψηφία της εργασίας βέβαια έχει ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση. Οι μαθητές παρακολουθούν επίσης μπλοκ εργαστήριο δύο φορές το χρόνο (περίπου κάθε έξι μήνες) στο πάρκο USW Sport. Κάθε κατηγορία θα πρέπει να παραδοθεί σε χρονικό διάστημα 5 ημερών και θα περιλαμβάνουν πρακτικές επιδείξεις και αξιολογήσεις, μια εισαγωγή στις τελευταίες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους, πρόσωπο με πρόσωπο διαλέξεις και εξετάσεις. Τα εργαστήρια δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να λάβουν καθοδήγηση στην εφαρμογή των σπουδών τους με παγκόσμιας κλάσης S & C επαγγελματίες, υπό την ηγεσία του Δρ Ίαν Jefferies και να αλληλεπιδρούν με τα άλλα μέλη της πορεία.

Οι μαθητές σχετικά με την πλήρη απασχόληση στις πανεπιστημιουπόλεις μάθημα παρακολουθούν διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας. Διάλεξη περιεχόμενο ενημερώνεται από τον κόσμο επιστήμονες και προπονητές τάξη και παραδίδονται από έμπειρους καθηγητές μέσω ενός διαδραστικού μορφή. Επιπλέον, τα στοιχεία εφαρμογής και εργαστήριο τονίστηκε στο μικτού προγράμματος παραπάνω, εφαρμόζονται επίσης.

Ανεξάρτητα από το ποια πορεία που θα επιλέξετε, οι αρχές της προσέγγισής μας είναι ο ίδιος: να παράγει αποφοίτους που κατανοούν τι παγκόσμιας κλάσης δύναμη και κλιματισμού σημαίνει και που μπορούν να εργαστούν σε συνεργασία με άλλους επαγγελματίες του αθλητισμού επιστημών. Απώτερος στόχος μας είναι να κάνουμε μεταπτυχιακό μας να ξεχωρίζει και να γίνει πιο απασχολήσιμοι και κατά συνέπεια τη βελτίωση των προτύπων στην προπόνηση.

Ο Setanta Κολλέγιο / Τα USW μαθήματα είναι σχεδιασμένα με τρόπο σκάλα για να επιτρέψει την απρόσκοπτη εξέλιξη από τη μία στην άλλη. Για παράδειγμα, αν έχετε ολοκληρώσει το Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Δύναμη & Conditioning, τότε θα πρέπει μόνο να ολοκληρώσουν τις υπόλοιπες ενότητες του BSc στη Δύναμη & Conditioning να κερδίσετε το βαθμό σας.

Διαπίστευση

USW είναι ένας αναγνωρισμένος οργανισμός που χορηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα τα σημεία διαπίστευσης αποδεκτό σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ως εκ τούτου, τα προσόντα θα αναγνωριστούν διεθνώς ..

Setanta College & USW εταιρικής σχέσης

Setanta College, ένας από τους κορυφαίους παρόχους της εκπαίδευσης στον τομέα της δύναμης και φυσικής κατάστασης, και το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ουαλίας, USW, έχουν σχεδιάσει δύο νέα μαθήματα που εκμεταλλεύονται τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, την εμπειρία και τους πόρους των δύο θεσμικών βασίζεται στο διαδίκτυο έχουν να προσφέρουν.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στη δύναμη και κλιματισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 24 μήνες September 2017 Ιρλανδία Δουβλίνο +1 περισσότερα

Το Master of Science στη δύναμη και κλιματισμού έχει σχεδιαστεί για να παράγει υψηλά ειδικευμένους επαγγελματίες προπόνηση στον τομέα της δύναμης και φυσικής κατάστασης και της ανθρώπινης απόδοσης. Θα προετοιμάσουν τους αποφοίτους για τους ρόλους σε όλα τα επίπεδα της αθλητικής και της σωματικής άσκησης τομέων από την ελίτ, αναπτυξιακές και ψυχαγωγικές επίπεδα, καθώς και στην γενική φυσική κατάσταση και την υγεία της κοινότητας και της ευεξίας διαχείριση του προγράμματος. [+]

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ο Master of Science στη δύναμη και κλιματισμού είναι σχεδιασμένο για να παράγει υψηλά ειδικευμένους επαγγελματίες προπόνηση στον τομέα της δύναμης και φυσικής κατάστασης και της ανθρώπινης απόδοσης. Θα προετοιμάσουν τους αποφοίτους για τους ρόλους σε όλα τα επίπεδα της αθλητικής και της σωματικής άσκησης τομέων από την ελίτ, αναπτυξιακές και ψυχαγωγικές επίπεδα, καθώς και στην γενική φυσική κατάσταση και την υγεία της κοινότητας και της ευεξίας διαχείριση του προγράμματος. Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση και γνώση στον τομέα της δύναμης και φυσικής κατάστασης και της ανθρώπινης απόδοσης. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από ενότητες ειδικός για να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που συνδέονται στον τομέα της δύναμης και φυσικής κατάστασης. Το υπόλοιπο των θεωρητικών και πρακτικών περιεχόμενο θα εξετάσει την προηγμένη δύναμη και τις μεθόδους κλιματισμού, τον έλεγχο καταλληλότητας και τον αθλητισμό της τεχνολογίας προπόνηση, θεμελιώδες κίνημα, την επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση. Μάθημα Παράδοση Αυτό MSc στην δύναμη και κλιματισμού (S & C) παραδίδεται από Setanta College καθηγητές σε συνεργασία με το Limerick Ινστιτούτο Τεχνολογίας (LIT) Thurles, Co. Tipperary, Ιρλανδία. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αυτό το μάθημα θα σας μεταφέρει στο Limerick Ινστιτούτο Τεχνολογίας (LIT) ιστοσελίδα. Πρόγραμμα Μαθημάτων Στάδιο 1 Σύνθετη Αντοχή Κατάρτισης και Κλιματισμός Διοίκηση Αθλητισμού και της Επιχειρηματικότητας Δοκιμές και Τεχνολογία Απόδοσης Στάδιο 2 Βιοϊατρική Όψεις και αθλητικής διατροφής Ανθρώπινη Κίνηση και Κίνηση Ανάλυση Μέθοδοι Έρευνας και Ειδικό θέμα Στάδιο 3 Διατριβή Μαθησιακά Αποτελέσματα Αυτό... [-]

Βίντεο

USW and Setanta College sign unique partnership