Setanta College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Setanta College , ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας σε όλες τις πτυχές της δύναμης

Ιδρύθηκε το 2006, το πάθος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν το πλήρες δυναμικό τους με ειδικά μαθήματα στα οποία προσφέρουμε τόσο τις τεχνικές όσο και τις διαπροσωπικές δεξιότητες που επιτρέπουν στους ανθρώπους μας να λάμπουν στην καριέρα τους.

Ελάτε μαζί μας - και δείτε τι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί.

Σύντομη ιστορία του Setanta College

45764_1.jpgΔρ Liam Hennessy, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Setanta College

Ο Δρ Liam Hennessy FRAMI είναι ασκούμενος φυσιολόγος, προπονητής δύναμης και κλιματισμού και πρώην διεθνής αθλητής. Ο Liam ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Γυμναστικής με το IRFU το έτος 2000 με αρμοδιότητα να δημιουργήσει δομές και να ενσωματώσει μεθοδολογίες για να βοηθήσει το ιρλανδικό ράγκμπι να ανταγωνιστεί στην επαγγελματική εποχή. Ο ρόλος αυτός περιλάμβανε την επίβλεψη του Fitness and Strength and Conditioning της ελίτ ομάδας και επίσης την πρόσληψη προσωπικού για να δημιουργήσει και να εργαστεί μέσα στις ακαδημίες για να αναπτύξει νεότερους παίκτες σε όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης του απαιτούμενου προσωπικού 30 plus, αποδείχθηκε δύσκολο να βρεθούν επαγγελματίες με την ακαδημαϊκή και πρακτική πείρα που απαιτείται για αυτούς τους βασικούς ρόλους. Για να εφαρμόσουν τη φιλοσοφία του Dr Hennessy και να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμων παικτών, το προσωπικό χρειάστηκε να κατανοήσει τις βασικές αρχές της επιστήμης επιδόσεων και της αντοχής και του κλιματισμού, αλλά και να έχει την ικανότητα να εφαρμόζει αυτές τις αρχές και το λεωφορείο.

Η λύση

45765_2.jpg

Ο Δρ Hennessy ανέπτυξε μια σειρά εκπαιδευτικών ενοτήτων που περιλαμβάνουν τις τελευταίες σκέψεις στην επιστήμη επιδόσεων και την αντοχή και τον κλιματισμό, αλλά και με επίκεντρο την πρακτική εφαρμογή και την καθοδήγηση. Υπό την καθοδήγηση και καθοδήγηση του Δρ. Hennessy το προσωπικό εκπαιδεύτηκε χρησιμοποιώντας αυτές τις μοναδικές ενότητες. Πολλοί από τους αποφοίτους αυτού του συστήματος IRFU έχουν αναλάβει ρόλους στην Πρέμιερ Λιγκ, το NFL, το World Rugby και πολλά άλλα παγκόσμια επαγγελματικά αθλητικά σωματεία.

Setanta College ιδρύθηκε

45766_3.jpg

Χρησιμοποιώντας τις ενότητες κατάρτισης που ανέπτυξε και εξελίχθηκε, ενώ στο IRFU, ο Δρ. Hennessy ίδρυσε το Setanta College το 2006. Αυτές οι ενότητες πιστοποιήθηκαν στη συνέχεια σε πτυχία πιστοποιητικών και πτυχίων για μερική εκπαίδευση με μερική απασχόληση μέσω της QQI (Quality and Qualifications Ireland) αναγνωρισμένο φορέα διαπίστευσης.

Μέσα από μια συνεργασία με το World Rugby έχουν δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένα σε απευθείας σύνδεση ενότητες, τα οποία χρησιμοποιούνται τώρα ως το παγκόσμιο χρυσό πρότυπο του World Rugby για προπόνηση και δύναμη και κλιματισμό. Μέχρι σήμερα 35.000 συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο έχουν εγγραφεί σε αυτά τα προγράμματα.

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Δύναμης και Προετοιμασίας που εδρεύει στο Κολοράντο των Η.Π.Α. με 30.000 συν μέλη και το Ινστιτούτο Τελιστικής Επίδοσης που εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με πάνω από 15.000 πιστοποιημένους επαγγελματίες αναγνωρίζει και υποστηρίζει προγράμματα Setanta College .

Setanta College έχει συνεργαστεί με παγκοσμίως καθιερωμένες εταιρείες αθλητικής τεχνολογίας όπως Orreco, StatSports, ForceDeck και Organic Motion και έχει συμβουλευτικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Padraig Harrington και αποτελείται από παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες.

Επιδόσεις Επιστήμη και Αντοχή

45767_4.jpg

Η απόδοση της επιστήμης και της αντοχής και του κλιματισμού καθίσταται παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως επαγγελματική Pathway στις αθλητικές και γενικές βιομηχανίες ευεξίας. Τα προγράμματά μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από τη λειτουργική εξέταση, την κατάρτιση στην αντίσταση και τη θεμελιώδη μετακίνηση μέχρι τη διατροφή, τις δεξιότητες προπόνησης και την αθλητική τεχνολογία.

Τα προγράμματα, τόσο πλήρους απασχόλησης όσο και μερικής απασχόλησης (σε απευθείας σύνδεση), έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις τελευταίες ακαδημαϊκές σκέψεις και την έρευνα, αλλά με επίκεντρο την πρακτική εφαρμογή. Οι ενότητες ενημερώνονται κάθε δύο χρόνια, η οποία είναι μοναδική στον εκπαιδευτικό κλάδο.

Εκτός από την παροχή online προγραμμάτων, το Setanta College συνεργάζεται με πανεπιστήμια, τόσο στην Ιρλανδία όσο και διεθνώς, για να προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα πλήρους φοίτησης. Συνεργαζόμαστε επίσης με ακαδημαϊκά ιδρύματα και εταιρείες τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο που διεξάγουν έρευνα και επικύρωση και δοκιμή της τελευταίας τεχνολογίας.

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στην Ιρλανδία έχουν χορηγήσει τη χορηγία ενός φοιτητή για να κατανοήσουν πώς το S

Διασφάλιση ποιότητας στο Setanta College

Setanta College προσφέρει πρόγραμμα σπουδών και προσόντα δευτερεύουσας και ειδικής χρήσης που πιστοποιούνται και απονέμονται από την Ιρλανδία ποιότητας και προσόντων (QQI).

Το Κολλέγιο έχει αναπτύξει λεπτομερείς και αυστηρές πολιτικές και διαδικασίες για τη διασφάλιση της ποιότητας των προγραμμάτων και άλλων υπηρεσιών του. Συγκεκριμένα, αυτά αναφέρονται ως Εγχειρίδιο Διασφάλισης Ποιότητας (Εγχειρίδιο Διασφάλισης Ποιότητας).

Η πολιτική για την πολιτική ποιότητας περιλαμβάνει τη δέσμευση της συλλογικής επιτροπής να δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές και τις εκθέσεις διασφάλισης της ποιότητας κατά τρόπο προσπελάσιμο.

Οποιαδήποτε ανατροφοδότηση σχετικά με τις πολιτικές και τις διαδικασίες που περιέχονται στο εγχειρίδιο είναι ευπρόσδεκτη και θα πρέπει να διαβιβαστεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο admin@setantacollege.com προς όφελος του Registrar, με τη διασφάλιση της ποιότητας ως τίτλο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Pathway σας προς την επιτυχία

Οποιοδήποτε άθλημα ασχολείστε με τον τομέα ενδιαφέροντος, έχουμε μια σειρά μαθημάτων που θα σας δώσουν τα προσόντα που χρειάζεστε.

Τοποθεσίες

Ιρλανδία Online

Address
The SportsLab, Thurles
Jimmy Doyle Road, Co. Tipperary, Ireland

E41 T6K5 Ιρλανδία Online, Ιρλανδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη