Setanta College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια Σύντομη Ιστορία του Setanta College

Ο Δρ Liam Hennessy, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Setanta College

Ο Δρ Liam Hennessy FRAMI είναι ένας φυσιολόγος άσκησης, δύναμη και κλιματισμού προπονητής και πρώην διεθνής αθλητής. Liam ανέλαβε τη θέση του Direct της σωματικής άσκησης με την IRFU το 2000 με αποστολή να δημιουργήσει δομές και μεθοδολογίες ενσωματώσετε για να βοηθήσει ιρλανδική Ράγκμπι ανταγωνίζονται στην επαγγελματική εποχή. Ο ρόλος περιελάμβανε την επίβλεψη της σωματικής άσκησης και της δύναμης και φυσικής κατάστασης της ελίτ ομάδας, αλλά και την πρόσληψη προσωπικού για να δημιουργήσει και να λειτουργήσει μέσα σε ακαδημίες για την ανάπτυξη νεότερους παίκτες σε όλη τη χώρα.

Κατά τη διαδικασία πρόσληψης του απαιτούμενου προσωπικού 30 συν, αποδείχθηκε δύσκολο να βρείτε επαγγελματίες τόσο με την ακαδημαϊκή και πρακτική εμπειρία προπόνηση που απαιτούνται για την εν λόγω βασικούς ρόλους. Για την εφαρμογή της φιλοσοφίας Δρ Hennessy και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη παίκτης μακροπρόθεσμα, το προσωπικό που απαιτείται για να κατανοήσουν τις βασικές αρχές στην απόδοση Επιστήμη και δύναμης και φυσικής κατάστασης, αλλά και να έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει αυτές τις αρχές και πούλμαν.

Η λύση

Ο Δρ Hennessy ανέπτυξε μια σειρά εκπαιδευτικών ενοτήτων που περιέχει τις τελευταίες εξελίξεις στην απόδοση Επιστήμη και δύναμης και φυσικής κατάστασης, αλλά και με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή και καθοδήγηση. Υπό την καθοδήγηση και την καθοδήγηση του προσωπικού Δρ Hennessy εκπαιδεύτηκε χρησιμοποιώντας αυτές τις μοναδικές μονάδες. Πολλοί από τους αποφοίτους από αυτό IRFU σύστημα έχουν πάει για να αναλάβουν ρόλους στην Premier League, NFL, Παγκόσμια ράγκμπι και καθώς και πολλές άλλες παγκόσμιες επαγγελματικές αθλητικές οργανώσεις.

Setanta College ιδρύθηκε

Χρησιμοποιώντας τις εκπαιδευτικές ενότητες που αναπτύχθηκαν και εξελίχθηκαν, ενώ στο IRFU, Δρ Hennessy που ιδρύθηκε Setanta College το 2006. Μέσα από μια συνεργασία με το Limerick Ινστιτούτο Τεχνολογίας οι μονάδες έχουν διαπιστευτεί σε προγράμματα επιπέδου πιστοποιητικό, πτυχίο και μεταπτυχιακό πλήρους φοίτησης. Λίγο επίλογο είναι οι ενότητες που ήταν παράλληλα διαπιστευμένος στο Πιστοποιητικό, Δίπλωμα και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών με μερική απασχόληση σε απευθείας σύνδεση μέσω QQI (Ποιότητα και προσόντων Ιρλανδία), το οποίο είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα διαπίστευσης.

Μέσα από μια συνεργασία με την Παγκόσμια Ράγκμπι κατά παραγγελία έχουν απευθείας σύνδεση μονάδες έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται σήμερα ως παγκόσμιο χρυσό πρότυπο World Rugby για Coaching και δύναμης και φυσικής κατάστασης. Μέχρι σήμερα 35.000 συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο έχουν εγγραφεί σε αυτά τα προγράμματα.

Η Εθνική Δύναμη και σύνδεσης Conditioning με έδρα το Κολοράντο ΗΠΑ με 30.000 και πλέον μέλη και το Ινστιτούτο Performance Titleist με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ με πάνω από 15.000 πιστοποιημένους επαγγελματίες αναγνωρίζουν και να εγκρίνουν προγράμματα Setanta College.

Setanta College συνεργάζεται με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες τεχνολογίας σπορ, όπως Orreco, StatSports, ForceDeck και Οργανικά κίνησης και έχει γνωμοδοτικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Padraig Harrington και αποτελείται από παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες και από επαγγελματίες.

Επιστήμη Απόδοση και Αντοχή & Κλιματισμός σε Setanta College

Επιστήμη Απόδοση και δύναμης και φυσικής κατάστασης έχει γίνει παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως μια επαγγελματική πορεία στον τομέα του αθλητισμού και των γενικών κλάδων ευεξίας. Τα προγράμματά μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από το λειτουργικό έλεγχο, την κατάρτιση αντίστασης και των θεμελιωδών κίνηση μέσα από τη διατροφή, προπόνηση δεξιοτήτων και την τεχνολογία του αθλητισμού.

Τα προγράμματα, πλήρους και μερικής απασχόλησης (on-line) που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την πιο πρόσφατη ακαδημαϊκή σκέψη και έρευνα, αλλά με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή. Οι ενότητες που ανανεώνονται κάθε δύο χρόνια, η οποία είναι μοναδική στον εκπαιδευτικό κλάδο.

Εκτός από την παροχή on-line προγράμματα συνεργατών Setanta College με πανεπιστήμια τόσο στην Ιρλανδία όσο και σε διεθνές επίπεδο για την παροχή πλήρους απασχόλησης ακαδημαϊκά προγράμματα. Συνεργαζόμαστε επίσης με ακαδημαϊκά ιδρύματα και εταιρείες τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο διεξαγωγή έρευνας και την επικύρωση και τον έλεγχο της τελευταίας τεχνολογίας.

Οι Υπηρεσίες Φωτιά στην Ιρλανδία χρηματοδότησε ένα μεταπτυχιακό φοιτητή να κατανοήσει πώς αρχές S & C μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη βιομηχανία τους και επιπλέον συνεργάζονται με την έρευνα και την εξέταση του έργου με σκοπό την ανάπτυξη ενός εθνικού προγράμματος ευεξίας. Αυτή και άλλες νέες εξελίξεις θα δημιουργήσουν μια πολύ ευρύτερη αγορά εντός της οποίας οι μαθητές και οι απόφοιτοι μας μπορούν να συνεισφέρουν και να αποκτήσουν απασχόληση.

Διαδρομή σας προς την επιτυχία

Όποια και αν είναι ο αθλητισμός είστε ασχολούνται με, ή την περιοχή ενδιαφέροντος, έχουμε μια σειρά μαθημάτων που θα σας δώσει την πρόκριση που χρειάζεστε.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

επαγγελματική μάστερ στην επιστήμη των επιδόσεων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 52 εβδομάδες September 2017 Ιρλανδία Δουβλίνο Ιρλανδία σε απευθείας σύνδεση +1 περισσότερα

Έχουμε δει μια αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες Επιστήμη Απόδοσης σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού και της ανθρώπινης απόδοσης. Με την έκρηξη της τεχνολογίας στον τομέα του αθλητισμού τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια απαίτηση για τα βασικά άτομα να αποκτήσουν τη δεξιότητα θέτει για να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν τα δεδομένα και να αναπτύξει την πρακτική εφαρμογή και προπόνηση δεξιότητες για να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να επιβλέπει τα προγράμματα που σχετίζονται με την απόδοση. [+]

Professional Masters στην Επιστήμη Απόδοσης ΜΕΛΕΤΗ ONLINE · ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

εταίροι του προγράμματος Έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίες αθλητικές εταιρείες τεχνολογίας για το πρόγραμμα αυτό. Κάθε εταίρος έχει παράσχει μια επισκόπηση του ιστορικού, τρέχουσα τεχνολογία και τις μελλοντικές εξελίξεις στο εσωτερικό ανάλυση των αθλητικών επιδόσεων που περιλαμβάνεται στις ενότητες μας. Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων επί τόπου κάθε μία από αυτές τις εταιρείες θα εκπροσωπηθούν να αποδείξει τη χρήση και την εφαρμογή του φάσματος των προϊόντων τους. Επισκόπηση Μαθημάτων Έχουμε δει μια αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες Επιστήμη Απόδοσης σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού και της ανθρώπινης απόδοσης. Με την έκρηξη της τεχνολογίας στον τομέα του αθλητισμού τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια απαίτηση για τα βασικά άτομα να αποκτήσουν τη δεξιότητα θέτει για να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν τα δεδομένα και να αναπτύξει την πρακτική εφαρμογή και προπόνηση δεξιότητες για να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να επιβλέπει τα προγράμματα που σχετίζονται με την απόδοση. Αυτό το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση αυτών των εκπαιδευτικών, καθοδήγηση και την εφαρμογή των αναγκών. Το πρόγραμμα μάστερ προσφέρει ένα ιδανικό, αναμειγνύονται τρόπο μελέτης. Οι μαθητές, προπονητές, τους κλινικούς ιατρούς και όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό μπορούν να μελετήσουν στο δικό τους χώρο εργασίας, ή εντός της περιοχής στο σπίτι τους, και να παρακολουθήσουν δύο μίας εβδομάδας μη συνεχόμενες εργαστήρια σε SportsLab μας στην Ιρλανδία. Ενότητες που καλύπτονται: Σύνθετη Κλιματισμός και οι μέθοδοι ανάκτησης Παρακολούθηση αθλητή και Coaching Τεχνολογίας Αθλητική Διατροφή Διαχείριση Δεδομένων και Ανάλυση Κίνησης Βιοϊατρική Όψεις και Ηγεσία Τελική Έργου Σχεδιασμένο και... [-]

Βίντεο

USW and Setanta College sign unique partnership

Επικοινωνία

Setanta College Ltd

Διεύθυνση Belmont Lawn 35
Blackrock, Ireland
Τηλέφωνο +353 1 857 9080

Τηλέφωνο undefined