Trinity College Dublin

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Trinity College του Δουβλίνου Trinity College του Δουβλίνου, το Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου, που ιδρύθηκε το 1592, είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και κατατάσσεται σταθερά στην κορυφή του 1% των ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο. Για πάνω από 400 χρόνια, αυτό το ιστορικό πανεπιστήμιο υπήρξε παγκόσμιος ηγέτης στην υψηλής ποιότητας, διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση. Με μια παγκόσμια φήμη για την αριστεία, το Trinity προωθεί τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη στους μαθητές.
Το πανεπιστήμιο συγκεντρώνει μια ζωντανή διεθνή κοινότητα σχεδόν 17.000 φοιτητές και 2.860 μέλη του προσωπικού. εκπληκτική πανεπιστημιούπολη ιστορικά κτίρια και λιθόστρωτους διαδρόμους του πανεπιστημίου αντιπαρατίθεται με state-of-the-art εγκαταστάσεις και παγκοσμίου φήμης κέντρα αριστείας όπου η έρευνα αιχμής λαμβάνει χώρα. Με 24 ακαδημαϊκές σχολές, Trinity προσφέρει μαθήματα σε κλάδους που κυμαίνονται από τις γλώσσες και τη λογοτεχνία για να νανοεπιστημών και βιοϊατρικής τεχνολογίας.

Φοιτητική ζωή Το πανεπιστήμιο συγκεντρώνει μια διαφοροποιημένη, περίεργος και υποστηρικτική κοινότητα των φοιτητών και των διδασκόντων, στην καρδιά της πόλης. Τα πραγματικά προσιτή και αφιερωμένη καθηγητές ενθαρρύνουν τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στη ζωή College και την πόλη πέρα ​​από τις πύλες της πανεπιστημιούπολης. Φοιτητική ζωή στο Trinity είναι κάτι πολύ περισσότερο από την εκπαίδευση: με πάνω από 200 αθλητικά σωματεία και τις κοινωνίες που κυμαίνονται από τον αθλητισμό με το τένις, συζητάμε για την επένδυση, και το δράμα επιστημονικής φαντασίας, δεν υπάρχει κάτι που να ταιριάζουν σε κάθε ενδιαφέρον.

Τριάδα είναι ένα από τα μόλις πανεπιστήμια του κόσμου για να παρέχουν σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές με μια προσωπική δάσκαλος - ένα αφοσιωμένο μέλος ΔΕΠ που μπορούν να προσφέρουν ακαδημαϊκή, προσωπική και επαγγελματική καθοδήγηση σε όλο το πρόγραμμα σπουδών τεσσάρων ετών. Ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών σπουδαστών, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της μάθησης και της υποστήριξης, από ομοτίμους καθοδήγηση, συμβουλευτική και επαγγελματικό προσανατολισμό, εξασφαλίζει ότι όλοι οι μαθητές έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να επιτύχουν στο Trinity και πέρα.

Το πανεπιστήμιο είναι ένα από τα μόλις είκοσι δύο δημόσια κολέγια »Best Buy» στον κόσμο (Fiske Οδηγός Κολέγια 2015).

Trinity έχει στρατηγικές σχέσεις με μερικά από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου Fudan, Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και Πανεπιστήμιο Tsinghua στην Κίνα? Ινδικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Bangalore, Ινδία? Πανεπιστήμιο Brown και το Πανεπιστήμιο της Notre Dame στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επιχειρήσεων, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Τριάδα Business School κατατάσσεται ως ένα από τα Top 30 σχολεία επιχειρήσεων στον κόσμο (Eduniversal 2015/16) και έχει πρωτοποριακή έρευνα αιχμής, τη διδασκαλία και τη μάθηση στον τομέα της διαχείρισης και της επιχειρηματικότητας για σχεδόν έναν αιώνα. Trinity ίδια έχει δημιουργήσει περισσότερους επιχειρηματίες από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στην Ευρώπη, δημιουργώντας 180 εταιρείες, που παράγουν 192 επιχειρηματίες και αύξηση 2.166 εκατομμύρια $ κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών (Pitchbook Πανεπιστήμια έκθεση 2016-2017), έτσι είναι το ιδανικό μέρος για τους μαθητές να αναλάβουν επιχειρηματικές το πτυχίο τους .

Trinity Business School ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο καινοτόμο επιχειρηματική πορεία για τους προπτυχιακούς φοιτητές, το Bachelor in Business Studies πτυχίο. Αυτό είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να επικεντρωθεί στην επιχείρηση από την αρχή του πτυχίου τους. Καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη μάθηση βιωματική αποτελούν βασικούς πυλώνες αυτής της δυναμικής νέου προγράμματος. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στη μικτή μάθηση, όπου ακαδημαϊκής αριστείας ανταποκρίνεται εμπειρία στον κλάδο. Οι μαθητές να αποκτήσουν από πρώτο χέρι πρακτικές επιχειρηματικές δεξιότητες σε όλο το πρόγραμμα αναλαμβάνοντας πρακτική άσκηση, την ανάπτυξη ενός εκκίνησης ή αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο σε μία από τις κοινωνίες των επιχειρήσεων μαθητή Τριάδος. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα εταίρους μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Καριέρα αξιοζήλευτη θέση της τριάδας τοποθετεί το πανεπιστήμιο ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της παγκόσμιας επιχειρηματικής δραστηριότητας - Silicon Valley της Ιρλανδίας - όπου οι μαθητές προσληφθεί για πρακτική άσκηση, το καλοκαίρι θέσεις εργασίας και μεταπτυχιακών σταδιοδρομία από τους εργοδότες οι οποίοι φαίνονται στο Trinity ως βασικό πάροχο των κορυφαίων αποφοίτων ποιότητας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος στο Trinity, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μείνετε στην Ιρλανδία για να εργαστεί για ένα χρόνο σχετικά με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Τριτοβάθμια. Υπηρεσία Σταδιοδρομίας τριάδας κατετάγη 2η στην Ευρώπη (ISB 2015), με το 95% των αποφοίτων Τριάδας στην απασχόληση ή την περαιτέρω μελέτες εντός 6 μηνών μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Η ευρωπαϊκή έδρα των εταιρειών, όπως η Google, eBay, Airbnb, η Microsoft, PayPal, LinkedIn και το Facebook, το Δουβλίνο είναι ένα ιδανικό μέρος για τους φοιτητές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε αυτά τα κορυφαία παγκοσμίως εταιρείες.

Δουβλίνο πολυσύχναστο πανεπιστημιούπολη 47-στρεμμάτων Τριάδος είναι μια όαση στην καρδιά του Δουβλίνου, μια ζωντανή και ασφαλή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. τοποθεσία στο κέντρο της πόλης του πανεπιστημίου προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία για να συνδυάσει ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα με μια απαράμιλλη σειρά από πολιτιστικές, κοινωνικές και επαγγελματικές εμπειρίες. Ο πλούτος των μουσεία, θέατρα, γκαλερί, καφέ, εστιατόρια και ιστορικά τουριστικά αξιοθέατα βρίσκονται ακριβώς έξω από την πόρτα Τριάδος.

Trinity Rankings

• Στον κόσμο top 100 και το νούμερο ένα πανεπιστήμιο στην Ιρλανδία. 1 • Ένας αριθμός συγκεκριμένο θέμα κατατάξεις μας διαθέτουν στον κόσμο Top 50 και 100 που ενισχύει παγκόσμιας κλάσης στέκεται μας. 2 • Έχουμε αποδείξει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα στους τομείς της διεθνούς εκπροσώπησης των φοιτητών, η εκπροσώπηση των διδασκόντων και των ερευνητικών αναφορών ανά μέλος ΔΕΠ. 3 World Class Έρευνας, στην καρδιά της εκπαίδευσης • διδασκαλίας έρευνα υπό την ηγεσία Τριάδα είναι ένα από τα διακριτικά στοιχεία της εκπαίδευσης Τριάδας. • Οι ερευνητές Trinity κερδίζοντας ανταγωνιστική χρηματοδότηση της έρευνας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, με σημαντική διεθνή αναγνώριση. • Η Ιρλανδία είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην προσέλκυση ερευνητικών και χρηματοδότηση για τη στήριξη συναρπαστικές νέες εξελίξεις και ανακαλύψεις, οι οποίες με τη σειρά τους τις επιπτώσεις της παγκόσμιας αλλαγής. Σχεδόν το 50% αυτής της χρηματοδότησης έχει βραβευτεί για την Τριάδα. • Οκτώ από τις δέκα κορυφαίες 2016 έρευνα ανακαλύψεις στην Ιρλανδία συνδέονται με το Trinity College, σύμφωνα με Silicon Δημοκρατία. 4

Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα • Είμαστε κατετάγη 1ος στην Ευρώπη για την παραγωγή επιχειρηματίες και είναι το μόνο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο για να χαρακτηρίσει στον κόσμο top 50. 5 • Τριάδα προωθεί τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη στους μαθητές. • Τριάδα δεσμεύεται να παρέχει ένα περιβάλλον που επιτρέπει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα σε όλη την πανεπιστημιακή. Trinity έχει αναπτύξει μια σειρά πρωτοβουλιών, όπως η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPad και Launchlabs να χτίσει και να υποστηρίξει μια κοινότητα που προσφέρει οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές αξίες.

Απασχολησιμότητα και Υπηρεσία Σταδιοδρομίας • Το 95% των αποφοίτων Τριάδος είναι στον τομέα της απασχόλησης ή περαιτέρω σπουδές εντός 6 μηνών μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. • Υπηρεσία Σταδιοδρομίας Τριάδος κατατάσσεται 2η στην Ευρώπης6. Trinity οι μαθητές μπορούν να αναμένουν την υψηλότερη ποιότητα της υποστήριξης κατά την επιδίωξη προοπτικές μετά το κολέγιο τους. • Πέρα από την εμπειρία Τριάδας, μια εκπαίδευση Τριάδα παρέχει ένα μονοπάτι για να γίνει ένα μεταπτυχιακό παγκόσμιας κλάσης. • Top διεθνείς εργοδότες στοχεύει ενεργά πτυχιούχους Τριάδα. • Η τοποθεσία είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν πρόκειται να σχεδιάζει μια σταδιοδρομία μετά την Τριάδα. Δουβλίνο είναι το σπίτι με τα ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία πολλών παγκοσμίως κορυφαίες διεθνείς εταιρείες. • Οι επενδύσεις σε Ακαδημαϊκής αριστείας • Τριάδα έχει διαθέσει € 16 εκατομμύρια σε μια διεθνή εκστρατεία πρόσληψης για την πλήρωση 40 νέων θέσεων Ussher Επίκουροι Καθηγητές σε πολλούς κλάδους. Οι ευκαιρίες που εκτείνονται από την επιστήμη, τη μηχανική και την ιατρική σε τέχνες και ανθρωπιστικές επιστήμες. • Τριάδα εξακολουθεί να προσελκύει την παγκόσμια ταλέντα από το εξωτερικό, προκειμένου να ενισχύσει την παγκόσμια προοπτική και συνδέσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας του πανεπιστημίου. 40% της σχολής μας είναι διεθνής.

παράρτημα

1 τριάδα είναι στο Top 1% των πανεπιστημίων, με όλους τους κύρους τους συμμαθητές όπως Cambridge, της Οξφόρδης και του Αγίου Ανδρέα. QS κατατάξεις 2016/17. 2 Παγκόσμιο Top 50 παραδείγματα περιλαμβάνουν Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Σύγχρονων Γλωσσών, Πολιτικών Επιστημών και Νοσηλευτικής και στον κόσμο Top 100 παραδείγματα περιλαμβάνουν Βιολογικών Επιστημών, Φαρμακευτικής και Φαρμακολογίας, Χημεία και Επιστήμη Υλικών, Ιστορία, Δίκαιο & Νομικών Σπουδών, Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής Πολιτικής & Διαχείριση. 3 Απόδοση υπήρξε εξαιρετική σε συγκεκριμένους βασικούς δείκτες, προσπέραση άλλων έγκυρων συμμαθητές: • διεθνούς εκπροσώπησης της σχολής (98), Cambridge (97,6) και Kings College του Λονδίνου (97,6) • διεθνή εκπροσώπηση των φοιτητών (85,9), του Harvard (70) και του Στάνφορντ (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Τριάδας έχει δημιουργήσει 180 εταιρείες, που παράγονται 192 επιχειρηματίες και μεγάλωσε 2.166.000 $ κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών (Pitchbook Πανεπιστήμια Έκθεση 2016-2017) 6 Διεθνές Φοιτητικό Βαρόμετρο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Διπλώματα » Όψη Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

M.Phil. σε κινέζικο μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο

Το M.Phil. στην κινεζική Σπουδών επιδιώκει να αναπτύξουν οι μαθητές «σε βάθος γνώση και κατανόηση της Κίνας στις εικοστό και εικοστό πρώτο αιώνα σε μια συγκριτική, παγκόσμιο πλαίσιο. [+]

M.Phil. στην κινεζική Σπουδών στο Trinity Αυτή η διεπιστημονική διετές διδάσκονται Μάστερ στην κινεζική Σπουδών προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να συμμετάσχουν σε βάθος και κριτικά με την Κίνα σήμερα, και να παρέχει μια σταθερή και αυστηρή θεμέλια για τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας. Μάστερ μας στην κινεζική Σπουδών επιδιώκει να αναπτύξει σε βάθος γνώση και κατανόηση των μαθητών της Κίνας στο εικοστό και εικοστό πρώτο αιώνα σε μια συγκριτική, παγκόσμιο πλαίσιο. Προσεγγίζουμε τη μελέτη της Κίνας από μια σειρά πειθαρχικών προοπτικών, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονης κινεζικής ιστορίας και της σκέψης, της πολιτικής και της διακυβέρνησης, τη γλώσσα, την κοινωνία και τον πολιτισμό. ... [-]


M.Phil. στη χριστιανική Θεολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο +1 περισσότερα

Αυτό M.Phil στη χριστιανική θεολογία θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια σε βάθος γνώση των βασικών θεμάτων στη σύγχρονη χριστιανική θεολογία - ζητήματα όπως η Εκκλησία και το Υπουργείο, Θεολογία της Βίβλου, δικαιώματα και ευθύνες. [+]

M.Phil. στη χριστιανική Θεολογία

Θρησκευτικά θέματα είναι ένα σημαντικό μέρος της δημόσιας συζήτησης στη σύγχρονη πλουραλιστικές κοινωνίες. Πολλά κρίσιμα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που θίγονται από θρησκευτικές ανησυχίες. Βασικά συζητήσεις πολιτικής απαιτούν ειδικές γνώσεις και την παιδεία σε θρησκευτικές και θεολογικές έννοιες, τις παραδόσεις και τις πρακτικές τους. Αυτό MPhil στη χριστιανική θεολογία θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια σε βάθος γνώση των βασικών θεμάτων στη σύγχρονη χριστιανική θεολογία - ζητήματα όπως η Εκκλησία και το Υπουργείο, Θεολογία της Βίβλου, δικαιώματα και ευθύνες. ... [-]


M.Phil. στο διαπολιτισμικό και διαθρησκευτικό θεολογία μελέτες [ft / PT}

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο +1 περισσότερα

Μια ποικιλία των ενοτήτων που προσφέρονται κάθε χρόνο, που προέρχονται από την παρακάτω λίστα. Ένα τμήμα για την έρευνα και μέθοδοι είναι υποχρεωτική? οι μαθητές επιλέγουν ένα περαιτέρω 5 ενότητες για την αξιολόγηση και να γράψει μια διατριβή. Διδασκαλία λαμβάνει χώρα στο Δουβλίνο πάνω από δύο θητείες. Μια έναν όρο, μη-βαθμού σπουδών είναι διαθέσιμο το οποίο είναι ιδανικό για όσους εκπαιδευτική άδεια, ή που προτιμούν ένα μικρότερο χρονικό διάστημα των σπουδών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρίστανται μόνο ενότητες ... [+]

M.Phil. / p.grad.dip. στο διαπολιτισμικό και διαθρησκευτικό θεολογία μελέτες

Μια ποικιλία των ενοτήτων που προσφέρονται κάθε χρόνο, που προέρχονται από την παρακάτω λίστα. Ένα τμήμα για την έρευνα και μέθοδοι είναι υποχρεωτική? οι μαθητές επιλέγουν ένα περαιτέρω 5 ενότητες για την αξιολόγηση και να γράψει μια διατριβή.

Ενότητες Αρχή, Παράδοση, Εμπειρία: Ecumenics ως Διαπολιτισμική Θεολογία Παγκόσμιο Χριστιανισμός και Διαθρησκειακός Διάλογος ®®: Σημασία και Πρακτική Θρησκείες και Δεοντολογίας σε ένα πλουραλιστικό κόσμο Φύση, η Γκρέις και ο Τριαδικός Θεός Ανάπτυξη Δόγματος: Ταυτότητα και Αλλαγή στη χριστιανική παράδοση Ερμηνεύοντας Οικουμενικό Εκκλησιολογία Μια Ecumenics Απώλεια: Θρησκεία, Νεωτερικότητα και Συμφιλίωσης Δημιουργία, Κοσμολογία και Ecotheology Συμμετοχή του θρησκευτικού φονταμενταλισμού Χριστιανική Σπόροι σε ινδουιστικό Έδαφος: Χριστιανισμός στη Νότια Ασία Η Εκκλησία στη σκιά του Τζαμί: Χριστιανισμός στον κόσμο του Ισλάμ Την ανθρώπινης ύπαρξης: Θεολογική Ανθρωπολογία στο διαπολιτισμική προοπτική Τα πολλά πρόσωπα του Ιησού: Χριστολογίας και Πολιτισμών Συγκριτική / Διαθρησκευτικό Δεοντολογίας Διαπολιτισμική Υπουργείο και Διαθρησκειακά Συνάντηση Μουσουλμάνος Θεός, χριστιανικός Θεός: το Ισλάμ και την μουσουλμανική-χριστιανική Συγκριτική Θεολογία Ινδουιστικό Θεό, χριστιανικός Θεός: Ινδουισμός και ινδουιστών-χριστιανική Συγκριτική Θεολογία Ιουδαϊσμός και Εβραιοχριστιανικά Σχέσεις Θέματα στο βουδιστικό-χριστιανικό διάλογο Βόρεια Ιρλανδία: Σύγκρουση, θρησκεία και η πολιτική της Ειρήνης Θρησκείες και Διεθνών Σχέσεων Συγκριτική / Διαθρησκευτικό Δεοντολογίας ... [-]

M.Phil στη λαϊκή λογοτεχνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο

Το M.Phil στην λαϊκή λογοτεχνία προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία για την προηγμένη μελέτη της λαϊκής λογοτεχνίας και πάρα πολύ σημαντική θέση της στο σύγχρονο πολιτισμό. Περνά από την ιστορία του δημοφιλή είδη, όπως τρόμου, επιστημονικής φαντασίας, ρομαντισμό, φαντασία και μυθιστοριογραφία ιδιωτικών αστυνομικών, και προσφέρει μια περιεκτική εισαγωγή στις σύγχρονες θεωρίες της λαϊκής. Λάβετε υπόψη ότι οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018/19 είναι πλέον ανοιχτές. [+]

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, η μελέτη της λαϊκής λογοτεχνίας σε όλες τις γενικές μορφές της, έχει μετατραπεί από μια περιοχή κόγχη του ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος σε μία από τις πιο ζωντανές και ταχύτατα αναπτυσσόμενους τομείς της κριτικής έρευνας εντός φιλολογικές σπουδές. Ιδρύθηκε το 2005, η M.Phil στην λαϊκή λογοτεχνία ήταν η πρώτη (και για πολλά χρόνια, μόνο) αφιερωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε αυτό το γνωστικό αντικείμενο. Το M.Phil προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να αναλάβουν προηγμένη μελέτη της λαϊκής λογοτεχνίας και πάρα πολύ σημαντική θέση της στο σύγχρονο πολιτισμό. Περνά από την ιστορία του δημοφιλή είδη, όπως τρόμου, επιστημονικής φαντασίας, ρομαντισμό, φαντασία και μυθιστοριογραφία ιδιωτικών αστυνομικών, και προσφέρει μια περιεκτική εισαγωγή στις σύγχρονες θεωρίες της λαϊκής. Το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας στο Trinity College του Δουβλίνου έχει καθιερωθεί την τελευταία δεκαετία ως ένα σημαντικό διεθνές κέντρο για την ακαδημαϊκή μελέτη της λαϊκής λογοτεχνίας, και η M.Phil προσελκύει υποψηφίους από όλο τον κόσμο. Τα μέλη του πυρήνα της ομαδικής διδασκαλίας στην M.Phil έχουν όλα δημοσιευθεί εκτενώς σε συγκεκριμένες δημοφιλή είδη και μεταξύ τους, έχουν την εποπτεία εκατοντάδες M.Phil και πτυχιακές εργασίες σε θέματα που σχετίζονται με την λαϊκή φαντασία. Το M.Phil. συνιστά ένα πολύτιμο σημείο εκκίνησης για όσους επιθυμούν να κάνουν περαιτέρω μεταπτυχιακών σπουδών, αλλά θα είναι επίσης έκκληση σε όσους θέλουν να αναπτύξουν κρίσιμες δεξιότητες και τις γνώσεις τους σε σχέση με μια σημαντική πτυχή του σύγχρονου πολιτισμού. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 200 σπουδαστές έχουν αποφοιτήσει από το M.Phil, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν πάει για να σταδιοδρομίες... [-]


MPhil στη Φιλοσοφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 έτος September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο

Αυτό το μονοετές μάθημα πλήρους απασχόλησης αποτελεί τη βάση για την προηγμένη έρευνα στη φιλοσοφία. Η MPhil στη Φιλοσοφία είναι μια ευρεία και διανοητικά προκλητική μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τους μαθητές με ένα υπόβαθρο στη φιλοσοφία ή συναφών κλάδων με μια ισχυρή συνιστώσα της φιλοσοφίας. [+]

Το Τμήμα Φιλοσοφίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Σχολή Καλών Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Masters Μαθητείας θα απονεμηθεί σε ένα εισερχόμενο φοιτητή στο MPhil στη φιλοσοφία του προγράμματος το ακαδημαϊκό έτος 2016/17.

Η αξία της διδακτορικής είναι μια συνεισφορά € 5.000 έναντι MPhil στη Φιλοσοφία δίδακτρα (ΕΕ ή εκτός ΕΕ) για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17. studentship της Σχολής έχει ως στόχο να στηρίξει και να αναπτύξει τους ταλαντούχους μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσα από τις τέχνες, ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. ... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc. της βιοποικιλότητας και τη διατήρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο

Η βιοποικιλότητα είναι η ποικιλομορφία της ζωής στη γη, και αυτή τη στιγμή χάνονται με αυξανόμενο ρυθμό. Η βιοποικιλότητα μας εξασφαλίζει τροφή, ρούχα, καύσιμα, οικοδομικά υλικά, φάρμακα και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών οικοσυστήματος. Εμείς οι ίδιοι αποτελούν μέρος της βιοποικιλότητας του πλανήτη: πρέπει να καταλάβουμε και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας να εξασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον για την ανθρωπότητα ... [+]

Η βιοποικιλότητα είναι η ποικιλομορφία της ζωής στη γη, και αυτή τη στιγμή χάνονται με αυξανόμενο ρυθμό. Η βιοποικιλότητα μας εξασφαλίζει τροφή, ρούχα, καύσιμα, οικοδομικά υλικά, φάρμακα και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών οικοσυστήματος. Εμείς οι ίδιοι αποτελούν μέρος της βιοποικιλότητας του πλανήτη: πρέπει να καταλάβουμε και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας να εξασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον για την ανθρωπότητα.... [-]


MSc επιστήμη των υπολογιστών - ευφυή συστήματα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιρλανδία Δουβλίνο

Το σκέλος Ευφυών Συστημάτων επικεντρώνεται στην έξυπνη, διαδραστικές εφαρμογές και τα συστήματα στο διαδίκτυο, τα οποία καθίστανται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής - στο σπίτι, στο χώρο εργασίας και στην κοινωνική αλληλεπίδραση. Το σχεδιασμό και την κατασκευή αυτών των συστημάτων απαιτεί τεχνογνωσία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, της ανθρώπινης κατανόηση της γλώσσας και την παραγωγή, τα συστήματα και τις εφαρμογές web, analytics δεδομένα και γνώσεις μηχανικής. Το σκέλος αυτό συνδέεται στενά με ερευνητικές ομάδες του σχολείου που εμπλέκονται στο κέντρο ADAPT για την Ψηφιακή Τεχνολογία περιεχομένου. [+]

Περιεχόμενο μαθήματος Μαζί με τις βασικές ενότητες κατά το πρώτο εξάμηνο, θα αποκτήσουν μια γείωση στις τεχνικές της Τεχνητής Νοημοσύνης συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων της ανθρώπινης γνωστικής αρχιτεκτονικές, τεχνικές αναπαράστασης γνώσης, όπως οντολογίες και μοντέλα επεξεργασία φυσικής γλώσσας. Σε Γνώσης & Data Engineering, θα μάθετε για το Σημασιολογικό Ιστό, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού μοντέλο, τη λογική και την επερώτηση. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα αντικείμενο (5 μονάδες) από ένα σύνολο ενοτήτων MSc επιτρέποντάς σας να συμπληρώσουν τα ενδιαφέροντά σας σε Ευφυή Συστήματα.... [-]


MSc σε διαδραστικά ψηφιακά μέσα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο

Αυτό το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης μάθημα παρέχει μια βάση στις τεχνολογίες και τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον τομέα των ψηφιακών μέσων. Το μάθημα διαρκεί πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια μιας δωδεκάμηνης περιόδου. Η επίσημη διδασκαλία χωρίζεται σε δύο εξάμηνα δώδεκα εβδομάδων ... [+]

MSc σε διαδραστικά ψηφιακά μέσα

Αυτό το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης μάθημα παρέχει μια βάση στις τεχνολογίες και τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον τομέα των ψηφιακών μέσων. Το μάθημα διαρκεί πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια μιας δωδεκάμηνης περιόδου. Η επίσημη διδασκαλία χωρίζεται σε δύο εξάμηνα δώδεκα εβδομάδων.

Κάθε φοιτητής επιλέγει και αρχίζει ένα ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να υποβληθεί με τη μορφή μιας διατριβής 12.000 λέξεων από τα μέσα Μαρτίου. Οι μαθητές θα ολοκληρώσει επίσης ένα τελικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να είναι μια συνεργατική ανάπτυξη με έναν αριθμό φοιτητών από την τάξη. Υπάρχει σημαντική έμφαση στη θεωρία και όχι σε μέσα ή εφαρμογές λογισμικού. Ένα ειδικό εργαστήριο παρέχεται για την τάξη όπου οι μαθητές μπορούν να εξοικειωθούν με τις εφαρμογές λογισμικού.... [-]


MSc στην δικτυωμένων συστημάτων πληροφορικής επιστήμης μέλλον

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιρλανδία Δουβλίνο +1 περισσότερα

δικτύωση των υπολογιστών έχει μετατραπεί η κοινωνία κατά τα τελευταία 20 χρόνια και συνεχίζει να επιτρέψει νέες προόδους από την κοινωνική δικτύωση μέσω του Διαδικτύου-of-Πράγματα που πρέπει να Cloud computing. Το σκέλος αυτό στηρίζεται στις ερευνητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του ερευνητικού κέντρου CONNECT και μια μακρά ιστορία της καινοτομίας και νεοσύστατες εταιρείες στο σχολείο. [+]

Μαζί με τις βασικές ενότητες κατά το πρώτο εξάμηνο, θα επιλέξει δύο ενότητες από έναν κατάλογο τριών. Αυτές περιλαμβάνουν Κατανεμημένα Συστήματα - η οποία ασχολείται με ταυτοχρονισμού, την επιστήμη της κατανεμημένες συναλλαγές, υπηρεσίες web και προηγμένων πλαισίων εφαρμογής. Στο Ίντερνετ των πραγμάτων, θα εξερευνήσουν την τεχνολογία που διέπουν αυτή την αναπτυσσόμενη περιοχή που περιλαμβάνει middleware, ανακάλυψης υπηρεσιών και τη σύνθεση και τον αισθητήρα και το virtualization δικτύου. Πρακτικές ασκήσεις θα σας οδηγήσει μέσα από το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την ανάπτυξη μιας εφαρμογής end-to-end IoT. Σε Next Generation Networks, έχουμε διερευνήσει τις μελλοντικές τάσεις σε σταθερά και ασύρματα δίκτυα επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης επόμενης γενιάς, LTE και τεχνολογίες δικτύων Λογισμικό-Defined. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα αντικείμενο (5 μονάδες) από ένα σύνολο ενοτήτων MSc επιτρέποντάς σας να συμπληρώσουν τα ενδιαφέροντά σας στο μέλλον δικτυωμένων συστημάτων.... [-]


MSc στην επιστήμη των υπολογιστών - γραφικά και τεχνολογίες όρασης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ιρλανδία Δουβλίνο

Το σκέλος αυτό έχει ως στόχο να παράγει αποφοίτους με τις δεξιότητες για να συμβάλει στη διαδραστική βιομηχανία της τεχνολογίας της ψυχαγωγίας του μέλλοντος. Είναι χτισμένο στην έρευνα εμπειρία στο εργαστήριο GV2 του σχολείου με την ενεργό συμβολή σειρά τους συνεργάτες του κλάδου. Οι μαθητές μαθαίνουν μέσα από την πράξη, την οικοδόμηση ενός χαρτοφυλάκιο της εργασίας αποτελείται από σχέδια, τα έγγραφα και μια σημαντική διατριβή της έρευνας η οποία θα πρέπει να συμβάλει στην επιτυχή μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Γραφικά & Vision Technologies Strand Ενότητες [+]

Μαζί με τις βασικές ενότητες κατά το πρώτο εξάμηνο, θα επιλέξει τουλάχιστον δύο μονάδες από μια ομάδα των τριών. Το πρώτο από αυτά είναι υπολογιστής Vision το οποίο θα σας εξοπλίσει με τη γνώση μιας σειράς επεξεργασίας εικόνας, εξαγωγή χαρακτηριστικών και εκπροσώπηση σχήμα και τεχνικές μετασχηματισμού. Θα βασιστεί στην πορεία μηχανικής μάθησης με τη στόχευση αυτών των τεχνικών στον τομέα της όρασης υπολογιστών. Γραφικά υπολογιστών θα ασχοληθεί με τις βασικές τεχνικές μοντελοποίησης και γραμμική άλγεβρα, πριν ψάξω σε αγωγού γραφικών του υπολογιστή, OpenGL προβολή και προβολή τεχνικές και μοντέλα φωτισμού. Η τρίτη ενότητα σε αυτό το σύνολο? Μαθηματικά της Light & Sound θα σκαλίζω τα μαθηματικά που απαιτούνται για τη σύνθεση και την ανάλυση των σημάτων ήχου και βίντεο. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα αντικείμενο (5 μονάδες) από ένα σύνολο ενοτήτων MSc σας επιτρέπει είτε να συμπληρώσουν τα ενδιαφέροντά σας σε γραφικά και τεχνολογίες όρασης ή ερευνήσουμε περαιτέρω σε κεντρικό θέμα σας.... [-]


MSc στην επιστήμη των υπολογιστών επιστήμη δεδομένα σκέλος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Ανοικτή Εγγραφή Ιρλανδία Δουβλίνο

Επιστήμη δεδομένων ή Big Data έχει γίνει ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα τα τελευταία χρόνια να βρουν εφαρμογές στην Υγεία, Οικονομικών, Μεταφορών, Έξυπνες Πόλεις και αλλού. Σε αυτό το σκέλος, κορυφαίους ειδικούς Τριάδος στον τομέα αυτό θα σας καθοδηγήσει πώς να συγκεντρώσει και να αποθηκεύουν δεδομένα (χρησιμοποιώντας IoT και cloud computing τεχνολογιών, η διαδικασία αυτή (με τη χρήση προηγμένων στατιστικών και τεχνικών όπως η μηχανική μάθηση) και να παραδώσει νέες ιδέες και γνώσεις από τα δεδομένα . [+]

Μαζί με τις βασικές ενότητες κατά το πρώτο εξάμηνο, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές του Data Mining & Ανάλυση συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών ταξινόμησης, νευρωνικά δίκτυα και σύνολο μεθόδων με πρακτική εργασία στη γλώσσα R. Μπορείτε να επιλέξετε μια πρόσθετη μονάδα (5 ECTS) από μια πισίνα.

Θα αξιοποιήσει αυτό στο 2ο εξάμηνο με ένα μάθημα για Βελτιστοποίηση Αλγορίθμων για την ανάλυση δεδομένων που θα διερευνήσει θέματα όπως Κυρτή βελτιστοποίηση, μεγάλων διαστάσεων προσομοίωση με την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις νέες που βρέθηκαν τις ικανότητές σας σε ένα έργο χρησιμοποιώντας Python, R ή Scala. Στην Εφαρμοσμένη Στατιστική Μοντελοποίηση, θα ασχοληθεί με πολλές δημοφιλείς τεχνικές όπως Αλυσίδες Markov και Monte Carlo Simulation την ευκαιρία να εφαρμόσουν αυτές τις τεχνικές σε ένα πραγματικό σύνολο δεδομένων. Θα μάθετε πώς να αποκαλύψει τις ιδέες που προέρχονται από μεγάλα σύνολα δεδομένων στη μονάδα Οπτικοποίηση Δεδομένων. Τέλος, θα ανακαλύψετε πόσο μεγάλα σύνολα δεδομένων θα μπορούσε να συγκεντρωθεί και να χειραγωγείται σε μεγάλες εγκαταστάσεις cloud computing στην Scalable μονάδα Computing και καλύπτουν τις βασικές ανησυχίες cyrpto και την ασφάλεια στην Ασφάλεια και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων μονάδα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μία επιπλέον μονάδα από μια πισίνα.... [-]


MSc στη νευροεπιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο

Αυτό το μονοετές Μάστερ μάθημα αυτό στοχεύει να παρέχει μια διεπιστημονική εκπαίδευση στις νευροεπιστήμες, σε θέματα που εκτείνονται από το μοριακό σε συμπεριφορική νευροεπιστήμη. Το μάθημα είναι ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να επεκτείνουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, καθώς και για εκείνους που επιθυμούν να στραφούν από την αρχική τους πειθαρχία βαθμό. Το πρόγραμμα θα εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να προχωρήσει σε μια σταδιοδρομία στον τομέα της βιοϊατρικής, φαρμακευτική ή ... [+]

MSc στη νευροεπιστήμη

Αυτό το μονοετές Μάστερ μάθημα αυτό στοχεύει να παρέχει μια διεπιστημονική εκπαίδευση στις νευροεπιστήμες, σε θέματα που εκτείνονται από το μοριακό σε συμπεριφορική νευροεπιστήμη. Το μάθημα είναι ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να επεκτείνουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, καθώς και για εκείνους που επιθυμούν να στραφούν από την αρχική τους πειθαρχία βαθμό. Το πρόγραμμα θα εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να προχωρήσει σε μια σταδιοδρομία στον τομέα της βιοϊατρικής, φαρμακευτική ή νευροψυχολογική έρευνα.... [-]


MSc στην Περιβαλλοντική Επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιρλανδία Δουβλίνο

Αυτό το ένα έτος πλήρους απασχόλησης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών θα οδηγήσει σε ένα Master of Science στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Το μάθημα έχει ως στόχο να παράγει περιβαλλοντικά επιστήμονες με ένα διεπιστημονικό υπόβαθρο σε θέση να αντιμετωπίσει το ευρύτερο φάσμα των θεμάτων προστασίας του περιβάλλοντος ... [+]

MSc στην Περιβαλλοντική Επιστήμη

Καλώς ήλθατε στο MSc στην Περιβαλλοντική Επιστήμη ιστοσελίδες: το πρώτο μάθημα της περιβαλλοντικής επιστήμης που αναπτύχθηκε στην Ιρλανδία.

Εδώ θα βρείτε λεπτομέρειες ενότητες που προσφέρονται στο πλαίσιο του μαθήματος, τις προηγούμενες εμπειρίες των μαθητών και τις λεπτομέρειες εφαρμογής.

Αυτό το ένα έτος πλήρους απασχόλησης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών θα οδηγήσει σε ένα Master of Science στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Το μάθημα έχει ως στόχο να παράγει περιβαλλοντικά επιστήμονες με ένα διεπιστημονικό υπόβαθρο σε θέση να αντιμετωπίσει το ευρύτερο φάσμα των θεμάτων προστασίας του περιβάλλοντος.... [-]


Βίντεο

TCD

Επικοινωνία

Trinity College Dublin

Διεύθυνση Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Δουβλίνο, Ιρλανδία
Ιστοσελίδα http://www.tcd.ie/
Τηλέφωνο +353 1 896 1000