Iceland Academy of the Arts

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την Ακαδημία

Η Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών είναι αυτοδιοικούμενο ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση στις καλές τέχνες, το θέατρο, το χορό, τη μουσική, το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Ρόλος και Στόχοι

Ο ρόλος της Ισλανδίας Ακαδημίας Τεχνών είναι να ενθαρρύνουν την προοδευτική σκέψη για τις τέχνες και την τόνωση της καινοτομίας και της ανάπτυξης σε διάφορους τομείς. Η Ακαδημία προσφέρει εκπαίδευση στις τέχνες σε πανεπιστημιακό επίπεδο και μεταφέρει τόσο τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό των τεχνών στην ισλανδική κοινωνία. Λειτουργεί σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και μετρά τον εαυτό της έναντι ακαδημίες που υπερέχουν στην καλλιτεχνική εκπαίδευση στις γειτονικές χώρες.

Τρεις βασικές αξίες καθοδηγούν την εστίαση και την κατεύθυνση της Ακαδημίας σε όλες τις εργασίες της:

Περιέργεια Κατανόηση Θάρρος

Η περιέργεια μας παρακινεί να κάνετε ερωτήσεις και αναζήτηση νέων προσεγγίσεων, λύσεις και απαντήσεις. Θα αναλύσουμε τις απαντήσεις και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι ξένο προς εμάς. Μέσα από την κατανόηση και την εκπαίδευση που αναπτύσσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες που χρειάζονται. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ενισχύσουμε το θάρρος μας να παρακολουθούμε τις πεποιθήσεις μας και καλλιτεχνικό μας όραμα.

Συνεργασία

Η Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών δίνει έμφαση στην ενίσχυση της συνεργασίας με άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας και σε διάφορα άλλα ιδρύματα και επιχειρήσεις. Εταίρων του περιλαμβάνουν: Το Πανεπιστήμιο της Ισλανδίας, του Πανεπιστημίου του Ρέικιαβικ, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Ισλανδίας, του Πανεπιστημίου Bifröst, το Μουσείο Καλών Τεχνών του Ρέικιαβικ, η Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας, το μουσείο Living Art, η Ισάφιορντουρ Μουσικό Σχολείο, το Πολιτιστικό Κέντρο Skaftfell, η Ισλανδία Συμφωνική Ορχήστρα, η ισλανδική Όπερα, το Salur Music Hall, Caput, το Δημοτικό Θέατρο του Ρέικιαβικ, το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Akureyri, η Ισλανδία Dance Company, η Ρέικιαβικ Arts Festival και το κράτος Broadcasting Service.

Η Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών συμμετέχει ενεργά στη διεθνή συνεργασία. Η Ακαδημία έχει γίνει διμερείς συμφωνίες με περίπου 120 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη μέσω του προγράμματος Erasmus. Εντός Nordplus, η Ακαδημία συνεργάζεται με περίπου 90 ακαδημίες τέχνης στις σκανδιναβικές χώρες και τις χώρες της Βαλτικής. Οι προετοιμασίες που γίνονται για τη συνεργασία με τις ακαδημίες τέχνης στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα μέρος των σπουδών τους σε ξένα μέρη. Σε γενικές γραμμές, η ανταλλαγή σπουδαστών διαρκεί ένα εξάμηνο. Ένας μεγάλος αριθμός των φοιτητών συναλλάγματος μελετά επίσης στην Ισλανδία Ακαδημία των Τεχνών, και πολλές καθηγητών ξένων επισκεπτών διδάξει στην Ακαδημία για μεγαλύτερες ή μικρότερες χρονικές περιόδους.

Παιδαγωγία

Η Ακαδημία προσφέρει πλήρες ωράριο σε πανεπιστημιακό επίπεδο, τονίζοντας ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση για τους φοιτητές που έχουν περάσει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις εισαγωγής. Τέσσερις σχολές προσφέρουν τμήμα προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor of Arts, μέσω διαφόρων κλάδων σπουδών. Τρία διαμερίσματα προσφέρουν ένα πρόγραμμα Master και επιπλέον το Τμήμα Μουσικών Σπουδών προσφέρει ένα πρόγραμμα Diploma.

Εκπαιδευτικής Προόδου

Εκπαίδευση στην Ακαδημία μετριέται σε μονάδες ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών) μονάδες. Ο φόρτος εργασίας ανά πιστωτικό κυμαίνεται μεταξύ θεματικούς τομείς, αλλά, σε γενικές γραμμές, ο σπουδαστής μπορεί να αναμένει να αφιερώσουν τουλάχιστον 25-30 ώρες εργασίας ανά πιστωτικό.

προγράμματα Bachelor

Τουλάχιστον 180 ECTS που απαιτούνται για πτυχίο ή B.Mus. Βαθμός. Πρόγραμμα της Ακαδημίας είναι οργανωμένο ώστε να είναι δυνατή η μέγιστη των 72 ECTS σε ένα ακαδημαϊκό έτος και όχι περισσότερο από ένα σύνολο 210 ECTS για ολόκληρη την περίοδο του φοιτητή της μελέτης.

Ένας σπουδαστής πλήρους απασχόλησης θα πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 48 ECTS σε ένα ακαδημαϊκό έτος να τους επιτραπεί να προχωρήσετε στο επόμενο έτος σπουδών.

Για να μεταβείτε από το ένα εξάμηνο στο επόμενο, οι μαθητές πρέπει να έχουν καταβάλει όλα τα οφειλόμενα τέλη. Αλλαγές για την καταχώριση δεν επιτρέπεται από την 1η Οκτωβρίου το φθινοπωρινό εξάμηνο και 15 Φεβρουαρίου στο εαρινό εξάμηνο.

Συνολική περίοδο ενός φοιτητή της μελέτης δεν πρέπει να υπερβαίνει το ένα έτος πέρα ​​και πάνω από την κανονική διάρκεια των σπουδών, με την εξαίρεση της απουσίας λόγω μητρότητας / πατρότητας. Ο Πρύτανης, σχετικά με τη σύσταση του Dean, μπορούν να χορηγούν εξαιρέσεις αυτού του κανόνα σε ειδικές περιστάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές, οι αντίστοιχοι μαθητές εξηγούν τις συνθήκες τους γραπτώς, αναφέροντας τους λόγους για την εφαρμογή.

προγράμματα Μάστερ

Τουλάχιστον 120 ECTS που απαιτούνται για την ΜΑ, M.Mus. και M.Art.Ed. Βαθμοί. Πρόγραμμα της Ακαδημίας είναι οργανωμένο ώστε να είναι δυνατή η μέγιστη των 66 ECTS σε ένα ακαδημαϊκό έτος και όχι περισσότερο από 132 μονάδες ECTS για ολόκληρη την περίοδο του φοιτητή της μελέτης.

Μεταπτυχιακούς φοιτητές στο σχεδιασμό, Καλών Τεχνών και η σύνθεση πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 48 ECTS για να προχωρήσετε στο επόμενο έτος σπουδών.

Για να μεταβείτε από το ένα εξάμηνο στο επόμενο, οι μαθητές πρέπει να έχουν καταβάλει όλα τα οφειλόμενα τέλη. Αλλαγές για την καταχώριση δεν επιτρέπεται από την 1η Οκτωβρίου το φθινοπωρινό εξάμηνο και 15 Φεβρουαρίου στο εαρινό εξάμηνο.

Συνολική περίοδο συνεχούς ενός φοιτητή της μελέτης δεν πρέπει να υπερβαίνει το ένα έτος πάνω και πέρα ​​από την κανονική διάρκεια των σπουδών. Στο Τμήμα Τεχνών Παιδείας, συνολική περίοδος χωρίς διακοπή ενός μαθητή της μελέτης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο έτη από την κανονική διάρκεια των σπουδών, με την εξαίρεση της απουσίας λόγω μητρότητας / πατρότητας. Ο Πρύτανης, σχετικά με τη σύσταση του Dean, μπορούν να χορηγούν εξαιρέσεις από τον κανόνα αυτόν υπό ειδικές περιστάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές, οι αντίστοιχοι μαθητές εξηγούν τις συνθήκες τους γραπτώς, αναφέροντας τους λόγους για την εφαρμογή τους.

Εισδοχή

Η Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών αναζητά ταλαντούχα και δημιουργικά άτομα με ένα στερεό βασική εκπαίδευση και πρωταρχικό γνώση της τέχνης.

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα του ανοίξει τον Ιανουάριο το 2016.

Το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν το ηλεκτρονικό έντυπο της αίτησης. Άλλα απαιτούμενα έγγραφα και διαδικασίες υποβολής αιτήσεων ποικίλλουν ανάλογα με το κάθε τμήμα. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο αιτών έχει εκ του σύνεγγυς τις σχετικές πληροφορίες τμήμα και ακολουθεί τις οδηγίες προσεκτικά.

Η αίτηση δεν είναι έγκυρη έως ότου ο αιτών έχει υποβάλει την αίτηση, πλήρωσε το τέλος αίτησης και ΙΑΑ έχει λάβει τα ακόλουθα έγγραφα:

Υποβλήθηκαν επιτυχώς σε ηλεκτρονική μορφή υπέγραψε εκτύπωση η ηλεκτρονική μορφή Επικυρωμένο αντίγραφο των πτυχίων και μεταγραφές σχολείο άλλα απαιτούμενα έγγραφα (βλέπε σχετική πληροφορία τμήμα)

Η ηλεκτρονική μορφή θα πρέπει να εκτυπωθούν και να υπογραφεί όταν θα έχει ολοκληρωθεί και υποβληθεί. Είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί μία φωτογραφία διαβατηρίου σε ηλεκτρονική μορφή. Το έντυπο θα πρέπει στη συνέχεια να παραδοθεί ή να αποσταλεί στο αρμόδιο γραφείο τμήματος μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Τέλη της αίτησης

ΙΑΑ χρεώνει 5.000 IKR για κάθε εφαρμογή. Το τέλος της αίτησης βαρύνουν τον αιτούντες πιστωτική κάρτα, όταν υποβάλλεται η αίτηση και δεν επιστρέφεται. Ο πωλητής διατηρεί όλες τις πληροφορίες από τον αγοραστή σε σχέση με την αγορά ως εμπιστευτικές. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παραδοθεί πληροφορίες σε τρίτους.

Σχεδιασμός Μελέτη, Μουσική & Τέχνη στην Ισλανδία

Η Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών είναι μια πλατφόρμα για τη δημιουργικότητα, τα πειράματα και την κριτική σκέψη. Η Ακαδημία προσφέρει ένα πυκνό δίκτυο ακαδημαϊκών, παθολόγων και των φοιτητών σε άμεση επαφή με την τοπική κουλτούρα και στην περιοχή του τεράστιου αγροτικού τοπίου της Ισλανδίας.

Στην Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών θα είναι μέρος μιας δυναμικής και πυκνό δίκτυο δεμένη καλλιτέχνες και σχεδιαστές, όπου έχετε την ελευθερία να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν νέα πράγματα για τον εαυτό σας και την επαγγελματική πρακτική σας.

Σημαντικότερους καλλιτέχνες και σχεδιαστές της Ισλανδίας είναι ένα μέρος της και έχουν σπουδάσει στην Ισλανδία Ακαδημία των Τεχνών, όπως Ragnar Kjartansson, Kjartan Sveinson (πρώην μέλος των Sigur ROS), Elfa RUN Kristinsdóttir, βιολιστής και καθηγητή, η Άννα Þorvaldsdóttir, καταξιωμένος συνθέτης, Vík Prjónsdóttir και Siggi Eggerts.

Με δημιουργική σκέψη, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Η τέχνη είναι νεκρή τρόπο κατανόησης του τον εαυτό του, το περιβάλλον του και την ιστορία του, καθώς και τη δημιουργία ενός μέλλοντος. Κατά τα τελευταία χρόνια, η οικονομική αξία των δημιουργικών βιομηχανιών έχει καταστεί προφανές σε όλους. Με την τέχνη να αλλάξουμε νοοτροπίες, να αλλάξουμε Λαϊκό ζωή και με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλοντας ελπίζω να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Ma Fine Art

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Ισλανδία Ρέικιαβικ

Το πρόγραμμα Master in Fine Arts στην Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών και προσφέρει μια πλατφόρμα για τους μαθητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν τις ικανότητές τους στον τομέα των εικαστικών τεχνών, να ενισχύσει το προσωπικό τους όραμα και αφορούν την καλλιτεχνική πρακτική τους σε θεωρητικά κριτήρια της πειθαρχίας. [+]

Προφίλ και οι στόχοι του προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα Master in Fine Arts στην Ισλανδία Ακαδημία Τεχνών και προσφέρει μια πλατφόρμα για τους μαθητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν τις ικανότητές τους στον τομέα των εικαστικών τεχνών, να ενισχύσει το προσωπικό τους όραμα και αφορούν την καλλιτεχνική πρακτική τους σε θεωρητικά κριτήρια της πειθαρχίας.

Το μάθημα κάνει μεγάλη ζήτηση για ανεξάρτητες μεθόδους εργασίας. Υπάρχει μια έμφαση στην πρακτική της τέχνης και της έρευνας που περιλαμβάνει μια συστηματική οικοδόμηση της γνώσης, ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν καλή γνώση των δύο ακαδημαϊκές και πρακτικές παραμέτρους των καλών τεχνών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το έργο, όπως ανεξάρτητους καλλιτέχνες στη σύγχρονη τέχνη τομέα.... [-]


σχεδιασμός Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Ισλανδία Ρέικιαβικ

Τώρα χρησιμοποιούμε τον όρο «σχέδιο» για τη σκέψη που φτάνει πολύ πέρα ​​από την παραδοσιακή περιοχή του σχεδιασμού, το σχεδιασμό περιστρέφεται πρώτα και κύρια γύρω από τη διαμόρφωση του χώρου στο εσωτερικό του ανθρώπινου νου και τον εντοπισμό νέων δυνατοτήτων. [+]

Σκέψη διαμορφώνει το Παγκόσμιο

Τώρα χρησιμοποιούμε τον όρο «σχέδιο» για τη σκέψη που φτάνει πολύ πέρα ​​από την παραδοσιακή περιοχή του σχεδιασμού, το σχεδιασμό περιστρέφεται πρώτα και κύρια γύρω από τη διαμόρφωση του χώρου στο εσωτερικό του ανθρώπινου νου και τον εντοπισμό νέων δυνατοτήτων. Σχεδιασμός είναι η έρευνα, μετασχηματιστική δύναμη και την πολιτική δράση. Τίποτα δεν είναι άσχετη με αυτό, είτε πρόκειται για την εκπαίδευση, την πολιτική, την οικονομία ή την κοινωνία στο σύνολό της. ... [-]


σύνθεση Ma

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2018 Ισλανδία Ρέικιαβικ

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σπουδών δύο ετών 120 ECTS. Το MA-πρόγραμμα στη σύνθεση μουσικής παρέχει ο φοιτητής τα μέσα για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τον τομέα του / της ειδικότητας ως συνθέτης. [+]

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σπουδών δύο ετών 120 ECTS. Το MA-πρόγραμμα στη σύνθεση μουσικής παρέχει ο φοιτητής τα μέσα για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τον τομέα του / της ειδικότητας ως συνθέτης. Ο μαθητής μπορεί να επιλέξει από διαφορετικές ενότητες που αφορούν τη μουσική θεωρία, ηλεκτρο-ακουστική, των οργάνων και τη σύνθεση για να υποστηρίξει τον τομέα του / της. Επιπλέον, με στόχο την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους μαθητές, ο μαθητής μπορεί να επιλέξει από τα προγράμματα στην επιχειρηματικότητα, τη διαχείριση του έργου ή της καλλιτεχνικής αναστοχαστικής έρευνας.... [-]


Βίντεο

MA Design - Jiao Jiaoni

MA Design - Arite Fricke