Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο AIDIMME είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός εθνικού πεδίου, σκοπός του οποίου είναι η προώθηση της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των εταιρειών μέσω της ταυτότητας και τόσο στις παραγωγικές τους διαδικασίες όσο και στα προϊόντα τους.

Από το 1987, έχει συσταθεί δράσεις πλαισιωμένες στον τομέα της κατάρτισης, στόχος των οποίων ήταν και είναι η κατάρτιση τεχνικών ειδικών ικανών να ενταχθούν αμέσως στην επιχείρηση και να συνεισφέρουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν για τη συνεχή βελτίωση του παραγωγικού μας ιστού.

Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών, το 1993 ξεκίνησε μια πρωτοβουλία που, με τις απαιτούμενες βελτιώσεις και ενημερώσεις με την πάροδο των χρόνων, έχει φτάσει μέχρι σήμερα, ο Master στην Βιομηχανία Επεξεργασίας και Ανακύκλωσης Βιομηχανικών Αποβλήτων .

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2002, ενόψει των υφιστάμενων αναγκών των εταιρειών στον τομέα της διαχείρισης των διαδικασιών, ξεκίνησε η διοργάνωση του Master in Systems Quality, Περιβάλλον και Πρόληψη Επιχειρησιακού Κινδύνου , προσόντα για επαγγελματική πρακτική ως ανώτερος τεχνικός στο PRL .

Το 2007 και πριν από το νέο ευρωπαϊκό πανεπιστημιακό πλαίσιο που γεννήθηκε στη Μπολόνια και την ανάγκη χορήγησης επίσημου καθεστώτος για τα πτυχία αυτά, δημιουργήθηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της AIMME και του Καθολικού Πανεπιστημίου της Βαλένθια - UCV , επιτυγχάνοντας την ίδια επαλήθευση με μέρος του Υπουργείου Παιδείας και των δύο πτυχίων.

Το 2014 , η AIMME και η UCV προτείνουν την ανάγκη να προσφερθεί στον πλοίαρχο της διαχείρισης συστημάτων πρόσθετη αξία, ένα στοιχείο διαφοροποίησης που βελτιώνει την ανταγωνιστική κατάσταση των μαθητών μας στην αγορά εργασίας. Ως αποτέλεσμα αυτής της ανάλυσης, παρουσιάζεται ένα νέο διπλό πτυχίο για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, το οποίο ολοκληρώνει τα μαθήματα του προηγούμενου μεταπτυχιακού τίτλου στη διαχείριση συστημάτων, αλλά επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν δύο πτυχία πανεπιστημίου σε ένα μάθημα:

  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ολοκληρωμένη διαχείριση συστημάτων ποιότητας, περιβάλλοντος και ασφάλειας και υγείας στην εργασία
  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην πρόληψη επαγγελματικών κινδύνων

Αυτή η εκπαίδευση θα εκπληρώσει την επόμενη έκδοση 2017-2018 με την έκδοση 15 που έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 500 φοιτητές (12 μονά και 3 διπλούς).

Τέλος, το 2016, μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με το τεχνολογικό κέντρο AIDIMA, τα τεχνολογικά κέντρα της τεχνολογίας μεταλλικής τεχνολογίας (AIMME) και του ξύλου (AIDIMA) συγχωνεύονται, δημιουργώντας το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Μεταλλοτεχνίας, Mueble , Wood, Packaging and Allied - AIDIMME , ανανεώνοντας τη συμφωνία με το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια UCV και συνεπώς συνεχίζοντας τη συνεργασία με τους τίτλους του πανεπιστημιακού πτυχίου, από τότε, AIDIMME - UCV .

Το επόμενο μάθημα, τα AIDIMME master AIDIMME -UCV θα εκπληρώσουν την 11η του έκδοση ως Επίσημα Πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου, επιτρέποντας στους φοιτητές να υποβάλουν υποψηφιότητες για υποτροφίες, να κάνουν πρακτική άσκηση, να συνεχίσουν διδακτορικές σπουδές, να αποκτήσουν βαθμούς σε εξετάσεις ή να αναγνωρίσουν τα πτυχία τους σε οποιαδήποτε χώρα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

AIDIMME

Όπως συμβαίνει στον επιχειρηματικό κόσμο, η καινοτομία είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των οργανισμών και των ανθρώπων. ... [+]

Όπως συμβαίνει στον επιχειρηματικό κόσμο, η καινοτομία είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των οργανισμών και των ανθρώπων. Με αυτή την έννοια, το 2013 αποφασίσαμε ότι μετά από μια δεκαετία να διδάσκεται το Master in Systems Management, από το 2007 ως Πανεπιστημιακός Δάσκαλος, προσαρμόζοντας τη δομή του τίτλου στις αλλαγές και τις ανάγκες που δημιουργούνται τόσο στις εταιρείες όσο και στο προφίλ του τους αποφοίτους που έχουν εγγραφεί στο μεταπτυχιακό δίπλωμα.... [-]

Ισπανία Paterna
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά