Artidi Escuela Superior

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ιστορία μας

Στη δεκαετία του '80, μια ομάδα επιχειρηματιών ξεκίνησε την επαγγελματική τους δραστηριότητα ως κομμωτές και εμποροπωλεία στη Βαρκελώνη. Σταδιακά, η προσφορά υπηρεσιών εμπορικής διακόσμησης επεκτείνεται και σε άλλες κοινότητες, προσφέροντας το 1990 το πρώτο γυμναστήριο στη Βαρκελώνη για το Εμπορικό Επιμελητήριο και στη συνέχεια επέκταση.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, ξεκίνησε μια σχηματική σύνδεση με το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, διδάσκοντας το 1995 το πρώτο μάθημα παραθύρων και εμπορευματοποίησης σε καθηγητές του εμπορίου και του μάρκετινγκ. Η ποικιλομορφία της ομάδας επέτρεψε να συνδυάσουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σε διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες και να δημιουργήσουμε νέα προγράμματα κατάρτισης που απευθύνονται σε εταιρείες, δημοτικές αίθουσες, συνδικάτα, ενώσεις και άλλες επαγγελματικές ομάδες.

Οι επιχειρηματικοί δεσμοί, η αναγνώριση της κατάρτισης και η ζήτηση για επαγγελματίες έδωσαν τη θέση τους στα εγκαίνια της σχολής dressing του ÁRTIDI, σε παλιά μεταλλοτεχνία του 1910, που ιδρύθηκε με στόχο την κατάρτιση νέων επαγγελματιών. Προς το παρόν, έχουμε επεκταθεί για να γίνει το μεγαλύτερο σχολείο στην Ευρώπη στον τομέα της επιδέσμου των παραθύρων και της οπτικής εμπορευματικής κατάρτισης και της εκπαίδευσης που σχετίζεται με το εμπόριο.

φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της ΑRTIDI είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση γιατί δεν διδάσκουμε μόνο. Οι σπουδαστές μας καινοτομούν και βελτιώνουν τις στρατηγικές πωλήσεων για επιχειρήσεις και εμπόριο. Στην ΑRTIDI προσφέρουμε τις στρατηγικές και την εκπαίδευση για να το πετύχουμε. Οι φοιτητές της ΑRTIDI είναι γνωστοί στον επιχειρηματικό τομέα όχι μόνο ως επαγγελματίες εμπειρογνώμονες αλλά ως καινοτόμοι στις τεχνικές πωλήσεων.

Οι μαθητές μαθαίνουν να ενημερώνονται για να έχουν τα δικά τους κριτήρια και αποφάσεις. Οι σπουδαστές που φέρνουν τις ειδήσεις, δημιουργούν τάσεις και ανακαλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς, γιατί τους παροτρύνουμε και τους διδάσκουμε πώς να το κάνουμε.

Πώς μπορούμε να κάνουμε τους μαθητές μας να καθορίσουν τάσεις; Στο σχολείο διδάσκουν συγκεκριμένες τάξεις για να αναλύσουν την αγορά και να ανακαλύψουν την καινοτομία. Στρογγυλά τραπέζια όπου οι μαθητές γίνονται Coolhunter και συμβάλλουν στο ιδιαίτερο όραμα τους για τις νέες τάσεις. Κίνητρα και κλάσεις δημιουργικότητας. Συμμετέχουν σε συνέδρια όπου είναι οι πρωταγωνιστές, δημιουργούν δημιουργικές δράσεις, πρωτότυπες και με πραγματικά αποτελέσματα. Αυτοδύναμοι μαθητές που δημιουργούν τάσεις μάρκας.

Η Μεθοδολογία

Στην ΑRTIDI, διδάσκεται μια αναγνωρισμένη, επαγγελματική, πολυπολιτισμική εκπαίδευση με ανοικτή και πολλαπλή στάση διαφορετική από τις άλλες μορφές. Η εμπειρία μας από περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής και διδακτικής σταδιοδρομίας μας έδειξε ότι για να είστε καλός επαγγελματίας πρέπει να μάθετε κάνοντας σε πραγματικούς χώρους και με ειδικευμένους επαγγελματίες.

Η μεθοδολογία ARTIDI έχει μια πραγματική διεθνή αναγνώριση που υπερβαίνει κατά πολύ την πραγματοποίηση συμβατικών μαθημάτων. Από την πιο συγκεκριμένη και λεπτομερή θεωρία μέχρι τη γνώση των πιο καινοτόμων στρατηγικών, στο σχολείο μας επιδιώκουμε τη διαμόρφωση της αριστείας. Η μέθοδος κατάρτισης είναι πρακτική, αποτελεσματική και πραγματική, διότι μόνο η ΑRTIDI διαθέτει υποδομή αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτό το είδος εκπαίδευσης.

Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που καλύπτει όλες τις πτυχές όπως τα πραγματικά παράθυρα, το σχεδιασμό πρωτότυπων και διακοσμητικών στοιχείων για την οπτική εμπορευματοποίηση σε ένα πραγματικό κατάστημα και το τελευταίο εργαλείο ηλεκτρονικών υπολογιστών για αποκλειστική εκπαίδευση στο σχολείο μας. Εκτός από το σχεδιασμό καταστημάτων, τα έπιπλα, τη διάταξη 3D προϊόντων και τις επιχειρηματικές πρακτικές. Το σχηματικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τις πιο προηγμένες μεθόδους που προάγουν από την κατάρτιση στις επαγγελματικές αξίες, στάσεις και στρατηγικές.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Εγκαταστάσεις Visual Merchandising και Window Dressing Area

"Αυτό που μαθαίνουμε να κάνουμε μαθαίνουμε κάνοντας" Αυτό το απόσπασμα από τον Αριστοτέλη περιγράφει την εκπαίδευση στην Αrtidi. Μια ντουλάπα παραθύρων και ένας οπτικός έμπορος θα πρέπει να εκπαιδεύονται πρακτικά. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η συναρμολόγηση είναι η πραγματική ακολουθία στην οποία πρέπει να εκπαιδεύονται αυτοί οι επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, η Ártidi διαθέτει τη μεγαλύτερη υποδομή στην Ευρώπη που είναι αφιερωμένη σε αυτό το είδος εκπαίδευσης.

Εκπρόσωποι της "Σχολής Αρχιτεκτόνων του Λονδίνου", καθώς και άλλων εθνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν τις εγκαταστάσεις μας ως τις πλέον κατάλληλες για τη δημιουργία επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης.

Θεωρητικές τάξεις. εργαστήρια εξοπλισμένα με πολλαπλά εργαλεία και υλικά. πιλοτικό κατάστημα για να εξασκηθεί από τοποθέτηση προϊόντων, ατμόσφαιρα σε εταιρικό σχεδιασμό εικόνας. Τρισδιάστατη τάξη σχεδιασμού και περισσότερες από 40 πραγματικές βιτρίνες διαφορετικών τύπων και λαμπτήρες φωτισμού που αποτελούν τα περισσότερα από 1000m2 εγκαταστάσεις μας. Έχουμε επίσης πάνω από 100 εταιρικά κούκλες, πραγματικά καταστήματα προϊόντων και εξωτερική αυλή.

Η υποδομή μας επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν σε ένα πραγματικό περιβάλλον πέρα από την τυπική εκπαίδευση.

Εγγύηση ποιότητας και εκπαίδευσης

Επί του παρόντος, η διενέργεια ενός κύκλου κατάρτισης είναι απαραίτητη για να αποτελέσει μέρος αυτού του ανταγωνιστικού κόσμου εργασίας. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν διάφοροι παράγοντες αξιολόγησης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αξιολογήσουν την καταλληλότερη επιλογή.

Η σφραγίδα της ποιότητας και της μορφοποιητικής εγγύησης, είναι μια έννοια της εθνικής αυτορρύθμισης κατάρτισης του παραθύρου dressing και οπτικής merchandising τομέα. Πιστοποιητικό που εγγυάται όσους ενδιαφέρονται για μαθήματα. ότι η διαχείριση, ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός του εκπαιδευτικού σχεδίου καθώς και το διδακτικό προσωπικό, Έχουν διεξαχθεί και εποπτεύονται από ειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της κατάρτισης.

Από το 1992 ενθαρρύνουμε και συμβάλλουμε στην εκπαιδευτική αριστεία. Το σήμα CGF αναγνωρίζει την Αrtidi ως εκπαιδευτικό κέντρο όπου η ποιότητα και η εγγύηση υπάρχουν σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

Address
Calle de la Llacuna, 50
Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

FAQ

Άλλη