Barreira Arte + Diseño

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

131426_BarreiraADluz-low.jpg

Για να επιλέξετε να σπουδάσετε στο Barreira μ.Χ. πρέπει να επιλέξετε να εισέλθετε σε ένα διαφορετικό, διαφορετικό, δημιουργικό περιβάλλον. ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να είστε ποιος θέλετε, επειδή οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί όχι μόνο σέβονται τη διαφορά, αλλά και την κατασκευή της προσωπικότητας, του ταλέντου και της ίδιας της φωνής.

Η Barreira AD, με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, διδάσκει μόδα, γραφιστική, εσωτερική διακόσμηση, τρισδιάστατη ζωγραφική, σχεδίαση βιντεοπαιχνιδιών και κινηματογράφο σε διάφορα επίσημα προγράμματα - μεσαία και ψηλότερα, ανώτερες σπουδές αντίστοιχες με τις πανεπιστημιακές σπουδές - και Διεθνείς Διδάσκαλοι , με μια μέθοδο βασισμένη στην εφαρμοσμένη γνώση: οι μαθητές μας μαθαίνουν καθώς εργάζονται σε δημιουργικά έργα με πραγματική αλληλογραφία στον επαγγελματικό τομέα που στοχεύουν.

Οι αίθουσες διδασκαλίας και εργαστηρίων μας είναι εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ώστε ο φοιτητής να έχει στη διάθεσή του τα εργαλεία με τα οποία θα εργαστεί όταν ολοκληρώνει τις σπουδές του στο κέντρο.

Επειδή αν αναζητηθεί κάτι στην Barreira μ.Χ., εκτός από την ανάπτυξη ατομικών και συλλογικών ταλέντων, είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές και τους μαθητές μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εγκαταλείψουν την αγορά εργασίας με την εγγύηση ότι αυτά που έχουν μάθει θα τους επιτρέψουν να επιλέξουν να εργαστούν Το υψηλότερο επίπεδο χάρη στις διαφορές που τις καθιστούν μοναδικές. Αυτό τους κάνει περισσότερο.

Τι είναι «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ» για εμάς;

BE MORE δεν είναι μόνο η Barreira AD, είναι εσύ. Άνθρωποι σαν εσάς που πιστεύουν στην επιλογή ενός διαφορετικού μονοπατιού, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χάρη στη δημιουργικότητά τους δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο. Εσείς που έχετε βάλει στην άκρη το συμβατικό και έχετε επιλέξει τον εαυτό σας, γιατί είστε περισσότερο.

Εάν επιλέγετε να ονειρευτείτε και όχι να συμμορφώνεστε, αν επιλέξετε το καινοτόμο αντί για το κοινό, εάν επιλέξετε να μετασχηματιστείτε, αν επιλέξετε να δημιουργήσετε, ... επιλέγετε να είστε περισσότερο.

Μελέτη στη Βαλένθια (Ισπανία)

Η Βαλένθια είναι η τρίτη πιο σημαντική πόλη στην Ισπανία, θα είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα του σχεδιασμού το 2022 και είναι ο ευρωπαϊκός προορισμός που δέχεται περισσότερους ξένους φοιτητές και δεν μας εκπλήσσει: η πρωτεύουσα της κοινότητας της Βαλένθια που λούζεται από τη Μεσόγειο προσφέρει μια μεγάλη την ποιότητα ζωής στους κατοίκους της, τη συνηθισμένη και την περιστασιακή. Ασφαλής, ζεστή, φιλική, πράσινη, πολιτιστική, ζωντανή, καλά συνδεδεμένη: η ζωή στη Βαλένθια είναι μια εμπειρία που χαρακτηρίζεται από το φως, τη χαρά και τις ευκαιρίες προσωπικής και εργασιακής ανάπτυξης που προσφέρει η πόλη.

Μέθοδος διδασκαλίας

Η μεθοδολογία Barreira AD βασίζεται ουσιαστικά στην αριστεία των σπουδαστών.

Διαχωρίζουμε τους εαυτούς μας εισάγοντας τους σπουδαστές μας στις καλύτερες θέσεις εργασίας χάρη στους ακόλουθους πυλώνες:

  • Η καλύτερη διδακτική ομάδα. Είναι το σήμα μας και το πιο επαίνετο του κέντρου μας. Έχουμε δραστήριους επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν μια θέση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στον κόσμο του σχεδιασμού και σίγουρα προσφέρουν στον φοιτητή ένα πραγματικό και ελίτ όραμα, καθοδηγώντας τους στην μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία, διευρύνοντας το δίκτυο επαφών τους και ακόμη και υποστηρίζοντας πραγματικά επαγγελματικά έργα.
  • Συμφωνίες με εταιρείες. Η Barreira AD προσφέρει 3 θέσεις στις επαγγελματικές πρακτικές για κάθε φοιτητή, εκτός από πραγματικά έργα και εργαστήρια. Έχουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο συμφωνιών με υψηλού επιπέδου και αξιόπιστες εταιρείες, όπως: IKEA, Porcelanosa, Samsung, Google, Fantasy, Centro Sperimentale di Cinematografia, Agatha Ruiz de la Prada, Dolby Labs, Polimoda, Istituto Marangoni, Habitat, IBM , AMIN, Leroy Merlin, τηλεόραση SKY, El Corte Inglés, ΚΑΝΑΔΑ, HBO Ισπανία, Ogilvy, Telva, Casual Ξενοδοχεία, 3D διπλά, NUKE, ...
  • Επαγγελματική πραγματικότητα. Ο φοιτητής από την πρώτη μέρα που ξεκινά από την Barreira AD είναι η εκπαίδευση σε πραγματικές επαγγελματικές πτυχές. Τόσο η επαφή με τους επαγγελματίες, όσο και η πραγματοποίηση πραγματικών έργων για εταιρείες όπου καλλιεργούν τις γνώσεις τους ταυτόχρονα με το βιογραφικό τους σημείωμα.
  • Διεθνοποίηση Είναι ζωτικής σημασίας οι μαθητές μας να έχουν διαφορετικές προοπτικές, να τρέφονται με διαφορετικούς πολιτισμούς και να έχουν ανοιχτές όλες οι πόρτες. Ως εκ τούτου, όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Barreira AD ενσωματώνουν εκπαιδευτικά ταξίδια, καθηγητές και διεθνή προγράμματα (CUMULUS, ELIA, ERASMUS).
  • Καινοτομία Η συνεχής δέσμευση για τη διδασκαλία της καινοτομίας και τη χρήση των νέων τεχνολογιών ως θεμελιώδη υποστήριξη.

Τοποθεσίες

Βαλένθια

Address
Gran Vía Fernando el Católico 69
Βαλένθια, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη