Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 2009, η βασκική Culinary Center Ίδρυμα δημιουργήθηκε χάρη στην Μοντραγκόν Unibertsitatea, οι σεφ των Βάσκων και των δημόσιων φορέων. Η βασκική Culinary Center έχει ως στόχο την εξασφάλιση της συνέχειας της κουζίνας ως κέντρο για την καινοτομία στο μέλλον, πράγμα που συνεπάγεται επίσης την παραγωγή υψηλού επιπέδου γνώσεις και την κατάρτιση των ειδικευμένων επαγγελματιών? Προώθηση της έρευνας και της μεταφοράς γνώσεων μεταξύ των επαγγελματιών haute κουζίνα και επιχειρήσεων τομέων και των γνώσεων που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με γαστρονομία? και για την επίτευξη διεθνούς προβολής. Ενίσχυση της μεταφοράς τεχνολογίας και της καινοτομίας στον τομέα των επιχειρήσεων είναι μια άλλη μεγάλη στόχοι του κέντρου, καθώς και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και έργων. Οι γραμμές του κέντρου της έρευνας και της καινοτομίας στα τρόφιμα και γαστρονομία αναπτύχθηκε γύρω από τα ακόλουθα: Εκπαίδευση και Τροφίμων συνήθειες. Τρόφιμα κοινωνική ευθύνη. Τάσεις των τροφίμων. Καινοτομία στη διαχείριση των επιχειρήσεων στον τομέα. Ανάπτυξη των τεχνολογιών που σχετίζονται. Προετοιμασία των τροφίμων, τη διατήρηση και την παρουσίαση. Η βασκική μαγειρική Κέντρο του Ιδρύματος αποτελείται από: Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπείται από :: o Ιδρύματα o σεφ Leading o Εθνική και διεθνής εταιρεία Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Basque Culinary Center

... [+]

Διάρκεια: 90 μονάδες. 2.250 ώρες.

Θα αποκτήσετε μια ευρεία επιστημονική και τεχνολογική βάση γνώσεων, προκειμένου να δημιουργήσετε συνεκτικές και αξιόπιστες προτάσεις. Θα μάθετε για τις τρέχουσες τάσεις των τροφίμων προκειμένου να διαχειριστείτε την έρευνα και την καινοτομία στον τομέα της γαστρονομίας, της εστίασης και της εστίασης. Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε πιάτα και μενού, ανακαλύπτοντας τις αισθητικές και αισθητικές πτυχές, καθώς και τις διατροφικές τους αξίες. Σχεδιασμός Προϊόντων & Υπηρεσιών Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας Με την ομαδική εργασία Με τη δημιουργία και τη διεύθυνση έργων πραγματικής ζωής Ενθαρρύνοντας την επιχειρηματικότητα Προωθώντας την αυτονομία και τη λήψη αποφάσεων ... [-]
Ισπανία San Sebastián
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

... [+]

* Το ποσό αυτό υπόκειται σε κάποια διαφοροποίηση πριν από την επόμενη έκδοση

Επιλογές χρηματοδότησης

[-]
Ισπανία San Sebastián
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επ ... [+]

Η εγγραφή άνοιξε

Ημερομηνία έναρξης: Ιανουάριος 2018

Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οίνου στον κόσμο και η γαστρονομία της έχει μια φυσική σχέση με αυτό το προϊόν. .

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στον κόσμο του κρασιού με μια ευρεία βάση δεξιοτήτων που σχετίζονται με το κρασί και την επιχείρηση κρασιού, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τα τρόφιμα. Ένα πολυεπιστημονικό όραμα για την ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην παραγωγή, διανομή και τροφοδοσία κρασιού.... [-]

Ισπανία San Sebastián
Ιανουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

Η επιτυχία και η βιωσιμότητα ενός εστιατορίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αυστηρό σχεδιασμό του έργου και από την απόκτηση των απαραίτητων ικανοτήτων για τη διαχείρ ... [+]

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!

Επόμενη έκδοση: Οκτώβριος 2018.

Η επιτυχία και η βιωσιμότητα ενός εστιατορίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αυστηρό σχεδιασμό του έργου και από την απόκτηση των απαραίτητων ικανοτήτων για τη διαχείριση του.

Μπορείτε να αποκτήσετε τις ικανότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφόρων περιοχών ενός εστιατορίου (κουζίνα, υπηρεσία και επιχειρηματική διαχείριση) και να αναπτύξετε ένα παγκόσμιο και καινοτόμο όραμα της ιδέας και της διαχείρισης του σε ένα χρόνο, σε μορφή συμβατή με την εργασία σας ή με την ολοκλήρωση η σκηνη.... [-]

Ισπανία San Sebastián
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής ... [+]

Παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και να μάθετε νέες τεχνικές και να παρακολουθείτε τα συστήματα παραγωγής και μαγειρικής διαχείρισης

Αντιμετωπίστε επιδέξια τα προϊόντα και αποκτήστε τις τεχνικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ένα ουσιαστικά πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών: εργαστήρια μαγειρικής και ένα μήνα και ένα μισό πραγματικής εξυπηρέτησης στο εστιατόριο του σχολείου. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του γαστρονομικού σας έργου και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για να αναπτύξετε το επαγγελματικό μέλλον σας.... [-]

Ισπανία San Sebastián
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα σας δώσει τις απαιτούμενες ικανότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που συνδέονται με τον τομέα το ... [+]

Γίνετε ένας ειδικός υψηλής ειδίκευσης στον τομέα του μαγειρικού τουρισμού και ξεχωρίστε στη σημερινή αγορά.

Η αναμφισβήτητη επιρροή της κουζίνας στα ταξίδια και η αυξανόμενη ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό σημαίνουν ότι αυτό το θέμα έχει γίνει ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και το Basque Culinary Centre έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα κατάρτισης αναφοράς, το οποίο θα έχει ως στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.... [-]

Ισπανία San Sebastián
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Basque Culinary Center

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας κα ... [+]

Αυτό το μάθημα, το οποίο απευθύνεται σε σεφ με επαγγελματική εμπειρία, είναι η εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας καριέρα. Αποκτήστε μια πραγματική κατανόηση των προϊόντων, της προέλευσής τους, των ποικιλιών, των γαστρονομικών ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς στην κουζίνα. Μάθετε τα πάντα για τις σύγχρονες τεχνικές, από τη φυσική και τη χημεία τους μέχρι την εξειδίκευση στην εφαρμογή τους. Βυθιστείτε στις τελευταίες τάσεις των πιο διάσημων σεφ.... [-]

Ισπανία San Sebastián
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά