CEI Interanational Affaris

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι CEI Διεθνών Υποθέσεων είναι ένας θεσμός που λειτουργεί με και για τους επαγγελματίες της διπλωματίας και των διεθνών σχέσεων. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή προσωπικές δεξιότητες με στόχο την επίτευξη της αριστείας? και να εκπαιδεύσει νέους επαγγελματίες να εισέλθουν στη διπλωματική υπηρεσία, τη διεθνή δημόσια υπηρεσία, την περιφερειακή και τοπική διοίκηση, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ή να ειδικευτούν σε δημόσια και εταιρική διπλωματίας. Το έργο αυτό, μαζί με την έρευνα και το διάλογο προωθείται μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων, ορίζουν τις τρεις βασικές γραμμές της ΚΑΚ Διεθνών Υποθέσεων.

25 χρόνια ηγεσίας σε αυτήν την περιοχή εγγύηση. Οι CEI Διεθνών Υποθέσεων της Βαρκελώνης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1987, που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών και Συνεργασίας, το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και "La Caixa". Από τότε, τη δέσμευσή του ήταν να επιλύσετε τις διεθνείς σχέσεις, τη διπλωματία, δίκαιο, οικονομικά και πολυμερούς πολιτικής.

Τι πρέπει να κάνουμε; Οι CEI Διεθνών Υποθέσεων επιδιώκει τους στόχους του μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, τις δραστηριότητες πληροφόρησης των διεθνών ειδήσεων, υψηλού επιπέδου δικτύωσης, της έρευνας και της συζήτησης.

προγράμματα κατάρτισης

Master στη διπλωματία και Δημόσιας Διοίκησης International (πρόσωπο) Master στο Διεθνές Επικοινωνίας (πρόσωπο) Master in Logistics και Διεθνές Εμπόριο (πρόσωπο) - Αναπληρωτής Δάσκαλος Διεθνοποίηση: Οικονομικές Πτυχές, Επιχειρήσεων και Νομικών-Πολιτικών (πρόσωπο) - Σε συνεργασία Προετοιμασίας για την πρόσβαση στο Διπλωματικό Σώμα (πρόσωπο και σε απευθείας σύνδεση) Τρέχουσα πορεία της ισπανικής Εξωτερικής Πολιτικής (πρόσωπο) Μάθημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση (πρόσωπο) Σεμινάριο Διεθνούς ανταλλαγή και ανάλυση (μικτό) Glocal μαθήματος: έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, Προκλήσεις και τοπικές λύσεις (πρόσωπο)

Διεθνή Τάξη

Συναντήσεις με πρέσβεις Πρεσβευτές Συνέδρια Σεμινάριο για την ασφάλεια και την άμυνα Σεμινάρια, συνέδρια και σεμινάρια για διεθνείς ειδήσεις

έρευνα

Προς το παρόν, η έρευνα την ανάγκη να ενθαρρυνθεί η δημοσίευση μονογραφιών ή των συλλογικών έργων για τα εκκρεμή ζητήματα σε τομείς δράσης μας. Τα τελευταία κεφάλαια που δημοσιεύθηκε από τη συλλογή Διεθνή Tribune και να συλλέγουν το έργο της μελέτης, έρευνας και συζήτησης σχετικά με τα πιο σημαντικά διεθνή ζητήματα και για την ανάπτυξη στην ΚΑΚ Διεθνών Υποθέσεων, είναι οι εξής:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η κυβέρνηση της Ένωσης, Marta Gómez Ortega. Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών δράση της Generalitat της Καταλονίας. Πολιτική και θεσμική ανάπτυξη, Xavier Pons με Rafols, Μαρ Campins Eritja, Josep Maria Καστέλλα Andreu και η Εσθήρ Μάρτιν Νούνιες. Η Ένωση για τη Μεσόγειο. Προκλήσεις της θεσμοθετημένης συνεργασίας στην περιοχή, Laura Huici Sancho.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MA στη διεθνή επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ισπανία Βαρκελώνη

Η παραδοσιακή εκπαίδευση ανακοίνωση έδωσε έμφαση στις εθνικές πραγματικότητες και πλαίσιο γύρω από την επαγγελματική πρακτική τους. [+]

Η παραδοσιακή εκπαίδευση ανακοίνωση έδωσε έμφαση στις εθνικές πραγματικότητες και πλαίσιο γύρω από την επαγγελματική πρακτική τους.

Ωστόσο, σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον, η ύπαρξη των υπερεθνικών πολιτικών οντοτήτων και την ταχύτητα με την οποία η ροή των πληροφοριών, ακόμη και των νέων τεχνολογιών που διευκολύνουν αυτή τη κίνηση, καθιστούν αναγκαίο να υιοθετηθεί μια προσέγγιση όπου η επικοινωνία απευθύνεται ως πανταχού παρούσα φαινόμενο, συλλογικών φορέων αλλάζει συνεχώς και με μια δυναμική ίδια τη λειτουργία της.... [-]


μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διπλωματία και διεθνούς πολιτικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ισπανία Βαρκελώνη

Η κατάρτιση που προσφέρεται από την ΚΑΚ Διεθνών Υποθέσεων περιλαμβάνει προγράμματα για τους επαγγελματίες που θέλουν να ειδικευτούν ή να συμπληρώνουν την εμπειρία τους, καθώς και προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διπλωματία ή τις διεθνείς σχέσεις. [+]

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Η κατάρτιση που προσφέρεται από την ΚΑΚ Διεθνών Υποθέσεων περιλαμβάνει προγράμματα για τους επαγγελματίες που θέλουν να ειδικευτούν ή να συμπληρώνουν την εμπειρία τους, καθώς και προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διπλωματία ή τις διεθνείς σχέσεις.

Presentación

Η σημερινή παγκοσμιοποιημένη διεθνή κοινωνία γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη, δυναμική και αλληλοεξαρτώμενες ημέρα. Επιπλέον, ένας σημαντικός αριθμός από άλλους παράγοντες όπως οι διεθνείς οργανισμοί, υπο-κρατικές οντότητες, τις ΜΚΟ και τις υπερεθνικές εταιρείες, μεταξύ άλλων, μαζί με μέλη που συμμετέχουν. Όλοι αυτοί οι φορείς θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες με υψηλά προσόντα με την πολιτική προσωπικού και της διεθνούς δράσης, ενώ η πολυγλωσσική και διαπραγματευτικές ικανότητες, την επικοινωνία και την ηγεσία. Το Master in Διεθνούς Διπλωματίας και Δημόσιας Διοίκησης, έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες για να είναι διπλωμάτες, υπάλληλοι διεθνών οργανισμών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμπειρογνώμονες και συμβούλους διεθνώς φορείς (ΜΚΟ, σύμβουλοι ...), οι διαχειριστές των διεθνών έργων στη διοίκηση, κλπ, με τη βοήθεια των καλύτερων καταρτισμένων επαγγελματιών σε κάθε τομέα.... [-]


Βίντεο

II Jornada de Seguridad y Defensa