University CEU - Cardenal Herrera

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιό μας ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Ιδρύματος San Pablo-CEU, το πιο σημαντικό οργανισμό ιδιωτική εκπαίδευση στην Ισπανία, με περισσότερα από 26.000 φοιτητές και 24 κέντρα σε κάθε εκπαιδευτικό επίπεδο, μεταξύ αυτών τρία ΑΕΙ στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και τη Βαλένθια.

Πανεπιστήμιο CEU Cardenal Herrera έχει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην Αυτόνομη Κοινότητα της Βαλένθια.

Αριστεία, την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και προσωπική φροντίδα

Είμαστε δεσμευμένοι στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική αριστεία και την ολοκληρωμένη διαμόρφωση των μαθητών μας. College είναι περισσότερο από ό, τι συμβαίνει στην τάξη, και εξατομικευμένη διδασκαλία είναι το κλειδί για μας.

Στο CEU Cardenal Herrera Πανεπιστήμιο πιστεύουμε ότι πρώτα χρόνια είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές να καθοδηγήσει το μέλλον τους και να αποφασίσουν για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο πανεπιστήμιο στα επόμενα λίγα χρόνια. Από την πρώτη μέρα που προσφέρουμε βοήθεια στους μαθητές σχετικά με αυτό το ταξίδι μέσα από τα σεμινάρια και τις στενές σχέσεις με τις ικανότητές τους και τις υπηρεσίες του πανεπιστημίου.

Οι καθηγητές γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν είναι μόνο για να διδάξω, αλλά και για να εξασφαλιστεί ότι κάθε μαθητής μαθαίνει και πνευματικά ωριμάζει. Κάνουν αυτό με την επέκταση των εργασιών τους, πέρα ​​από την τάξη. Committed to γλώσσες

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι μια άλλη από τις κύριες προτεραιότητές μας. Εκτός από την εκμάθηση ή βελτίωση Ισπανικά (η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο), θα έχετε πρόσβαση σε πολυάριθμες άλλες γλωσσικά μαθήματα που προσφέρονται από την υπηρεσία γλώσσες μας.

Κινέζικα ισπανικά Γάλλος Γερμανός

Πρακτική εξάσκηση & Απασχόληση

Οι πρώτες εμπειρίες έργο του μαθητή που αναπτύχθηκε στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, που αυστηρά ανακατασκευάσει τις μελλοντικές επαγγελματικές σενάρια των διαφόρων κύκλων σπουδών. Επιπλέον, το πανεπιστήμιο οργανώνει επίσης επαγγελματική εμπειρία εργασίας για τους μαθητές μας και στις δύο ισπανικά και ξένα ιδρύματα. Βαλένθια είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους φοιτητές Erasmus Η Ισπανία παραμένει ο αγαπημένος προορισμός για τους ευρωπαίους φοιτητές για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταλλαγής Erasmus και είναι επίσης η χώρα που στέλνει τους περισσότερους μαθητές σε άλλα κράτη μέλη.

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2011/2012, η ​​Ισπανία έλαβε 39.300 φοιτητές Erasmus, το 15,5% του συνόλου.

Η Βαλένθια έχει ένα από τα πιο ήπια κλίματα στην Ευρώπη. Χαρακτηρίζεται από ήπιο, μεσογειακό κλίμα, με μέση ετήσια θερμοκρασία άνω των 17ºC. Τα καλοκαίρια είναι ζεστά και οι χειμώνες είναι πολύ ήπια (κατά τους χειμερινούς μήνες η θερμοκρασία πέφτει σπάνια κάτω από τους 10 ° C).

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΦΥΛΛΟ

Διαμονή: Σας πριν από την άφιξή σας, θα είστε σε θέση να επιλέξετε διαμονή σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα κολλέγιο Δήμαρχος (που είναι σαν μια αίθουσα παραμονής, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα των πολιτιστικών, ακαδημαϊκών, θρησκευτικές και αθλητικές δραστηριότητες). Έχουμε ήδη επιλέξει τις καλύτερες προσφορές για σας, έτσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από τις διαφορετικές επιλογές σε απευθείας σύνδεση. Κατά την άφιξή σας στο πανεπιστήμιο μπορούμε στη συνέχεια να σας βοηθήσει να επιλέξετε για τη διαμονή, ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Να πάρει ένα τηλέφωνο: Κατά την άφιξη, θα λάβετε μια κάρτα SIM ώστε να μπορείτε να μιλάτε και να σερφάρετε από το πρώτο λεπτό.

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού: κάποιος θα σας συνοδεύσει σε ένα υποκατάστημα της Banco Santander, η οποία είναι η μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας έχει δικαίωμα γραφείο στην πανεπιστημιούπολη. Εμείς θα σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα λογαριασμό, που θα σας δώσει πρόσβαση στα χρήματά σας 24/7. Banco Santander δεν χρεώνει μια αμοιβή για τους μη κατοίκους το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού.

τεκμηρίωση εγγραφής: δεν έχετε να ανησυχείτε για τη διαχείριση όλων των διεθνών ακαδημαϊκά έγγραφα, ή να πληρώνουν για τα έγγραφα εγγραφής στην Ισπανία. Το πανεπιστήμιο θα διαχειρίζεται όλα τα διεθνή πρότυπα και να αναλάβει τις πληρωμές των αντίστοιχων τελών (τέλη για την απόκτηση του διαπιστευτήρια στην UNED).

Θα λάβετε επίσης όλα τα έγγραφα σχετικά με πανεπιστημιακές υπηρεσίες σε οποιαδήποτε γλώσσα που προτιμάτε (ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά ή ιταλικά), καθώς και την πολιτιστική και τουριστική πακέτα ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση της Βαλένθια από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Πάρτε πήρε την άφιξη και παρέχεται στέγη: θα έρθει να σας παραλάβει στο αεροδρόμιο ή το σταθμό, και σας μεταφέρει σε ένα ξενοδοχείο όπου θα προπληρώσει πρώτη νύχτα σας. Την επόμενη μέρα, θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε τα διάφορα καταλύματα που έχετε ψάξει σε απευθείας σύνδεση

τεκμηρίωση ID: θα χειριστεί επίσης όλα τα έγγραφα ταυτότητας που χρειάζεστε για να γίνει μια επίσημη κάτοικος της Ισπανίας (ΝΙΕ, των θεωρήσεων, εγγραφή παραμονής κλπ)

μαθήματα γλώσσας: θα έχετε πρόσβαση σε ένα ειδικό μάθημα γλώσσας στα ισπανικά.

Ελεύθερος χρόνος: κατά την πρώτη σας μερικές εβδομάδες στο πανεπιστήμιο, που θα κληθούν να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες για να ενσωματωθεί στο ισπανικό πολιτισμό, για παράδειγμα, ένα ταξίδι στις γύρω περιοχές και, φυσικά, την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια τοπική παέγια.

Τριγυρίζω: θα σας δοθεί μια κάρτα ταξιδίου Movilis να πάρει γύρω στο λεωφορείο, μετρό ή δημόσια ποδήλατα κατά την πρώτη σας μερικές εβδομάδες.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους φοιτητές μετά την καταβολή του διεθνούς τέλους. (600 €).

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Αν σας ενδιαφέρει, μπορούμε να σας κανονίσουμε μια 12 μήνες ιατρική ασφάλιση. Το ποσό του κόστους έως 400 € για το Ασφαλιστικό

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βίντεο

24 hours at CEU Cardenal Herrera University

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Επικοινωνία

Universidad CEU Cardenal Herrera

Διεύθυνση Avinguda del Seminari
Montcada 46113, Spain
Ιστοσελίδα https://www.uchceu.es/en/
Τηλέφωνο +34 961 36 90 00