Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η CEU Cardenal Herrera Πανεπιστήμιο αποτελεί μέρος του Ιδρύματος San Pablo CEU University, εκπαιδευτικό ίδρυμα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ανήκει στην ACDP και το υψηλό του πάνω από 75 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης. Το Ίδρυμα εγκαινιάστηκε στη Βαλένθια το 1971 και ενέκρινε το νόμο για την ίδρυση του Πανεπιστημίου το 1999, επιτρέποντας μας να είναι το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Κοινότητα της Βαλένθια στις διεθνείς κατατάξεις και τις κορυφαίες τέσσερις ισπανικά πανεπιστήμια.

Η CEU Cardenal Herrera Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκμάθησης της κατάρτισης και στην οποία ο μαθητής παίζει ένα κεντρικό και ενεργό ρόλο, ακολουθώντας το μοντέλο από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια στον κόσμο, προσφέροντας μια σταθερή εκπαίδευση, την ποιότητα και χαρακτηρίζει ένα πραγματική διεθνή βούληση. Κάθε ομάδα που σχηματίζεται για την πρακτική εργασία αποτελείται από ένα μικρό αριθμό φοιτητών. Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές μας μία φορά την εκπαίδευσή τους έχει ολοκληρωθεί, θα εισέλθουν στον κόσμο της εργασίας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, η οποία τους δίνει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Επιπλέον, έχουμε πολλές συμφωνίες που επιτρέπουν στους μαθητές να αναλάβουν πρακτική άσκηση σε εξωτερικούς, όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και σε εγκεκριμένα κέντρα παρούσα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και σε πολλά ιδρύματα εκτός Ευρώπης.

Η αποστολή μας

Είμαστε μια Καθολικό Πανεπιστήμιο, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι που μελετούν εδώ περιλαμβάνει την πειθαρχία μαθαίνουν και μπορεί στη συνέχεια να αναπτύξουν το έργο τους με ακεραιότητα και υπευθυνότητα. Υποστηρίζουμε ανθρωπιστικές αξίες της χριστιανικής έμπνευσης που καθορίζουν τον τρόπο σκέψης μας και ενεργεί για το καλό της κοινωνίας.

Στόχος μας είναι να φέρει στην παγκόσμια κοινωνία:

 • Άνθρωποι πλήρως εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να συμβάλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας και τη βελτίωση του περιβάλλοντός της.
 • Καλή έρευνα, τη γνώση παραγωγής και της καινοτομίας.
 • Ένα επιχειρηματικό πνεύμα που μπορούν να εφαρμοστούν για την οικονομική και κοινωνική έργων.

Όραμα μας

Στόχος μας είναι να εδραιώσει το πανεπιστήμιο site μας διεθνής, Το καινοτόμο πνεύμα του και την επιχειρηματική δράση, έτσι ώστε να μεταδίδει αυτές τις τιμές στην πανεπιστημιακή κοινότητα που στη συνέχεια τις διαβιβάζει να στραφούν προς την εταιρεία.

Στόχος μας είναι να ποιότητα τρένο άτομα από κάθε άποψη - πνευματική, επαγγελματική και ανθρώπινη - και είμαστε συνεχώς ψάχνουν για τη βελτίωση της εκπαίδευσης.

Το πανεπιστήμιο θα έχει, από την ίδια είτε μέσω των αποφοίτων του, αντίκτυπο στην κοινωνία, συμβάλλοντας στη βελτίωση της. Επιθυμεί επίσης να γίνει ένα διεθνές σημείο αναφοράς στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

8 λόγοι για να επιλέξετε το CEU Cardenal Herrera Πανεπιστήμιο

1. Αριστεία, την εκπαίδευση γενική και προσωπική φροντίδα

Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική αριστεία και την εκπαίδευση των μαθητών μας. Μαθαίνοντας πέρα ​​από το απλό πλαίσιο του μαθήματος και για εμάς, εξατομικευμένη εκπαίδευση είναι υψίστης σημασίας.

Στο Πανεπιστήμιο CEU Cardenal Herrera, πιστεύουμε ότι το πρώτο έτος είναι μια ευκαιρία για το μαθητή να επιλέξει τη μελλοντική πορεία του και να αναλάβει την ακαδημαϊκή δέσμευσή του ότι θα ζητήσει τη διάρκεια των σπουδών της. Από την πρώτη ημέρα, ο φοιτητής θα πρέπει να υποστηριχθεί χάρη στην εγγύτητα που τηρείται από όλους τους καθηγητές, προσωπικές συναντήσεις και τις υπηρεσίες του πανεπιστημίου.

Οι δάσκαλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ρόλος τους δεν είναι μόνο για να διδάξουν, αλλά και για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές μαθαίνουν και ωριμάζουν πνευματικά. Για να γίνει διδακτικό έργο τους εκτείνεται πολύ πέρα ​​από το μάθημα.

2. Η εκμάθηση ξένων γλωσσών: ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο

Μία από τις βασικές προτεραιότητές μας είναι, επίσης, την εκμάθηση της γλώσσας. Οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε πολλά μαθήματα που προσφέρει Γλώσσα Υπηρεσία μας κατά τη διάρκεια του έτους:

 • Κινέζος
 • Αγγλικά
 • ισπανικά
 • Γερμανός

3. Πρακτική άσκηση και την απασχόληση

Το Πανεπιστήμιο παρέχει στους φοιτητές τις κατάλληλες υποδομές για την εκπαίδευσή τους, με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν πραγματικές καταστάσεις. Αυτό είναι όπου συνειδητοποιούν αρχικά τους στάδια.

Επιπλέον, ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο υπηρεσία ενθαρρύνει και να διαχειρίζεται τις τοποθετήσεις των φοιτητών στα ισπανικά ή ιδρύματα του εξωτερικού.

4. Εθνικές και Διεθνείς Ανταλλαγές

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, σας προσφέρουμε την ευκαιρία στους φοιτητές να σπουδάσουν σε άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στο πλαίσιο των προγραμμάτων ανταλλαγής Erasmus +.

Η CEU Cardenal Herrera Πανεπιστημίου έχει περισσότερους από 250 συμφωνίες συνεργασίας που υπεγράφη με ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια.

Το Γραφείο μας Κινητικότητα οργανώνει όλο το χρόνο ενημερωτικές συνεδρίες για να ενημερώσει τους μαθητές όλων των διεθνών ευκαιριών ανάπτυξης στη διάθεσή τους. Παρέχουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών για τους φοιτητές που μεταβαίνουν στο εξωτερικό.

5. Εξοπλισμός

Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές μας τους καλύτερους πόρους και τις εγκαταστάσεις, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους (εργαστήρια, οδοντιατρική κλινική, κτηνιατρικό νοσοκομείο, αγρόκτημα, αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιβλιοθήκη ...).

6. Διεθνής κλήση

Περισσότεροι από 1300 φοιτητές του πανεπιστημίου μας είναι διεθνείς. Έρχονται από όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει την CEU Cardenal Herrera Πανεπιστήμιο, όχι μόνο για την ακαδημαϊκή αριστεία, αλλά και για τη θέση του.

Οι αλλοδαποί φοιτητές ενσωματωθούν καλά με το πανεπιστήμιο μας ως εθνικό τους μαθητές. Όλα έχουν πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες που προσφέρονται από το θεσμικό μας όργανο. Προσφέρουμε επίσης αποκλειστικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες των διεθνών φοιτητών.

7. Η ταξινόμηση και η επιστημονική έρευνα

Η CEU Cardenal Herrera Πανεπιστήμιο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων τεσσάρων ισπανικά πανεπιστήμια στον τομέα της έρευνας (Σαγκάη κατάταξη Expanded, IWhen, Κατάταξη Internacional SCImago). Είναι, επίσης, το ιδιωτικό πανεπιστήμιο Υψηλότερη Κατάταξη Βαλένθια.

Το κατάλυμα μας ασχολείται με την επιστημονική έρευνα (πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ των επενδύσεων και περισσότερα από 40 έργα) για την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση της ακαδημαϊκής αριστείας που ωφελούν τους φοιτητές μας και, συνολικά, η εταιρεία .

8. Προτεινόμενα Θέση

Η Περιφέρεια της Βαλένθια βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στις ακτές της Μεσογείου. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Ιβηρικής Χερσονήσου, η οποία του επιτρέπει να απολαύσετε ένα εύκρατο κλίμα και ευχάριστο όλο το χρόνο. Με έκταση 23.505 km2 και περίπου 500 χιλιόμετρα ακτογραμμής, που οριοθετείται προς βορρά από την Καταλονία και νότια από την περιφέρεια της Μούρθια, και συνορεύει με τις κοινότητες της Castilla-La Mancha και Αραγονία προς τα δυτικά.

Η Περιφέρεια της Βαλένθια χωρίζεται σε τρεις επαρχίες: Αλικάντε, Καστεγιόν και της Βαλένθια, το κεφάλαιό του. Το Πανεπιστήμιο CEU Cardenal Herrera στις τρεις επαρχίες της πανεπιστημιούπολης. Βαλένθια σε αριθμούς:

 • 800 000 κατοίκων
 • 3η πόλη της Ισπανίας
 • 2.000 χρόνια ιστορίας
 • 7 χιλιόμετρα από τις παραλίες
 • 45 μουσεία
 • 16 θέατρα
 • 30 πάρκα και κήπους
 • Περισσότεροι από 300 μνημεία, κτίρια και ιστορικά μνημεία
 • Πάνω από 1.700 εστιατόρια
 • 600 συνέδρια / εκδηλώσεις ετησίως
 • Ετήσια Θερμοκρασία: 17,9ºC
 • Περισσότερα από 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

24 hours at CEU Cardenal Herrera University

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera
Address
46113 Moncada, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 961 36 90 00