CMI Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

αποστολή

Ο σκοπός της ύπαρξης του WCC είναι να συμβάλει στην αφύπνιση της κοινωνίας για να δημιουργηθεί ένας νέος και καλύτερος κόσμος μέσω της έρευνας, της ανάπτυξης και της καινοτομίας και της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης του ανθρώπου.

Βασιζόμαστε σε μια νέα εκπαίδευση στην οργανωτική διαχείριση που θέτει τον θεμελιώδη πυλώνα στην ακεραιότητα του ανθρώπινου όντος και στην ευθύνη όλων των ανθρώπων με την κοινωνία και τη φύση, να συμβάλλει στην επίλυση των προκλήσεων της εποχής μας.


Αυτές είναι οι 5 κύριες γραμμές δράσης του CMI:

 • Ως οργάνωση έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, δημιουργεί πρωτοποριακές επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις σε αρμονία και συνεργασία με παράγοντες της βιομηχανίας.
 • Προσφέρετε προϊόντα και υπηρεσίες εκπαίδευσης για την αριστεία στη συνειδητή διαχείριση των οργανισμών, μεγιστοποιώντας την ανάπτυξη του ταλέντου και των δυνατοτήτων των ανθρώπων.
 • Μέσω του Παγκόσμιου Ιδρύματος WCC, βοηθήστε τους ανθρώπους και τις ομάδες με ανεκπλήρωτες ανάγκες, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους ή την προέλευσή τους, υποστηρίζοντας την εξέλιξη και τη βελτίωση των δυνατοτήτων τους.
 • Συμβουλές και υποστήριξη για την προώθηση και δημιουργία νέων υπεύθυνων οργανισμών.
 • Προσφέρετε προηγμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ηγέτες και οργανισμούς που επιδιώκουν την αριστεία στην υπηρεσία της κοινωνίας.

Το WCC λειτουργεί ως ένα οικοσύστημα που δημιουργεί υπεύθυνα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής της.


Όραμα

Τα μελλοντικά σχέδια του WCC είναι να συμβάλουν παγκοσμίως στην επίτευξη μιας ειρηνικής και αρμονικής κοινωνίας με το περιβάλλον μέσω του σχηματισμού συνειδητών ηγετών, δηλαδή, πλήρων και υπεύθυνων.

Το όραμα του CMI είναι να αποτελέσει παγκόσμιο σημείο αναφοράς στη διδασκαλία, τη διαβούλευση και την επιχειρηματικότητα που σχετίζονται με την ηγεσία και τη συνειδητή διαχείριση των ανθρώπων και των οργανώσεων.

 • Η ειδικότητά μας και τα χαρακτηριστικά μας που μας διακρίνουν.
 • Επιδιώκουμε να είμαστε το κέντρο αναφοράς στην Ευρώπη σε συνειδητή διαχείριση.
 • Pioneer Institute στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία στην κατάρτιση και την υπεύθυνη διαχείριση εταιρειών και οργανισμών.
 • Η σχολή αποτελείται από γιατρούς και ερευνητές στην πρώτη γραμμή των πεδίων ειδίκευσης του WCC.
 • Αγαπάμε τη δουλειά μας και μεταφέρουμε με πάθος τις πιο εξελιγμένες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στους τομείς της διοίκησης και της διοίκησης, οδηγούμενοι από ένα πνεύμα αριστείας και εξυπηρέτησης.
 • Σχέδια μελέτης κορυφαίας ποιότητας, σχεδιασμένα να έχουν παγκόσμια εμβέλεια και αντίκτυπο.
 • Δεσμευμένη στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του ανθρώπου.


Πνεύμα της αναζήτησης για τελειότητα και συνεχή βελτίωση

Το CMI γεννήθηκε με στόχο την αριστεία και τη συνεχή βελτίωση, κάτι που για μας σημαίνει πάντα να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα και να είμαστε πιστοί στις δεσμεύσεις μας.

Σχετικά με εμάς

Η δέσμευσή μας στην αριστεία είναι θεμελιώδης για την επιτυχία του CMI, ενός Ινστιτούτου σε συνεχή εξέλιξη που φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπεύθυνη διαχείριση εταιρειών και οργανισμών.

Επιχειρηματικότητα

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί ουσιαστικό μέρος των δραστηριοτήτων του ΠΣΕ. Οι καθηγητές τους εργάζονται σε διάφορους τομείς: έρευνα για τη δημιουργία οργανισμών, συμβουλές σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και για την υποστήριξη προγραμμάτων επιχειρηματικότητας των φοιτητών των υπεύθυνων προγραμμάτων MBA. Με όλα αυτά το WCC παρουσιάζει ένα μοναδικό οικοσύστημα, όπου ένας επιχειρηματίας μπορεί να βρει όλους τους απαραίτητους πόρους για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Όλα αυτά τα σχέδια μοιράζονται ένα κοινό πνεύμα: αυτό της δημιουργίας υπεύθυνων επιχειρήσεων.

Φυσικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον

Για το WCC, οι οργανισμοί αναπτύσσονται σε περιβάλλοντα που επηρεάζουν και επηρεάζονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες όπως το Περιβαλλοντικό, Κοινωνικό, Οικονομικό κλπ. έτσι ώστε να ασκήσουμε μια πραγματικά υπεύθυνη ηγεσία, είναι απαραίτητο να εμβαθύνουμε στη μελέτη του περιβάλλοντος με μια ολιστική και πολυεπιστημονική προσέγγιση.

Οι ερευνητές του CMI δουλεύουν στα φαινόμενα των διάφορων επιστημών που μπαίνουν στο παιχνίδι και στην αλληλεπίδραση τους, μεταδίδοντας τις τελευταίες καινοτομίες σε αυτούς τους τομείς.

Εμπορική και Μάρκετινγκ

Η ομάδα των καθηγητών ερευνών από την εμπορική και εμπορική περιοχή επεξεργάζεται καινοτόμα εργαλεία για την κατανόηση, την ανάπτυξη και την προώθηση αυτών των επιστημών στο υψηλότερο επίπεδο.

Με τη βελτιστοποίηση της προσαρμογής σε μια παγκόσμια και ψηφιακή αγορά, προσφέρεται ένα συνειδητό και ολοκληρωμένο όραμα που καλύπτει όλους τους θεμελιώδεις παράγοντες αυτού του τομέα για να επιτύχει τον επιθυμητό θετικό αντίκτυπο στο μυαλό των πελατών και μια συνεχή και βιώσιμη επιτυχία.

Χρηματοδότηση

Στο WCC, οι ερευνητές από τον Οικονομικό Χώρο εργάζονται για να επιτύχουν και να μεταδώσουν επιστημονικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς, οι οποίοι καθιστούν την οικονομική και οικονομική ανάλυση και ανάλυση κόστους πιο ισχυρά και χρήσιμα εργαλεία που επιτρέπουν την κάλυψη και τη διαχείριση των πολυπλοκότητας του κόσμου με ευρύτερο πεδίο. το παρόν και όλα τα μέρη που επηρεάζονται από την εταιρική δραστηριότητα, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο πιο ακριβή και δεσμευτική αξιολόγηση της οικονομικής υγείας του οργανισμού.

Οι Καθηγητές του Οικονομικού Χώρου είναι ειδικοί στον τομέα και με επιτυχημένες πορείες καριέρας στον τομέα τους και εργάζονται ως πρωτοπόροι και υπεύθυνοι για την υπεύθυνη χρηματοδότηση.

Λειτουργίες

Το CMI διερευνά την ανάπτυξη καινοτομιών προς την κατεύθυνση των Επιχειρήσεων για να επιτύχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας βιομηχανικά μοντέλα και οικολογικές και βιώσιμες υπηρεσίες εκμεταλλευόμενες τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Οι καθηγητές των Λειτουργιών του WCC καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών ως ειδικοί σε αυτόν τον τομέα και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να επεκτείνουν τα σύνορα της γνώσης και να μεταδώσουν την κατάσταση της τέχνης στους διάφορους τομείς, τομείς και επιχειρηματικά μοντέλα.

Ανθρώπινη διαχείριση

Το WCC θα σημάνει μια μεγάλη αλλαγή στην κατεύθυνση του Προσωπικού: την εξέλιξή του στην Ανθρώπινη Διοίκηση, η οποία σταματά να θεωρεί τους ανθρώπους ως πόρους για τους σκοπούς της οργάνωσης και αναγνωρίζει στους ανθρώπους τη βασική σημασία και τον πραγματικό πρωταγωνιστή που Τους αντιστοιχεί ως ανθρώπινα όντα. Ένα εντελώς σεβαστό όραμα που βασίζεται στις τελευταίες εξελίξεις στη νευροεπιστήμη, την ψυχολογία, τη διοίκηση και τη διαχείριση.

Στρατηγική

Στον Τομέα της Στρατηγικής της WCC, καθοδηγούνται νέες εξελίξεις και θεωρίες που προέρχονται, μεταξύ άλλων, από την έρευνα σχετικά με την εξέλιξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και τις επιπτώσεις της στη σύλληψη και τη στρατηγική εφαρμογή των οργανισμών. Οι καθηγητές του WCC με μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα βοηθούν στην κατανόηση της σημασίας και των συνεπειών σε όλους τους τομείς στρατηγικής διαχείρισης.

Ποιότητα

Για να επιδιώξουμε την τελειότητα και την μέγιστη ποιότητα σε ό, τι κάνουμε είναι ένα ουσιαστικό μέρος του WCC. Γι 'αυτό είναι μια εγκάρσια πτυχή σε όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών. Η σχολή της Περιοχής Ποιότητας επικεντρώνεται σε όλες τις σχετικές πτυχές και καινοτομίες για την επίτευξη αριστείας, όπως συστήματα διαχείρισης, διοίκηση, πιστοποιήσεις, πρότυπα κλπ.

Σε ένα περιβάλλον όπως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, το CMI εργάζεται για την ανάπτυξη και τη μετάδοση του δικού του οράματος για τα συστήματα πιστοποίησης.

Ψηφιακές τεχνολογίες

Ως νέο ίδρυμα που γεννήθηκε στην ψηφιακή εποχή, το CMI έχει καθηγητές ερευνητές με πάθος για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο χρόνος μας για τη διαχείριση συστημάτων πληροφοριών και επικοινωνιών. Στο πλαίσιο της βιομηχανίας 4.0, των κοινωνικών δικτύων και της αυξανόμενης ψηφιοποίησης σε όλους τους τομείς, η σχολή του Digital Technology Area προσφέρει εκπαίδευση που περιλαμβάνει τα τελευταία εργαλεία και γνώσεις για τη διαχείριση ψηφιακών συστημάτων και τεχνολογιών με άριστα αποτελέσματα.


Έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία

Το CMI είναι ένα Ινστιτούτο έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, ως εκ τούτου εργάζεται για να ξεπεράσει τα σύνορα της γνώσης και να αναπτύξει τεχνολογίες και καινοτομίες σε διάφορους τομείς όπως η διαχείριση των οργανισμών, οι διαδικασίες παραγωγής, η κοινωνική καινοτομία κλπ. .

Ως εκ τούτου, το μοναστήρι της ΠΣΚ αποτελείται κυρίως από γιατρούς ή διδακτορικούς φοιτητές στους διάφορους τομείς εξειδίκευσης του Ινστιτούτου.

Κατά τη δημιουργία και τη διοίκηση οργανισμών, το WCC δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα χαρακτηριστικά της έρευνας, της ανάπτυξης και της καινοτομίας και γι 'αυτό τα προγράμματα της περιλαμβάνουν αυτά τα πεδία με δύο στόχους: να θέσει τα θεμέλια για να μπορεί να διαχειριστεί μια οργάνωση που βασίζεται στον IDI οι σπουδαστές αποκτούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που τους επιτρέπουν να αναπτύξουν για να υλοποιήσουν στο μέλλον ένα Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών, έτσι ώστε οι Υπεύθυνοι ΜΒΑ να σχεδιάζονται και ως Διδάκτορες Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος σπουδών για την υλοποίηση ενός ερευνητικές εργασίες.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Avenida de Brasil, 29
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη