University of Deusto: Deusto Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παρά την τρέχουσα κατάσταση που προκάλεσε το COVID-19, η ομάδα εισαγωγής στο Deusto Business School είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα του κυρίου μας μέσω email, Skype ή μέσω τηλεφώνου.

DEUSTO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Deusto Business School είναι το 1ο σχολείο επιχειρήσεων στην Ισπανία, με πάνω από εκατό χρόνια ιστορίας, ως παγκόσμια αναφορά για καλοδεχούμενη επιχειρηματική εκπαίδευση. Έχει πρωτοπορήσει στην κατάρτιση των επιχειρηματικών ηγετών στις δύο θέσεις του:

  • Το La Comercial, το οποίο αποτελεί μέρος της πανεπιστημιούπολης του Μπιλμπάο από το 1916.
  • ESTE, που δημιουργήθηκε το 1956 στην Camp San Sebastián.

Το Deusto Business School διακρίνεται στη συνοχή του με την αιώνια παράδοση και το κύρος, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει τις κύριες τάσεις που μετατρέπουν τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το DBS σας προσφέρει ένα διδακτικό προσωπικό που αποτελείται από καθηγητές του Πανεπιστημίου Deusto και επιχειρηματικούς ηγέτες με μεγάλη εμπειρία. Η ποικίλη, σύγχρονη και διαδραστική μεθοδολογία μας εστιάζει στην ανάπτυξη ικανοτήτων μέσω της συνεργασίας και της καινοτομίας.

Ως πτυχιούχος της DBS, θα συμμετάσχετε σε ένα αξιόπιστο και αναπτυσσόμενο επαγγελματικό δίκτυο περισσότερων από 15.000 πρώην φοιτητών μέσω των Deus Business Alumni.

Μέσα από τα προγράμματά μας, οι σπουδαστές μας αναπτύσσουν διαφορετικές δεξιότητες και ικανότητες διαχείρισης σύμφωνα με τις αξίες της βιωσιμότητας, της ευθύνης και της επαγγελματικής δεοντολογίας.

Με τις φοιτητικές ενώσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις σας και άλλες ικανότητες σε επενδύσεις, οικονομικά και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το ποσοστό απασχόλησής μας είναι 95% *. Οι απόφοιτοι του Deusto Business School εργάζονται σε πλήθος διαφορετικών λειτουργικών περιοχών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα: τραπεζικές υπηρεσίες, οικονομικά, επενδύσεις, μάρκετινγκ, διαβούλευση, διοίκηση.

Έχουμε μια ισχυρή σχέση επιχειρήσεων-πανεπιστημίων. Έτσι, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε σε διαφορετικά συνέδρια που δίνουν επαγγελματίες από σημαντικές εταιρείες.

Ο Deusto κατατάσσεται στα 200 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα των επιχειρήσεων και των οικονομικών και είναι ο πρώτος στο βασκικό πανεπιστημιακό σύστημα σύμφωνα με την παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη του Times Times, το 2018. Ο Deusto τιμήθηκε επίσης με την 1η θέση στην κατάταξη της Πανεπιστημιακής Εταιρείας το Ίδρυμα Everis, λόγω της προσαρμογής του στις ανάγκες των οργανισμών του ιδιωτικού τομέα.

ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Deusto Business School διατηρεί σημαντικές συμφωνίες και στρατηγικές συμμαχίες με μερικές από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια του κόσμου, με προγράμματα που διδάσκονται από κοινού ή εντατικά μαθήματα που διεξάγονται σε αναγνωρισμένα κέντρα στο εξωτερικό. Επιπλέον, κάθε χρόνο ο Deusto καλωσορίζει διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ

Campus του Μπιλμπάο

Το Πανεπιστήμιο Deusto στο Μπιλμπάο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά του Μπιλμπάο, απέναντι από το Μουσείο Guggenheim στη δεξιά όχθη του ποταμού Nervion. Το La Comercial, ένα ιστορικό κτίριο με σύγχρονες ανακαινίσεις, στεγάζει την Deusto Business School. Η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου βρίσκεται μόλις διασχίζοντας τον ποταμό Nervion και προσφέρει εκτεταμένους ατομικούς και ομαδικούς χώρους μελέτης. Στην πανεπιστημιούπολη, οι μαθητές θα βρουν επίσης αρκετές τραπεζαρίες και καφετέριες, καθώς και ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο ευεξίας και ευεξίας "DeustoFit", καθώς και διάφορους κοινούς χώρους.

Το Μπιλμπάο είναι μια ακμάζουσα κοσμοπολίτικη πόλη ανοικτή στην Ευρώπη, απονεμημένη με τον τίτλο Best European City 2018. Έχει υποστεί μεγάλη περιβαλλοντική και αστική ανανέωση από τη δεκαετία του 1990, όταν άνοιξε το μουσείο Guggenheim ως το κτίριο της ναυαρχίδας. Μετά από πολλά χρόνια ως βιομηχανικός κόμβος, τα σύμβολα της νέας πόλης είναι τώρα επιχειρήσεις, αναψυχή και πολιτισμός. Οι κοντινές παραθαλάσσιες περιοχές είναι ιδανικές για θαλάσσια σπορ όπως σέρφινγκ, windsurfing, καταδύσεις και ιστιοπλοΐα, ενώ οι κοντινές οροσειρές προσφέρουν εκδρομές πεζοπορίας σε διάφορα επίπεδα εμπειρίας.

1

106095_CampusBilbao.jpg

Σαν Σεμπαστιάν Πανεπιστημιούπολη

Το Σαν Σεμπαστιάν επιλέχθηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2016. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και τα "Jazzaldia" και τα "Musical Fortnight" (τζαζ και κλασσικά μουσικά φεστιβάλ αντίστοιχα) χωρίς να ξεχνάμε τα κυριότερα παραδοσιακά πανηγύρια της πόλης, γνωστά ως "Tamborrada". Η παλιά συνοικία του San Sebastián είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα που κυμαίνεται από το διάσημο "pintxos" έως τα εστιατόρια του καλύτερου συγγραφέα κουζίνας. Η πανεπιστημιούπολη του San Sebastián του Πανεπιστημίου Deusto, που βρίσκεται στο Paseo de Mundaiz στις όχθες του ποταμού Urumea και στην περιοχή γύρω από το πάρκο Cristina-Enea, αποτελεί ένα πανεπιστημιακό συγκρότημα 32.000 m 2 , ακριβώς στην καρδιά της πόλης.

3

4

ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ DBS;

  • Όλα τα προγράμματα Deusto Business School είναι επίσημα προγράμματα .
  • Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απαίτηση πρακτικής άσκησης .
  • Αν δεν έχετε πτυχίο οικονομικών ή επιχειρηματικών σπουδών , ορισμένα από τα προγράμματα Deusto Business School Master είναι ένας ιδανικός τρόπος για να σας προσφέρουμε ένα επαγγελματισμό στον επαγγελματικό κόσμο των επιχειρήσεων.
  • Εάν έχετε ήδη πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το εξειδικευμένο Master's στο DBS είναι το τέλειο συμπλήρωμα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα σε ένα συγκεκριμένο τομέα των επιχειρήσεων.

Τμήμα Υπηρεσιών Καριέρας

Οι παρακάτω υπηρεσίες προσφέρονται σε όλους τους συμμετέχοντες: βοήθεια με τη διαχείριση των προσφορών πρακτικής άσκησης, εταιρικές παρουσιάσεις, σεμινάρια για να εξοπλίσουν τους συμμετέχοντες με εργαλεία για τη βελτίωση των προοπτικών απασχόλησης, προσωπική επαγγελματική καθοδήγηση κλπ.

Επαγγελματίες αποφοίτων του Deusto

Το Deusto Business Alumni είναι ένα δίκτυο αποτελούμενο από πάνω από 15.000 επαγγελματίες που κατέχουν μεγάλες θέσεις σε όλους τους τομείς τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη και στο εξωτερικό.

Διαμονή

Το Πανεπιστήμιο του Deusto προσφέρει μια υπηρεσία που βοηθά τους φοιτητές να βρουν καταλύματα τόσο στο Μπιλμπάο όσο και στο Σαν Σεμπαστιάν. Διατίθενται πολλές επιλογές, όπως ιδιωτικό κατάλυμα, homestays κ.λπ.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Διεθνείς σχέσεις

Το τμήμα αυτό διαχειρίζεται διάφορα διεθνή προγράμματα και όλες τις πτυχές που σχετίζονται με διεθνείς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Deusto.

Περισσότερες πληροφορίες: international.deusto.es

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Το Deusto Business School πιστεύει ότι η πανεπιστημιακή ζωή ξεπερνά την τάξη. Το DeustoCampus προσφέρει τις ακόλουθες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων: αθλητικά, θεατρικά, εργαστήρια γραφής, λέσχη συζήτησης, εθελοντισμός κοινωνικού και συνεταιριστικού χαρακτήρα, ομάδες πίστης και αλληλεγγύη.

www.campusdeusto.es

Τοποθεσίες

Μπιλμπάο

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Μπιλμπάο, Χώρα των Βάσκων, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 944 139 441

Σαν Σεμπαστιάν

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 Σαν Σεμπαστιάν, Χώρα των Βάσκων, Ισπανία
Τηλέφωνο
+34 944 139 441

Μαδρίτη

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία
Τηλέφωνο
+34 944 139 441

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη