Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

DEUSTO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Deusto Business School είναι το 1ο Business School στην Ισπανία. Εκτός αυτού, είναι η μόνη Business School στην Ισπανία που είναι εδώ και αιώνες. Έχει πρωτοπορήσει στην κατάρτιση των ηγετών των επιχειρήσεων ως δύο θέσεις του:

  • Το La Comercial, το οποίο είναι από το 1916 στο χώρο της πανεπιστημιούπολης του Μπιλμπάο.
  • ESTE, που δημιουργήθηκε το 1956 στην Camp San Sebastián.

Το Deusto Business School διακρίνεται στη συνοχή του με την αιώνια παράδοση και το κύρος, ενώ παράλληλα καταφέρνει να αγκαλιάσει τις κύριες τάσεις που μεταμορφώνουν τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Σας προσφέρουμε ένα διδακτικό προσωπικό που αποτελείται από καθηγητές του Πανεπιστημίου Deusto και επιχειρηματικούς ηγέτες με μεγάλη εμπειρία. Η ποικίλη, σύγχρονη και διαδραστική μεθοδολογία μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ικανοτήτων μέσω της ομαδικής εργασίας.

Θα συμμετάσχετε σε ένα αξιόπιστο επαγγελματικό δίκτυο περισσότερων από 15.000 πρώην φοιτητών μέσω των Deus Business Alumni.

Με το πρόγραμμά μας θα αναπτύξετε διαφορετικές δεξιότητες και ικανότητες διαχείρισης σύμφωνα με τις αξίες της βιωσιμότητας, της ευθύνης και της επαγγελματικής δεοντολογίας.

Με τις φοιτητικές ενώσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις σας και άλλες ικανότητες σε επενδύσεις, οικονομικά και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το ποσοστό απασχόλησής μας είναι 95% *. Θα μπορείτε να εργαστείτε σε διαφορετικούς τομείς: τραπεζικές υπηρεσίες, οικονομικά, επενδύσεις, μάρκετινγκ, διαβούλευση, διοίκηση ... Και σε πολλούς οργανισμούς: βιομηχανικές επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες, δημόσια διοίκηση, συμβούλους, ONG ...

Έχουμε μια ισχυρή σχέση επιχειρήσεων-πανεπιστημίων. Έτσι, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε σε διαφορετικά συνέδρια που δίνουν επαγγελματίες από σημαντικές εταιρείες.

Deusto μεταξύ των 200 καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου στον τομέα των επιχειρήσεων και της οικονομίας, του 4ου Ισπανικού Πανεπιστημίου και του 1ου Πανεπιστημίου της Βασκικής σύμφωνα με το περιοδικό Times University Higher Education World Ranking το 2018.

1η θέση στην κατάταξη του Πανεπιστημίου στο Ίδρυμα Everis, λόγω της προσαρμογής του στις ανάγκες της εταιρείας.

ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Deusto Business School διατηρεί σημαντικές συμφωνίες και στρατηγικές συμμαχίες με μερικές από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια στον κόσμο, με προγράμματα που διδάσκονται από κοινού ή εντατικά μαθήματα που διεξάγονται σε αναγνωρισμένα κέντρα στο εξωτερικό.

ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ

Campus του Μπιλμπάο

Το Μπιλμπάο είναι μια ακμάζουσα κοσμοπολίτικη πόλη ανοιχτή στην Ευρώπη, βραβευμένη ως η καλύτερη ευρωπαϊκή πόλη 2018. Έχει υποστεί μεγάλη περιβαλλοντική και αστική ανανέωση από τη δεκαετία του '90 όταν το μουσείο Guggenheim ως το κτίριο της ναυαρχίδας. Μετά από πολλά χρόνια ως βιομηχανικός κόμβος, τα σύμβολα της νέας πόλης είναι τώρα επιχειρήσεις, αναψυχή και πολιτισμός. Οι κοντινές παραθαλάσσιες περιοχές είναι ιδανικές για θαλάσσια σπορ όπως σέρφινγκ, windsurfing, καταδύσεις και ιστιοπλοΐα. Το Πανεπιστήμιο Deusto στο Μπιλμπάο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά του Μπιλμπάο, απέναντι από το Μουσείο Guggenheim στη δεξιά όχθη του ποταμού Nervion. 1

106095_CampusBilbao.jpg

Σαν Σεμπαστιάν Πανεπιστημιούπολη

Ο Σαν Σεμπαστιάν επιλέχθηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2016. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα από τα πιο εκλεκτά της Ευρώπης. Το Jazzaldia ή το Φεστιβάλ Τζαζ και η μουσική Fortnight (τζαζ και κλασσικά μουσικά φεστιβάλ, αντίστοιχα) είναι μερικές από τις σημαντικότερες πολιτιστικές του εκδηλώσεις, χωρίς να ξεχνάμε τα κυριότερα παραδοσιακά πανηγύρια της πόλης, γνωστά ως Tamborrada. Η παλιά συνοικία του Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα που κυμαίνεται από το διάσημο "pintxos" έως τα καλύτερα εστιατόρια εστιατορίων κουζίνας. Η πανεπιστημιούπολη του San Sebastián του Πανεπιστημίου Deusto, που βρίσκεται στο Paseo od Mundaiz στις όχθες του ποταμού Urumea και στην περιοχή γύρω από το πάρκο Cristina-Enea, αποτελεί ένα πανεπιστημιακό συγκρότημα 32.000m2, ακριβώς στην καρδιά της πόλης.

3 4

ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ DBS;

  • Όλα τα προγράμματα Deusto Business School είναι επίσημα προγράμματα .
  • Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση .
  • Αν δεν έχετε πτυχίο οικονομικών ή επιχειρηματικών σπουδών , ορισμένα από τα προγράμματα Deusto Business School Master είναι ένας ιδανικός τρόπος για να σας προσφέρουμε ένα επαγγελματισμό στον επαγγελματικό κόσμο των επιχειρήσεων.
  • Εάν έχετε ήδη πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το εξειδικευμένο Master's στο DBS είναι το τέλειο συμπλήρωμα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα σε ένα συγκεκριμένο τομέα των επιχειρήσεων.

Τμήμα Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας:

Οι παρακάτω υπηρεσίες προσφέρονται σε όλους τους συμμετέχοντες: βοήθεια με τη διαχείριση των προσφορών πρακτικής άσκησης, εταιρικές παρουσιάσεις, σεμινάρια για να εξοπλίσουν τους συμμετέχοντες με εργαλεία για να βελτιώσουν τις προοπτικές απασχόλησης, την προσωπική επαγγελματική καθοδήγηση κ.λπ.

Deusto Business Alumni:

Πρόκειται για ένα δίκτυο αποτελούμενο από περισσότερους από 15.000 επαγγελματίες που κατέχουν μεγάλες θέσεις σε όλους τους τομείς τόσο στην Ισπανία όσο και στο εξωτερικό.

Διαμονή

Το Πανεπιστήμιο του Deusto προσφέρει μια υπηρεσία που στοχεύει να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλυμα που ψάχνετε, εξασφαλίζοντας ότι θα μείνετε μαζί μας είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και ευχάριστα.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Διεθνείς σχέσεις

Το τμήμα αυτό διαχειρίζεται διάφορα διεθνή προγράμματα και όλες τις πτυχές που σχετίζονται με διεθνείς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Deusto.

Περισσότερες πληροφορίες: www.internaitonal.deusto.es

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Το Deusto Business School πιστεύει ότι η πανεπιστημιακή ζωή ξεπερνά την τάξη. Το Campus Deusto προσφέρει τις ακόλουθες δραστηριότητες, για να αναφέρουμε μόνο λίγα: αθλητικά, θεατρικά, εργαστήρια γραφής, λέσχη συζήτησης, κοινωνικό και συνεταιριστικό εθελοντισμό, ομάδες πίστης και αλληλεγγύη ...

www.campusdeusto.es

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


University of Deusto: Deusto Business School

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει στους μελλοντικούς διευθυντές την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αναγνωρίσουν τις διεθνείς επιχειρηματικές ευκαιρίες και να σχεδιάσ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα μεταπτυχιακών τίτλων εξοπλίζει τους μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων με τις πιο αποτελεσματικές ικανότητες για την ανίχνευση των διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών, και το σχεδιασμό και την εφαρμογή της διεθνούς επιχειρηματικής στρατηγικής.

Αναδεικνύονται οι βασικές πτυχές της διεθνούς διαχείρισης (μάρκετινγκ, χρηματοδότηση, ανθρώπινοι πόροι κ.λπ.) σε κάθε χώρα. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στον ειδικό τομέα της διεθνούς επιχειρηματικής διαχείρισης, υπογραμμίζοντας τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων γεωγραφικών περιοχών (Ασία, Ευρώπη, Ibero-Αμερική, ΗΠΑ, Καναδάς, Αφρική και Ωκεανία) και ενισχύει την ανάπτυξη δεξιοτήτων εργασίας σε πολυπολιτισμικό επίπεδο.... [-]

Ισπανία Σαν Σεμπαστιάν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ισπανικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Deusto: Deusto Business School

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα με ιστορικό που δεν σχετίζεται με τη διοίκηση (π.χ. μηχανική, νόμος, κοινωνία, κοινωνία ...), εξασφαλίζοντας ότι μπορού ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το επίσημο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα με ιστορικό που δεν σχετίζεται με τη διαχείριση (π.χ. μηχανική, νόμος, σάτιος, κοινωνιολογία ...), εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από αυτή τη μοναδική εκπαιδευτική ευκαιρία. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές πλήρη κατάρτιση στο επαγγελματικό και προσωπικό πεδίο καθώς συγκεντρώνουν τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται από στελέχη επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επιχειρηματικότητα.... [-]

Ισπανία Σαν Σεμπαστιάν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Deusto: Deusto Business School

Αυτό το επίσημο πρόγραμμα Master επιδιώκει να προετοιμάσει μελλοντικά στελέχη ικανά να αναλάβουν ευθύνες στον τομέα του μάρκετινγκ, παρέχοντάς τους προηγμένες γνώσεις σχε ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το επίσημο πρόγραμμα μεταπτυχιακού τίτλου σκοπεύει να προετοιμάσει μελλοντικά στελέχη ικανά να αναλάβουν ευθύνες στον τομέα του μάρκετινγκ, παρέχοντάς τους προηγμένες γνώσεις σχετικά με τις ικανότητες που απαιτούνται στις σημερινές όλο και πιο παγκόσμιες και διασυνδεδεμένες μακέτες. Οι επαγγελματίες αυτοί είναι εξοπλισμένοι με το σχεδιασμό παγκόσμιων στρατηγικών μάρκετινγκ και καθορίζουν τις πολιτικές σχέσεων με τους πελάτες, τα κανάλια διανομής και διαχείρισης, την ολοκληρωμένη επικοινωνία και τη διαχείριση της μάρκας.... [-]

Ισπανία Μπιλμπάο Σαν Σεμπαστιάν
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Deusto: Deusto Business School

Το πρόγραμμα αυτό εκπαιδεύει τους επαγγελματίες να προωθήσουν και να οδηγήσουν την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων σε συνεργασία με τους στόχους μιας εταιρείας και να πρ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το επίσημο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για πρόσφατους αποφοίτους που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν την πρόκληση αυτής της εντατικής εκπαιδευτικής εμπειρίας που περιλαμβάνει μεγάλη κινητικότητα και πολιτιστική αλλαγή. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων από μια παγκόσμια προοπτική.

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε τρεις χώρες. Deusto Business School (Μπιλμπάο, Ισπανία). Audencia Business School (Nantes, Γαλλία) και Πανεπιστήμιο του Bradford (Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο). Η επίσημη γλώσσα κάθε χώρας θα είναι η γλώσσα διδασκαλίας.... [-]

Ισπανία Μπιλμπάο Ηνωμένο Βασίλειο Μπράντφορντ Γαλλία Ναντ  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Deusto: Deusto Business School

Το επίσημο πτυχίο Master in Human Resources (διδάσκεται στα ισπανικά) είναι ένας ικανός επαγγελματικός τρόπος να ενταχθούν και να αναπτυχθούν οι άνθρωποι στο επιχειρηματι ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αν θέλετε μια σταδιοδρομία στη διοίκηση ανθρώπων, το μεταπτυχιακό στην Ανθρώπινο Δυναμικό μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την επαγγελματική σας καριέρα, παρέχοντας γνώση, ικανότητες και δεξιότητες στον ανθρώπινο δυναμικό. Εάν εργάζεστε σε ανθρώπινους πόρους και ανησυχείτε για την ενημέρωση των γνώσεών σας και για την εκμάθηση νέων τάσεων διαχείρισης ανθρώπων, ή θέλετε να διευρύνετε το πεδίο των επαγγελματικών προοπτικών σας, αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το επίσημο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα κάνουν πρακτική άσκηση (συμμετέχοντες χωρίς εμπειρία) ή ένα πρόγραμμα βελτίωσης (έμπειρο προφίλ) που θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε προηγούμενες έννοιες και τεχνικές.... [-]

Ισπανία Μπιλμπάο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Deusto: Deusto Business School

Αυτό το επίσημο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών θα σας προσφέρει την απαιτούμενη κατάρτιση για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για επαγγελματίες και ερευνητές με συστη ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το επίσημο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών θα σας προσφέρει την απαιτούμενη κατάρτιση για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για επαγγελματίες και ερευνητές με συστηματικό στρατηγικό όραμα και τις ικανότητες να οδηγήσουν οργανισμούς και εδάφη καθιστώντας τους καινοτόμους και ανταγωνιστικούς. Μετά από μια αρχική περίοδο κοινών θεμάτων, το πρόγραμμα προσφέρει δύο διαφορετικά προφίλ:... [-]

Ισπανία Μπιλμπάο Σαν Σεμπαστιάν Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge Ιταλία Φλωρεντία Μαδρίτη  + 4 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά,ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Deusto Business School.
Address
Bilbao Campus
 Hermanos Aguirre, 2
48014 Μπιλμπάο, Χώρα των Βάσκων, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 944 139 441
Address
San Sebastian Campus Mundaiz, 50
20012 Σαν Σεμπαστιάν, Χώρα των Βάσκων, Ισπανία
Τηλέφωνο
+34 944 139 441
Address
Madrid Headquarters Castelló, 76
28006 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία
Τηλέφωνο
+34 944 139 441