Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EBES Ισπανία ™ Business School Business School Ισπανία - Business Ισπανική Σχολή, Θυγατρική Ebes.com, λειτουργεί σε απευθείας σύνδεση εμπορικό σήμα της © ebes.es ™, που γεννήθηκε με μια μεγάλη επένδυση ιδιωτικών κεφαλαίων στην Ισπανία και την ανάπτυξη ενός συνεχούς ανάπτυξης της κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση, με το όριο να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην υψηλή εικονική εκπαίδευση σε απευθείας σύνδεση. Με μια ισχυρή ενοποίηση της αγοράς, επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα κάθε μέρα εκατοντάδες φοιτητές και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Ο δικτυακός τόπος και οι εφαρμογές ebes.es υποδέχεται τους επισκέπτες που αναζητούν για την ελίτ εκπαίδευση και την προετοιμασία των επιχειρήσεων σε ανώτατο διεθνές επίπεδο.

EBES Business School Ισπανία ™ Εγγυάται την καλύτερη εικονική εκπαίδευση κάθε χρόνο σε περισσότερες από πενήντα χώρες με την επιλογή των καλύτερων διαπιστευμένους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Βασισμένο στην Ισπανία, λειτουργεί άμεσα και ουσιαστικά σε όλο τον κόσμο, και ειδικά σε ένα προσωπικό τρόπο και στις ευρωπαϊκές πόλεις της Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Γρανάδα, Άμστερνταμ, Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Μπορντό, Cambridge, στο Δουβλίνο , Ντίσελντορφ, Φάρο, τη Λισαβόνα, το Λονδίνο, Μάλαγα, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Βενετία και τη Ζυρίχη. Έχουμε μια ομάδα πολύγλωσσων υποστήριξης πελατών που βοηθά τους πελάτες μας ό, τι χρειάζονται.

Πού είναι EBES Business School Ισπανία;

Ισπανία EBES Business School είναι ένα διεθνές σχολείο της ισπανικής προέλευσης και φοιτητές σε περισσότερες από 30 χώρες. Η έδρα μας βρίσκεται στην πόλη της Σεβίλλης, αλλά είμαστε πολύ τυχεροί να έχουν οι επαγγελματίες σε περισσότερες από 10 χώρες, κάνοντάς μας ένα από τα πιο πολυπολιτισμικά σχολεία επιχειρηματικό κόσμο.

Τι μπορώ να σπουδάσει στη Σχολή Επιχειρήσεων EBES Ισπανία;

Η προσφορά κατάρτισης σήμερα αποτελείται από περισσότερα από 20 βαθμούς. Προηγμένη, εμπειρογνώμονες, επαγγελματίες, Masters, MBA και μεταπτυχιακό μεταπτυχιακό εξειδικευμένη κατάρτιση.

Εξειδικευμένη εκπαίδευση περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν το αποκλειστικό κατάρτισης σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και κυβερνητικά όργανα και γλώσσες.

Μπορώ να μελετήσουν από οπουδήποτε στον κόσμο;

EBES Η Ισπανία είναι μια σχολή καινοτόμο, διεπιστημονική, πολυπολιτισμική επιχείρηση, επικεντρώθηκε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ηλεκτρονική μορφή μέσω μιας Virtual Campus έξυπνο και προσιτό.

Προφίλ των μαθητών μας αναδεικνύει την ποικιλομορφία και την κατάργηση των συνόρων, όπως τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας μπορεί να μελετήσει οπουδήποτε, να διδασκόταν από καθηγητές διεθνούς κύρους, αλληλεπιδρούν με μαθητές από άλλες χώρες ... κλπ χρησιμοποιώντας μια μαθητές σύνδεση στο internet Μπορείτε να μελετήσει οπουδήποτε, οποτεδήποτε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τους ελέγχους ποιότητας στο επίπεδο της κατάρτισης των υπηρεσιών που προσφέρονται σε διάφορες εταιρείες και οι μαθητές εκτιμούν την αίσθηση της συνεχούς βελτίωσης και δύναμη καθορίζει τις πολιτικές για την αριστεία, που οδηγεί σε ελαχιστοποίηση του κόστους, τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τελικά ακολουθούν δίνοντας ένα μέγιστο επίπεδο της εκπαίδευσης μέσω © Campus μας Εικονική EBES ™.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά