Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Χάρη στη συνεργασία μεταξύ ΕΔΑΠ και το Καθολικό Πανεπιστήμιο του San Antonio της Μούρθια (Ισπανία), έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολλεγίου στην οποία συμμετέχουν εμπειρογνώμονες από διάφορες χώρες.

Στο σχεδιασμό αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος του Καθολικού Πανεπιστημίου της Μούρθια παρέχεται μια πλήρως αρθρωτή δομή που επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν αυτό καλά είτε εξ ολοκλήρου είτε ανεξάρτητα καθένα από τα μαθήματα ή ενότητες συστατικό, διευκολύνοντας έτσι ώστε κάθε μαθητής μπορεί να έχει πρόσβαση το επίπεδο εκπαίδευσης που απαιτείται ανά πάσα στιγμή.

ucamEn το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΕΔΑΠ-UCAM προσφέρουμε μια διεπιστημονική εκπαίδευση που συνδυάζει σε πραγματικό χρόνο εικονικό σεμινάρια (μέγιστη διαθεσιμότητα), όπου οι εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν τα περιεχόμενα των διαφόρων υλικών, ενισχυμένα με δραστηριότητες σε απευθείας σύνδεση (μέγιστη ευελιξία). Αυτά τα σεμινάρια επιτρέπουν την πλήρη διαδραστικότητα σε πραγματικό χρόνο μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, οπουδήποτε πρόσβαση στο Internet (PD, smartphones, δισκία ..). Σας προσφέρουμε όλα τα οφέλη της εκπαίδευσης στην τάξη, χωρίς τα inconvenietes του ταξιδιού και του πρόσθετου κόστους.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ένα online πανεπιστημιούπολη, όπου μπορείτε να ενισχύσουν τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων σε διάφορα συμπληρωματικά υλικά και να κάνει διαφορετικές ασκήσεις και ερωτηματολόγια που προτείνονται από τους καθηγητές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: