Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΔΕΜ Escuela de Empresarios είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα. Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων, στελέχη και επιχειρηματίες και να προωθήσει την ηγεσία, το επιχειρηματικό πνεύμα και τον πολιτισμό της προσπάθειας.

ΕΔΕΜ σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει μια ανάγκη: να προσφέρει στην επιχειρηματική τομέα της περιφέρειας της Βαλένθια με ένα "Business School» που προωθείται από και προορίζονται για την ίδιες τις εταιρείες. Στόχος μας είναι να είναι ένα όχημα για τη μετάδοση γνώσεων και επιτυχημένων εμπειριών.

ΕΔΕΜ διαθέτει περισσότερα από 12 χρόνια αποδεδειγμένη πείρα στην επιχειρηματική εκπαίδευση και τα προγράμματα κατάρτισης ποιότητας.

University Center μας, συνδεδεμένες με το Universitat de Valencia και του Universitat de Valencia Politècnica, δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημερινής επιχειρήσεις και την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι οι νέοι είναι το κλειδί για το μέλλον? μόνο μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και πιο «πλήρη απασχόληση» κοινωνία.

Στόχος μας είναι να μεταδώσουν τις γνώσεις, αλλά και να ενσταλάξει τις δεξιότητες και τις αξίες που είναι απαραίτητες για όλους τους επιτυχείς επιχειρηματίες, όπως η ηγεσία, μια ισχυρή ηθική εργασίας, την ταπεινότητα, την επιμονή και την ειλικρίνεια της διαχείρισης, ενώ η αύξηση επίσης το προφίλ του επιχειρηματία.

Το 2014 ΕΔΕΜ έγινε μέλος του Παγκόσμιου Babson, μια διεθνή πρωτοβουλία του Babson College, Αμερικανός ηγέτης πανεπιστήμιο στην επιχειρηματικότητα, και είναι η πρώτη ισπανική μέλος οργάνου αυτού κοινοπραξίας.

Οι αξίες μας

Ταυτότητα ΕΔΕΜ, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη μεθοδολογία του, το καθιστά ένα μοναδικό σχολείο των επιχειρήσεων με σαφή διακριτικά χαρακτηριστικά:

Είμαστε ένα σχολείο των επιχειρήσεων με ρίζες στον κόσμο των επιχειρήσεων. Τα προγράμματα που διδάσκονται από τους ηγέτες των επιχειρήσεων, στελέχη και ιδιαίτερα καταρτισμένους δασκάλους που περνούν τις εμπειρίες τους, μαζί με τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης. Θεμελιώδεις αρχές μας είναι ηγεσία, το πνεύμα της επιχειρηματικότητας και μια ισχυρή ηθική εργασίας. Τα προγράμματά μας δίδαξε, παρακολουθείται και αξιολογείται σε υψηλό επίπεδο και την ποιότητα προκειμένου να αναπτυχθούν καλύτερα και να ενισχύσει τις ικανότητες και τις γνώσεις των μαθητών μας ».

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

EDEM - Escuela de Empresarios

Το Master in Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους δυνητικούς επιχειρηματίες, τόσο στις ηγετικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την υλοποί ... [+]

Το Master in Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους δυνητικούς επιχειρηματίες, τόσο στις ηγετικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση ενός έργου και επιχειρηματικής διαχείρισης γνώσης που θα καταστήσει τον σπουδαστή ικανό να μετατρέψει μια ιδέα σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό στο χρόνο.

Ακαδημαϊκό μοντέλο μας έχει ως στόχο να σας δείξει πώς να γίνει επιχειρηματίας με τη στάση και το πάθος, για να μεταδώσει μια επιχειρηματική κουλτούρα και την κατάρτιση των επιχειρηματιών του αύριο. Το κάνουμε αυτό μέσα από τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους μας:... [-]

Ισπανία Βαλένθια
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά